Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Rage Assassin

Neaktyvus

  • 2.823

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Ema_And tarp Atrastas Taksi firmos vadovas.   
    Dėkoju už suteiktą šansą, pasistenksiu nenuvilti žaidėjų
  2. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Nico_Moretti tarp Atrastas Taksi firmos vadovas.   
    Finišuoja dar vieni rinkimai, šįkart nusprendžiau pakomentuot visus 13 kandidatų ir įpusėjęs supratau, kad tai buvo labai kvaila mintis, kuri surijo nemažai mano laiko, tačiau kelio atgal nebebuvo, tad teko pabaigt šitą marazmą. Jei tingit skaityt komentarus apie kiekvieną kandidatą, bet jums aktualios dažniausios klaidos, tai prašom: neaiškūs kandidatų į firmą vertinimo kriterijai, skurdus firmos vidaus aprašymas, idėjų ir fantazijos trūkumas ir prasti skaitymo įgūdžiai. Jų yra ir daugiau, bet jei norit detaliau – teks skaityt šitą 1200 žodžių šedevrą.


     
    Don_Maxas – Kokie atrankos kriterijai, kokius žaidėjus atsirinksi iš atrankos forume? Apklausa teamspeake, klausimų paketai – viskas cool, bet kokie būtent kandidatai pateks į tą apklausą? Rašai per daug obvious informacijos: „antras rangas uždirbs daugiau negu pirmas“, „į trečią pasikelti bus sunkiau negu į antrą, į ketvirtą sunkiau negu į trečią“, gerai, kad bent neaprašai ką veikia taksistai serveryje, nes tą kandidatai irgi labai mėgsta. Idėjų, kaip matau, neturi, kokiais 2012 metais rangų ir kvalifikacijų sistema gal ir būtų visai įdomios, bet dabar – nieko įspūdingo. Visa kita dar taip normaliai, potencialo turi, neatmetu galimybės, kad mums dar teks susitikt direktorių chat‘e, tad linkiu sėkmės kituose rinkimuose.

    Donatas_Tusinukas – Aprašei kuom remsies rinkdamas savo pagalbininką, bet neaprašei ką jis konkrečiai veiks firmoje, negi tiesiog bičiuliausis su darbuotojais? Kalbi apie Gvido direktoriavimo laikus, planuoji sugrąžinti tą lygį, koks buvo jo firmoje, bet ar tikrai manai, jog turi tam pakankamai idėjų ir vaizduotės? Idėjos savotiškai unikalios, kas gali skambėt gerai, tačiau taip nėra, nes logikos jose nematau, nors minėjai, kad logika bus vienas iš svarbesnių kriterijų atrankoje į firmą: „kas 30-90min visus darbuotojus siūsiu nusipirkti alkoholio, to nepadarius gaus minusą, o nusipirkusieji po žvaigždutę“ rašydamas tokį tekstą gal ir pats kokį bokštą ištuštinai? Greenside žaidėjai ir taip nemoka vairuot, o tu dar uždrausi taksistams važinėti blaiviems, kaip manai, kas gausis?

    Aistis_Audi – Kaip čia nusprendei, jog išsamus firmos vidaus aprašymas man yra visiškai neaktualus ir tau jo rašyt nereikia? Kaip ir kažkada minėjau, taip ir dabar priminsiu – jei kandidatas netyčia praleidžia kokį svarbesnį punktą, taip ir aš „netyčia“ galiu praleist tavo kandidatūrą, o praleidai tu tai tyčia, nes net jį nukopinai, įmetei į savo laišką, bet prieš postindamas pamiršai ištrint. Atrankų mechanika – kiekvieno kandidato stebėjimas, anketos skaitymas, bendravimas per ts, klausimai asmenine žinute, nemanai, kad visi šitie dalykai gali užimti šiek tiek per daug laiko? Patį laišką pabandyk kada parašyt word‘e, ištaisys 90 procentų tavo klaidų, tuomet man bus sunkiau pamatyt, kad esi beraštis, neįžeidinėju, tiesiog dalinuosi pastebėjimais. Laiškas daugiau ar mažiau parašytas atmestinai, bet iškeli save kaip geriausią samp žaidime egzistuojantį vadovą, nice.

    Alex_Barrera – Kandidato vertinimo kriterijai, aprašei ką darysi teamspeak‘e, ką tikrinsi žaidime, bet kaip atsirinksi tuos laiminguosius, kurie turės teisę ateit į taksi firmos kanalą po atrankos forume? Išsamus firmos aprašymas turėtų būt kažkas daugiau negu 3 eilutės apie tai, kaip kviesi darbuotojus į ts ir apie kažkokią pagalbą naujokams. Dėl gramatikos – pasiskaityk kandidato, kuris yra virš tavęs, komentarus skirtus jam, tau irgi bus į naudą. Kai kalbu apie taksi firmos sistemas iš serverio pusės, aš turiu omeny darbinį transportą, bazę, visokius lagaminėlius, iškvietimus ir t.t., o ne taisykles, kurias nustato pats direktorius.

    Ema_And – Kažkur kažkada minėjau, jog laiškus pildai neblogus, idėjų nestokoji, nors šįkart jų buvo lyg ir mažiau lyginant su kandidatūromis į kitus direktorius, bet tikiu, jog ir direktoriaujant sugebėtum kažką išmąstyt, tačiau labai užkliuvo man juodasis sąrašas, nedraudžiu jo turėt, bet kokia tokio sąrašo prasmė, kai egzistuoja NDS ir du stulpai? Paskutiniai du punktai, jie nėra tokie svarbūs kaip firmos vidaus aprašymas ar darbuotojų/pavaduotojų rinkimas, tačiau tai nereiškia, kad jie nėra aktualūs, nes jeigu taip būtų – jų visgi nebūčiau prirašęs, o kaip žinia, kartais dėl praleisto punkto, galiu praleist kažkieno kandidatūrą, gaila, kad tik šįkart buvau geros nuotaikos ir perskaičiau visas kandidatūras.

    Garesas_Vilkas – Kriterijai privalo būt konkretūs, „asmenybę, bendravimą ir visa kt.“ aš suvokiu tiesiog taip: „paieškosiu mute anketų, jei nebus - iškart permesiu į kitą atrankos etapą“. „Aktyvių žmonių skaičius – 5“ nemanai, kad toks aktyvių darbuotojų skaičius yra mažokas, norint visapusiškai aptarnauti serverio žaidėjus, kurių gali būti 100, 120 ar net daugiau? "būčiau vienu geriausiu taksi direktoriumi, kurie tik buvo, nes žinau, jog aš tai sugebėsiu." Pasitikėti savimi yra gerai, bet svarbu išlaikyti tą ribą, kur pasitikėjimas savo jėgomis virsta arogancija, o tu ją ką tik peržengei. Idėjų lyg ir yra, bet kai kurios tiesiog yra basic, kiekvienoje firmoje egzistuojančios, sistemos, kurios tau tik padeda prailginti „idėjų“ sąrašą, aš neprieštarauju, kad aprašytumėt rangus savo laiške, man netgi įdomu, jei nekišat per daug obvious informacijos, bet patys žinot, kad rangai egzistuoja kiekvienoje firmoje ir sunkiai tokią sistemą būtų galima pavadint idėja, nebent pridedi kokių dar nematytų smulkmenų.

    Steve_Stanley – „ir pan.“ kaip ir aukščiau esančiam kandidatui – kriterijai privalo būt konkretus, tu rinksi darbuotojus į firmą, ne aš, tai kaip tu juos atsirinksi, jei net neturi konkrečių kandidato vertinimo kriterijų? Kodėl kai kurie kandidatai iki šiol mane laiko idiotu ir aiškina ką veikia taksistai serveryje (taškas A, taškas B ir kita, labai slapta, informacija), nes, pagal jūsų logiką, aš to nesugebėjau išsiaiškinti per pustrečių metų? Idėjos neblogos, ypač „pinigų taksi“, atrodo lyg ir puikiai žinomas dalykas, bet dar neteko pamatyt, kad šiame serveryje kažkas tai įgyvendintų, bet šiaip kandidatūra silpnoka.

    Salvatore_Riina – Firmos vidaus aprašymas taip sau, „kažką papaišiau, bet per daug nesistengiau“. „Norėčiau, norėčiau, norėčiau..“ taip turėtų rašyti darbuotojas direktoriui, tačiau kai visa firmos valdžia yra tavo rankose, „norėčiau“ skamba ne kaip koks pageidavimas, o nedrąsus bandymas kažką pakeisti. Taksi firmos gėdos stulpas – minėjau šimtus kartu, bet pasikartosiu: nepritariu jokiems firmų stulpams, juodiesiems sąrašams ir panašiam stuff, nedraudžiu, bet kokia prasmė, kai yra NDS bei kiti du stulpai direktorių skiltyje? Nemanau, kad „Naktinis taksi“ pasiteisins, kadangi nebus nei norinčių visą naktį pradirbti dėl poros papildomų tūkstančių prie algos, nei klientų, nes žaidėjų skaičius būna itin mažas. Dėstyt mintis šiaip moki, atkreipus dėmesį į išvardintas problemas ir atsinešus daugiau nematytų ar mažai matytų idėjų turėtų gautis visai nebloga kandidatūra, sėkmės tobulėjant.

    Aistis_Alga – Neturiu net tinkamos sąvokos apibūdinti tavo kandidatūrai, katastrofa skamba per daug švelniai.

    Skrajojantis_Olandas – Nemėgstu kaip žmonės nesilaiko duoto žodžio, jei žinojai, kad vis tiek norėsi lįst į kokios nors firmos vadovo pareigas, kokio velnio tuomet taip lengvai mėtaisi pažadais? Laiškas toks šiaip sau, ilgiau turbūt šašlus tenka kept( kaip tau toks originalumo Everestas? ), paskutinių dviejų punktų net nėra, atrankų mechanikos taip pat neradau, turi pora idėjų, tačiau tai nesuteikia tau teisės praleist trijų laiško punktų. Šiaip jei dar nori kažkokio šanso – gali bandyt kur nors pasiekt pavaduotojo pareigas, jei turėsiu gerą nuotaiką gal ir leisiu pasireikšt, bet direktoriaus kol kas tikrai neduosiu ir dėl tų pačių pažadų, ir dėl praeities.

    Wolking_Dead – „geriausiai pasirodę ir atsakinėja tvarkingai“ o tai kas konkrečiai yra geras pasirodymas ir tvarkingas atsakinėjimas? „pateks į antrąjį etapą, kuriame tikrinsiu aktyvumą ir t.t.“ jau du kartus rašiau apie konkrečius vertinimo kriterijus, paieškok ir pasiskaityk, atsibosta tą patį rašyt nežinia kelintoje analizėje. Kvalifikacijos naudosi tik dėl to, kad tai madinga, o nemanai, kad geriau būtų naudoti tokias sistemas, kurios būtų patogiausios tau ir įdomiausios darbuotojams, o ne lakstyti paskui madą? Idėjų realiai nėra, visos sistemos jau ir taip matomos kiekvienoje, ar bent jau daugumoje serverio firmų.

    Steve_Energy – Teksto grafinis sutvarkymas turbūt užtrūko ilgiau negu jo sukūrimas, patys pagalvokit, ar jums patogu būtų skaityt vieną krūva teksto, kuris neturi nei pastraipų, nei šiaip yra atskirtas dalimis. Skyryba ir rašyba – nekokia, nejaugi parašę net neperskaitot savo opusų, neieškot jokių klaidų, nieko netobulinat? Išsamus firmos aprašymas turi būt didžiausia tavo laiško dalis, o čia gaunasi vos ne atvirkščiai – mažiausia, apie idėjas nieko nekomentuosiu, nes jų tiesiog nėra. Kai prašau kokių nors pastebėjimų iš taksi firmos sistemos pusės, man aktuali tavo nuomonė apie serverio kodą, o ne apie tai, kas dedasi daugumos taksistų galvoje.

    Haku_Rinha – Nemažai čia pareigybių sukrovei pavaduotojui, tikėkimės, kad tai tiesiog darbo padalijimas, o ne bandymas viską permest pagalbininkui. Firmos vidaus aprašymas skurdokas, idėjų turi, bet čia reikalauju aprašyti ne tik jas, bet ir tokius dalykus kaip: tvarkos palaikymą firmoje, darbuotojų motyvaciją, finansų paskirstymą ir t.t., tačiau ir tų pačių idėjų mažokai. „Direktoriumi noriu tapti kad galėčiau pažiūrėti ar turiu valios vadovauti tokiame projekte“ taigi eini pavaduotojo pareigas, tokiose pareigose irgi galima vadovaut, jau lyg ir turėjai įsitikint ar turi valios ar ne.


     
    Kandidatų lyg ir daug, bet galimų pasirinkimų ne ką daugiau negu sovietų laikais atėjus į parduotuvę, yra du neblogi kandidatai-atradimai, jiems surašiau jų klaidas ir daviau šiokį tokį paskatinimą, belieka tik tikėtis, kad abu geba progresuot, mokytis iš savo klaidų ir galbūt greitu metu užims kokias nors vadovo pareigas, nebent spės susigadinti reputaciją, o galimi variantai į taksi direktoriaus pareigas būtų šie žmonės: Ema_And ir Haku_Rinha, tačiau be jokių lyginimų, pliusų/minusų dėliojimų ir panašių dalykų renkuosi Ema, dėl šių priežasčių: ji nebe pirma kartą atsiduria potencialių kandidatų sąraše, pateikia visai neblogas kandidatūras ir turi neblogą fantaziją, kas nebūdinga daugumai samp žaidėjų, tad jos firmoje dirbti turėtų būt visai įdomu, o Haku atkrenta, nes norint gauti „paaukštinimą“ tau teks dar nemažai padirbėti pavaduotojo pareigose, pats puikiai pameni, ką įdomaus nuveikei prieš ~4 mėnesius ir turbūt suvoki, kad tau tapti direktoriumi bus žymiai sunkiau ir teks įdėti daugiau pastangų tikslo link. Naują taksi firmos vadovą turim, belieka tik pasveikint, palinkėt sėkmės ir kaip visuomet - tikėtis geriausių rezultatų.

  3. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Cleme Tean tarp Peikiu Policijos Vadovą Cleme_Tean   
    Stovėjau ramiai prie salono, netrukdydamas jūsų eigai. Dėl vieno jūsų nusižengimo kentėjo visas LSV. ĮRODYMAI.
     
    Ate "gaujiniai" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  4. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Lukas_Front tarp Edga_Daletore uzblokavo Ignaz_Luchesse   
    sedziu o kas tau yra?
  5. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Сristiano_Capelli tarp Dead_Angel uzblokavo Cristiano_Capelli   
    Ačiū už tokį dėmesį.
    Apie čytus galbūt nusimanote (naudojimą), bet kaip jie atrodo iš šalies - nemanau. Nekalbu apie šią banned anketą, nes žaidžiate tame savo lsg, tai viskas aišku, smegenys išplautos, sunku orientuotis kaip visi taip greitai šaudo, juda, tad jums visi atrodo čytai. Nieko, po kokio mėnesio gal prisitaikysite čia, žinoma, jeigu į ngs nesugulsit visi ir negrįšite vėl smegenų bukinti.
    O dėl tokių taktikų su mašinomis tai nejuokinkit :DD išvalyti lengviau negu jums tai atrodo, per vieną šoną droži ir tik matai racijoje "Cristiano_Capelli praneša: Nužudžiau gaujos narį Maksimas_Invulis (+10)."
    btw "gryzta" rašosi su į, atrofeliai.
  6. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į John''Extazy tarp [DM] Pamenu...   
    Pamenu.... GTAT administracija darosi kaip ir greenside, bet bent jau už taikinuko modifikacijas bano negauni :DDDDDDDDDDD
     
  7. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į John''Extazy tarp Girto Olando repas   
    Nemanot, kad šitą alkoholiką reik uždaryt kažkur pasigydyt, ta prasme prisigeri ir eini žaist sampą, logikos nematau 
  8. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Lil_Uzi tarp Puente X3 Veiksmas   
    Biski veiksmo
     
     
  9. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į John''Extazy tarp Vycka_Flex banned Tadas_Chill   
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  10. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į John''Extazy tarp Kazys_Grinius užblokavo Skrajojantis_Olandas   
    Geriausias gaujos savininkas - 2017 
     
     
    Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  11. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Cleme Tean tarp Prailgę rinkimai: naujasis PD direktorius.   
    sveiki visi, šiandien dėsim tdėžės prie policijos departamento
  12. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Nico_Moretti tarp Prailgę rinkimai: naujasis PD direktorius.   
    Labiausiai nemėgstu rinkti PD firmos vadovo, niekuomet nežinai – ar po direktoriaus rinkimų teks dirbti su rimtu žmogumi, kuris susitvarkys pats, ar eksperimentuot su nelabai aiškia persona, iš kurios galima tikėtis visko. Pastaraisiais direktoriais nusivilti neteko, šiuos priskirčiau prie pirmos kategorijos, tačiau atvejų, kai PD firmos vadovo kėdėje sėdėjo „eksperimentas“, taip pat netruko. Šiuose rinkimuose sulaukiau 6 kandidatūrų, bet į antrąjį atrankos etapą pateko tik du kandidatai, likusiųjų 4 likimai tokie: vienas pasiklausęs mano labai protingo patarimo atšaukė savo kandidatūrą, kitas pateikė tokią kandidatūrą, su kuria nelengva būtų ir į firmą įsidarbint, pildė ir vienas, ne per seniausiai būsenose besireiškiantis čiuvelis, kuris labai sėkmingai parodė savo tikrąjį veidą, turintis neigiamą reputaciją tiek forume, tiek pačiame serveryje, nors ir be šito cirko nebūtum patekęs tarp potencialių kandidatų – neįsivaizduoju kas dedasi žmogaus galvoje, jog jo vadovaujamoje PD firmoje kiekvienas darbuotojas privalėtų mokėti cbug ir cwalk. Šiokį tokį įspūdi paliko Jagger_Jackz, moki neblogai dėlioti mintis, tačiau tai nesuteikia tau privilegijos įdėti žymiai mažiau pastangų kandidatūroje negu kiti, o stipriausias kandidatūras šioje atrankoje( iki atrankos pratęsimo, tie, kurie kandidatavo po pratęsimo - žemiau ) pateikė Jackie_Sweet ir Ema_And.



    Manęs visiškai netenkino Jackie_Sweet aktyvumas, nereikalauju direktorių kasdien pražaist 300 ar panašaus kiekio minučių, tačiau keletą kartų kasdien patikrint forume ar nėra analizės į PD direktorių – neužtenka, o su Ema_And mums susišnekėt nepavyko, planavau surizikuot ir pažiūrėt kas gausis, bet minčių skaityt nemoku ir su manim vis dar tenka komunikuot žodžiu arba raštu. Visgi atrankos pratęsimas pasiteisino ir pasirodė du, laiko patikrinti veidai – neįspūdingas karjeras taksi firmoje ir gaujose apturėjęs Jeremy_Santos bei visai neblogai mechanikų firmoje pasirodęs Cleme_Tean. Abu jau yra man puikiai žinomi, su abiem teko jau dirbti ir žinau, ko iš abiejų tikėtis, esu labiau linkęs rizikuoti ir imti dar mažai pažįstamus žaidėjus, bet PD firmoje norisi matyti jau patyrusį žmogų, kuris darytų kuo mažiau klaidų, tad naujokams leidžiu pasireikšti likusiose firmose. Per daug ilgai nemąstęs nusprendžiau, kad Cleme yra tinkamesnis šioms pareigoms negu Jeremis, su kuriuo gal kada ir surizikuosiu, bet tikrai ne teisėsaugoje, tad sveikinu tapus naujuoju kaimelių šerifu ir linkiu sėkmės.

  13. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Passatas_Karamelinis tarp 8kl standartizuotų klausimai   
    hehe, nesisuksi negyvensi, toj. ;]
  14. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Tony_Legreec tarp ATE DRAUGAI.   
    Dėmesio trūkumas. Normalus žmogus tiesiog būtų išėjęs ir nesiskelbias jog išeina ir vsio. Turtas milijonas? Išeik ir pasilik tą sau milijoną. Sėkmės tau kitur.
  15. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Nico_Moretti tarp Pervežėjai turi naują direktorių!   
    Rečiausiai renkamo direktoriaus rinkimai baigti, tą sakydamas tikiuosi, jog pervežėjų firma ir toliau išlaikys šį titulą. Šioje atrankoje sulaukiau 6 kandidatūrų, mažokai, bet nei viena nėra tragiško lygio, lyg ir nebepildo jau tokie, kurie savo 6 eilučių laiške iškilmingai aprašo kaip sėkmingai ėjo kokios nors firmos veiklų prižiūrėtojo pareigas tuščiame serveryje. Dar prieš paskelbdamas naująjį direktorių informuoju apie naujausius pasikeitimus darbuose su pakvietimais  – direktoriai be darbuotojo sutikimo negali uždėti ilgesnės negu 1 paros trukmės darbo sutarties, išimtis tik pirmajai ir antrajai atrankoms. Šis pakeitimas, kuris yra direktoriams labai ne į naudą, sukurtas tam, kad direktoriai stengtųsi savo firmas padaryti įdomesnes, visgi nepatarčiau šio pakeitimo išnaudoti kvailam pasiekimų susirinkimui, nes gali tekti grįžti prie maksimalios trukmės darbo sutarčių. Okay.... grįžtam prie rinkimų, šioje atrankoje man labiausiai patiko šių asmenų laiškai: Deivis_Fuksas, Tony_Legreec ir Jeremy_Santos.


    Pirmasis iš šitos trijulės – Deivis_Fuksas, neblogą pliusą jau turėjai po rinkimų į medikų firmos direktorių: laiškas neblogas, patekai į antrąjį rinkimų etapą, tačiau tąkart tau koją pakišo neaktyvumas. Šįkart manęs nenuvylei nei aktyvumu, nei laišku, nei elgesiu, sveikinu su stipria kandidatūra. Tuomet turime Tony_Legreec, rinkimuose matomas taip pat ne pirma karta, kandidatūra nebloga, būtų dar geresnė, jei stebėtum ne tik savo, bet ir kitų klaidas direktorių rinkimuose, nes dabar praeituose rinkimuose padarytas klaidas pakeitei naujomis, o pasiskaitęs komentarus ne tik apie tavo, bet ir kitų kandidatūras paskutinių rinkimų analizėse, būtum jų padaręs mažiau ir tiksliau žinotum ką aš konkrečiai noriu matyti laiške. Galiausiai iš FBI darbinio transporto išlipa Jeremy_Santos, bet į fūrą jam persėst netenka, nors ir moki gerai parašyti laišką, bet būtų kvaila tau duoti direktorių kai vos prieš pora dienų išėjo gaujų sistema. Kada nors dar turėsi progą pakeisti mano nuomonę apie tave ir įrodyti, kad branda tau ne tik pakeitė balsą ar leidžia auginti nepilną barzdą, bet ir padarė kažką su mąstymu, tačiau tikrai ne dabar, kai net pats netiki sakydamas, jog gaujos tavęs nedomina, o gaudyti kitos tavo paskyros gaujose ar skelbti naujus rinkimus iškart po mėnesio nesinori. Taigi... stipriausiai šiuose rinkimuose pasirodė Deivis_Fuksas, šiek tiek ironiška, nes rinkimai laimėti tikrai ne per fuksą, tikėkimės, kad ir firma funkcionuos ne kažkaip „fuksiškai“, o užtikrintai, tad sveikinu tapus naujuoju pervežėjų firmos direktoriumi ir linkiu sėkmės!

  16. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Edvis_Srekas tarp [0.1.8] Gaujų sistema.   
    Nesuprantu tik vieno, kodėl visos šios idėjos pasipylė tik tada, kai pamatėte kokį šūdą iš gaujų sistemos gavot palyginus su tai, kaip įsivaizdavot, kad bus. Visi kupini įdėjų ir pasiūlymų, tik pavėlavot 3 mėnesius. Iškart sužinojus, kad bus daroma nauja gaujų sistema, reikėjo pradėt pilt forume pasiūlymus, kad palikti esamos sistemos pagrindą su narkotikų bei ginklų vežimais ir išimti dvi pagr. buvusias gaujas, ir idėt kuriamas pačių žmonių, kaip kad ir yra dabar. Aivarui ne p... ant jūsų pasiūlymų, patikėkit manim, čia yra jo projektas ir jis pasirūpins, kad žaisti jame būtų malonu atsižvelgus į daugumos nuomonę, bet kai pradedat pilt šūdą po 3 mėnesių tylejimo, tai atsiprašau,.  nieks nekaltas, tik jūs patys, gangsteriai. Asmeninė nuomonė, neįsižeiskit, kai perskaitysit. Atviros diskusijos irgi neplanuoju, tai neatrašinėsiu.
  17. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Marko_Escobar tarp Išrinktas naujasis Medikų direktorius.   
    Sveikinu Edvį Šreką su sėkmingais direktoriaus rinkimais.
    Dabar kai žinai, kad neblogai rašai - kitą kart prašyk 2x daugiau!

  18. Patinka
    Rage Assassin gavo reakcijąLil_Uzi tarp Ferdinando GTA or ModPack V2 ??   
    Tema perkeliama į geriausių modifikacijų skiltį
  19. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Nico_Moretti tarp Išrinktas naujasis Medikų direktorius.   
    Dar vieni rinkimai baigti, šįkart kiekvieno kandidato viešai nekomentuosiu, kadangi nemažai laiko pastaruoju metu turiu skirti kitiems dalykams, tačiau visus kandidatus esu minimaliai aprašęs savo word faile, tad jei turite kokių klausimų – lauksiu jūsų asmeninių žinučių forume. Po apgailėtinų taksi ir mechanikų direktorių rinkimų šie buvo įdomesni – sulaukiau poros kandidatūrų iš naujokų, šios nebuvo labai stiprios, bet jas patobulinus tikimybė pamatyti savo nick‘ą /direktoriai lentelėje – pakankamai nemaža. Buvo ir čiuvelis, kuris dalyvavo su kopijuota anketa, jei kam labai įdomus čiuvelio nick‘as – rasite akmeninio stulpo apačioje. Bandė prasprūsti ir nemažas kenkėjas, kuris ne per seniausiai labai atvirai serveryje platino čytus, gaila, bet šiukšlėms direktorių chat‘as nėra tinkama vieta, man labiau patinka dirbti tvarkingoje aplinkoje. Okay, eikime prie reikalo – iš 9 kandidatų patenkinamo ir aukštesnio lygio kandidatūras paliko Sergio_Lulas, Deivis_Fuksas ir Cristiano_Capelli.
     
     
    Dviejų savaičių čia net nežaidžiantis Sergio_Lulas dar turės patobulėti – teks patobulinti atrankų mechanika, kadangi abejoju, jog firmos taisyklių, kainoraščio ir panašaus stuff žinojimo užtenka norint patekt, nejaugi tau nerūpės čiuvelio bendravimo įgūdžiai, reputacija, prioritetai ir dar daugiau kitų aspektų? Patobulinus atrankų aprašymą gali pamąstyt ir apie idėjas, parodyt ne tik tai, ką samp‘o žaidėjai matė n + k metų, bet ir kažką naujesnio, nematyto, ko medikams dabar išties reikia, nes atnaujinimu kol kas dar nedvelkia, o maža vaistinėlių ir pažymų paklausa daro neigiamą įtaką darbo susidomėjimui, kurį geriausiai kelia būtent įdomios sistemos firmoje. Dar labai nepakenktų įsidarbinti į medikų firmą ir įsitikinti, jog tau ten iš tikrųjų įdomu, kaip žinia, kiekvienas serveris tame pačiame darbe turi vis skirtingas sistemas, vienur gali būti visai įdomu, kitur - nelabai.
     
    Sekantis, Deivis_Fuksas, atrankų mechanika – jokio aprašymo apie tinkamo kandidato atskyrimą nuo netinkamo, neaiškios pavaduotojo funkcijos – tiesiog važinės su darbine ir reikš savo nuomonę reikiamu metu, negi daugiau nieko jis neveiks? Ironiškai nuskambėjo ši citata: „žmogus turintis daug idėjų, kupinas minčių – bus tikrai šaunus vadovas“ idėjų turi, bet ne tiek, kad šia fraze galėtum apibūdint save. Visa kita buvo visai neblogai, norėjau truputi tave pastebėt serveryje, įvertinti bendravimo įgūdžius, elgesį, bet ką čia vertinsi kai žmogus per 5 dienas net neprisijungia į serverį?
     
    Galiausiai turime Cristiano_Capelli, vėl problema ties atrankų mechanika – čiuvas užpildo ledinę anketą, bet yra didžiausias serverio kenkėjas, abejoju, ar tokią personą norėtum matyti savo firmoje, bet savo laiške leidi man suprast, kad didžiausio kenkėjo titulas jokios įtakos jo kandidatūrai nedaro. Idėjos puse velnio, galbūt ir matytos, bet ne ant tiek, jog jau būtų atsibodusios visiems nuo 2012 metų, nebloga idėja su „karo mediku“ nors įtariu, jog jų trūks, nebent pasiekt ketvirtąjį rangą tavo firmoje nebus sunku, visa kita lyg ir tvarkoje.
     
     
    Jeigu iki šios vietos jau perskaitėte komentarus apie kiekvieną potencialų šių rinkimų kandidatą, galėjote susiprast, kad iš trijų liko tik vienas – Cristiano_Capelli. Nuomonės bus įvairios: vieni manys, jog galbūt sulauksime kažko panašaus į manąjį „comeback‘ą“, kiti labai suabejos jo motyvacija, noru, treti bandydami įsikibti į neegzistuojančios merginos parankę rėks kuo garsiausiai apie korupciją, tačiau tik laikas parodys ar sprendimas buvo tinkamas, tad linkiu naujajam direktoriui sėkmės ir laukiu idealių rezultatų.

     
  20. Patinka
    Rage Assassin gavo reakcijąJeremy Santos tarp Mechanikų firmos direktoriaus rinkimų rezultatai.   
    Lievas prikolas
    Video nebekeli nubas.
     
    Sveikinimai naujam direktoriui. Neprisidirbk kaip kad keli ankstesni mechanikų direktoriai. GLHF
  21. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Nico_Moretti tarp Peikiu Nico_Moretti   
    Serveryje yra per daug parazitų, tenka kartais panaudoti labai efektyvią komandą - /kill, ypač tais atvejais, kai tokios šiukšlės kaip tu nesąžiningais būdais siekia pašalinti konkurentus ir panaikinti/sumažinti esančią konkurenciją( šaudymams turime dm zoną, beje ), be to, aš turiu teisę nužudyt bet ką, kuris kėsinasi į mano virtualią gyvybę - tokią teisę kažkada suteikė aukščiausios projekto personos, siekiant išvengti projekto komandos narių bereikalingo rankų purvinimo ir projekto reputacijos žeminimo( dminantys komandos nariai nespinduliuoja kompetencija ).
    Jei įsižeidei dėl to ką parašiau - bėda tavo, laikas jau būtų susiprast kokią rolę užimi šioje visuomenėje.
    Gero likusio vakaro, kenkėjai, nebent jau įsitaisėt savo šiltuose urvuose, guoliuose ar panašiose vietose ir šį pranešimą išvysite tik rytoj.
  22. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Tadas'Chill tarp Pekiu Tada_Chill   
    Kam man laikyti tokius kaip tu jeigu nori dirbti kitur?

  23. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Mc_Di tarp GreenSide.LT HIMNAS? Užsukit   
    DELETED
    #Mc Di 2017
  24. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Mc_Di tarp MC DI - Laikas (Премьера трека) 2017   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly
    2. Koks šios dainos pavadinimas?: MC Di - Laikas
    3. Ar tai jūsų kurta/editinta daina, ar rasta internete?: Mano kūryba
    4. Komentaras apie dainą (kuo patiko): Lietuviškas repas, ot dushy
    5. Vaizdo įrašas kuriame girdima daina(YouTube): 
  25. Patinka
    Rage Assassin sureagavo į Rokas tarp Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus,   
    Persikėlėme pas kitus hostingo tiekėjus,
    Norime pranešti, jog nuo dabar mūsų serveris yra talpinamas pas kitus hostingo tiekėjus. Senaisiais tiekėjais nusivylėme, todėl buvome priversti ieškoti sprendimo iš šios, visiems nepatogios, situacijos.
    Šioje temoje galite dalintis pastabomis kas pasikeitė į blogąją ar į gerąją pusę po persikėlimo pas kitus hostingo tiekėjus. T. y. jeigu pastebėjote, jog jūsų PING ar didžioji dalis serverio komandų ėmė veikti lėčiau tokiu atveju prašytumėme tokiais pastebėjimais pasidalinti šioje temoje.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.