Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Red_Label

Neaktyvus

  • 253

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Red_Label sureagavo į Donatas_Tusinukas tarp Pasiūlymas dėl Regitros   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Donatas_Tusinukas
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
    Galima pradėti nuo to - Regitra juk tai serverio automobilių viena iš pirmųjų stotelių. Pasiūlymas susideda iš kelių punktų: paslaugos, apmokestinimas, kliūčių sprendimai su papildoma informacija. Apačioje bus aprašomi visi šie punktai.
    Naujos Regitros paslaugos:
    Numerių nuėmimas ir jų saugojimas/sunaikinimas Regitroje. Numerių pardavimas/atidavimas kitam asmeniui. Apmokestinimas:
    Numerių nuėmimas ir uždėjimas kainuos atitinkamą sumą. Vis gi tai transporto priemonės "surišimas" su numeriais. Numerių saugojimas Regitroje mokamas pasirinkus atitinkamą laikotarpį: savaitė, mėnesis, 3 mėnesiai. Pasibaigus numerių saugojimo laikotarpiui, esantys numeriai Regitroje bus automatiškai apmokestinti serverio ir jeigu savininkas norės atsiimti numerius po automatiško serverio apmokestinimo, turės sumokėti atitinkamą pasibaigusios nuomos kainą, už kurią nebuvo sumokėta. Serverio apmokestinimas būtų brangesnis negu žaidėjui pačiam pasirinkus nuomos laiką. Numerių sunaikinimas Regitroje tai pat kainuos atitinkamą sumą. Kliūčių sprendimai ir papildoma informacija:
    Transporto priemones savininkui nuėmus numerius Regitroje, esantis transportas netenka priregistravimo statuso. Reiškiasi vietoj buvusių numerių ant transporto (priekio ir galo) bus rašoma "NĖRA" (tai pat kaip ir iš serverio ką tik nusipirktus naują transporto priemonę). Policijos pareigūnams patikrinus asmenį, sėdintį transporto priemonėje, patikros lange bus rašoma, jog transporto priemonė nėra priregistruota. Numerių pardavimas ir atidavimas įvyktų tik tuo atveju, kai jos nėra naudojamos ant jokios transporto priemonės bei visas pardavimo ir atidavimo procesas vyktų Regitroje. Numeriai yra išskirtiniai, reiškiasi antrų tokių pat gauti nebūtų įmanoma (įskaitant vardinius). Sunaikintą transporto priemonių numerių kombinaciją būtų galima gauti išdavimo metodu (serverio: gauti priregistruojant, vardiniai: sumokant per /paslaugos ir tikėtis sėkmės, jog niekas jų dar nepasiėmė). Transporto priemones informacijos lauke rašoma apie esamų numerių išdavimo tipą (Serverio arba Vardiniai). 3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:
    Regitros didesnė svarba serveryje bei naujos ir įdomios paslaugos. Esantys numeriai šiuo metu turi tik vieną paskirtį - registracijos liudijimas. Manau tai reikia patobulinti ir padidinti jų svarbą serveryje.

    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):-
  2. Patinka
    Red_Label sureagavo į Kenshin_Yona tarp sv kenshinas rado geru avatarčiku   
    o sv ką jus radau dar bšk avatarčiku, sėkmės.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
                                                                          
    credits: MVLVYVN TIGER
     
  3. Patinka
    Red_Label sureagavo į Danny_Ocean tarp Photo by Eligijus   
    Sveiki. Norėčiau pasidalinti savo keliais darbeliais. T.y savo rankom darytomis nuotraukomis. Norėčiau jūsų  įvertinimo.
    Jai patiko paspauskite - <Širdelę>
    https://imgur.com/a/xJQ5R
  4. Patinka
    Red_Label sureagavo į Rokas tarp Treji metai kartu su „GreenSide“,   
    Treji metai kartu su „GreenSide“,
    Dienos bėga, projektas bręsta, vieni žaidėjai ateina, kiti išeina. Štai ir treti minimi metai kai esame visi drauge kartu. Per visus tuos metus buvo labai daug visko. Turėjome didelių pakilimų ir nuosmukių. Visa tai mus tik sustiprino ir padėjo tapti tuo, kuo esame dabar. Šia proga norime padėkoti visiems buvusiems ir esamiems serverio žaidėjams, nes tik Jūsų dėka mes vis dar egzistuojame!

    Atvirai kalbant niekada nesvarstėme apie pasidavimą. Visada dirbome sukandę dantis, nes tikėjome savimi ir žinojome savo tikslus - sukurti tinkamą laisvalaikio vietą kiekvienam iš Jūsų! Kiekvienos idėjos suplanavimas, aprašymas, įgyvendinimas ir testavimas kiekvieną kartą vis daugiau reikalavo mūsų motyvacijos atsargų. Visiškai nuoširdžiai - šiai dienai nesame ta motyvuota administratorių komanda, kuri buvo pačioje pradžioje. Tai yra normalu, nes esame žmonės. Bet tai nereiškia, jog mes sustosime.
    Toliau dėsime visas pastangas, jog projektas tobulėtų ir taptu vis patrauklesnė vieta praleisti laisvalaikį kiekvienam iš užsukusių žaidėjų į mūsų serverį. Tikimės ir toliau pasiūlyti tai, ko bet kuris kitas projektas pasiūlyti negalės. Tai originalių idėjų išpildymas, kurios leis vis iš naujo pajausti tikrąsias SA-MP žaidimo vertybes. Dėsime dar daugiau pastangų, jog kiekvienas serverio žaidėjas nekentėtų nuo tų žaidėjų, kurie atėjo tik pakenkti ir trukdyti mėgautis žaidimu. Toliau prižadame tęsti visiško skaidrumo akciją priimant sprendimus tiek iš mūsų pusės, tiek iš projekto komandos perspektyvos. Toliau rūpinsimės kiekvienu savo serverio žaidėju ir prižadame, jog į visus iškilusius klausimus būtų atsakytas kuo greičiau, profesionaliau ir suprantamiau bet kokio amžiaus žaidėjui.
    Mes esame pasiruošę priimti visus iššūkius ir pradėti ketvirtus metus! O ar Jūs tam paruošę??
    Sekantys metai ... Kokie jie bus? Ko galima tikėtis naujo? Per sekančius metus turime planuose atsinaujinti visiškai visą serverio išvaizdą („mapp“ darbai). Praplėsti galimybes investuoti į tam tikrą sritį, kuri ateityje atsipirktų ir neštų gryną pelną (vėjo jėgainės, hidroelektrinės ir panašiai). Atnaujinti unikalesnius darbus, kurie yra skirti naujokams (naftos platforma, gamyklos darbai ir panašiai). Pridėti galbūt papildomą darbą naujokams (kasyklos ir panašiai). Apsvarstyti gaujų likimą ir galbūt pakeisti į klubus arba darbus, kurie taptų labiau civilizuotos institucijos, bet toli neatitrūktų nuo nusikalstamos veiklos. Toliau pildysime smulkias, originalias ir niekur nematytas idėjas, kurios ir toliau leis vadinti mūsų projektą vienu iš unikaliausių SA-MP projektų Lietuvoje!
    Labai norime tikėti, jog tikite mūsų pastangomis ir dar vienerius metus praleisite būtent su mūsų SA-MP serveriu!
    GreenSide administracija
    2018, sausio 24d.
    „Mes lošiame statydami ant kortos savo viziją, ir verčiau rizikuosime, nei gaminsime „aš irgi“ tipo produktus. Tegul tuo užsiima kitos kompanijos. Kiekvienas naujas produktas – nauja mūsų svajonė.“
    Steve Jobs, 1955 – 2011
  5. Haha
    Red_Label sureagavo į Andrius_Fuger tarp Egidijus_Keza prieš furistų tralus   
    Viskas kurta juoko forma! 
     
     
  6. Patinka
    Red_Label sureagavo į Tamsos_Tvarkdarys tarp Eventas iš 50k   
    Skelbiu pirma savo event"a
    Tai laimėtoja rinksiu per https://www.random.org/ filmuosiu kaip rinksiu skaičiai nuo 1 iki 100. Kad nesikartotu nes tada niekas nelaimės, tai tada rinksiu per nauja . Sėkmės.
    Anketa:
    Vardas_Pavardė serveryje:
    Kokį skaičių pasirinkote?:
    Kur padėsite pinigus:
  7. Patinka
    Red_Label sureagavo į Angliz tarp Angliz Galerija,   
    Rinkčiausi pats / 2017.12.18
     
      
      
      
      
      
       
      
         
  8. Patinka
    Red_Label sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    12/18 Užmigę buvom.

    Galerija grįžta, tagas jog priminčiau jog jį išvis egzistuoja. ;'))) 
    @James_Rider @SICK @Get_Paid








    o čia siurprizas, kitas atnaujinimas irgi kartu. ;')))







  9. Haha
    Red_Label sureagavo į Ken_Shizuki tarp GSPD Valdžia rajone   
    P.S. Šiuo video nebuvo norima nieko įžeisti, nieko asmeniško, tiesiog užmačiau štai tokį video internete ir pamaniau, jog visai fun būtų sukurti tokį edituką. Moderatoriai manau nepyksit.
    O serverio žaidėjus galbūt kai kuriuos netgi pralinksmins šis video.
  10. Ačiū
    Red_Label sureagavo į Aivaras tarp 2017.08.19 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8.2)   
    GREENSIDE # 0.1.8.2
     
    Jei parduodant savo aprangą būsite užsidėjęs gaujos/darbo aprangą, jūs nebūsite perrengtas. Kitu atvėju jei būsite užsidėjęs paprastą aprangą ir ją parduosite jūs būsite perrengtas į paprastą aprangą. Pervežėjams atvežus tr.priemonę pagal užsakymą prie pinigų parodys teisingą pridėtą pinigų sumą.  Sutvarkyta klaida su mechanikais, kai atvežus laužą vistiek tekdavo laukti 1 valandą.  Sutvarkyta klaida, kad kai parduodant mechanikų įrankius mechanikams prie parduotų įrankių prisidėdavo tik +1 statistika, dabar pridės tiek kiek pardavėte įrankių..  Jei išvesite žaidėją iš gamyklos jūs abu būsite kartu perrengti vėl į paprastus drabužius. Iš fūristų išimta 42 apranga (Direktoriui reikia pačiam iš naujo perstayti aprangą į kitą jei buvo ant kažkokio rango) Direktoriui priskiriant rangui aprangą taip pat rodys ir aprangos pavadinimą.
    Fūristų direktorius galės atstayti pardavinėjamas tr.priemones į vietą. Policininkai nebegalės surakinti žaidėjų kurie yra apmokymų rėžime. Direktoriams bei bendradarbiams rodys darbuotojų pradirbtą laiką per dieną. Per /info rodys per dieną/savaitę/visą nuo įsidarbinimo pradirbtą laiką. Bendradarbiams ir direktoriui rodys darbuotojo pravažiuotą kilometražą per dieną. Sutvarkyta, kad atsijungus policininkui nedingdavo užrašas kartu su spygliais, dabar dings ir spygliai ir užrašas. Atnaujintos darbų tr.priemonių direktoriams kainos. Kai direktorius darys nenaudojamų tr.priemonių restartą, pirmiausia praneš darbuotojams, kad jis bus atliktas po 30 sekundžių ir galiausiai po 30 sekundžių automobiliai atsistatys automatiškai. Direktoriai savo pultę įgavo naują funkciją "Veiklos vykdymas" ten direktoriai galės paskelbti apie veiklos pobudį ir laiką, tokiu atvėju visiems praneš į serverį, kad vykdoma veikla ir per tą laiką per /kviesti tos tarnybos išsikviesti negalėsite.



    Jei darbuotojai neatvyks į iškvietimą per 5 minutes, to darbo fondui bus iš pelno atimta 1500~2000€ suma (naktį negalioja.) Direktorių pavaduotojai gavo komandą /ppzu stebėti savo darbuotojams. Policija nuo baudų gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Medikai nuo pažymų/vaistinėlių gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Taksi nuo atvežtų žmonių gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Mechanikai nuo parduotų įrankių dėžių / atitemptų mašinų į kmą, suremontuotų mašinų gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Fūristai nuo atvežtų mašinų/baldų/kitų krovinių gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. (dar reikės dadėt kai bus automatizuotas garažo tvarkymas) Mašinų garaže atsirado mygtukas parodantis lentelę su garaže esančiom mašinomis. Taip greičiau galėsite pereiti prie norimos mašinos.
    Mechanikų direktorius galės nustatyti kiek kokios mašinos remontas kainuoja.
    Mechanikų garaže žaidėjas galės pasirinkti kokią mašiną koks mechanikas tvarkys. Jeigu mechanikas per 5 minutes nepradės tvarkyti jūsų tr.priemonės jums bus gražinta puse sumokėtos sumos už remontą ir automobilis bus sutvarktyas automatiškai serverio. Valties 473 ID kaina iš 1 200 000 pakeista į 200 000 Patvarkytas taxi kelionės tekstas taksistui ir pačiam keliautojui. Sutvarkyta klaida, dėl topuose atvaizduojamų vietų. Jei medkirtys atsijungs, jo medienos apdirbimo vieta atsilaisvins. Jei būsite spectate rėžime, taip pat pateksite į AFK rėžimą po ilgo laiko veiksmų neatlikimo. Jei skrisit oro balionu pateksite į AFK rėžimą. Po bombos sprogimo gaujos paketams susidėti bus duodama nuo 8 iki 12 minučių. Po bombos sprogimo gaujos paketamų atsiras nuo 300 iki 600 Policininkai galės numinuoti bombas tik tas, kurios dar nesprogusios ir joms tiksi laikas. Atnaujintas serverio sutemimas pagal realų laiką.
  11. Patinka
    Red_Label sureagavo į Pacan Marozas tarp Pacan_Marozas užtildė Nico_Hustlin   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Pacan_Marozas
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Nico_Hustlin
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Keiksmažodžiai
    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :
     
     
    5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
     
     
  12. Patinka
    Red_Label gavo reakcijąRoncė tarp „GreenSide“ serverio tiesos.   
    buvo truputėlis juoko duozės prieš naktį, bet labiausiai šitas patiko, už tai reik išgert 
  13. Patinka
    Red_Label gavo reakcijąJeremy Santos tarp Atsiliepimas raudonomis akimis nuo Red_Label   
    Labas rytas, laba diena, labas vakaras, neįsivaizduoju kokiu paros laiku skaitysite šį atsiliepimą, tai parašysiu viską viename. Rašau atsiliepimą, kad naujokai suprastu kaip čia yra smagu bei visai kitoks požiūris į aplinką. „GreenSide“(liet. Žalioji pusė) - du junginiai, devynios raidės, nuo šio pavadinimo įmanoma pagalvoti, kad tai modernumo lygis lietuvių SA:MP eroje. Nenoriu tuščiažodžiauti, eikime prie reikalo. Nenuostabu, kad serveryje gali pamatyti daug senbūvių žaidžiančių nuo starto pradžios, nes čia susikuria tikrai nuostabi atmosfera ir galima praleisti savo laisvo laiką. Kodėl pasirinkau būtent šitą serverį? Todėl, kad čia susiburia tikrai puiki draugų kompanija, darbšti administracijos kompanija bei pats serveris yra WOW šio žodžio prasme. Ką galiu pasakyti apie administracijos komanda? Šie piliečiai atlieka šį veiksmą su pareiga ir atsakingumu, jie tau padeda jeigu kai ko nesupranti atsakymą gausi greitai bei suprantama kas be ko. Pati pagrindine administracija kurią sudaro Rokas ir Aivaras. Nežinau net... Teko truputi su Roku bendrauti, tai ką galiu pasakyti žmogus tikrai idėjas darbo, ne visuomet turintis laiko atsakyti į tavo visus klausimus, bet žinantis ką daro, negalvoja vien apie save. Aivaras.. Su šiuo asmenybe neteko bendrauti ir turėti reikalų, nes jo darbas prižiūrėti serverio stabiluma, bei suteikti žaidėjams naujus iššūkius serveryje. Taigi prie pabaigos pridursiu.. Jeigu esi naujokas, skaitai šį atsiliepimą tai patariu apsilankyti serverį ir pamatyti tai ko dar nesi matęs, jeigu kils kokių neaiškumu garantuoju administracija tau su mielu noru padės juos išspręsti. Ačiū, kad skaitėte šį atsiliepimą.
     
    Pagarbiai Red_Label
  14. Patinka
    Red_Label sureagavo į Forever_Young tarp Foreverio avataru galerija 06.23   
    Avatarai 150x250 

    (jeigu per didelis dydis ant mano parašo yra pamoka kaip užšidėti jį)

    Jeigu jums patinka mano darbai paspauskite mygtuką ,, Patinka " arba parašykite savo nuomonę komentaruose, tinka abu variantai dėkoju.

    Šį vakarą tema - nature.





     
  15. Patinka
    Red_Label gavo reakcijąAnd Morello tarp Atsiliepimas raudonomis akimis nuo Red_Label   
    Labas rytas, laba diena, labas vakaras, neįsivaizduoju kokiu paros laiku skaitysite šį atsiliepimą, tai parašysiu viską viename. Rašau atsiliepimą, kad naujokai suprastu kaip čia yra smagu bei visai kitoks požiūris į aplinką. „GreenSide“(liet. Žalioji pusė) - du junginiai, devynios raidės, nuo šio pavadinimo įmanoma pagalvoti, kad tai modernumo lygis lietuvių SA:MP eroje. Nenoriu tuščiažodžiauti, eikime prie reikalo. Nenuostabu, kad serveryje gali pamatyti daug senbūvių žaidžiančių nuo starto pradžios, nes čia susikuria tikrai nuostabi atmosfera ir galima praleisti savo laisvo laiką. Kodėl pasirinkau būtent šitą serverį? Todėl, kad čia susiburia tikrai puiki draugų kompanija, darbšti administracijos kompanija bei pats serveris yra WOW šio žodžio prasme. Ką galiu pasakyti apie administracijos komanda? Šie piliečiai atlieka šį veiksmą su pareiga ir atsakingumu, jie tau padeda jeigu kai ko nesupranti atsakymą gausi greitai bei suprantama kas be ko. Pati pagrindine administracija kurią sudaro Rokas ir Aivaras. Nežinau net... Teko truputi su Roku bendrauti, tai ką galiu pasakyti žmogus tikrai idėjas darbo, ne visuomet turintis laiko atsakyti į tavo visus klausimus, bet žinantis ką daro, negalvoja vien apie save. Aivaras.. Su šiuo asmenybe neteko bendrauti ir turėti reikalų, nes jo darbas prižiūrėti serverio stabiluma, bei suteikti žaidėjams naujus iššūkius serveryje. Taigi prie pabaigos pridursiu.. Jeigu esi naujokas, skaitai šį atsiliepimą tai patariu apsilankyti serverį ir pamatyti tai ko dar nesi matęs, jeigu kils kokių neaiškumu garantuoju administracija tau su mielu noru padės juos išspręsti. Ačiū, kad skaitėte šį atsiliepimą.
     
    Pagarbiai Red_Label
  16. Patinka
    Red_Label gavo reakcijąKyoutai_Yukori tarp Atsiliepimas raudonomis akimis nuo Red_Label   
    Labas rytas, laba diena, labas vakaras, neįsivaizduoju kokiu paros laiku skaitysite šį atsiliepimą, tai parašysiu viską viename. Rašau atsiliepimą, kad naujokai suprastu kaip čia yra smagu bei visai kitoks požiūris į aplinką. „GreenSide“(liet. Žalioji pusė) - du junginiai, devynios raidės, nuo šio pavadinimo įmanoma pagalvoti, kad tai modernumo lygis lietuvių SA:MP eroje. Nenoriu tuščiažodžiauti, eikime prie reikalo. Nenuostabu, kad serveryje gali pamatyti daug senbūvių žaidžiančių nuo starto pradžios, nes čia susikuria tikrai nuostabi atmosfera ir galima praleisti savo laisvo laiką. Kodėl pasirinkau būtent šitą serverį? Todėl, kad čia susiburia tikrai puiki draugų kompanija, darbšti administracijos kompanija bei pats serveris yra WOW šio žodžio prasme. Ką galiu pasakyti apie administracijos komanda? Šie piliečiai atlieka šį veiksmą su pareiga ir atsakingumu, jie tau padeda jeigu kai ko nesupranti atsakymą gausi greitai bei suprantama kas be ko. Pati pagrindine administracija kurią sudaro Rokas ir Aivaras. Nežinau net... Teko truputi su Roku bendrauti, tai ką galiu pasakyti žmogus tikrai idėjas darbo, ne visuomet turintis laiko atsakyti į tavo visus klausimus, bet žinantis ką daro, negalvoja vien apie save. Aivaras.. Su šiuo asmenybe neteko bendrauti ir turėti reikalų, nes jo darbas prižiūrėti serverio stabiluma, bei suteikti žaidėjams naujus iššūkius serveryje. Taigi prie pabaigos pridursiu.. Jeigu esi naujokas, skaitai šį atsiliepimą tai patariu apsilankyti serverį ir pamatyti tai ko dar nesi matęs, jeigu kils kokių neaiškumu garantuoju administracija tau su mielu noru padės juos išspręsti. Ačiū, kad skaitėte šį atsiliepimą.
     
    Pagarbiai Red_Label
  17. Patinka
    Red_Label gavo reakcijąEma_And tarp Atsiliepimas raudonomis akimis nuo Red_Label   
    Labas rytas, laba diena, labas vakaras, neįsivaizduoju kokiu paros laiku skaitysite šį atsiliepimą, tai parašysiu viską viename. Rašau atsiliepimą, kad naujokai suprastu kaip čia yra smagu bei visai kitoks požiūris į aplinką. „GreenSide“(liet. Žalioji pusė) - du junginiai, devynios raidės, nuo šio pavadinimo įmanoma pagalvoti, kad tai modernumo lygis lietuvių SA:MP eroje. Nenoriu tuščiažodžiauti, eikime prie reikalo. Nenuostabu, kad serveryje gali pamatyti daug senbūvių žaidžiančių nuo starto pradžios, nes čia susikuria tikrai nuostabi atmosfera ir galima praleisti savo laisvo laiką. Kodėl pasirinkau būtent šitą serverį? Todėl, kad čia susiburia tikrai puiki draugų kompanija, darbšti administracijos kompanija bei pats serveris yra WOW šio žodžio prasme. Ką galiu pasakyti apie administracijos komanda? Šie piliečiai atlieka šį veiksmą su pareiga ir atsakingumu, jie tau padeda jeigu kai ko nesupranti atsakymą gausi greitai bei suprantama kas be ko. Pati pagrindine administracija kurią sudaro Rokas ir Aivaras. Nežinau net... Teko truputi su Roku bendrauti, tai ką galiu pasakyti žmogus tikrai idėjas darbo, ne visuomet turintis laiko atsakyti į tavo visus klausimus, bet žinantis ką daro, negalvoja vien apie save. Aivaras.. Su šiuo asmenybe neteko bendrauti ir turėti reikalų, nes jo darbas prižiūrėti serverio stabiluma, bei suteikti žaidėjams naujus iššūkius serveryje. Taigi prie pabaigos pridursiu.. Jeigu esi naujokas, skaitai šį atsiliepimą tai patariu apsilankyti serverį ir pamatyti tai ko dar nesi matęs, jeigu kils kokių neaiškumu garantuoju administracija tau su mielu noru padės juos išspręsti. Ačiū, kad skaitėte šį atsiliepimą.
     
    Pagarbiai Red_Label
  18. Patinka
    Red_Label gavo reakcijąTom Panzer tarp Atsiliepimas raudonomis akimis nuo Red_Label   
    Labas rytas, laba diena, labas vakaras, neįsivaizduoju kokiu paros laiku skaitysite šį atsiliepimą, tai parašysiu viską viename. Rašau atsiliepimą, kad naujokai suprastu kaip čia yra smagu bei visai kitoks požiūris į aplinką. „GreenSide“(liet. Žalioji pusė) - du junginiai, devynios raidės, nuo šio pavadinimo įmanoma pagalvoti, kad tai modernumo lygis lietuvių SA:MP eroje. Nenoriu tuščiažodžiauti, eikime prie reikalo. Nenuostabu, kad serveryje gali pamatyti daug senbūvių žaidžiančių nuo starto pradžios, nes čia susikuria tikrai nuostabi atmosfera ir galima praleisti savo laisvo laiką. Kodėl pasirinkau būtent šitą serverį? Todėl, kad čia susiburia tikrai puiki draugų kompanija, darbšti administracijos kompanija bei pats serveris yra WOW šio žodžio prasme. Ką galiu pasakyti apie administracijos komanda? Šie piliečiai atlieka šį veiksmą su pareiga ir atsakingumu, jie tau padeda jeigu kai ko nesupranti atsakymą gausi greitai bei suprantama kas be ko. Pati pagrindine administracija kurią sudaro Rokas ir Aivaras. Nežinau net... Teko truputi su Roku bendrauti, tai ką galiu pasakyti žmogus tikrai idėjas darbo, ne visuomet turintis laiko atsakyti į tavo visus klausimus, bet žinantis ką daro, negalvoja vien apie save. Aivaras.. Su šiuo asmenybe neteko bendrauti ir turėti reikalų, nes jo darbas prižiūrėti serverio stabiluma, bei suteikti žaidėjams naujus iššūkius serveryje. Taigi prie pabaigos pridursiu.. Jeigu esi naujokas, skaitai šį atsiliepimą tai patariu apsilankyti serverį ir pamatyti tai ko dar nesi matęs, jeigu kils kokių neaiškumu garantuoju administracija tau su mielu noru padės juos išspręsti. Ačiū, kad skaitėte šį atsiliepimą.
     
    Pagarbiai Red_Label
  19. Patinka
    Red_Label gavo reakcijąRage Assassin tarp Atsiliepimas raudonomis akimis nuo Red_Label   
    Labas rytas, laba diena, labas vakaras, neįsivaizduoju kokiu paros laiku skaitysite šį atsiliepimą, tai parašysiu viską viename. Rašau atsiliepimą, kad naujokai suprastu kaip čia yra smagu bei visai kitoks požiūris į aplinką. „GreenSide“(liet. Žalioji pusė) - du junginiai, devynios raidės, nuo šio pavadinimo įmanoma pagalvoti, kad tai modernumo lygis lietuvių SA:MP eroje. Nenoriu tuščiažodžiauti, eikime prie reikalo. Nenuostabu, kad serveryje gali pamatyti daug senbūvių žaidžiančių nuo starto pradžios, nes čia susikuria tikrai nuostabi atmosfera ir galima praleisti savo laisvo laiką. Kodėl pasirinkau būtent šitą serverį? Todėl, kad čia susiburia tikrai puiki draugų kompanija, darbšti administracijos kompanija bei pats serveris yra WOW šio žodžio prasme. Ką galiu pasakyti apie administracijos komanda? Šie piliečiai atlieka šį veiksmą su pareiga ir atsakingumu, jie tau padeda jeigu kai ko nesupranti atsakymą gausi greitai bei suprantama kas be ko. Pati pagrindine administracija kurią sudaro Rokas ir Aivaras. Nežinau net... Teko truputi su Roku bendrauti, tai ką galiu pasakyti žmogus tikrai idėjas darbo, ne visuomet turintis laiko atsakyti į tavo visus klausimus, bet žinantis ką daro, negalvoja vien apie save. Aivaras.. Su šiuo asmenybe neteko bendrauti ir turėti reikalų, nes jo darbas prižiūrėti serverio stabiluma, bei suteikti žaidėjams naujus iššūkius serveryje. Taigi prie pabaigos pridursiu.. Jeigu esi naujokas, skaitai šį atsiliepimą tai patariu apsilankyti serverį ir pamatyti tai ko dar nesi matęs, jeigu kils kokių neaiškumu garantuoju administracija tau su mielu noru padės juos išspręsti. Ačiū, kad skaitėte šį atsiliepimą.
     
    Pagarbiai Red_Label
  20. Patinka
    Red_Label gavo reakcijąOrange'Mst tarp Atsiliepimas raudonomis akimis nuo Red_Label   
    Labas rytas, laba diena, labas vakaras, neįsivaizduoju kokiu paros laiku skaitysite šį atsiliepimą, tai parašysiu viską viename. Rašau atsiliepimą, kad naujokai suprastu kaip čia yra smagu bei visai kitoks požiūris į aplinką. „GreenSide“(liet. Žalioji pusė) - du junginiai, devynios raidės, nuo šio pavadinimo įmanoma pagalvoti, kad tai modernumo lygis lietuvių SA:MP eroje. Nenoriu tuščiažodžiauti, eikime prie reikalo. Nenuostabu, kad serveryje gali pamatyti daug senbūvių žaidžiančių nuo starto pradžios, nes čia susikuria tikrai nuostabi atmosfera ir galima praleisti savo laisvo laiką. Kodėl pasirinkau būtent šitą serverį? Todėl, kad čia susiburia tikrai puiki draugų kompanija, darbšti administracijos kompanija bei pats serveris yra WOW šio žodžio prasme. Ką galiu pasakyti apie administracijos komanda? Šie piliečiai atlieka šį veiksmą su pareiga ir atsakingumu, jie tau padeda jeigu kai ko nesupranti atsakymą gausi greitai bei suprantama kas be ko. Pati pagrindine administracija kurią sudaro Rokas ir Aivaras. Nežinau net... Teko truputi su Roku bendrauti, tai ką galiu pasakyti žmogus tikrai idėjas darbo, ne visuomet turintis laiko atsakyti į tavo visus klausimus, bet žinantis ką daro, negalvoja vien apie save. Aivaras.. Su šiuo asmenybe neteko bendrauti ir turėti reikalų, nes jo darbas prižiūrėti serverio stabiluma, bei suteikti žaidėjams naujus iššūkius serveryje. Taigi prie pabaigos pridursiu.. Jeigu esi naujokas, skaitai šį atsiliepimą tai patariu apsilankyti serverį ir pamatyti tai ko dar nesi matęs, jeigu kils kokių neaiškumu garantuoju administracija tau su mielu noru padės juos išspręsti. Ačiū, kad skaitėte šį atsiliepimą.
     
    Pagarbiai Red_Label
  21. Patinka
    Red_Label gavo reakcijąPacan Marozas tarp Atsiliepimas raudonomis akimis nuo Red_Label   
    Labas rytas, laba diena, labas vakaras, neįsivaizduoju kokiu paros laiku skaitysite šį atsiliepimą, tai parašysiu viską viename. Rašau atsiliepimą, kad naujokai suprastu kaip čia yra smagu bei visai kitoks požiūris į aplinką. „GreenSide“(liet. Žalioji pusė) - du junginiai, devynios raidės, nuo šio pavadinimo įmanoma pagalvoti, kad tai modernumo lygis lietuvių SA:MP eroje. Nenoriu tuščiažodžiauti, eikime prie reikalo. Nenuostabu, kad serveryje gali pamatyti daug senbūvių žaidžiančių nuo starto pradžios, nes čia susikuria tikrai nuostabi atmosfera ir galima praleisti savo laisvo laiką. Kodėl pasirinkau būtent šitą serverį? Todėl, kad čia susiburia tikrai puiki draugų kompanija, darbšti administracijos kompanija bei pats serveris yra WOW šio žodžio prasme. Ką galiu pasakyti apie administracijos komanda? Šie piliečiai atlieka šį veiksmą su pareiga ir atsakingumu, jie tau padeda jeigu kai ko nesupranti atsakymą gausi greitai bei suprantama kas be ko. Pati pagrindine administracija kurią sudaro Rokas ir Aivaras. Nežinau net... Teko truputi su Roku bendrauti, tai ką galiu pasakyti žmogus tikrai idėjas darbo, ne visuomet turintis laiko atsakyti į tavo visus klausimus, bet žinantis ką daro, negalvoja vien apie save. Aivaras.. Su šiuo asmenybe neteko bendrauti ir turėti reikalų, nes jo darbas prižiūrėti serverio stabiluma, bei suteikti žaidėjams naujus iššūkius serveryje. Taigi prie pabaigos pridursiu.. Jeigu esi naujokas, skaitai šį atsiliepimą tai patariu apsilankyti serverį ir pamatyti tai ko dar nesi matęs, jeigu kils kokių neaiškumu garantuoju administracija tau su mielu noru padės juos išspręsti. Ačiū, kad skaitėte šį atsiliepimą.
     
    Pagarbiai Red_Label
  22. Patinka
    Red_Label sureagavo į Eimantas_Otero tarp [1/5 Special for GS] Darbo transportas.   
    Sveiki, Greenside žaidėjai, šiandien pristatau pirmąją dalį iš penkių, LQ-HQ transporto, skirto būtent GS serveriui. Nėra nei vienu automobiliu daugiau negu serveryje. Naa yra, bet tai bus Bonus(penktoji) dalis, kuri keis transportą, kurio serveryje net nėra. Tiesa, yra likę ir keli automobiliai, kurie nėra pakeisti, jiems tinkamų modifikacijų rasti, deja, bet nepavyko. Automobiliai prasideda nuo LQ modelių iki iš GTA V konvertuotų MQ/HQ modelių. Norėjau viską rinkti vien tik LQ, bet koją pakišo modifikacijų nebūvimas tam tikriems SA automobiliams. 

     



     

    Nuorodos į kitas dalis:

     

    • Antroji dalis - http://greenside.lt/index.php?/topic/42662-25-special-for-gs-turginiai-automobiliai/#entry241219

    • Trečioji dalis - http://greenside.lt/index.php?/topic/42897-35-special-for-gs-saloniniai-automobiliai/

    • Ketvirtoji dalis - ŠIUO METU NĖRA.

    • Penktoji dalis - ŠIUO METU NĖRA.

     



     

    Pirmoji dalis.

    ←|DARBO TRANSPORTAS|→

     

    Šioje dalyje bus modifikacijos skirtos tik Greenside darbams. Trūksta tik gaujų transporto, su laiku planuoju pridėti ir jį (kai rinkau, visiškai apie jį nepagalvojau...).

     



     



     



     



     

    (!!!) Jeigu iškyla kažkokių klausimų, neaiškumų, visada klauskite komentaruose, pasistengsiu atsakyti į kiekvieno iš jūsų klausimą.

     

    • Paspauskite "PATINKA", tai užtikrins modifikacijų dalinimasi ateityje..

     

    pilna galerija: http://imgur.com/a/E2OXU

    atsisiuntimas: http://www.mediafire.com/file/l06wfhhe23zx066/Darbai.rar

  23. Patinka
    Red_Label sureagavo į Rokas tarp Atsiliepimas.   
    Tu rimtai tokį tekstą norėtum matyti svetainės pradiniame puslapyje? C'mon. Čia ne idėjų skiltis.
    Tema rakinama.
  24. Patinka
    Red_Label sureagavo į Rakim Mayers tarp Giveaway iš 100 000€   
    Sveiki pagalvojau jog reiktų padaryti konkursą iš 100 000€ kadangi turiu pakankamai pinigų ir tie 100 000€ man beveik nereikalingi.
    Tad pamaniau kad galbūt kokiam naujokui ar šiaip kokiam žaidėjui jie praverstų.
    Taigi norint dalyvauti tiesiog apačioje parašykite savo Vardą_Pavardę.
    Na laiko galit nespaust, bet žinot kaip būna .
    Įrodimai kad turiu reikiamus pinigus .
    Sekmės visiems
    .
    EDIT: Nugalėtojas paskelbtas temos 5 puslapyje, o konkrečiau čia
  25. Patinka
    Red_Label sureagavo į Pacan Marozas tarp Pacan_Marozas užtildė Logi_Call   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Pacan_Marozas

    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Logi_Call

    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai

    4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :

    http://www.part.lt/img/d19db40e13a37ef70422a0379b5637aa666.png

    5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :

    http://www.part.lt/img/d19db40e13a37ef70422a0379b5637aa666.png

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.