Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Altiriks_Men

Neaktyvus

  • 588

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Rokas tarp Naujas forumo dizainas,   
    Naujas forumo dizainas,
    Atnaujinome forumo versiją ir išvaizdą. Su nauju forumo dizainu pristatome naują projekto logotipą bei visą vizualinį „greenside“ identitetą. Pagrindinė priežastis kodėl nusprendėme pakeisti senąjį forumo dizainą yra ta, jog senasis dizainas turėjo savo ydų, kurios trukdė forumui funkcionuoti 100% ir stabdė leidžiamus „IPS“ atnaujinimus. Naujasis forumo dizainas yra orientuotas į greitesnį ir švaresnį naudojimą. Ateityje tikimės tobulinti šį dizainą („darkmode“ ?) ir likti su juo kiek galima ilgiau.

    Norime įspėti, jog forume vis dar gali būti atitinkamų dizaino klaidų (netinkamoje vietoje atitinkamas elementas, ne tokios spalvos elementas ir pan.) todėl tikimės, jog radę klaidę apie tai pranešite „Forumas“ skiltyje, „Klaidos“ forume.
    Kaip ir visada norime padėkoti žmonėms, kurie prisidėjo prie šio dizaino sukūrimo. Išskirtinis AČIŪ vegallas.eu už dizaino idėją ir jos įgyvendinimą eilinį kartą. Taip pat labai didelis AČIŪ mantasDEV už dizaino sukodavimą ir pritaikymą IPS forumo varikliukui.
    Tikimės, jog pamilsite šį dizainą taip, kaip spėjome pamilti ir mes!
    Pagarbiai „greenside“ administracija, 2020
  2. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Rokas tarp „Greenside“ Šv. Kalėdos 2019 ir Naujieji Metai 2020!   
    „Greenside“ Šv. Kalėdos 2019 ir Naujieji Metai 2020!
    Sveikiname visus serverio žaidėjus su Šv. Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais Metais! Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais sugalvojome atitinkamai paminėti šias šventes ir serveryje.

    Šv. Kalėdos,
    Žiemos užduotis. Tai užduotis, kuri serveryje pakeis pinjatą per visą žiemos laikotarpį. Per šventines dienas dalyvaujant šioje užduotyje turėsite galimybę laimėti Šv. Kalėdų dėžę. Norint dalyvauti užduotyje jums reikės sulaukti laiko, kai atitinkamoje serverio vietoje pradės lipti sniegas. Apie tai bus pranešta visisiems prisijungusiems serverio žaidėjams. Sulaukus pranešimą apie užduotis pradžią ir įvedus komandą /dalyvauti nuvyksite į vietą, kurioje limpa sniegas. Iš sniego statysite senį besmegenį. Už pastatytą senį besmegenį gausite atitinkamus prizus ir turėsite galimybę laimėti Šv. Kalėdų dėžę. Užduotis vyksta nuo 10:00 iki 00:00 kas valandą.
    Dovanėlės danguje. Kaip ir praeitais metais, taip ir šiais metais šventiniu laikotarpiu ieškokite dovanėlių danguje! Norint išpakuoti dovanėlę, jums reikės ją nuleisti žemyn. Kad nuleistumėte dovanėlę turėsite susprogdinti ją laikančius balionus. Paskutinis žaidėjas, kuris susprogdins paskutinius balionus, kurie laiko dovanėlę laimės atitinkamus prizus. Šios užduoties metu taip pat yra galimybė laimėti Šv. Kalėdų dėžę! Dovanėlių danguje ieškokite kaimelių teritorijose! Užduotis vyksta nuo 10:00 iki 00:00 kas pusvalandį. 
    Paaukok! Nuvykus į serverio „spawn“ vietą kiekvienas žaidėjas gali paaukoti atitinkamą kiekį pinigų. Šventinio laikotarpio pabaigoje išrinksime tris serverio žaidėjus, kurie laimės unikalias tr. priemones. Kuo daugiau pinigų paaukosite, tuo didesnį šansą laimėti turėsite! Visos surinktos aukos bus sunaikintos vardan serverio ekonomikos gerinimo. Laimėtojai bus renkami sausio 1d.

    Naujieji Metai,
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais serveryje galėsite grožėtis nepaprastais fejarverkais, kurie paminės Naujuosius 2020 Metus! Kad metai būtų dar geresni, kiekvienas žaidėjas asmeniškai prie to galės prisidėti iššaudami fejerverką su komanda /fejerverkas. Už iššautą fejerverką žaidėjas gaus atitinkamą atlygį ir galimybę laimėti tiuningavimo dėžę!
    Linkime jaukių ir smagių švenčių!
    „Greenside“ administracija, 2019
  3. Patinka
    Altiriks_Men gavo reakcijąStaska_Bumer tarp [0.1.8.7] PASIULYMAS SERVERIUI: Mašinų testavimas.   
    Prieš. Bereikalingas serverio apkrovimas sistema, kuri abejoju ar atneštu žaidėjams naudos, jeigu nori ištestuoti valdymą, greiti, yra pilna Freeroam'ų kuriuose tai daryti gali kiek nori ir kada nori. 
  4. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Rokas tarp Serverio vartotojo registracijos atnaujinimas,   
    Serverio vartotojo registracijos atnaujinimas,
    Šiek tiek atnaujinta registracijos sistema. Nuo šiol naują registraciją turėsite patvirtinti patys mobilaus telefono pagalba. Registracijos metu turėsite nurodyti savo telefono numerį, kurio pagalba patvirtinsite registraciją mūsų serveryje. Nurodžius telefono numerį gausite trumpąją SMS žinutę su keturženkliu kodu, kurį turėsite įrašyti į registracijos patvirtinimo langą serveryje. Jeigu kodas bus teisingas, tokiu atveju Jūsų registracija bus sėkmingai patvirtinta.
    Esami registruoti vartotojai serveryje galės pasirinkti, ar norės patvirtinti registraciją ar ne. Ateityje be išimties visi vartotojai turės patvirtinti savo registraciją panaudojus telefono numerį.
    Kol kas registracijas priimame tik iš Lietuvos, Jungtinės Karalystės, Airijos ir Norvegijos. Kitų šalių žaidėjai prieš registruodami vartotoją mūsų serveryje turės susisiekti su manimi asmeniškai.
    Greenside administracija
    2018, rugpjūčio 11d.
  5. Haha
    Altiriks_Men sureagavo į Ema_And tarp Prisistatau Earth_Ceejay   
    Užuojauta tau, bet gal dar susitaikysit, kas ten žino... Sėkmės projekte
  6. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Mister_Crime tarp Prisistatau Mister_Crime   
    Sveikučiai! Ar dar pamenate mane, Svaiką? Taigi, kadangi praėjo jau šimtas metų nuo praeito karto kai prisistačiau, ir manau labai išgražėjau, prisistatysiu dar kartelį
    Žaidime, nors ir retas svečias, vaidinuosi Mister_Crime. Man yra 20 metų ir nors gyvenu Anglijoje, Lietuvoj galiu jau pirkt alaus . Esu koledžo studentas, ir prieš galvodami jog esu protingas pridursiu jog Anglijos koledžas lygus Lietuvos profkėj. Anglijoje gyvenu jau dafiga metų, o jei tiksliau tai beveik 6. Būtent dėl to lietuvių pas Almą ėjau paskutinį kartą dar būdamas 9toj klasėj, todėl mano skyryba ir šiaip rašyba gali būti kiek prastoka :D.   
    Kaip ir sakiau mokausi koledže, tiksliau - verslumą. Prieš galvodami jog esu dar vienas “būsimas vadybininkas” jus pertrauksiu - mane labiausiai domina marketingas. Mėgstu psichologiją, todėl baigęs koledžą ketinu studijuoti universitete, jeigu pavyks baigti gerais pažymiais pasirinksiu Market research ir marketing psychology modulius, na ir žiūrėsim kaip seksis . 
    Žaidžiu lolą, mėgstu anime ir veipinu. Čia turbūt trys visų nemėgstamiausi dalykai, bet whatever ;D. Jeigu ką nors domina mano veipas: https://imgur.com/a/R4hQNS7 . Čia vienas iš tų kur jeigu nemoki naudotis išsitaško veidai, na mano dar sveikas (kolkas).  Lolo rankas silver 5, nestumkit pradėjau žaist nesenai, maininu annie, nu dabar jau su vladu judu, bet anksčiau žaisdavau vientik annie, garen ir syndra, ahueni champai, lengviau išmokti patį žaidimą prieš bandant kažką “crazy”. Žaidžiu neilgai, bet daug. Per šį sezoną sugebėjau nukristi iki b5 ir pakilti s5 be jokio boosto tai aš kaip ir happy. Kas liečia animę, tai top 5: Steins Gate (laukiu kol antras sez pilnas bus <3, noriu viską iš karto pažiūrėt) Naruto, Parasyte, Erased na ir Tokyo Ghoul. Visi 5 ahueni anime kuriuos apsimoka žiūrėti  
    Kaip ir sportuoju, bet labai slabnai galėčiau ir geriau Dirbu Ikėjoj, warehouse, dirbu tris dienas per savaitę nu ždž vistiek nemanau, jog čia kam įdomu tai . Ai ir žinau jog vistiek kažkas užklaus, tai panelę turiu, nuotraukų nesharinsiu :D. Kartais parūkau 420 šią savaitę lekiu į Olandiją patikrint ką gero turi. 
    Greenside esu pasiekęs visko ko norėjau, buvau fūristų diretoriumi (ahuenu tarpkitko) ir globaliu moderatoriumi (nebuvau blogas, bet žaidime nieko nedariau x( ) Atsimenu anksčiau klausimas būdavo kokie mano tikslai GS serve, tai išdalinti savo turimus 12m per savo blogus, bet priklauso nuo to kaip laiko bus, jeigu išeis kaip noriu, turėtų būti smagu

    Čia kelios ero foto: 
    https://imgur.com/a/GqbReFJ - nusišypsojau, nes kaip tėvas sakydavo šypsokis kol dantų neišmušiau
    https://imgur.com/a/hSw63TQ - čia šiaip ero kaip atrodžiau prieš metus
    https://imgur.com/a/Es93tKl - iškirpau iš video, nes neturėjau kokių ft daugiau. Prisimerkęs, nes taip jau būna parūkius. 
    https://imgur.com/a/A92zas8 - panelėm sudrėkinti. Enjoy
    Prisistatau, nes ketinu pradėti kiek keistoką veiklą šią vasarą. Kažkada esu rašęs kelis dienraščius, kur kalbėdavau apie įvairius dalykus, kadangi man patiko norėčiau pratęsti tą veiklą. 
    Tai va toks mano kuklutis prisistatymas ;D  
     
  7. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
  8. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į endrewas tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    būtų šaunu, bet Rokas tvirtai teigė kažkada, jog negražins, gal pasikeitė nuomonė.
     
    BTW jei gražintų manau grįžtų daug senų žaidėjų
  9. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Skrajojantis_Olandas tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Skrajojantis Olandas
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki tautiečiai, noriu su jumis padiskutuoti cbug'o tema. Nežinau kokiu pagrindu jis čia buvo panaikintas, ir nematau tikslo kam reikėjo jį išimti iš šio serverio. Jeigu kalbant čytu aspektu, tuomet visada jų buvo ir bus, ir tikrai auto/ahk/macro cbugus pagauti nėra sunku jeigu nusimanai kaip jie atrodo iš šalies. Juo labiau dabar šaudant zonose, ir suvartojus - pataikyti yra sunku, taigi kai kurių taiklumas tiesiog stebina, ko ankščiau aš nepastebėdavau esant cbug'ui. Dar vienas pastebėjimas, fps unlocko uždraudimas, ir first person modo.. Jūs ką rimtai? Darosi panašiau į kalėjimą, negu "Geriausias žaidimas tik čia". Aš suprantu jog ne visų kompiuteriai tokie geri, kad išvežtu virš 100fps, bet nereiškia, jog kiti turi kentėti. Ir first person galima buvo drausti tik gaujos nariams, nes tik jiems jis suteikia pranašumo, o ne visiems žaidėjams. Dar kažką buvau girdėjąs jog cbug'as uždraustas nes suteikia pranašumo prieš kitus žaidėjus. Tada gal visai išimam tas gaujas, nes vieni moka su cbugu geriau šaudyti, kiti be jo, tai neduok tu Dieve kokia nelygybė, neįmanoma rasti aukso viduriuko ane? Vat ką jūs sugebėjot padaryt idealiai, tai prarasti daug žaidėjų išimdami tą cbug, ir padaryti veiksmus basic š. Visiškai nebereikalinga kiekybė zonose, laimi ta gauja kuri turi daugiau narių. Nebėra tokio prikolo, jog 5 gali laimėti prieš 15, nes fiziškai nespėji nieko padaryti prieš tokį didelį kiekį šaudydmas paprastai. Prisiminkime sandėlius 2016 metais. Jeigu tuomet nebūtų cbug, ar veiksmas būtų toks pats įdomus, ir dar ligi šios dienos būtų šnekama kokie tuomet įspūdingi veiksmai būdavo? Minėjot naują gaujų sistemą, jog bus kaip seniau, kad gaujos principas bus lyg darbo, tai tenais nemanau, jog pasimaišytu cbug'as. Kalbu ne tik už save, o už daug žmonių, tad atsižvelkit savininkai, ir imkitės priemonių, kad tikrai "Geriausias žaidimas būtų tik čia". 
    Jeigu užmiršot jau tuos senus gerus laikus, va gaudykit.
     
     
     
     
     
     
  10. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Angliz tarp Angliz Galerija,   
    Angliz Galerija,
      Temos paskirtis:
    Avatarai. Profilio priderinimai. Užsakymai.   Temos informacija:
    Šioje galerijoje galite rasti anksčiau išvardintus grafikos darbus, kurie yra visiškai nemokami. Norėdami užsisakyti privačius užsakymus, tai galite padaryti parašę man asmeniškai. Nuo darbo kokybės priklauso kaina. Visus mano atliktus darbus galite rasti paspaudus čia.   Paskutinis atnaujinimas:
     
     
  11. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Enrique_Quintero tarp [1.8.2] Pasiūlymai medikų darbui   
    1# DETALESNI ŽAIDĖJO BŪSENOS PRANEŠIMAI
    Problema: Šiuo metu pagrindinis medikų galvos skausmas yra nebegaliojantys pranešimai, pavyzdžiui, praneša ,kad žaidėjas yra mirties būsenoje, medikas greitai (per 2-5 sec.) parašo /vaziuoju [ID] ,bet jam išmeta pranešimą ,kad žaidėjas nėra iškvietęs tarnybos, taip yra todėl ,nes žaidėjas miršta greičiau nei medikas priima pranešimą arba tą žaidėją kažkas prikelia. 
    Sprendimas: Siūlau padaryti ,kad kai žaidėjas miršta arba yra prikeliamas, tai parašytu visiems medikams. Pavyzdžiui: (Žaidėjas Enrique_Quintero buvo atgaivintas žaidėjo Quintero_Enrique, pas jį vykti nebereikia.), (Žaidėjas Enrique_Quintero neišgyveno, iškvietimo priimti nebereikia). Taip medikai dirbs operatyviau ir nevažiuos į bereikšmius iškvietimus. 
    2# DAUGIAU GALIMYBIŲ KOMANDINIAM DARBUI
    Problema: Kai žaidėją kelia ne vienas ,o keli (2-3) medikai, atlygį už prikėlimą gauna tik tas kuris pirmas spėjo prikelt, o kiti taip pat dalyvave prikėlime negauna nieko. 
    Sprendimas: Siūlau padaryti, kad atlygi už prikeliamą žaidėją gautu visi prikėlime dalyvaujantys medikai, tik tas kuris prikėlė pirmas. gautu daugiau, taip bus šiek tiek konkurencijos. Pavyzdžiui: Pirmas prikėlęs gauna 100-200e. visi kiti dalyvavę medikai po 20-50, manau tai padidins komandinį darbą medikų firmoje.
    3# KOMANDA /KURVEZTI (ar kažkas panašaus)
    Problema: Pasikrovus vaistinėlę į darbinę transporto priemonę ir padarius RR dingsta žymeklis, rodantis vaistinėlės atvežimo vietą, todėl reikia /sunaikinti darbinę, pasiimti naują, ir vėl imti kitą vaistinėlę.
    Sprendimas: Siūlau medikams sukurti papildomą komandą, kurią suvedus medikui parodytų kur reikia nuvežti vaistinėlę. 
    Alternatyva: Prisijungus į serverį ir įsėdus į darbine transporto priemonę kurioje yra vaistinėlė, medikui atsinaujintu žymeklis ir parodytu žemėlapyje kur reikia tą vaistinėlę nuvežti. 
    4# KOMANDOS /MEDIKAS PATOBULINIMAS
    Problema: Pasiūlius žaidėjui paslaugas su komanda /medikas [ID] neparašo ar tos paslaugos buvo pasiūlytos. 
    Sprendimas: Pasiūlius žaidėjui paslaugas su komanda /medikas [ID], medikui į chatą parašytų pranešimą: (Pasiūlėte žaidėjui Quintero_Enrique medikų paslaugas), (Žaidėjas Quintero_Enrique atsisakė pirkti jūsų paslaugas).
    5# LIMITUOTAS PARDUODAMŲ VAISTINĖLIŲ KIEKIS DARBINĖJE TR. PRIEMONĖJE
    Įdėja: Padaryti medikų darbinėse mašinose bagažines. Sulimituoti parduodamų vaistinėlių žaidėjams talpą bagažinėje , padaryti vaistinėlių, parduodamų žaidėjams, pasikrovimą. Viskas vyktu maždaug taip: prisijungia medikas į serverį, nueina į garažą, pasiima darbinę, nuvažiuoja ant pickupo kur būtų galima pakrauti vaistinėles (reiktu sukurti atskira pickupa nuo paprastų vaistinėlių), pasikrauna vaistinėlių (pvz. max. 20) ir važiuoja dirbti. Kai visas vaistinėles išperka medikui parašo: (Tr. priemonėje nebėra vaistinėlių, pasikraukite jas garaže.). Jeigu darbinė tr. priemonė sprogsta, vaistinėlės susinaikina taip pat. Manau ,kad tai labiau padarytų šį darbą įdomesnį, labiau būtų saugomos tr. priemonės. 
    PRIEŠ/UŽ, savo nuomonę ir pasiūlymus parašykite komentaruose. 
     
  12. Pasimetęs
    Altiriks_Men gavo reakcijąM'Rashford tarp Parduodamas 100m2., 2 lygis, Energija [tik 1,6mln.]   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Altiriks_Men
    2. Parduodamų patalpų dydis:  100m2
    3. Verslo lygis: 2
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: 1,600,000€
    6. Nuotraukos su verslo informacija: 
    7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi Polomino Creek miestelyje, netoli TAXI bazės. 
  13. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Aivaras tarp 2017.08.19 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8.2)   
    GREENSIDE # 0.1.8.2
     
    Jei parduodant savo aprangą būsite užsidėjęs gaujos/darbo aprangą, jūs nebūsite perrengtas. Kitu atvėju jei būsite užsidėjęs paprastą aprangą ir ją parduosite jūs būsite perrengtas į paprastą aprangą. Pervežėjams atvežus tr.priemonę pagal užsakymą prie pinigų parodys teisingą pridėtą pinigų sumą.  Sutvarkyta klaida su mechanikais, kai atvežus laužą vistiek tekdavo laukti 1 valandą.  Sutvarkyta klaida, kad kai parduodant mechanikų įrankius mechanikams prie parduotų įrankių prisidėdavo tik +1 statistika, dabar pridės tiek kiek pardavėte įrankių..  Jei išvesite žaidėją iš gamyklos jūs abu būsite kartu perrengti vėl į paprastus drabužius. Iš fūristų išimta 42 apranga (Direktoriui reikia pačiam iš naujo perstayti aprangą į kitą jei buvo ant kažkokio rango) Direktoriui priskiriant rangui aprangą taip pat rodys ir aprangos pavadinimą.
    Fūristų direktorius galės atstayti pardavinėjamas tr.priemones į vietą. Policininkai nebegalės surakinti žaidėjų kurie yra apmokymų rėžime. Direktoriams bei bendradarbiams rodys darbuotojų pradirbtą laiką per dieną. Per /info rodys per dieną/savaitę/visą nuo įsidarbinimo pradirbtą laiką. Bendradarbiams ir direktoriui rodys darbuotojo pravažiuotą kilometražą per dieną. Sutvarkyta, kad atsijungus policininkui nedingdavo užrašas kartu su spygliais, dabar dings ir spygliai ir užrašas. Atnaujintos darbų tr.priemonių direktoriams kainos. Kai direktorius darys nenaudojamų tr.priemonių restartą, pirmiausia praneš darbuotojams, kad jis bus atliktas po 30 sekundžių ir galiausiai po 30 sekundžių automobiliai atsistatys automatiškai. Direktoriai savo pultę įgavo naują funkciją "Veiklos vykdymas" ten direktoriai galės paskelbti apie veiklos pobudį ir laiką, tokiu atvėju visiems praneš į serverį, kad vykdoma veikla ir per tą laiką per /kviesti tos tarnybos išsikviesti negalėsite.



    Jei darbuotojai neatvyks į iškvietimą per 5 minutes, to darbo fondui bus iš pelno atimta 1500~2000€ suma (naktį negalioja.) Direktorių pavaduotojai gavo komandą /ppzu stebėti savo darbuotojams. Policija nuo baudų gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Medikai nuo pažymų/vaistinėlių gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Taksi nuo atvežtų žmonių gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Mechanikai nuo parduotų įrankių dėžių / atitemptų mašinų į kmą, suremontuotų mašinų gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. Fūristai nuo atvežtų mašinų/baldų/kitų krovinių gaus 20% į darbo pelną, 80% darbuotojas. (dar reikės dadėt kai bus automatizuotas garažo tvarkymas) Mašinų garaže atsirado mygtukas parodantis lentelę su garaže esančiom mašinomis. Taip greičiau galėsite pereiti prie norimos mašinos.
    Mechanikų direktorius galės nustatyti kiek kokios mašinos remontas kainuoja.
    Mechanikų garaže žaidėjas galės pasirinkti kokią mašiną koks mechanikas tvarkys. Jeigu mechanikas per 5 minutes nepradės tvarkyti jūsų tr.priemonės jums bus gražinta puse sumokėtos sumos už remontą ir automobilis bus sutvarktyas automatiškai serverio. Valties 473 ID kaina iš 1 200 000 pakeista į 200 000 Patvarkytas taxi kelionės tekstas taksistui ir pačiam keliautojui. Sutvarkyta klaida, dėl topuose atvaizduojamų vietų. Jei medkirtys atsijungs, jo medienos apdirbimo vieta atsilaisvins. Jei būsite spectate rėžime, taip pat pateksite į AFK rėžimą po ilgo laiko veiksmų neatlikimo. Jei skrisit oro balionu pateksite į AFK rėžimą. Po bombos sprogimo gaujos paketams susidėti bus duodama nuo 8 iki 12 minučių. Po bombos sprogimo gaujos paketamų atsiras nuo 300 iki 600 Policininkai galės numinuoti bombas tik tas, kurios dar nesprogusios ir joms tiksi laikas. Atnaujintas serverio sutemimas pagal realų laiką.
  14. Ačiū
    Altiriks_Men sureagavo į Arnas_Haiva tarp Arnas_Haiva užblokavo Wiziskas_Khalifas   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
     
    (2015.01.24)
     
     
     
    •••
     
     
     
     
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Haiva
     
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Wiziskas_Khalifas
     
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas
     
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/K1u6gYIjEA4
  15. Pasimetęs
    Altiriks_Men gavo reakcijąArnas_Maladiec tarp Parduodamas 100m2., 2 lygis, Energija [tik 1,6mln.]   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Altiriks_Men
    2. Parduodamų patalpų dydis:  100m2
    3. Verslo lygis: 2
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: 1,600,000€
    6. Nuotraukos su verslo informacija: 
    7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi Polomino Creek miestelyje, netoli TAXI bazės. 
  16. Pasimetęs
    Altiriks_Men gavo reakcijąAbraham_Lincoln tarp Parduodamas 100m2., 2 lygis, Energija [tik 1,6mln.]   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Altiriks_Men
    2. Parduodamų patalpų dydis:  100m2
    3. Verslo lygis: 2
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: 1,600,000€
    6. Nuotraukos su verslo informacija: 
    7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi Polomino Creek miestelyje, netoli TAXI bazės. 
  17. Ačiū
    Altiriks_Men gavo reakcijąLukas_Team tarp Parduodamas 100m2., 2 lygis, Energija [tik 1,6mln.]   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Altiriks_Men
    2. Parduodamų patalpų dydis:  100m2
    3. Verslo lygis: 2
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: 1,600,000€
    6. Nuotraukos su verslo informacija: 
    7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi Polomino Creek miestelyje, netoli TAXI bazės. 
  18. Haha
    Altiriks_Men gavo reakcijąAnthony_Marcello tarp Parduodamas 100m2., 2 lygis, Energija [tik 1,6mln.]   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Altiriks_Men
    2. Parduodamų patalpų dydis:  100m2
    3. Verslo lygis: 2
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: 1,600,000€
    6. Nuotraukos su verslo informacija: 
    7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi Polomino Creek miestelyje, netoli TAXI bazės. 
  19. Liūdnas
    Altiriks_Men gavo reakcijąJamal_Sharan tarp Parduodamas 100m2., 2 lygis, Energija [tik 1,6mln.]   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Altiriks_Men
    2. Parduodamų patalpų dydis:  100m2
    3. Verslo lygis: 2
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: 1,600,000€
    6. Nuotraukos su verslo informacija: 
    7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi Polomino Creek miestelyje, netoli TAXI bazės. 
  20. Patinka
    Altiriks_Men gavo reakcijąPaulius_Micro tarp Parduodamas 100m2., 2 lygis, Energija [tik 1,6mln.]   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Altiriks_Men
    2. Parduodamų patalpų dydis:  100m2
    3. Verslo lygis: 2
    4. Verslo šaka: Energija
    5. Norima kaina už verslą: 1,600,000€
    6. Nuotraukos su verslo informacija: 
    7. Papildomi komentarai (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti): Verslas randasi Polomino Creek miestelyje, netoli TAXI bazės. 
  21. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Marko_Escobar tarp Dėl nekilnojamo turto (verslai ir namai),   
    Aš balsavau UŽ šią idėją. Senai laukiau tokios diskusijos, nes iki šiol apie tai buvo kalbama tik uždaruose chatuose, ir neturi būti diskusijos apie "prieš, nes...". Turi būti diskusija KAIP TAI PADARYTI, o būtent apie tai ir pratęsiu savo pranešimą.
    Aš UŽ tai, kad šis klausimas turi būti išspręstas, tačiau ne visai konkrečiai kaip mums siūlo temos autorius.
    Galbūt, iš solidarumo visi pritartų, kad patys savininkai nuspręstų, kada ir kam atimti turtą, nes daryti tai iki šiol savininkams trugdė manymas, kad tai neprofesionalu, nes niekas neinformuoti apie galimus tokius veiksmus.
    Galbūt, vietoje 15 valandų per mėnesį pakaktų ir 10 valandų. (Juk neaktyvūs holderiai ar jų antri accountai ir taip neaktyvūs, ar ne?)
    Galbūt, įgyvendinant šį aktyvumo reikalavimą kartu turėtų būti ir galimas vartotojo atostogų rėžimas (skirti mėnesį-du mėnesius per metus vartotojo neaktyvumui). Sistemiškai tai būtų kažkas tokio, kad acc nebūtų galima naudotis kol jo šeimininkas paskelbęs atostogų rėžimą (kartu ir užsišaldytų turtas ir t.t.). Čia šiaip mintis, kuri gal padės kažkuriai kitai idėjai iš to išplaukti... Bet reikia pagalvoti ir apie tai, kad dėl to gali nukentėti ir ne vienas aktyvus, tačiau išgyvenantis neaktyvumo laikotarpį dėl įvairių priežąsčių (atostogos užsienyje, pas močiutę, vasara, erasmusai, mama klaviatūrą paslėpė ar šiaip - daugybė žaidėjų kurie po mėnesio - dviejų neaktyvumo sugrįžta aktyviam žaidimui). Kažkas panašaus į atostogų rėžimą tikrai turėtų būti įgyvendinta kartu.
    Mačiau kiti rašo apie useless namus.... Tai minimaliai apšviesiu.... Projekte anksčiau nebuvo ribojama kiek NT gali turėti accountas - todėl turtingesni senbuviai išsipirkdavo tiesiog ištisas gatves ar visą mažesnio miestelio būstą.. Tačiau atsirado apribojimas ir namų slotai už kreditus. O čia jau ir antras niuansas - serverio valiuta. Iš esmės jos daug, bet ne šitiek, kad visi galėtų sau leisti turėti ko užsigeidžia (ačiū man, luxus ir visiems gėdos stulpams), tačiau naujiems žmonėms septynženklės sumos be galo sunkiai pasiekiamos. Tai vat, namą perka kas turi kokį milijoną... Tačiau ir be namo yra daug išlaidų (mašinos, verslai, kt). Žodžiu, pagal prioritetą namas yra vienas paskutinių sąraše. Tada trečias niuansas - žaidėjų skaičius. Nėra serveryje tiek turtingų žaidėjų, kad pirktų tris namų slotus ir visus juos užpildytų ir dar turėtų kreditų naujiems slotams.
    Su laiku - manau situacija vis keisis, bet sakyti, kad namai useless, nereikalingi? Ar tikrai? Kodėl kituose projektuose, kuriuose nėra ŠITIEK sistemų, tačiau yra ŽAIDĖJŲ ir VALIUTOS perteklius - nebūna namų be savininkų? Nesusipratusius informuoju, kad namuose: gali užsidirbti nusiiminėjant bateriją, pasikrauti mašiną, pavalgyti, o svarbiausia - įrenginėti interjerus, o gražiai įrengus - iš to ir užsidirbti. Problema Jūsų požiūryje, o ne namų sistemose ar ką jūs dar ten sugebat išsigalvoti. Suprantu, nostalgija namams su best1 interjeru...  Tai gal sugrįžk ten ir nebalsuok už tuos, kurie čia sprendžia apie šio projekto ateitį.
  22. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Haku_Rinha tarp |1.8.1| Pervežėjų ir verslų patobulinimas   
    Pasiūlymų anketa:
     
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Haku_Rinha
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiūlymas siejasi su verslais ir pervežėjų firma, pervežėjų firmai trūksta veiksmo, kadangi vyksta tas pats per ta patį, važinėji tais pačiais keliais, veži ta patį transportą ir tiek. Siūlau verslams įdėti produkcijos pervežimą į kitą verslą, žaidėjai norintys apsikeisti turės užsakyti produkcijos pervežimą kurį priims pervežėjai, taip pervežėjai pervežtų produkciją į kitą verslą ir gautų šiek tiek pinigų, už užsakymą taip pat verslų savininkai galėtų kažkiek sumokėti už pervežimą, galbūt tai būtų minimalūs nuostoliai bet šiuo atveju atsirastu įdomumo pervežėjams. Taip pat ir su produkcijos pirkimu, žaidėjai norintys pirkti produkciją turės užsakyti produkcijos pervežimą į savo verslą ir taip gauti produkcijos [produkciją pirktų iš kitų verslų savininkų].
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagausėtų pervežėjams veiklos, ir tuo atveju paįdomėtų tiek verslų sistema tiek pervežėjų darbas.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): 
  23. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Mantas tarp Eurobasket 2017   
    Sveiki.
    Vasara - turbūt ne man vienam šis žodis asocijuojasi su krepšiniu nors ir patys smagumai vyksta beveik rudenį , tačiau to laukimas , netgi laukimas ne pačio čempionato , o kontrolinių rungtynių ir tas smalsumas kaip šiais metais atrodys tavo palaikoma komanda. Netgi neabejoju kad rasiu čia daug bendraminčiu ir žmonių mylinčių krepšinį , galbūt labiau nei aš (čia didelis klausimas). Kuriu šia tema su tokiu tikslu kadangi dabar forumas perpildytas visokio š , dėl idomumo , padiskutuosim apie Lietuvos rinktinę , jos sudetį , tiklus ir visa kt , žodžiu viską apie krepšinį. Nuo mažens žiūrėti visi čempionatai visos rungtynės keltasi anksti rytais , kaip mūsų dievaičiai žaisdavo rungtynes 3:30 ryte arba dar vėliau , tačiau tai nebuvo sunku , kaip paskutinėmis sėkundėmis yra visiškai nieko aiškaus , sugniaužęs kumščius palaikai savo rinktinę , tai yra didelis kaifas ir tai yra tas , ko mes laukiam beveik metus.
    Rinktinės kandidatu sąrašas

    Daug žadanti rinktinė , taip pažiūrėjus iškart gali pasakyti , tačiau visada yra vienas bet , jų čia yra 18 , į čempionata važiuoja tik 12. Jau dabar žinom , kad rinktinėję nepamatysim Domanto Sabonio , kas yra gan didelis praradimas greitam Lietuvos rinktinės krepšiniui. Kodėl? todėl kad Domantas puikiai galėtu išnaudoti savo greitį žaisdamas centro pozicijoje , paprastas pvz , jeigu kas žiūrėjot praėjusį Žalgirio sezoną , matėt kad Brock Motum su Paulium Jankūnu sudarė puikų tandemą ir jų naudingumas buvo labai didelis , iš to galima spręsti kad ūgis mažiausia ką reiškia , matome centrus vos siekiančius 2 metrus ūgio , o jie yra labiausia vertinami europoje. pvz Kyle Hines (Cska) , Othello Hunter (Cska) , Chris Singleton (Pao) ir tai yra vieni iš naudingiausių centrų eurolygoje , tad iš to galima suprasti kokį kozerį prarado Lietuvos rinktinė. Žinoma lieka D-MO kuris irgi turi gera greitį ir moka puikiai bėgti į priekį , o tai jis įrodė prieš pora metų europos čempionate. Žinoma galima ieškoti kitų pasiteisinimų ir kitų priežaščių , neesame tokia krepšinio valstybė kuri galė švaistytis NBA žaidėjais , tai yra didelis praradimas , bet kito pasirinkimo ir nebuvo , kitu atveju Domas galėjo sedėti ant suolo visa likusį sezoną , jis yra nba naujokas ir kolkas jam reiškia žaisti , o ne sedėti. Sedėdamas niekada netobulėsi stovėsi vietoj , o po to turėsi problemų su psichologija , kas yra turbūt svarbiausia tokiose situacijose. Kad ir neturime Domo , tačiau turime turbūt viena iš geriausių priekinių linijų europoje , nebuvo tokių metu kad mums trūktu aukšto lygio priekinės linijos žaidėjų tačiau.... Šie metai yra kitokie  , į rinktinę atsisakė atvažiuoti Gediminas Orelikas ir Paulius Jankūnas , kurie turėjo tiesiog puikius sezonos tiek Banvit , tiek Žalgirio komandoj. Paulius netik geras žaidėjas , bet ir tas kuris keisdavo Javtoka rūbinėj , Žalgirį jis yra komandos ramstis , kapitonas kuris palaiko gera atmosfera komandoje , tad tokio žaidėjo tikrai rinktinei trūks , tačiau nieko neviniojam žodžių į vata ir žiūrim kas liko.
    C/PF pozicija
    Donatas Motiejūnas
    Jonas Valančiūnas
    Martynas Sajus
    Artūras Gudaitis
    Evaldas Kairys
    Visi aukšti , visi jauni ir nori būti tame 12-tuke kuris važiuos į čempionata , tačiau važiuos tik keli , atkreipiam dėmesį į jų statistika
    Jonas Valančiūnas Toronto Raptors
    Statistika NBA
    Varžybų skaičius 80
    Minutės 26
    Taškai 12
    Iš žaidimo(FG) % 56
    3tšk % 50
    Baudų met. % 81
    Atk. kamuoliai 9.5
    Rez. perdavimai 0.7
    Sezoną pradėjo puikiai , vėliau jo statistika truputį krito , tačiau beveik dvigubas dublis per rungtynes , aiškiai jam garantuoja vieta 12-tuke ir jokių klaustuku čia būti negali , nors jis yra tas (ne)pageidaujamas centras NBA , tačiau jo statistika yra gera.

    Donatas Motiejūnas Klubo kolkas neturi
    Statistika NBA
    Varžybų skaičius 34
    Minutės 14
    Taškai 4.4
    Iš žaidimo(FG) % 41
    3tšk % 23
    Baudų met. % 51
    Atk. kamuoliai 3
    Rez. perdavimai 1
    Turbūt ši statistika visiškai neatspindi žaidėjo sugebėjimų , jo žaidimo laikas buvo tik tada , kaip traumas gaudavo jo pozicijos žaidėjai , sezonas nuviliantis , tačiau kaip ir pats krepšininkas sako 'jeigu duos žaisti įrodysiu kad galiu ir toliau žaisti NBA" mes irgi neabėjojam ir rašom jam + prie rinktinės kandidatų , bent jau aš jį laikau vienu iš rinktinės vedlių "top scoreriu" , tad turime jau 2 kandidatus į dviliktuką.
     
    Arturas Gūdaitis Vilniaus Lietuvos Rytas
    Statistika Euro Cup'e
    Varžybų skaičius 9
    Minutės 25
    Taškai 13.2
    Iš žaidimo(FG) % 52
    3tšk % 0
    Baudų met. % 70
    Atk. kamuoliai 8.3
    Rez. perdavimai 0.9
    Dar viena pavydėtina statistika , kuria fiksuoja Artūras , tačiau sklinda kalbos kad Lietuvos Ryto klubas žaidžia negražius žaidimus ir neišleidžia žaidėju , į kita kluba , nors jis turėjo milijono pasiūlymą ant stalo , nežiūrint į tai , jis yra perspektyvus ir jo statistika tai rodo , dvigubas dublis ranka pasiekiamas , o ir kažkada svajojes kad jis gali tapti PF , vien dėl išėjas iš Žalgirio ir dėl to jį dabar šiek tiek smerkiu , bet tai tik yra mano nuomonė , bet tik žiūrint į statistika kuria jis užfiksavo Euro cup'e tai yra gan įspudinga , o ir kaip tik šiandien pasirodė naujienos kad jį medžioja eurolygos klubas Valencia , betkokiu atveju mano pasirinkimu tai yra trečias pagrindinės rinktinės kandidatas , neišsivaizduoju kokiomis aplinkybėmis jis turėtu nevažiuoti į čempionata
    Martynas Sajus Polpharma Starogard Gdanski, Lenkija
    Statistika Lenkijos lygoje
    Varžybų skaičius 34
    Minutės 24
    Taškai 9.94
    Iš žaidimo(FG) % 58
    3tšk % 0
    Baudų met. % 69
    Atk. kamuoliai 6.3
    Rez. perdavimai 0.74
    Vienas iš jauniausių rinktinės žaidėjų , kurie yra sąraše ir turbūt kalbame apie būsimą tvirtą rinktinės narį ateityje , dabar šansų yra bet jie labai maži. Sezonas lenkijoje tikrai neblogas , beveik 10 tašku , 6.3 atkovotų kamuolių parodo , kad žaidėjas puikiai progresuoja ir jeigu jam nesutrugdys traumos , laikui bėgant bus puikus krepšininkas ir tvirtas rinktinės narys , o šiam kartui atkabinu jį nuo 12-tuko , nors norėčiau jį pamatyti ir pamatysiu kontrolinėse rungtynėse.
    Evaldas Kairys Usak Sportlif, Turkija
    Statistika Čempionu lygoje
    Varžybų skaičius 17
    Minutės 13
    Taškai 6.95
    Iš žaidimo(FG) % 63
    3tšk % 0
    Baudų met. % 62
    Atk. kamuoliai 3
    Rez. perdavimai 0.4
    Statistika nėra pavydėtina , o ir pats žaidėjas dar yra jaunas ir perspektyvus , duomenis jis turi puikius būtų geru centru , tačiau reikia darbo , kuris po kiek laiko atsipirks , o kolkas tai turbūt yra mažiausia šansų turintis patekti žaidėjas , turbūt jo paslaugomis naudosis rudenį , kaip bus atranka į pasaulio čempionata , kuris vyks tarpsezonį , o tada ir pamatysim tikra šio krepšininko pajėgumą ir ką jis sugeba.
     
    Kaip bebūtų iš priekinės linijos renkuosi tik 3 krepšininkus , žinodamas kad 3 pozicijoje yra aukšto lygio žaidėjų , kurie puikiai sugeba žaisti ir PF pozicijoje ir SF
    Jonas Valančiūnas
    Donatas Motiejūnas
    Artūras Gudaitis
     
    SF/PF
    Turbūt tai yra pirmi metai , kada Lietuvos rinktinėj problema yra priekinėj linoj , o ne įžaidėjo pozicijoje , tačiau neverta nuleisto galvos nes SF pozicijoje turim vėlgi puikius krepšininkus žaidžiančius geruose klubuose. Tai turbūt viena iš stipriausių pozicijų Lietuvos rinktinėj ir tai tik parodo žaidėjų kovingumas ir atsidavimas tam. Kur dėl kitų buvo spėliota atvažiuos/neatvažiuos šios pozicijos krepšininkai net neabėjodami atriedėjo kaip princai ant žirgo į rinktinės pasiruošimo stovyklą ir galiu garantuoti kad jie atiduos viską , kad suteiktu mums laimės žiūrint į juos. Neviniosiu daug vatos apie šia pozicija , tik pasakysiu tai kad turbūt porai iš čia esančių kartais reikės pažaisti ir PF pozicijoje todėl , nelauktai buvo pasišauktas Eimantas Bendžius nuo kurio ir pradėsime
    Eimantas Bendžius Rio Natura, Liga ACB
    Statistika Čempionu lygoje
     
    Varžybų skaičius 32
    Minutės 27
    Taškai 9.7
    Iš žaidimo(FG) % 37
    3tšk % 28
    Baudų met. % 93
    Atk. kamuoliai 4 4
    Rez. perdavimai 0.8
    Ispanija , žinoma visus rungtynės yra labai aukšto lygio ir pati ACB lyga yra labai gerai pasiruošusi ir betkuri komanda , gali įkasti kitai , tad prognozuoti rungtynių baigties tiesiog neįmanoma. Grįžtant prie pačio Eimanto , matome gera statistika kuri , krepšininko tikrai negadins betkokioj lygoj , o tai dar yra ispanijos lyga kur komandų lygis tikrai aukštas. Tai parodo kad šis krepšininkas nėra iš kelmo spirtas ir sugeba žaisti gerą krepšinį aukštame lygyje , šiam kartui šiek tiek matau nukritusį tritaškių taiklumą , kaip žaidė Lietuvos ryto komandoj , jis kur kas geriau metė tritaškius , tačiau tik tai parodo kad krepšininkas patobulėjo kitose vietose , o tai yra gerai. TAČIAU dėl begalinės konkurencijos jo nepridedu prie dviliktuko , kaip ir bebūtų gaila , manau kad jis vistiek žais rinktinėje rudenį , pasaulio čempionato atrankoj , o ten irgi pamatysim ką jis sugeba
    Jonas Mačiulis Real Madrid
    Statistika Eurolygoje
    Varžybų skaičius 29
    Minutės 16
    Taškai 6.1
    Iš žaidimo(FG) % 56
    3tšk % 50
    Baudų met. % 72
    Atk. kamuoliai 2.3
    Rez. perdavimai 0.8
    Turbūt vienas labiausiu rinktinej atsidavęs krepšininkas , tikras komandos lyderis ir vienas kandidatu į rinktinės kapitono posta , puiku praėjusį čempionata turėjas krepšininkas , tiesiog pribloškė visus savo rungtynėmis prieš gruzija , kuriuose išgelbėjo Lietuvos rinktinę nuo fiasko , buvo gražu žiūrėti ir klausyti komentatoriaus reakcijas visomis kalbomis, puikūs prisiminimai kuriuos padovanojo šis krepšininkas. Sezonas Ispanijoje nebuvo jam geras , tačiau atkreipiam dėmesį į tritaškių taiklumą 50% tai yra geriausias taiklumas visoje eurolygoje , nors metimų nebuvo daug , tačiau pakankamai kad jis įrodytu kad yra puikus snaiperis , jis dar yra vertinamas dėl savo puikių gynybos sugebėjimų dėl kurių Real ekipoje eurolygoje  27 iš 29 matchu pradėjo starto penkete , tad be jokių abėjonių imam jį ir kabinam prie 12-tuko.
    Mindaugas Kuzminskas New York Knicks
    Statistika NBA
    Varžybų skaičius 68
    Minutės 15
    Taškai 6.3
    Iš žaidimo(FG) % 43
    3tšk % 32
    Baudų met. % 81
    Atk. kamuoliai 2
    Rez. perdavimai 1
    Nors tai buvo jo debiutinis sezonas NBA , jis įrodė kad gali gerai žaisti , jeigu nesedėdavo ant suolo , dažnai jis vaizdo aikštelėje tikrai negadino , o kadangi neturime mes tiek daug nba žaidėjų , tad tas įrodė kad šis vaikinas nėra iš kelmo spirtas ir aš tikrai neabėjoju jeigu turėtų garantuotu minučiu skaičių jis būtų dar vienas europietiškas žvėris , be abėjonės dar vienas kandidatas į rinktinės 12-tuka ir dėl didelio ūgio realiausias kandidatas į PF pozicija.
     
    Edgaras Ulanovas  Žalgiris Kaunas
    Statistika Eurolygoje
    Varžybų skaičius 30
    Minutės 24
    Taškai 7.7
    Iš žaidimo(FG) % 51
    3tšk % 38
    Baudų met. % 88
    Atk. kamuoliai 3.3
    Rez. perdavimai 1.5
    Kuo toliau , tuo labiau šis krepšininkas pradeda visus stebina , prieš pora sezonų atėjas į Kauno Žalgirį iš Klaipėdos Neptūno iškarto įrodė , kad jis nori būti svarbi komandos dalis , pirmas sezonas davė daug pozityvo o ypač rungtynės prie Anadolu Efes kuriuose jis tiesiog niurkdė į žeme Strata Perperoglu , kuris yra tvirtas eurolygos žaidėjas savo pozicijoje. Šis vaikis nenustoja stebinti visų , puikus žaidimas nugara į krepšį , elitiniai sugebėjimai puskalbiais kaire ranka , turbūt stipriausia jo pusė žaidžiant krepšinį , kovingumas kurio trūksta daugeliui dabartinių krepšininkų , užsidegimo ir noro žaisti iš jo neatimsi , o tai yra pagirtina , su kiekvienu sezonu , jo kaina auga ir didelis klausimas ar po vieno kito sezono žalgiris sugebės jį išlaikyti. Tai dar vienas tvirtas kandidatas į rinktinę , nors ir keista jo ta metimo techniką , tačiau tritaškių taiklumas yra geras , pagerino ta , ko jam labiausia trūko. Tad dar vienas į 12-tuką
    Deividas Gailius Klubo kolkas neturi.
    Statistika Euro Cup'e
    Varžybų skaičius 10
    Minutės 20
    Taškai 8.2
    Iš žaidimo(FG) % 36
    3tšk % 41
    Baudų met. % 67
    Atk. kamuoliai 3.3
    Rez. perdavimai 1
    Sunkus metas ištiko šį krepšininką , atrodo puikius sezonos žaidė Liublianos Olimpijoj , Klaipėdos Neptūnę , tačiau ryte jam atsiskleisti visiškai nepavyksta , nors ir sezono pabaiga suteikė daug vilčių šiam krepšininkui,  kad turbūt pavyks priprasti prie komandos , tačiau šiomis dienomis pasirodė antraštės , kad į Lietuvos Ryto komanda Deividas grįžti nebenori , tad jo kita stotelė nežinoma. Krepšininkas labai priklausomas nuo psichologijas , vienas rungtynes , gali pataikyti 5 tritaškius per rankas , kitose iš 5 gali nepataikyti nei vienos laisvas , traumos pradeda gaudyti krepšininką , dėl to šį sezoną buvo sužaistos tik 10 rungtynių. Turbūt jis bus tas , kaip ir rašiau aukščiau prie kai kurių krepšininkų , susitinksime rudenį , o kolkas jį nugali konkurencija čia.
    Jonas Mačiulis
    Mindaugas Kuzminskas
    Edgaras Ulanovas
    SG pozicija
     
    Nebėra Pociaus , nebėra Seibučio , be jų turbūt ši pozicija Lietuvos rinktinėj liko pati silpniausia tačiau , negalime nuvertinti dabartinių kandidatų kurie turi puikius snaiperių sugebėjimus ir juos išnaudoja tiesiog puikiai , turbūt tarp šių krepšininkų ir bus didžiausia dvikova dėl patekimo į 12-tuką. Jaunystė prieš patirtį.
    Marius Grigonis Berlyno Alba
    Statistika Čempionų lygoje.
    Varžybų skaičius 14
    Minutės 20
    Taškai 9.3
    Iš žaidimo(FG) % 46
    3tšk % 35
    Baudų met. % 82
    Atk. kamuoliai 2
    Rez. perdavimai 2
    Praeitais metais rinktinėje debiutavęs krepšininkas , turbūt dabar jau yra neatsiejama dalis rinktinėje , čempionų lygos mvp parodo , kad krepšininkas jau pribendo permainoms , judėti į aukštesnį lygi ir galiausiai būti tvirtu rinktinės nariu , kad smagia ranka turintis žaidėjas įrodė , tačiau dažnai pasimesdavo sitaucijose kuriuose , aiškiai jam pritrūkdavo patirties , kartais priimti blogi sprendimai , nemažai klaidų , bet žinai kaip ir visada rasim pasiteisinimą , kad jis yra jaunas , bet whatever visada juk jaunas negali būti , ir tikimės kad šį sezoną jis susiims ir įrodys ko yra vertas. Prirašau ir jį vaikiną prie 12-tuko , nes galvoju kad jis gali duoti daugiausia iš visų esančių kandidatų čia.
    Arturas Milaknis
    Statistika Eurolygoje
    Varžybų skaičius 30
    Minutės 21
    Taškai 7.33
    Iš žaidimo(FG) % 40
    3tšk % 38
    Baudų met. % 76
    Atk. kamuoliai 1.5
    Rez. perdavimai 1
    Bombos iš 8 metru , tokį Artūra pažinojame ankščiau , praeita sezoną buvo retas ,dalykas turbūt šiek tiek buvo nusimušęs jis taikiklį , tačiau tai yra aukščiausio lygio snaiperis , kuriam komandos draugai privalo sudaryti situacijos metimams , o tada lieka krepšininkui tik padaryti tai , ką jis moka geriausia , nors ir statistika nėra aukšta ,tačiau visos 30 rungtynių eurolygoje įrodo , kad krepšininkas atiduoda visa save komandai , o ir galima iš to pasakyti , kad dvigubai tiek atiduos rinktinei , tokie žaidėjai puošia kiekvieną komanda , o ir potencialo tritaškiams jis turi turbūt daugiausia iš visu čia esančių kandidatų , tad norėčiau ir čempionate matyti jo tritaškių salves , krentančias kiaurai tinkliuką
     
    Martynas Gecevičius Tecnyconta Zaragoza
    Statistika Liga ACB
    Varžybų skaičius 27
    Minutės 27
    Taškai 11.33
    Iš žaidimo(FG) % 40
    3tšk % 37
    Baudų met. % 95
    Atk. kamuoliai 2.26
    Rez. perdavimai 2.3
    Puikiai patikrintas variantas , galintis žaisti ir du prieš du , su centru , tokiu atveju mažiau darbo lieka įžaidėjui , tritaškių salvėmis kažkada džiugino visus 2010 metais , tame pasaulio čempionate , nors ir jis žaidė neperdaugiausiai , tai buvo paskutiniai metai kada Martynas dalyvavo rinktinėje , priežaščių buvo daug , labai didelį konkurencija buvo Seibutis , Pocius kurie tada turėjo puikia forma , o buvo pasirode straipsnių dėl nekokių santikių tarp trenerio Kazlausko ir Gecevičiaus , kaip bebūtų , manau tai yra paskutinis šios pozicijos žaidėjas kurį prirašau į dviliktuką , žaidimas greitėja , tritaškiai krenta vis dažniau , tad kaip sakoma "snaiperiu meta"
    Rokas Giedraitis Vilniaus Lietuvos Rytas
    Statistika Eurocup'e:
    Varžybų skaičius 14
    Minutės 22
    Taškai 9.71
    Iš žaidimo(FG) % 49
    3tšk % 41
    Baudų met. % 77
    Atk. kamuoliai 2.2
    Rez. perdavimai 0.5
    Ateitį šis krepšininkas turi tikrai šviesia ir puikia , nors ir dabar tikrai jam dar netraukia iki rinktinės ir yra gaila taip sakyti , daugelis jo sprendimų kartais būna tiesiog nepaaiškinimi , didelis kiekis klaidų , blogas aikštelės matimas šiam krepšininkui kerta kelia kiltį į aukštesnį lygį , kaip bebūtų statistika nėra bloga , tačiau puikiai žinome Lietuvos rytos pajėgumą , bet aš galiu garantuoti kad šis krepšininkas vistiek kažkada bus tvirtas rinktinės narys , kuris savo balionas ir įspūdingais dėjimais džiungis mus visus.
     
    Marius Grigonis
    Artūras Milaknis
    Martynas Gecevičius
    PG pozicija
     
    Apie šia pozicija turbūt visi daugiausia ir kalba "kas pakeis Manta , kas bus jeigu jis trauma gaus" , šiais metais kalbos nutylo  , kaip atsirado Lukas Lekavičius , europietiškasis Isiah Thomasas , vos 1.80 ūgio nedidukos krepšininkas su kamuoliu , eurolygos sezone išdarinėjo stebuklus , buvo tokiu rungtynių kad Lukas tiesiog negalėjo pramesti ir rodė savo jėga , greitį , energingumą ir užsivedima , pagal statistiką jis buvo vienas iš naudingiausių eurolygoje žaidžiant 2 prieš 2. Štai jums ir atsakymas žaidėjas visiškai netikėtai pasirašo 800 tukstančių sutartį su Atėnų Panathinaikos.
    Mantas Kalnietis Emporio Armani
    Statistika Eurolygoje:
    Varžybų skaičius 29
    Minutės 24
    Taškai 7.2
    Iš žaidimo(FG) % 49
    3tšk % 37
    Baudų met. % 66
    Atk. kamuoliai 2.3
    Rez. perdavimai 2.9
    Nors ir statistika , nėra pati geriausia krepšininkas , jau eile metų rodo , kad rinktinėje jis būna aukščiau savo galimybių , dėl to tai yra rinktinės , smegenys , be jo turbūt neturėtumėm tokių pasiekimų , atsivertus jo statistika eurolygoje sezonu metu ir čempionatu metu , tai yra visiškai 2 skirtingi Mantai , tad nėra ką kalbėti apie jį jis yra rinktinės vedlys ir kandidatas į kapitono pareigas , neabėjotinas rūbinės lyderis , tad ar dar kyla klausimų dėl jo? manau ne.
    Lukas Lekavičius Atėnų Panathinaikos
    Statistika Eurolygoje:
    Varžybų skaičius 30
    Minutės 18
    Taškai 8.5
    Iš žaidimo(FG) % 50
    3tšk % 33
    Baudų met. % 76
    Atk. kamuoliai 1.9
    Rez. perdavimai 3.5
    Žaibas makvinas , įspūdinga greitį rodantis krepšininkas , nedidukas vos 1.80 ūgio krepšininkas , atrodo kad kitiems galintis pralysti pro klyną , tačiau taip nėra , aikštelėje visi lygus o jis ta padaro savo kovingumu ir pastangomis , konpensuoja ūgio trūkumą savo kitais sugebėjimais , o tai yra puiku , praėjas sezonas yra Šaruno Jasikevičiaus nuopelnas , ištraukė iš šio drovaus vaikio ko niekas nesitikėjo ir vuolia , dar vienas tvirtas kandidatas į rinktinę.
    Mindaugas Girdžiūnas Klaipėdos Neptūnas
    Statistika Čempionų lygoje:
    Varžybų skaičius 16
    Minutės 21
    Taškai 6.7
    Iš žaidimo(FG) % 31
    3tšk % 27
    Baudų met. % 91
    Atk. kamuoliai 2.7
    Rez. perdavimai 3.0
    Nors ir šį krepšininką , treneris Adomaitis mėgsta , tačiau panašu kad jam yra toli iki rinktinės lygio , metimas po driblingo yra vienas jo iš didžiausių pranašumų prieš kitus kandidatus į rinktinę , tačiau kaip ir sakiau statistika kalba pati už save , galbūt sulaukysime jo rudenį atrankoje į pasaulio čempionata.

    Adas Juškevičius Panevežio Lietk*cenzūra*
    Statistika ACB lygoje:
    Varžybų skaičius 25
    Minutės 19
    Taškai 6.4
    Iš žaidimo(FG) % 41
    3tšk % 38
    Baudų met. % 77
    Atk. kamuoliai 1.4
    Rez. perdavimai 1.4
    Patikrintas variantas , beveik kiekvieną vasara važiuojantis kartu su rinktine , neblogai valdantis kamuolį , ir jau įrodęs kad rinktinėje gali žaisti stabiliai , tritaškių pataikymas yra šio krepšininko arkliukas , taip pat yra vertinamas dėl neblogos gynybos , todėl tai bus mano paskutinis kandidatas į rinktinę.
    Mantas Kalnietis
    Lukas Lekavičius
    Adas Juškevičius
     
    Mano rinktinės 12-tukas
    PG - Mantas Kalnietis , Lukas Lekavičius , Adas Juškevičius
    SG - Marius Grigonis , Artūras Milaknis , Martynas Gecevičius
    SF - Jonas Mačiulis , Mindaugas Kuzminskas , Edgaras Ulanovas
    PF - Donatas Motiejūnas (Betkuris iš SF )
    C - Jonas Valančiūnas , Artūras Gudaitis
     
    Komentaruose rašykit savo 12-tukus.
     
    Grupės bei komados
     
    4 grupės sudarytos iš 24 komandų , kiekvienoj grupėj po 6 komandas , į kiekviena grupe po 1-2 komandas iš stipriausio krepšelio , kuris buvo sudarytas pagal komandų reitinga (Serbija , Ispanija , Lietuva , Kroatija ir t.t ) , tad kiekvienoj grupėj yra jau dabar aiškūs lyderiai , tad ir aptarsime juos , pažiūrėsime padėti grūpėje ir pateiksime savo spėjimus. Į kita grupe išeis 4 komandos , o tada atkrintamosios 1 vs 4 2vs3 ir t.t tokiu principu bus sudarytos poros sekančiam etapui , žinoma vieta yra labai svarbi , dažniausia grupėja geriausia užiimti pirmąją vieta , tas garantuoja viena iš silpniausių priešininkų iš kitos grupės.

    Dėl pirmos vietos šitoje grupėje kovos Greece vs France žinoma sunku kažką prognozuoti , kaip kamuolys yra apvalus ir krepšinis gali apsisukti visiškai netikėtai. Prancūzija prarado Tony Parkerį , o ir Nicolas Batum nepadės šiais metais rinktinei , tai yra 2 kertiniai žaidėjai , kurie visada vesdavo savo rinktinę į priekį , tačiau neverta nuvertinti Prancūzijos rinktinės , tik dėl dviejų žaidėjų. Šioje komandoje yra apstu nba patirties turinčių arba dar dabar žaidžiančių žaidėjų, Taip pat yra eurolygoje labai ryškiai spindinčiais krepšininkais , kaip Leo Westermann arba Thomas Huertel , rezervo Prancūzija turi labai daug . Yra begalė kitu žaidėjų kurie puikiai prisideda prie nba žaidėjų kurie atvažiuos šia vasara , bent jau kolkas nežinoma ar rinktinei padės Joakim Noah , centras ilgą laika jau žaidžiantis nba , o ir tas reiškia kad jam jau reikėtų poilsio.
    Graikijai nepavyko nieko laimėti , kaip savo geriausius metus gyveni Vasilis Spounulis , Nick Calathes , Dimitris Diamantidis , šie žaidėjai europoje buvo tiesiog sprogstančios bombos , savo komandų lyderiai , kurie vesdavo savo komanda. Negalima sakyti kad Calathes ir Spounulis jau yra nuvertinti , bet taip žaisti kaip , žaidė savo pike jau nebegali , tad rinktinės vedliai bus Giannis Antetokounmpo nba jo statistika tiesiog gąsdinanti, greičiausiai taip bus ir rinktinėj , žvėriškų duomenų krepšininkas rodo savo universaluma visose pozicijose , o tai yra tas , ką labai mėgsta nba - didelis greitis , šoklumas , universalumas.
    Tačiau neverta nuvertinti Slovėnijos rinktinės , kuri visada moka įkasti favoritams. Aišku lyderį turinčios rinktinės tikslas , aukso medaliai. Svajonė ar realybė? tai labiau yra svajonė sunku patikėti kaip rinktinė su vienu naturalizuotu krepšininku , vienu super žvaigdže galėtu užlipti ten kur , net komandos turinčios 6-7 nba žaidėjus neužlipa. Kovingumas ir atsidavimas tam , gali būti šios komandos arkliukas kuris gali duoti papildomų jėgų einant link to , ko jie čia atvažiuoja. Žinoma švelniai pasakius tai yra  galbūt per daug naglas tikslas , sunku patikėti kad jie galėtų užlipti į europos viršunę , tačiau kodėl gi ne. Turime Goran Dragičių , kuris yra vienas iš geriausių nba pg , o ir jo statistika yra puiki , bet kaip sakoma , klausimas ar vienas ištrauksi rungtynes.
    1.France
    2.Greece
    3.Slovenia
    4.Finland
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Bus pildoma

     
     
     
     
     
     
     
     
  24. Patinka
    Altiriks_Men sureagavo į Vincas_Kudirka tarp Leidinys "Varpas" Nr. 3   
    LAIKRAŠTIS "Varpas"
    Sveiki, buvau išvykęs atostogauti po gimtąjį kraštą, todėl laikraščio kūrimas buvo kiek sustojęs. Keliaudamas po Lietuvėlę pasisėmiau naujos patirties. Teko aplankyti kaimų, kurie visai nutolę nuo civilizacijos ir atvirai pasakius, nuo to ką išvydau, man "gaili ašarėlė beplovė skruostus"(citata iš Maironio "Trakų pilis"). Kaimai apleisti, daugel seklyčių stogai įgriuvę, o juose gyvena tik senyvos, visų užmirštos močiutės. Supratau, kokie kartūs yra emigracijos padariniai mūsų Lietuvėlei. Žodžiu, grįžkime atgal ir pasiskaitykime naują leidinį. Parašyta ne per daugiausiai, bet kaip sakoma, gero po truputį.
    Mafijos_Tėvas: "Šalia kelio karčema..."
    Turbūt visi žinome žymųjį RockFelerio barą, kur vyksta visi tūsai, plotai, puotos ir visos kitos linksmybės. Kas gyvena šalia šio baro mato, kaip kiekvieną vakarą vyksta vis kažkas naujo: tai kam iš bonkės per galvą kaukštelna koks pijokėlis, tai gaujinis eina apsikabinęs policininką ir kartu traukia serenadas. Tačiau tai, kas buvo užfiksuota ne per seniausiai, nematė nė  pensininkas Aloyzas, gyvenantis ilgus metus prie karčemos.  Šalia baro, žolėje kominis gulėjo... Mafijos'Tėvas! Pašalinių teigimu, jis buvo visai nugrimzdęs į transo būseną. Kažin kiek taurelių išlenkė Tėvas?


    Baldų parduotvė: pirkimo bumas jau seniai praėjo.
    Apsilankius baldų parduotuvėje matyti nejauki tuštuma, visur pilną stalų, kėdžių, tačiau žmogaus - nė kvapo. Pasižiūrėjus į baldų kainas, nepasirodė labai akį rėžiančios kainos. Tad kaip čia yra? Anot pervežėjų firmos "Baltic Delivery" pavaduotojo Freez_Armani,baldų užsakymų per dieną sulaukiama apie 15-20. Vienam tai gali pasirodyti daug, kitam mažai, tačiau prisiminus tuos laikus, kai tik buvo sukurta nauja namų sistema, iškvietimų būdavo po 200 ir gal net daugiau. Greičiausiai tokius pokyčius lėmė mados reikalas - buvo bumas, visi pirko. Dabar baldus užsisakinėja tik pavieniai asmenys, norintys susikurti jaukų namų lizdelį.


    Alio, 112 klauso? Gelbėkit, miesteliuose siautėja chuliganai!
    Atėjo neramios dienos kaimelių gyventojams - gatvėse vaikšto chuliganai su ginklais ir reketuoja pinigus! Žmonės teigia, kad nesaugausia šiuo metu yra BlueBerry kaimynystėje, prie ginklų parduotvės. Čia būriuojasi visokio plauko individai, prisipirkę naujų ginklų iš parduotuvės. Galbūt jau pats laikas uždaryti šią velnio kontorą? Pabandžiau susisiekti su ginklinės savininku, tačiau jokio atsako negavau. Nusprendžiau nuvykti tiesiai į ginklinę, bet mane sustabdė įtartinai susibūrusi grupuotė iš kurių girdėjosi keiksmai ir aršus rėkavimas. Kas žino, kas būtų man nutikę, jei būčiau prisiartinęs nors kiek arčiau jų? Nuotrauka iš įvykio vietos:

     
    Interviu iš seniausio direktoriaus, "GoldenWheels" firmos vadovo Billy_Jack

    [Žurnalistas]: Gera diena, kaip sekasi jums būti direktoriumi? Kiek žinau, jūs dabar seniausias iš visų vadovų?
    [Direktorius]: Sveiki, sekasi visai neblogai. Po 60 dienų buvo pabodusi ta pati aplinka, todėl persivadinom, pakeitėm įvaizdį. Stengiuosi būti aktyvus, daug dirbu su darbuotojais, bendrauju su jais. 
    [Ž]: Jūsų firma išties atrodo patraukliai, visados galima rasti prisijungusių darbuotojų. Koks jūsų sėkmės receptas? 
    [D]: Stengiuosi stebėti neaktyvumo/palikimo anketas, žiūriu iškvietimų kiekį. Darbuotojai patys pasako, kada nesusitvarko ir nutariam, kada reikia atrankos. 
    [Ž]: Eina jau 2 mėnesis, kaip jūs vadovaujate, ar yra ištikimų darbuotojų, kurie nuo pat pradžios su jumis?
    [D]: Taip, neseniai mus paliko globalus moderatorius Jeremy_Redwood. Toliau turiu San_Pan, kuris dirba nuo pirmos ar antros mano darytos atrankos ir yra firmos prižiūrėtojas.
    [Ž]: Išties nuostabu, kokie ištikimi darbuotojai pas jus yra.
    [D]: Taip, džiaugiuosi jais.

    [Ž]: Kaip jūs motyvuojate juos pasilikti?
    [D]: Motyvuoju juos suteikdamas daugiau privilegijų, stengiuosi sudaryti sąlygas, kad jiems būtų malonu dirbti. Leidžiu jiems pasireikšti firmos vadovavime, veiklų vedime ir kvalifikacijų rengime. Darbuotojams, kurie gerai pradirba pas mane, visada padedu kylant karjeros laiptais šiame projekte.  Patekti į kitą darbą ar net duodu patarimų siekiant direktoriaus posto. 
    [Ž]: Ar turėjote paskyrę pavaduotoją per tuos 2 mėnesius?
    [D]: Ne, man labai sunku įtikti. 
    [Ž]: Daug kas prašėsi į pareigas?
    [D]: Taip, apie 10 žmonių tikrai norėjo šių pareigų ir dabar sulaukiu žinučių. 
    [Ž]: Kiek planuojate laiko būti direktoriumi?
    [D]: Prieš pildydamas turėjau 2 pavaduotojo postus ir galutinis tikslas buvo, kad šie postai man padės "pasiimti" direktorių vasarai, nes sportuodamas turiu labai daug laiko, nes niekur neišvykstu atostogauti. Kolkas viskas puikiai klostosi ir tikiuosi man pavyks išbūti ilgiau nei visą vasarą. 
    [Ž]: O kokiu sportu užsiimate, jei nepaslaptis?
    [D]: Bėgimas(lengvoji atletika).
    [Ž]: Koks būtų jūsų palinkėjimas visiems serverio žaidėjams?
    [D]: Linkiu siekti savo užsibrėžtų tikslų, nes šiame serveryje yra visos sąlygos jiems pasiekti. 
     
    Marko_Escobar - kas jis? Narkotikų baronas ar tiesiog pasisekęs verslininkas?(III dalis)
    Šįkartą su Varpo redakcija mūsų anonimis seklys nesusisiekė. Bandėm jam skambinti nurodytu numeriu, tačiau jis jau ilgą laiką ne ryšio zonoje. Toks dingimas mus gerokai nustebino, todėl redaktorius Vincas nusprendė išsiaiškinti, kur jis yra. Kadangi gyvenamosios vietos seklys mums nebuvo pasakęs, o jo pavardės mes taipogi nežinojom, atsirado šiokia tokia problema ieškant jo. Vincas nusprendė nuvykti į policijos departamentą ir pabandyti detalizuoti žmogų pareigūnams, galbūt taip pavyks nustatyti jo asmenybę. Užmezgus pokalbį su administratore, iš šalies atėjo man kažkur matytas pareigūnas su smėlinės spalvos uniforma(man rodos tas, kur buvo Escobaro vilos pokylyje) ir pasivedė mane į nuošalesnį kambariuką. Pareigūnas ištarė: "Nelyskit, nes nutiks kaip jam" ir padavė nuotrauką, kurioje, mano siaubui, išvydau mūsų seklį ir atrodo, nebegyvą... Tęsinys kitoje dalyje.

     
    Praeiti leidiniai: 1 NUMERIS ; 2 NUMERIS ;
  25. Patinka
    Altiriks_Men gavo reakcijąTankistas Benas tarp [1.8.1] Dalybos   
    Ekonomika pašoka tik tuo tarpu ir kelios dienos po dalybų, vėliau vėl krenta,  kadangi dėžės nėra amžinas dalykas ir jos susinaudoja. Kelios savaitės po dalybų ir vėl deficitas. Aš prieš. 
    Išeitis būtų pakelti min. dėžių kainą bent iki 20k. kaip ir seniau budavo. 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.