Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Lukas_Easy

Neaktyvus

  • 4

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Lukas_Easy sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    07.31 update.

    @Dainius Callidi prašom







  2. Patinka
    Lukas_Easy gavo reakcijąForever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Labai gražūs avatarai.
  3. Patinka
    Lukas_Easy sureagavo į Aivaras tarp 2017.04.14 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8)   
    GREENSIDE # 1.8.0
     
    Sveiki, taigi ilgą laiką serveryje gaujų jau nebebuvo, bet su lyg šiuo atnaujinimu jos sugrąžinamos, tačiau kitokiu pavidalu, nei buvo prieš tai. Apačioje matysite visą reikiamą pateiktą informaciją apie gaujas.
     



    Gaujos susikūrimas.
    Gaują susikurti galės kiekvienas serveryje norintis žmogus, tačiau ją sugebės išlaikyti ir nuvaldyti ne kiekvienas todėl siūlome stoti į kitų žaidėjų sukurtas gaujas, bei bandyti tapti gaujų dešiniosiomis/kairiosiomis rankomis. Gaujos susikūrimui reikalingas kreditų kiekis kuris yra 1000, bei įdomus pavadinimas. Gaują susikurti galite parašę /gauja komandą. Perskaitę visą informaciją, bei įrašę tinkamą pavadinimą jūs tapsite savo gaujos lyderiu!

    Gaujos valdymas.
    Taigi gaujos vadai susikūrę gaują nuo šiol parašę /gauja turės valdymo pultą, ir galės valdyti įvairiausius dalykus. Pakviesti žaidėjus į savo gaują, išmesti jį iš gaujos, uždėti žodinius rangus, pažiūrėti gaujos informaciją, užrakinti zonų paketų ėmimą, valdyti nusikėlimą į zonų kovų zonas.

     
    Gaujų sąrašai
    Jeigu norite pasižiūrėti serveryje dominuojančias gaujas, tai padaryti galite parašę /gaujos, taip pamatysite visą serveryje esamų gaujų sąrašą, bei visą reikiamą informaciją įvertinti, ar gauja tikrai yra stipri, bei patenkins jūsų lūkesčius.


    Gaujų taškai
    Už kiekvieną nužudymą, mirtį, užimtą zoną jūsų gauja, bei pats jūs gausite gaujos taškų, kurie bus rodomi bendroje statistikoje.
    Gaujų zonos
    Gaujos kiekvieną dieną galės grobti 3 serveryje esančias zonas
    Los Santos nuo 16:00 iki 17.00 San Fierro nuo 18.00 iki 19.00 Las Venturas nuo 20.00 iki 21.00 Kiekviena zona duos skirtingus kiekius ginklų per atitinkamą laiką, zonas grobti reikės paprasčiausiu būdu. Kiekvieną dieną nurodytu laiku prasidės kovos (tai praneš visiems), tada su savo gauja gausite ten nuvykti, tai galėsite padaryti su savo gaujos lyderio pagalba, gaujos lyderis galės paskelbti nusiteleportavimą į zoną kurioje vyksta kova, tada kiekvienas tos gaujos narys galės prisijungti į būsimą nusikėlimą parašę /jvote,, o gaujos lyderis galės tai aktyvuoti. Būsite atkelti su savo gaujos nariais kurie prisijungė į nusikėlimą netoli zonos (į vieną iš 4 random vietų aplink pagrindinę zoną), todėl važinėti nereikės. Nusikėlimą lyderis galės sukurti kas 5 minutes. Atbėgę į zoną pažymėta raudonai minimape, jums išmes apačioje stulpelį kuris turi užsikrauti / mažėti. Jeigu jūsų gaujos narių persvara didesnė už kitų gaujų narių skaičių, tada zoną dominuosite jūs. Taip pat grobimo būdas bus praneštas prasidėjus kovai, o būdai bus 2:
    Last Hit - (turėsite būti zonoje, kaip paskutinė dominuojanti gauja atėjus pabaigos laikui, taip zona priklausys Jūsų gaujai.) Top Holders - (tai grobimo būdas, kada jūsų gauja tampa dominuojanti tada, kai jūsų gaujos narių persvara didesnė už kitų gaujų, ir jūsų gaujos prabuvimo laikas zonoje didesnis už kitų gaujų.)  Apačioje matysite įvairiausias nuotraukas, kurios turėtu padėti suprasti, kaip kas vyksta.
     
    Gaujos lyderio valdymas nusikėlimui į reikiamą zoną.

     
    Zonos pasirinkimas (zoną pasirinkti galėsite tik tą kurioje vyksta kova)

     
    Pranešimai žaidėjams


     
    Prasidedant, pasibaigiant kovoms žinutės.

     
     
    Įžengus į zoną, jei bus priešų, arba jūsų gaujos narių, minimape tai matysite atitinkamomis spalvomis (žalia/raudona).

     
    Prasidėjus kovai minimapas blykčios 2 spalvom, raudona ir mažiau raudona.


     
    Ginklai
    Ginklus iš zonų sandėlių galės pasiimti visi tos gaujos nariai kuriai priklauso zona, tačiau sandėlius galės užrakinti gaujos lyderis. Kiekvienas sandėlis duoda atitinkamą kiekį ginklu, narkotikų per atitinkamo laiko tarpą.



    Aprangos
    Gaujos aprangas gaus nuo gaujų prižiūrėtojo įvykdę įvairiausius gaujos prižiūrėtojo reikalavimus. Pasirinkimai bus vienas iš:
    Grove Street Ballas Los Aztecas Los Santos Vagos Da Nang Boys San Fierro Rifa Triads The Russian Mafia The Italian Mafia Kiekvienas tipas turės po 3 skirtingas aprangas, kurės galės užsidėti visi tos gaujos nariai, kuriai gaujų prižiūrėtojas yra paskyręs atitinkamą gaujų aprangos "set'ą". Persirengti galėsite kaip ir seniau parašę /persirengti komandą.

     
     
     
    Taigi, galbūt kaiko dar ir nepaminėjau, bet linkiu tik sėkmės būsimose kovose! Visas klaidas praneškite forume, ačiū!
     
  4. Patinka
    Lukas_Easy sureagavo į Jake Xarim Is Number One tarp GIVEAWAY NRG-500 !!   
    Heya,heyo tai va nebuvo kas veikti, nėra noro žaisti serve <hah> tai turiu daug shit mašinų ir kito stuff, tai atiduosiu vieną NRG-500 jums ''free'' !
     
    • First dalykas, tai nugalėjotas bus renkamas random.org svetainės būdų, so nerašykit ''draugui duosi'' ir kt. Galbūt ir filmuosiu :>
    • Norint dalyvauti šiame ''giveaway'' reikės parašyti tik savo vardą pavardę pagal anketą kurią rasite apačioje.
    • Neklausinėti kada bus išrinkta ar duok man ir kt. shit, rinksiu kada bus pakankamai žaidėjų iš ko rinkti, bet ilgiausiai savaitę..
    • NRG-500 išvaizda ir informacija bus apačioje, todėl kaip įteiksiu ir filmuosiu ar pasidarysiu įrodymus, kad nesakytų nedaviau ar kt.
     
    Anketa
    Vardas_Pavardė serveryje :
    Ką veiksite su šią NRG-500, ar norite laimėti? :
    Nuomonė apie Jake Paul [* Xarim]  (Nebūtina atsakyti) :
     
    Informacija apie NRG-500 ir kita..

     
    [ Jei negaila paspauskite ''patinka'' tuomet galimybė bus sukūrti daugiau giveaway ! ]
     
     
     
     

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.