Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Mafijos Senelis

Legenda

  • 6.933

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 42

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Ema_And tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And
    Jūsų atstovaujama firma: Medikai.
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Demarcus_Norwood
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Tarp darbuotojų nematau tinkamo kandidato, kadangi neatitinka mano asmeninių kriterijų t.y. idėjų stoka, nepakankamai rodomas noras tapti valdžios atstovais ir t.t. Mano manymu, šis žaidėjas yra trūkstama antra medikų valdžios pusė, kadangi labiausiai papildo mano idėjas bei siekiamus tikslus. Taip pat jį iš kitų išskyrė būtini vadovo požymiai- griežtumas, loginis mąstymas.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  2. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Turime mechanikų valdžią,   
    Naujasis Mechanikų įmonės vadovas
    Sulaukėme iš viso 6 kandidatūrų. Kiekviena kandidatūra yra aprašoma apačioje ir koduojama data bei laiku, kada buvo paskelbtas pranešimas rinkimų temoje. Jeigu identifikuoti savęs vis dėlto nepavyksta, galite kreiptis forumo asmenine žinute dėl patikslinimo. 
     
    KANDIDATAI,
    11.06 17:20 – etatinis pildytojas, dar sunku suprasti, ar iš tikrųjų sunku suvokti dalyvavimo tvarką ar esi eilinis interneto pokštininkas. Jeigu suprasti iš tikrųjų sunku, siūlyčiau savo vertę bandyti įrodyti kitais būdais, pvz. aktyvus reiškimasis firmos veikloje, pavaduotojo siekimas įmonėse ir pnš. Bet kokiu atveju ačiū už tavo laiką, kad ir kiek jo reikalavo ir sėkmės.
    11.08 01:55 – naujokas serveryje, tačiau ne SAMP žaidime. Šiek tiek krito į akį tai, kad daliniesi savo patirtimi kitame lietuviškame serveryje. Jeigu atrodo ši patirtis naudinga, būtų gerai paminėti ir savo slapyvardį ar kažką, kaip galima būtų tave ten identifikuoti ir susidaryti šiokią tokią nuomonę. O šiaip, mūsų serveris jau veikia toli gražu ne pirmus metus, todėl būtų labiau tikslinga savo patirties užsidirbti ir čia. Šiaip laiškas neblogas, galima daryti prielaidą, kad iš tikrųjų turi patirties direktoriavime. Kaip ir sakai, jei nepabandysi tai ir nežinosi, tad labai ačiū, kad pabandei. Mano siūlymas tau dar šiek tiek pažaisti serveryje, susidaryti tvirtesnę nuomonę apie firmas, kadangi praėjo daug metų, tam tikri dalykai galėjo ir pasikeisti (juolab, kad ir serveris naujas), o šis pildymas tikiuos nenueina veltui ir teks pamatyti dar tavo laišką, tik jau stipresnį, su konkretesnėmis idėjomis ir firmos vizija. Dar kartą ačiū, kad dalyvavai.
    11.08 18:14– dažnai serveryje pastebima persona. Pirmiausia anketoje labai patiko tavo specialybė, kuo galėtum garantuoti, jog visos forumo temos bus pateiktos tvarkingai ir skoningai. Žinoma, tai tikrai ne pagrindinis aspektas, bet turi šiokį tokį pliusą. Apskritai laiškas išdėstytas protingai, matosi, kad esi tikrai brandi asmenybė. Labai naudinga, kad užsimeni apie treniruotes firmai, matosi, kad teko jose dalyvauti ar net jas vesti. Tik kelia neramumų tai, kad savo anketoje visiškai neužsiminei apie bene svarbiausius dalykus firmoje, t.y. rangų ar kitos forumo sistemos. Šie aspektai dažnai būna tas dalykas, kuriuo remiasi darbuotojas planuodamas įstoti. Taip pat norėjosi, kad būtum labiau kritiška ir įžvelgtum problemų ir pasidalintum galimais jų sprendimais. Kandidatūroje yra tiek pliusų, tiek minusų. Minusai, mano nuomone, išlenda todėl, kad firmoje dirbta mažai arba labai seniai ir dėl to sunkiai generuojasi idėjos, kas prieštarauja anketoje minimam „kūrybiškumui“. Ačiū už pateiktą kandidatūrą.
    11.10 00:52 – serverio senbuvis, kurio reputacija yra labai diskutuotina. Nors stambių pažeidimų pačiam asmeniškai pastebėti neteko, dalis serverio senbuvių užsimena apie tave ne itin gerais žodžiais, kas gali iššaukti prielaidą, kas prisidirbęs buvai labai nemažai. Džiugu, kad pats to neslepi, daliniesi savo klaidomis ir žadi jas išspręsti bei pasukti savo reputaciją į teigiamą pusę. Pradedant kalbėti apie firmą, labai jaučiasi išsiblaškymas, nors ir pasirinkta anketos forma ir to turėtų būti išvengiama. Pavyzdžiui, klausime apie problemas firmoje šiuo metu, kalbama apie buvusį firmos direktorių, norėtųsi, kad klausimai būtų skaitomi atidžiau. Kalbant apie idėjas, nelabai patiko tas, kad vos ne kiekvienai firmos sferai bus po instruktorių, vadybininką ar kokį kitą prižiūrėtoją. Kyla klausimas, ar įvairūs prižiūrėtojai tikrai reikalingi dabartiniame SAMP? Ar negalėtų rolių prisiimti pats direktorius? Šiaip anketoje galima įžvelgti gerų minčių, bet norėtųsi, kad viskas, kas pasakoma pintųsi tarpusavyje ir sukurtų bendrą firmos vaizdą. Dabar jį susidaryti buvo sunku. Ačiū už dalyvavimą.
    11.12 22:23 – serveryje teko anksčiau pastebėti kaip aktyvų, paslaugų darbuotoją. Pastarąjį mėnesį ar kelis mačiau tave rečiau, tačiau smagu, kad grįžti į serverį ir išbandai savo šansus šiuose rinkimuose. Laiškas parašytas pagal savo struktūrą, tačiau viskas, ko buvo paprašyta yra atsakyta ir nenukrypta nuo temos. Priešingai nei pastarieji kandidatai, esi paruošęs savo firmos viziją, pagrindinius aspektus, kurių prireikia direktoriui įkuriant savo firmą. Tiesa, man rangų sistema nepasirodė labai įdomi, manau, kad yra tam tikrų kabliukų, kuriuos būtų galima geriau apdirbti. Tačiau, gerą pliusą užtarnauja aprašomos papildomos sistemos, veiklos, kas leidžia suprasti, jog firmoje vyrautų nemažo užimtumo įvairovė. Ačiū labai už kandidatūrą.
    11.13 00:36 – nemažai serveryje matomas žaidėjas. Esi buvęs direktoriumi, pavaduotoju, bet norėtųsi, kad jeigu kalbi apie patirtį, pasidalintum plačiau savo pasiekimais, argumentuotum, kodėl tavo firma buvo vadinama „geriausia“. Šiaip atrodai pasikaustęs, žinantis ko nori ir skleidei visai gerą energiją. Labai nepatiko tokie išsireiškimai, kad SAMP 2024 metais (kurie dar tik artėja) yra neįdomus, iškart kilo klausimas ką čia artėjančiais 2024-aisias veiki pats ir kaip planuoji sudominti savo darbuotojus? Vėliau lyg ir pradėjai pats tam prieštarauti, tad nusprendžiau interpretuoti tai kaip netiksliai išdėstytas mintis, nes atrodo, turi ką pasiūlyti. Taip pat sumaišei 2 paskutinius punktus vietomis, niekaip jų nepavadindamas. Jeigu nebūčiau pasitikrinęs, atrodytų, kad labai nusišneki. Apskritai, laiškas atrodė labai nuoširdus, siūloma užimtumo darbuotojams, yra pateikta nemažai idėjų. Didžiausias minusas tas, kad kaip ir pats minėjai esi „žalias“ mechanikuose. Ačiū už kandidatūrą.

    SPRENDIMAS,
    Praktiškai kiekviena kandidatūra pagirtina, buvo sunku rasti greitą sprendimą. Po anketų apžvelgimo, kelias valandas informaciją apdorojau, vertinau kiekvieno pliusus, minusus, tačiau kandidatūrose geriausiai atsispindėjo Hikaro_Masati ir Jake_Willson pasiruošimas pareigoms. Jake, mano žiniomis nėra buvęs direktoriumi ar pavaduotoju, tačiau turi nemažą patirtį ir supratimą apie serverio firmas. Hikaro, patyręs serverio valdžioje, bet nelabai turi daug patirties būtent mechanikų firmoje. Šį kartą labiau sužavėjo Jake'o pasiruošimas ir noras. Sveikinimai!

  3. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Rokas tarp Helovino savaitė 2023!   
    Helovino savaitė 2023!
    Helovino savaitė prasideda! Daugiau informacijos apie Helovino užduotį serveryje /helovinas .

    Helovino užduotyje Jūsų tikslas yra rasti kaip galima daugiau moliūgų kiekvieną Helovino dieną, kurie slapstosi „Red County“ miestelių teritorijoje. Suradus moliūgą turėsite pašalinti jo užkeikimą. Norėdami pašalinti surasto moliūgo užkeikimą turėsite įveikti labirintą, kuriame turėsite surasti moliūgą. Labirinte taip pat galėsite rasti ir Helovino dėžę (/hdeze). Įveikus vieną iš Helovino dienų, t.y. suradus visus tos dienos moliūgus, galėsite atsiimti tos dienos prizą panaudojus /helovinas komandą. Jeigu surasti visų moliūgų nepavyks – nenusiminkite, galite atsiimti prizą ir nesuradus visų moliūgų, tačiau tokiu atveju prizas bus atitinkamai mažesnis.
    Visos Helovino savaitės metu taip ieškokite raganos kerų puodų. Radus raganos kerų puodą Jūsų tikslas bus nušauti visus virš kerų puodo skraidančius šikšnosparnius ir taip panaikinti kerus. Svarbu paminėti, jog vieni panaikinti kerų negalėsite. Būtinai reikės draugo pagalbos! Panaikinus kerus gausite atitinkamą atlygį ir vienas iš žaidėjų prisidėjęs prie kerų panaikinimo (nušovęs bent vieną šikšnosparnį) turės galimybę laimėti Helovino dėžę /hdeze !



    Daugiau informacijos apie Heloviną rasite serveryje /helovinas !
    „Greenside“ administracija, 2023
  4. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Aivaras tarp 2023.10.31 UPDATE (GREENSIDE # 0.4.2)   
    • Atnaujinta /tvaldymas komanda. Atnaujintas lentelės dizainas ir pridėtas papildomas funkcionalumas įjungti/išjungti tr. priemonės patobulinimus, kuris išsisaugo kiekvienoje tr. priemonėje individualiai.
    • Buvo pašalintas patobulinimų įjungimas/išjungimas naudojant "W" klavišą.
    • Administratoriai stebėjimo rėžime nuo šiol galės matyti ir tr. priemonės maksimalų greitį.
    • Sutvarkyta klaida su medikų "92" užduotimi, kuomet jos įvykdyti nepavykdavo.
    • Sutvarkyta klaida, kuomet būdavo galima paimti kontrabandos paketą, vairuojant tr. priemonę.
    • Sutvarkyta klaida, kai buvo galima persirengti į civilio aprangą, kuomet žaidėjas atlikinėdavo medkirčio darbo veiksmus.
    • Sutvarkyta klaida su amunicijos dyleriu, kuomet būdavo galima įdėti neigiamą, parduodamą kiekį.
    • Sutvarkyta klaida baldų parduotuvėje, kai stalas buvo priskiriamas elektronikai.
    • Sutvarkytos įvairios tekstinės klaidos.
  5. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Atranka į „Blueberry“ baro lyderį,   
    Kas yra barai?
    Daugiau informacijos apie barus čia.
    Sveiki, atsistatydinus Claudui, ieškome naujojo „Blueberry“ baro lyderio. Šiuo metu serveryje yra pilna veiksmo tiek iš „Montgomery“ baro, tiek iš policijos departamento, todėl manau tai turėtų suteikti motyvacijos išbandyti save ir suburti savo šutvę.
     
    INFORMACIJA
    Kandidatūras galima pateikti iki 2023.11.03 19:00. Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas. Kandidatas negali būti gėdos stulpuose. Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrėtojai. REIKALAVIMAI
    Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti. „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį). Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai. Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte. Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, barų prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti. Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas. LAIŠKO TURINYS
    Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
    Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
    Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje (išsamiai).
    Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
    Kaip vadovausite savo šutvei, atsirinksite pagalbininkus bei šutvės narius.
  6. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Ignas_Eox tarp Komandinis DERBY turnyras! – 2021,   
    Labas, kiti metai - kitas team DERBY renginys! Nemaža žaidėjų dalis turbūt jau žino kaip vyks šis renginys, o tiems kurie nežino pabandysiu trumpai papasakoti. Bus sukurtas objektas ant kurio dvi komandos po du žaidėjus joje turės kovoti ant pastatyto objekto, o dalyvaujančių tikslas yra labai paprastas jums tiesiog reikės pašalinti nuo objekto priešininkų komanda ir taip patekti į kitą etapą bei laukti savo kitos kovos.

    RENGINIO INFORMACIJA;
    Renginio vedėjas: Ignas_Eox.
    Renginio registracijos pradžia: 2021-10-18, 00:00.
    Renginio registracijos pabaiga: 2021-10-22, 21:00.
    Renginio pradžia: 2021-10 23-24 dienomis nuo 15 iki 22 valandos.
    Pagrindinė renginio transporto priemonė: Cheetah.
    Renginio objektą bus galima rasti tarp San Fierro ir Bayside teritorijų ant vandens.
    Dėl pasitreniravimų/tr.priemonių atstatymų kreipkitės į event prižiūrėtojus.
     
    RENGINIO TAISYKLĖS;
    Renginio metu privaloma laikytis visų serverio taisyklių.
    Renginio metu privaloma klausyti visų vedėjo nurodymų.
    Registruojasi žaidėjai, tie kurie nori dalyvauti renginyje - kiti komentatoriai gali būti baudžiami forumo įspėjimais.
    Renginio metu draudžiama naudoti „Cheetah“ transporto modifikacijas.
    Laimėjimas komandai užskaitomas tada, kai ant objekto lieka tik vienos komandos nariai.
    Jei ant objekto nelieka nei vienos komandos nario, kova kartojama.
    Registruoti dalyviai, kurie trukdys renginį bus blokuojami bei diskvalifikuojami iš viso renginio.
    Komandų pavadinimuose negali būti jokių keiksmažodžių ar įžeidinėjimų.
    Už taisyklių nesilaikymą, galite būti diskvalifikuojamas iš renginio be perspėjimo, taip pat blokuojamas už renginio trukdymą.
    Neleistinų modifikacijų naudojimas renginio metu lygus RCON užblokavimui ir visų registruotų vartotojų konfiskavimui.
     
    PRIZAI;

    🥇 vietai atiteks po – norimą „tiuningo“ komplektaciją pasirinktam automobiliui, 50 bronzinių ir 25 aksesuarų dėžių.
    🥈 vietai atiteks po – 3 lygio „PREMIUM“ 1 mėn., 30 bronzinių dėžių ir 15 aksesuarų dėžių.
    🥉 vietai atiteks po – 3 lygio „PREMIUM“ 1 mėn., 15 bronzinių dėžių ir 10 aksesuarų dėžių.

    REGISTRACIJOS ŠABLONAS;
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: 
    2. Jūsų komandos nario Vardas_Pavardė:
    3. Jūsų komandos pavadinimas: 
    4. Ar susipažinote su renginio taisyklėmis ir pažadate jų laikytis: 
  7. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Laurynas_Leigon tarp BB baras ft pd   
    reik videkus pratrint ziuriu galima video susukt
     
  8. Patinka
    Mafijos Senelis gavo reakcijąTautvydas_Udravich tarp Žiemos modifikacijos!   
  9. Haha
    Mafijos Senelis sureagavo į Ignas_Eox tarp [konkursas] Memes!   
    labai siauras pasirinkimas iš duotų šablonų, tai nemanau, kad kažkas blogo atsitiks, jei kitą panaudosiu.
    Slapyvardis (Vardas_Pavarde): Ignas Eox
    Sukurtas memas: @Mafijos Senelis 🥶

     
  10. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp [konkursas] Memes!   
    Memų konkursas
    Dalyvavimas
    Norėdami dalyvauti, turite sukurti juokingą memą (angl. meme) susijusį su greenside.lt projektu ir jo veikla. Konkurse dalyvaujama su vienu memu, tačiau galima sukurti ir daugiau, tik paminėti, su kuriuo dalyvaujate konkurse. Memus galite kurti iš temoje įkeltų šablonų (angl. template) su greenside.lt logotipu. Memus įvertins ir 3-4 nugalėtojus išrinks konkurso organizatorius Migelis_Zhebtuvelis. Savo simpatiją dalyviams išreikšti galite reputacijos taškais. Konkursas vyksta iki 2022.12.04 18:00  
    Šablonai
     
    Prizas
    Kiekvienas nugalėtojas gaus klouno išvaizdą serveryje ir 20.000€


     
    Anketos šablonas:
    Slapyvardis (Vardas_Pavarde): Sukurtas memas:
  11. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Martin_Gossard tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Martin_Gossard
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policininkų firmos direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 58 dienos
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Visų pirma labai noriu padėkoti @Emilisvn_Samp už suteiktą šansą po ilgos pertraukos vėl apsiimti pareigas. Dėkoju pirmąjam savo pavaduotojui @Ignas_Eox, bet ypatingą padėką skiriu savo antrąjam pavaduotojui @Domantas_Epic. Nesitikėjau iš tavęs tiek daug, bet sutvarkei firmą, kai to padaryti aš negalėjau, leidau pabūti direktoriumi ir man esant. Viską susitvarkei, mano akimis praėjai testą „Ar gali būti firmos direktorius?“ Tikiuosi, kad neiššvaistysi šio šanso ir priimsi siūlomas pareigas atsakingai, išmintingai. O svarbiausia nesudergsi firmos vardo ir nenusileisi bariniams! Palieku dėl tos pačios priežasties, kaip ir buvęs mechanikų direktorius, @Rokas 😕 

  12. Patinka
    Mafijos Senelis gavo reakcijąSavas_Mode tarp Žiemos modifikacijos!   
  13. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp 10mln. „League of Legends“ turnyras   
    Žinodamas lolo populiarumą ir kurdamas šį turnyrą tikėjausi bent drąsiai 32 dalyvių, tačiau taip gavosi, kad nesurinkome net pusės mano norimų dalyvių skaičiaus. Šiuo metu turime 16 užregistruotų dalyvių, iš kurių pats žinau, kad nebus 4-ių, tai klausimas kiek dar žaidėjų nepasirodys. Renginys turėjo būti kelių valandų trukmės, su gyva transliacija, kad visi galėtumėme pasižiūrėti ir gerai praleisti laiką, bet yra kaip yra.

    Nežadame tęsti renginio, kadangi jame bus vos 10-imt žmonių. Visiems užsiregistravusiems buvo pervesti 200'000€ į sąskaitą už jūsų išleistą laiką ir nekantrumą laukiant starto. 🙏
  14. Pasimetęs
    Mafijos Senelis sureagavo į Edvinas tarp „GreenSide“ event'ų čempionatas,   
    Renginio informacija:
    • Nuo 2022-11-14 vyks „GreenSide“ event'ų čempionatas. Event'ai vyks bet kurią dieną, nuo pirmadienio, (lapkričio 14 d), kolkas čempionatas neturi pabaigos datos. Žaidėjai turės dalyvauti mano rengiamuose event'uose ir už juos gaus atitinkamą taškų kiekį.
    • Daugiausiai taškų surinkę žaidėjai, bus apdovanoti atitinkamais prizais.
    • Viso čempionato metu taškai sumuosis ir jie bus kaupiami šioje temoje, žemiau. 
    • Iš anksto apie renginius pranešta nebus, žaidėjai esantys serveryje matys vykstantį event'ą ir jiems tiesiog reikės parašyti - /edalyvauti.
    • Renginių kiekis per dieną gali svyruoti nuo 0 iki 5.
    • Taškai už dalyvavimą event'uose bus skaičiuojami tik tie, kuriuos rengsiu aš (Tnt_Edwax). Kitų prižiūrėtojų event'ai jums šiame čempionate taškų neduos.

    • „Checkpoint“ lenktynių laimėtojai gaus taškus už prizines vietas, (1 vieta - 5 taškai, 2 vieta - 4 taškai, 3 vieta - 3 taškai, 4 vieta - 2 taškai, 5 vieta - 1 taškas);
    • „Derby“ laimėtojas gaus 5 taškus;
    • „HateShoot“ laimėtojas gaus 5 taškus;
    • „DM 1x1“ laimėtojas gaus 5 taškus;
    • „Išlikimas VM“ laimėtojas gaus 5 taškus;
    • „Stirna“ laimėtojas gaus 5 taškus;
    • „Find“ laimėtojas gaus 5 taškus;
    • „Klausimanijos“ teisingai atsakęs žaidėjas gaus 1 tašką, už 1 atsakytą klausimą.
    Renginio taisyklės:
    • Renginių metu privaloma laikytis visų serverio taisyklių;
    • Renginių metu privaloma klausyti organizatoriaus, vykdyti jo nurodymus;
    • Draudžiama sąmoningai trukdyti kitiems renginio dalyviams.
    Žaidėjas, pažeidęs taisykles, gali būti diskvalifikuojamas ir/arba laikinai blokuojamas už EVENT trukdymą.
    Neleistinų modifikacijų naudojimas renginio metu lygus RCON užblokavimui ir visų registruotų vartotojų konfiskavimui.
    Prizai:
    Trys, daugiausiai taškų surinkę žaidėjai laimės atitinkamus prizus - "PREMIUM" narystes, kreditus, tune, išvaizdų ir aksesuarų dėžes.

    Dalyvių sukauptų taškų sąrašas:

    [Vardas_Pavardė] [Taškai]

    1. Mixail_Krug - 60 taškų;
    2. Big_Bear - 32 taškai;
    3. Adrian_Moreno - 28 taškai;
    4. Fresh_Weed - 22 taškai;
    5. Jason_Slokk - 20 taškų;
    6. Aurimas_Dancingas - 15 taškų;
    7. Gpr_Gpr - 14 taškų;
    8. Charlie_Gambino - 14 taškų;
    9. Doom_Boom - 12 taškų;
    10. Martin_Gossard - 11 taškų;

     
     
  15. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp 10mln. „League of Legends“ turnyras   
    Lapkričio 27 dieną, 18 valandą įvyks daugelio žaidžiamo „League of Legends“ 1 prieš 1 turnyras, kurio prizinis fondas 10 milijonų eurų serverio valiutos! Skaičiai raižantys kiekvieno akį, tad šiek tiek apie patį turnyrą:


    Turnyras įvyks EUW regione, challengermode puslapyje, norint prisiregistruoti pageidautina jungtis su savo asmenine Discord paskyra. Žaidimai vyks vienas prieš vieną, Summoners Rift žemėlapyje, draft režimu, mid lane. Dalyviai galės užblokuoti kelis priešininko čempionus, rinktis sau patinkančias runas bei summoners spells. Svarbu paminėti, jog galima backinti į bazę ir apsipirkti. Žaidimo tikslas yra pirmam nužudyti savo priešininką, surinkti 100 minionų nužudymų arba nugriauti turretą.


    Jeigu viskas vyks taip, kaip planuojame, turnyras bus transliuojamas twitch.tv/vladasms_ kanale, tačiau transliacijoje galite tikėtis 3 minučių delay bei neadekvataus ir neprofesionalaus komentavimo.
     
    Prizinių vietų apdovanojimai:
    🥇 - 5'000'000€ serverio valiutos.
    🥈 - 3'000'000€ serverio valiutos.
    🥉 - 2'000'000€ serverio valiutos.
     
    Turnyro dalyvio registracija:

    Tavo Vardas_Pavardė žaidime:
    Tavo pilnas „League of Legends“ slapyvardis (pvz: Gruzinas#EUW):
    Tavo Discord:
    Ar prisijungei prie turnyro Discord serverio?:


    Kiekvienas turnyro dalyvis privalo prisijungti prie turnyrui sukurto Discord serverio - https://discord.gg/NPEfVzhBge . Discorde rasite turnyro nuorodą kur ir užbaigsite registraciją. Taip pat raginame prisijungti ir turnyro stebėtojus, dėl smalsumo ir kitokios informacijos.
  16. Patinka
    Mafijos Senelis gavo reakcijąTaduse_Jrg tarp Žiemos modifikacijos!   
  17. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Rokas tarp „Greenside“ Helovinas 2022!   
    „Greenside“ Helovinas 2022!
    Helovino savaitė prasideda! Daugiau informacijos apie Helovino užduotį serveryje /helovinas .

    Helovino užduotyje Jūsų tikslas yra rasti kaip galima daugiau moliūgų kiekvieną Helovino dieną, kurie slapstosi „Red County“ miestelių teritorijoje. Suradus moliūgą turėsite pašalinti jo užkeikimą. Norėdami pašalinti surasto moliūgo užkeikimą turėsite įveikti labirintą, kuriame turėsite surasti moliūgą. Labirinte taip pat galėsite rasti ir Helovino dėžę (/hdeze). Įveikus vieną iš Helovino dienų, t.y. suradus visus tos dienos moliūgus, galėsite atsiimti tos dienos prizą panaudojus /helovinas komandą. Jeigu surasti visų moliūgų nepavyks – nenusiminkite, galite atsiimti prizą ir nesuradus visų moliūgų, tačiau tokiu atveju prizas bus atitinkamai mažesnis.
    Visos Helovino savaitės metu taip ieškokite raganos kerų puodų. Radus raganos kerų puodą Jūsų tikslas bus nušauti visus virš kerų puodo skraidančius šikšnosparnius ir taip panaikinti kerus. Svarbu paminėti, jog vieni panaikinti kerų negalėsite. Būtinai reikės draugo pagalbos! Panaikinus kerus gausite atitinkamą atlygį ir vienas iš žaidėjų prisidėjęs prie kerų panaikinimo (nušovęs bent vieną šikšnosparnį) turės galimybę laimėti Helovino dėžę /hdeze !



    Daugiau informacijos apie Heloviną rasite serveryje /helovinas !
    „Greenside“ administracija, 2022
  18. Haha
    Mafijos Senelis gavo reakcijąGruzinas_Tortilla tarp Prašau atblokuoti Gruzinas_Tortilla   
    Atblokuotas!
    Tema rakinama.
    (Danny_Capillo) buvo įspėtas už bloga /bausti (lban) komandos naudojimą.
  19. Haha
    Mafijos Senelis sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Medicinos centras turi naują direktorių   
    Ačiū visiems už šiltus sveikinimus, pažadu jūsų nenuvilti bei parodyti viską ką galiu.
  20. Haha
    Mafijos Senelis sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Laurynas_Leigon užtildė Black_Gaja   
    Anketos šablonas užtildžius žaidėją:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Laurynas_Leigon
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Black_Gaja
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/WeQ2oNb
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/IMUPxB2
  21. Haha
    Mafijos Senelis sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Prašau atblokuoti Gruzinas_Tortilla   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gruzinas_Tortilla 
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Danny_Capillo
    • Už ką buvote užblokuotas ?: Bandymas papirkti Administratorių arbą Direktorių 
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/vV0Vz2E
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/olx4PA5
     
  22. Haha
    Mafijos Senelis sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp 1000 kreditų dalybų nugalėtojas   
    Ketvirtadienį paskelbiau 1000 kreditų dalybas ir sulaukiau daug pildančių, tačiau iš jų laimėjo vienas asmuo, @Jeremy_Redwood , kreditai jau guli tavo sąskaitoje. Įrodymai, jog kreditai nupirkti: https://imgur.com/a/r6ndThd Prašau užrakinti tema.
     
  23. Haha
    Mafijos Senelis sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp Prasau uztildyti Lukas_Infernus   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Gruzinas_Tortilla
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Lukas_Infernus
    3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Keiksmai
    4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto:https://m.imgur.com/a/gcyWAPr
  24. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Giedrius_Hells tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas,
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Giedrius_Hells
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: „Baltic Taxi” taksistų firmos direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 47.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Nebeturiu motyvacijos ir noro vadovauti firmai, ir nesinori laikyti pareigų dėl dienų skaičiaus. Ačiū Rokui už suteiktą šansą vadovauti firmai, tikiuosi, kad patenkinau lūkeščius. Gaila, kad savo tikslų neįgyvendinau, dėl mažo žaidėjų skaičiaus, tačiau galbūt kitą kartą pavyks. Viso.
  25. Patinka
    Mafijos Senelis sureagavo į Hitautas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atrankos apžvalga,
    Kaip ir tikėjomės paskelbę šią atranką, jog daugybės kandidatų tikrai nesulauksime, ypač kuomet orai vis geresni už lango, ir žaidėjų skaičius vis mažėja. Tačiau, vienas iš buvusių direktorių komandos narių nusprendė grįžti į projektą ir pabandyti savę visiškai kitose pareigose. Kadangi šiuo asmeniu pasitikiu, ir tikiu jog sieks užsibrėžtų tikslų, nematau tikslo laukti papildomos konkurencijos šiam asmeniui, ypač kuomet yra noras ir motyvacija šioms pareigoms. Kiek to noro ir motyvacijos, parodys tik laikas ir pats prižiūrėtojas. Tikiuosi jog esi pasiruošęs darbui, bus daug ko išmokt, bet nepamirškim jog tai ką įgausi čia, liks su tavimi, o tai tikrai naudinga patirtis. Linkiu sėkmės naujam direktorių prižiūrėtojui @Emilisvn_Samp su pareigomis, tikiuosi išvysti tavo nusistatytus tikslus.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.