Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Edvinas

Administratorius

  • 2.254

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 104

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Edvinas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Taksistų vadovo paieška!   
    Su Taksi direktoriumi pasikartojo labai panašus scenarijus, kokį matėme ir prieš išrenkant pastarąjį vadovą. Su direktoriumi bandžiau susiekti prieš 2 dienas, atsakymo negavau iki dabar, o darbuotojai dar ilgiau. Nebuvo jokio kito pasirinkimo tik kaip stabdyti įmonės veiklą ir ieškoti naujo vadovo. Bet kokiu atveju, firma buvo tikrai sėkminga ir mano nuomone, galėjo būti vystoma toliau, jeigu tik būtų geresnė tarpusavio komunikacija ir šiek tiek atsakingesnis požiūris. Ačiū direktoriui Tony_Express ir jo pavaduotojui Rolandas_Capito už indėlį į mūsų serverį. Dabar kviečiu išbandyti savo šansus kitus žaidėjus.

    INFORMACIJA
    PASTABOS
    Pranešimus rašo tik kandidatai, norintys tapti direktoriumi, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai. Jūsų pranešimus matys tik projekto administratoriai ir direktorių prižiūrėtojai. Pateiktus laiškus kandidatai iki temos užsirakinimo gali laisvai redaguoti. Kandidatūras galima pateikti iki 2024.04.25 15:00, iki tol neatsiradus tinkamam kandidatui, rinkimai tęsiami. REIKALAVIMAI
    Kandidatūra gali būti pateikta tiek „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, tiek anketos principu. Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte. Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, direktorių prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti. Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant vadovo pareigas. Siūloma naudoti teksto redagavimus, spalvų derinius. Stenkitės savo kandidatūra papirkti iš pačio pirmo žvilgsnio. Pagrindinį tekstą palikite automatinį tam, kad derėtų tiek prie šviesaus, tiek prie tamsaus tinklapio stilių.
    LAIŠKAS/ANKETA
    BENDRI ASPEKTAI
    Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės). Papasakokite apie save kaip apie žaidėją serveryje. Praeities klaidos projekte (kuo išsamiau). Papasakokite apie savo karjerą bei patirtį Taksi firmoje per visą savo žaidimą serveryje. Kodėl būtent jūs turite tapti vadovu, kodėl direktorių prižiūrėtojas turėtų pasirinkti būtent jus? FIRMOS ASPEKTAI
    Kaip formuosite savo firmą? Aprašykite savo išsamų veiksmų planą tapus vadovu. Aprašykite savo atrankų mechaniką bei pavaduotojo pasirinkimą. Maisto pristatymas į namus. Kokį vaidmenį ši serverio sistema užims Jūsų, kaip direktoriaus kadencijoje? Jūsų idėjos firmai. Kaip sudominsite žaidėjus ir užimsite darbuotojus? Kokias problemas firmoje įžvelgiate šiuo metu ir kaip jas ketinate išspręsti?
  2. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąSaras_Tema tarp Informacija apie namus ir jų interjerą,   
    INFORMACIJA APIE NAMUS,
    Kiekvienas žaidėjas mūsų žaidimų serveryje gali turėti savo būstą, kurio interjerą gali įrengti kaip tik nori. Todėl šioje temoje mes jums suteiksime šiek tiek informacijos apie namus, jų privalumus ir interjerą.
    Paprastai žaidėjas vienu metu gali turėti lūšną, namą ir vilą, tačiau šį limitą galite padidinti pasinaudoję „Papildomas namo slotas“ paslauga žaidimų serveryje (/paslaugos). Šios paslaugos kaina yra 500 kreditų, ją galima pirkti 2 kartus, tai reiškia jog ją nusipirkę galėsite turėti papildomai po vieną lūšną, namą, vilą ir ši paslauga niekuomet nesibaigs!
    Vieną kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 2 lūšnas, 2 namus, 2 vilas; Antrą kartą nusipirkus papildomą namo slotą, vienu metu galėsite turėti - 3 lūšnas, 3 namus, 3 vilas. BŪSTŲ PRIVALUMAI,
    Kiekvienas būstas turi privalumų, dėl kurių dauguma žaidėjų perka namus.
    Spinta - nusipirkus vieną iš baldų esančių sąraše („miegamojo komoda“, „plati komoda su lentynomis“, „moderni ofiso komoda“, „aukšta drabužinė“, „stilinga miegamojo spinta“, „plati komoda su durimis“ arba „nedidelė drabužinė“) ir pastačius ją savo namuose, galėsite laikyti ginklus, narkotikus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Seifas - nusipirkus seifą baldų parduotuvėje („uždaras seifas“ arba „atidarytas seifas“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite laikyti pinigus, (galima visuose 3 būstų tipuose); Automobilio krovimas - tr. priemonei esant name, ji yra kraunama, (galima tik namuose, vilose); Saulės baterija - nusipirkus saulės bateriją ant namo stogo (150'000 €), galite kaupti energiją ir ją parduoti į tinklus, (galima tik namuose); Maistas - nusipirkus bet kurį šaldytuvą baldų parduotuvėje ir pastačius jį savo namuose, galėsite valgyti nemokamai (galima visuose 3 būstų tipuose); Muzika - nusipirkus (pvz: „Sony Hi-Fi muzikinis centras“) ir pastačius jį savo namuose, galėsite klausytis muzikos (galima visuose 3 būstų tipuose); INFORMACIJA APIE INTERJERĄ,
    Kiekvieno būsto interjerą žaidėjas turi įsirengti pats pagal savo vaizduotę. Kadangi žaidimų serveryje yra 3 skirtingi būstų tipai, todėl kiekvieno iš jų interjero vidaus dydis skiriasi. Tiek namai, tiek vilos gali turėti skirtingus interjero dydžius. Kuo didesnis būsto tipas, tuo daugiau baldų jame telpa.
    Lūšnos turi mažiausią interjerą, lengviausiai įrengiamos Namai turi vidutinio dydžio interjerą, kuriame galite laikyti nuosavą automobilį; Vilos turi didžiausius interjerus. Kai kurios vilos gali būti įrengiamos kaip dviejų aukštų, jose taip pat galima laikyti nuosavą automobilį. Įrenginėjant būstą, jūs galite keisti kiekvieno baldo išvaizdą, kurių žaidimų serveryje yra net 9063. Kad palengvinti jums norimų išvaizdų ID paiešką, sukūrėme šią lentelę, kurioje surašyti labiausiai naudojami dizainai sienoms, luboms, grindims ir kitiems baldams.
    Išvaizdų ID sąrašas gali būti pildomas, jei turite pasižymėję kažkokias išvaizdas tinkamas sienoms, grindims ir t.t., susisiekite su manimi.
  3. Patinka
    Edvinas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujasis Policijos vadovas!   
    Naujasis Policijos vadovas!
    Po daugiau negu dviejų savaičių tylos Policijos vadovo paieškos temoje, sulaukėme žaidėjo, pasiruošusio išbandyti savo jėgas. Laiškas vertas dėmesio, matosi, jog buvo nepagailėta bei skirta laiko. Pranešimas sutvarkytas vizualiai, įrodoma, jog būtų gebama išlaikyti tinkamą bei reprezentatyvų Teisėsaugos įvaizdį forume. Laiškas suskirstytas į keturiolika dalių, iš kurių kiekviena atspindi rinkimuose pateiktas laiško gaires. Kandidatas žada kurti jaukią atmosferą savo firmoje bei visas iškilusias problemas spręsti kartu su komanda. Taip pat laiške plačiai užsimenama apie darbuotojų apmokymą, glaudžią komunikaciją ir ryšio kūrimą firmos viduje. Tiesa, nors laiške buvo nemažai naudingos ir daug žadančios informacijos, pasigedau tam tikrų pagrindų (pvz. kaip darbuotojai keltųsi rangus), kuriuos su kandidatu aptarėme asmenine Discord žinute. Nekalbant apie laiško turinį, asmuo turi sukaupęs nemažą žinių bagažą Policijos darbe, kadangi praktiškai tik čia ir yra dirbęs, o per pastarąją pareigūnų kadenciją netgi buvo pasiekęs pavaduotoją. Svarbu nepamiršti, kad Policijos direktorius yra labai svarbios pareigos, atstovaujančios ne tik visus serverio pareigūnus, tačiau ir užtikrinančios kitų miestelių gyventojų saugumą. Tam reikia daug kantrybės ir gebėjimo nepasiduoti įvairioms provokacijoms. Linkiu šią rolę išlaikyti teigiamu pavyzdžiu tiek savo darbuotojams, tiek ateities direktoriams.
    Pasveikinkite @Krumas_Kelkrastis

  4. Ačiū
    Edvinas sureagavo į Rokas tarp Su Šv. Velykomis! 2024   
    Su Šv. Velykomis! 2024
    Daugiau informacijos apie Šv. Velykų užduotį parašius /velykos komandą serveryje.
    GreenSide serverio administracija sveikina serverio žaidėjus su Šv. Velykomis! Ta proga, kaip ir kiekvienais metais, serverio administracija paruošė užduotį kiekvienam serverio žaidėjui!
    Kaip jau turbūt tapo įprasta, šventinė užduotis suskirstyta į septynias kalendorines dienas. Kiekvieną dieną žaidėjai galės ieškoti margučių „RedCounty“ miestelių teritorijose. Kiekvienas „RedCounty“ miestelis turi savo Šv. Velykų zuikio urvą. Surinkus visus atitinkamo miestelio margučius ir juos pristačius į atitikamo miestelio zuikio urvą žaidėjas galės leistis į nuotykius zuikio urve. Pagrindinis Jūsų tikslas urve yra surasti zuikio paslėptas skrynias, kurias galėsite iškeisti į prizus. Urve galėsite būti ribotą laiko tarpą (60 minučių).
    Kaip ir per kiekvienas Šv. Velykas, taip ir per šias, užduoties metu turėsite galimybę laimėti Šv. Velykų dėžę (/vdeze), kurią atidarius galėsite gauti įvairiausių prizų! Šv. Velykų dėžę (/vdeze) bus galima gauti ne tik šventinės užduoties metu, bet ir ieškant margučių danguje (/margutisdanguje)!
    Užbaigus paskutinę Šv. Velykų dieną, gausite vieną iš penkių, specialių, Šv. Velykoms skirtų, aksesuarų!
    Šv. Velykų tr. priemonės komplektacijos data ir laikas bus pranešta vėliau.
    Švenčių proga perkant kreditus nuo kovo 31d. iki balandžio 9d. gausite +25% kreditų nei kad perkant įprastai.
    Velykų dėžių raktų dalybos numatomos balandžio 7d.

    Gražios Šv. Velykų šventės!
    „GreenSide“ administracija
  5. Patinka
    Edvinas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Turime taksistų valdžią,   
    Turime taksistų valdžią!
    Atrankoje sulaukta 5 kandidatūrų, iš kurių viena buvo sėkmingiausia. Džiugu, kad rinkimai išlieka konkurencingi bei kiekvienas kandidatas motyvuojamas užkelti kuo didesnę kartelę. Apačioje pateikiami kiekvienos kandidatūros aprašai, žaidėjų publikavusių savo anketas slapyvardžiai - koduojami. Atpažinti save galite prisiminę, kada skelbėte pranešimą rinkimų temoje.

    KANDIDATAI
    2024.02.27 21:26 – rinkimuose susitinkame ne pirmą kartą, visuomet pateikiama išsami ir kūrybiška kandidatūra. Kalbant apie autobusus, galima būtų išsiplėsti ir kalbėti ne taip paviršutiniškai, kadangi tai irgi gali būti gera terpė idėjų generavimui, o ne vien papasakojimui, ką su tuo darė buvę direktoriai. Matosi, jog į kandidatūrą įdėta labai daug darbo, tačiau visos idėjos sukosi aplink rangų sistemą, kas žinoma yra džiugu, tik trūko šiek tiek didesnio išsiplėtimo ir kituose įveiklinimo, ar apskritai, firmos klausimuose. Bet kokiu atveju, pasirodei labai gerai, ačiū už dalyvavimą rinkimuose.
    2024.02.29 16:37 – susitinkame rinkimuose pirmąjį kartą, tačiau į klausimus atsakyta brandžiai ir tiksliai. Vienintelė bėda, jog pagal apimtį ir pateikiamą informaciją, kandidatūra atitiktų anketą į darbą, tačiau ne į direktorių. Visų pirma, reikėtų padirbti ties vaizdine pranešimo dalimi, jog įrodytum, kad gebėsi tinkamai firmą reprezentuoti. Toliau, į klausimus reikėtų atsakyti daug išsamiau, kitaip tariant nesakyti, KĄ darysi, o paaiškinti KAIP darysi. Kandidatūroje turi pateikti vos ne savo firmos, kaip produkto pristatymą ir įtikinti jį pasirinkti direktorių prižiūrėtoją. Linkiu nenusivilti ir kitą kartą išbandyti save su daug kokybiškesne anketa.
    2024.02.29 19:51 – anketa labai trumpa, tačiau bet kokiu atveju smagu, kad išbandai savo jėgas. Tik tiek, kad reikėtų įsiskaityti temoje pateikiamą informaciją, paruošti pranešimą, praleisti prie jo nemažai laiko bei išmokti naudotis forumo funkcijomis. Tikiu, kad esi geras taksistas, bet nemanau, kad galėtum būti direktoriumi, ačiū, kad dalyvavai.
    2024.03.02 18:03– sąlyginai neseniai sugrįžęs žaisti, tačiau daugeliui pažįstamas žmogus jau ilgą laiką sutinkamas ir tapatinamas būtent su taksistų firma. Nors laiške trūko vizualizacijos, save kaip asmenybę pristatei labai taikliai ir aiškiai pateikei priežastis, kodėl turėtum tapti vadovu. Esi buvęs šios firmos pavaduotoju ir gerai suvoki visą sisteminę direktoriaus pusę. Tačiau, skaitant apie firmą, buvo sunku įsivaizduoti kažką interaktyvaus, nes šioje vietoje pradėjai kalbėti paviršutiniškiau. Apskritai, kandidatūra labai pagirtina, buvo smagu matyti tave rinkimuose. Ačiū už dalyvavimą.
    2024.03.04 01:10 – daugeliui gerai pažįstamas serverio žaidėjas turintis įvairios patirties bagažą šiame projekte. Laiške neslepiama, jog taksistų firma yra ganėtinai senas ir gerai užraugtas tikslas. Savo, kaip žaidėjo pristatyme, kandidatas pristato save kaip potencialų asmenį į direktoriaus pareigas bei tą puikiai argumentuoja. Kalbant apie firmą, smagu, kad užsimenama apie atrankų žaidime organizavimą, kas tikiu, jog būtų įdomus išbandymas. Firma laiške pristatoma kaip išsiskirianti iš kitų. Nors ir pritrūko interaktyvumo bei išsiplėtimo pagrindinėse sistemose, kaip rangai, tačiau tą puikiai atperka papildomos ir serveryje ilgą laiką nematytos sistemos.

    SPRENDIMAS
    Nors kiekvienoje kandidatūroje galima buvo įžvelgti pastangų ir noro tapti direktoriumi, labiausiai iš jų išsiskyrė viena. Skatinu nenusiminti tų, kuriems nepavyko tapti direktoriumi, nenusivilkite ir toliau siekite savo tikslų. Tikiuosi, jog pateiktos pastabos padės ateityje ir ateityje jūs tapsite geriausiu pasirinkimu rinkimuose. Ačiū visiems dalyvavusiems bei kviečiu pasitikti naująjį direktorių - @Tony_Express

     
  6. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąFrancesko_Moreti tarp Peikiu Kevin_Stevenson   
    Su administratoriumi buvo aptarta ši situacija ir jis suprato, kad pasielgė neteisingai ir prisiėmė kaltę už susiklosčiusią situaciją, kurios metu buvo išprovokuotas kito žaidėjo, todėl ir administratorius turi prisiimti dalį atsakomybės už savo elgesį. Tokios situacijos ateityje nepasikartos.
    Administratorius už netinkamą bendravimą įspėtas 1/3 įspėjimu.
    Tema rakinama.
  7. Ačiū
    Edvinas sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Sausį ir vasarį surinkome 201,372,753€!
    Arba dar kitaip 250€, kurie keliauja į VšĮ „Mėlyna ir geltona“ fondą.

     
    Kovą aukojame toliau!
    Sekančiam mėnesiuo galite atiduoti savo balsą iš naujo!

  8. Patinka
    Edvinas sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji medikų valdžia,   
    Naujoji medikų valdžia
    Atrankoje į medikų direktorių sulaukėme dviejų kandidatūrų. Nors skaičiai ir pasirinkimas nebuvo milžiniškas, galiu pasidžiaugti tuo, kad abu kandidatai išreiškė nemažą motyvaciją, turėjo gerų argumentų ir išlaikė aukštą rinkimų kartelę. Kaip visada, kandidatai norintys identifikuoti save, turėsi prisiminti datą ir laiką, kuomet buvo skelbtas pranešimas rinkimų temoje. Kviečiu susipažinti su kandidatūrų aprašais apačioje.

    KANDIDATAI
    2024.02.13 21:03 - direktoriaus rinkimuose su asmeniu susitinkame antrąjį kartą. Jaučiasi atsižvelgimas į anksčiau išsakytas pastabas, tačiau vis dar trūksta užtikrintumo reprezentuojant save, kaip galima direktorių. Tam tikros mintys, planuojami sprendimai galėtų būti kuo labiau argumentuoti ir užakcentuoti. Laiškas tikrai nėra blogas, tačiau labiausiai reikėtų koncentruotis į firmos viziją ir kaip tiksliausiai bei įdomiausiai ją perteikti dalyvaujant rinkimuose. Labai ačiū už dalyvavimą ir tikėkimės nepasiduosi!
    2024.02.16 02:29 - serveryje gerai žinomas asmuo, pasižymintis aktyvumu bei geranoriškumu. Kadangi direktoriaus ar valdžios pareigose neteko regėti, laiškas maloniai nustebino. Pranešimas gražiai ir kruopščiai sutvarkytas, iškart patraukiantis akį. Ganėtinai plačiai kalbama apie firmos problemas, pateikiami konkretūs veiksmai, kaip jos galėtų būti sprendžiamos. Idėjos nors ir įdomios, reikėtų gerai pasistengti, kad viską aiškiai ir įdomiai perteikti darbuotojams, tad šioje vietoje gali kilti iššūkių. Bet kokiu atveju, kandidatūra pagirtina, ačiū už dalyvavimą.

    GALUTINIS SPRENDIMAS
    Rinkimai nepasižymėjo didele konkurencija ar aktyvumu, tačiau abu kandidatai padarė labai didelį darbą sudalyvaudami atrankoje. Tikėkimės išsakytos pastabos pravers ateityje. Nors ir abu kandidatai puikūs, rinkimus laimi geriausias pasirodęs kandidatas. Ačiū dalyvavusiems, ačiū skaičiusiems, pasitikime naująją Red County ligoninės valdžią.
    Naujoji direktorė - @Augustea_Honor

  9. Patinka
    Edvinas sureagavo į Rokas tarp Akcija „Aukok Milijoną“   
    Aukok ir laimėk!
    Kiekvienas žaidėjas, iki vasario 25d., paaukojęs bent 1€ žaidimo valiutos automatiškai dalyvauja žaidime ir turės šansą laimėti įvairiausių prizų! Vienas žaidėjas gali laimėti tik vieną prizą.
    Viso paaukota 196,674,618 € !
    Kuo daugiau paaukosite – tuo didesni šansai laimėti.
    Akcijos laimėtojai,
    Visi laimėtojai buvo renkami atsitiktiniu būdu naudojant šį įrankį.
     
    Projekto administracija,
    2024, vasario 20d.
  10. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąTautvidas_Krisci tarp Išsirink tr. priemonės tune pats/-i!   
    Išsirink tr. priemonės tune pats/-i!
    Praradai viltį dėdamas/-a tune dėžes, todėl jautiesi beviltiškai ir mastai apie savižudybę? Ne, į vaikų liniją neskambink, o skambink mums!

    Jeigu tavo tr. priemonė jau turi uždėtą atitinkamą tune dėžių skaičių (2000 bronzos, arba 1300 sidabro, arba 500 aukso), atrakini galimybę pateikti prašymą gauti pasirinktą tune ant šios tr. priemonės! Turbūt tai skamba kaip koks politinės partijos pažadas prieš rinkimus, tačiau tai nėra pažadas! Jeigu atitinki iškeltus reikalavimus, jau dabar gali pateikti prašymą ir tikėtis gauti išsvajotos tr. priemonės tune!

    Bendra informacija,
    Viskam yra ribos, todėl būtina laikytis ir atitinkamų kriterijų.
    • Pasirinktą tune ant tos pačios tr. priemonės galima gauti tik kartą (kol kas);
    • Stage neveikia ant kai kurių tr. priemonių, kaip pvz. motociklai;
    • Galima rinktis tik tas tune dalis, kurias galima gauti iš /tdeze;
    • Tune keitimo mokestis 1.000.000€ (pavedimą reikia padaryti į Tnt_Edwax banko sąskaitą);

    Šablonas:
    Būtina užpildyti visą šabloną.
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:
    • Norimi tune komponentai (ratai, spalva, stage ir kt.):
    • Transporto priemonės informacija (/transportas) nuotrauka:
    • Mokestis už tune keitimą, nuotrauka:

    Žaidėjai gavę pasirinktą tune:
  11. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąTautvidas_Krisci tarp Peikiu Kevin_Stevenson   
    Su administratoriumi buvo aptarta ši situacija ir jis suprato, kad pasielgė neteisingai ir prisiėmė kaltę už susiklosčiusią situaciją, kurios metu buvo išprovokuotas kito žaidėjo, todėl ir administratorius turi prisiimti dalį atsakomybės už savo elgesį. Tokios situacijos ateityje nepasikartos.
    Administratorius už netinkamą bendravimą įspėtas 1/3 įspėjimu.
    Tema rakinama.
  12. Liūdnas
    Edvinas gavo reakcijąCharles_Leclerc tarp Peikiu Kevin_Stevenson   
    Su administratoriumi buvo aptarta ši situacija ir jis suprato, kad pasielgė neteisingai ir prisiėmė kaltę už susiklosčiusią situaciją, kurios metu buvo išprovokuotas kito žaidėjo, todėl ir administratorius turi prisiimti dalį atsakomybės už savo elgesį. Tokios situacijos ateityje nepasikartos.
    Administratorius už netinkamą bendravimą įspėtas 1/3 įspėjimu.
    Tema rakinama.
  13. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąDovis_Santos tarp Peikiu Kevin_Stevenson   
    Su administratoriumi buvo aptarta ši situacija ir jis suprato, kad pasielgė neteisingai ir prisiėmė kaltę už susiklosčiusią situaciją, kurios metu buvo išprovokuotas kito žaidėjo, todėl ir administratorius turi prisiimti dalį atsakomybės už savo elgesį. Tokios situacijos ateityje nepasikartos.
    Administratorius už netinkamą bendravimą įspėtas 1/3 įspėjimu.
    Tema rakinama.
  14. Ačiū
    Edvinas gavo reakcijąGalibri_Mavike tarp Peikiu Kevin_Stevenson   
    Su administratoriumi buvo aptarta ši situacija ir jis suprato, kad pasielgė neteisingai ir prisiėmė kaltę už susiklosčiusią situaciją, kurios metu buvo išprovokuotas kito žaidėjo, todėl ir administratorius turi prisiimti dalį atsakomybės už savo elgesį. Tokios situacijos ateityje nepasikartos.
    Administratorius už netinkamą bendravimą įspėtas 1/3 įspėjimu.
    Tema rakinama.
  15. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąSalvatore_Bufalino tarp [9th birthday] Tr. priemonės CHEETAH aukcionas,   
    Patvirtinti statymai,
    Jack_Marzo - 15.555.556 €
    Laurynas_Leigon - 14.215.749 €
    Tony_Gillera - 6.999.999 €
    Jeremy_Redwood - 7.357.389 €
    Tomas_Bielka - 3.500.088 €
    Matas_Green - 9.953.999 €
    Greg_Solberg - 5.444.444 €
    Mixail_Krug - 5.666.777 €

    Aukciono laimėtojas Jack_Marzo!
  16. Liūdnas
    Edvinas gavo reakcijąMatas_Green tarp [9th birthday] Tr. priemonės CHEETAH aukcionas,   
    Patvirtinti statymai,
    Jack_Marzo - 15.555.556 €
    Laurynas_Leigon - 14.215.749 €
    Tony_Gillera - 6.999.999 €
    Jeremy_Redwood - 7.357.389 €
    Tomas_Bielka - 3.500.088 €
    Matas_Green - 9.953.999 €
    Greg_Solberg - 5.444.444 €
    Mixail_Krug - 5.666.777 €

    Aukciono laimėtojas Jack_Marzo!
  17. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąDainida_Prn tarp [9th birthday] Tr. priemonės CHEETAH aukcionas,   
    Patvirtinti statymai,
    Jack_Marzo - 15.555.556 €
    Laurynas_Leigon - 14.215.749 €
    Tony_Gillera - 6.999.999 €
    Jeremy_Redwood - 7.357.389 €
    Tomas_Bielka - 3.500.088 €
    Matas_Green - 9.953.999 €
    Greg_Solberg - 5.444.444 €
    Mixail_Krug - 5.666.777 €

    Aukciono laimėtojas Jack_Marzo!
  18. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąMantas_Exotic tarp Peikiu Gytis_Sky   
    Situacija su administratoriumi buvo aptarta, kad komandos kurios suteikia pranašumą tam tikrose situacijose yra griežtai draudžiamos, nesvarbu jos nutiko tyčia ar ne. Šioje situacijoje Gytis_Sky po komandos panaudojimo neįgavo jokio pranašumo ir pasišalino iš veiksmo.

    Administratorius baudžiamas nebus.
    Tema rakinama.
  19. Patinka
    Edvinas sureagavo į Rokas tarp Žvejok 2024!   
    Esi už TOP10 ribos? Žvejok ir gauk dvigubai daugiau žvejo patirties!
  20. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąBunta_Fujiwara tarp [9th birthday] Tr. priemonės CHEETAH aukcionas,   
    Tr. priemonės CHEETAH aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 2d. (vasario 12 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės nuotraukos:
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 3.000.000€.
    Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki vasario 12d.
    „Greenside“ administracija
  21. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąBlack_Hand tarp [9th birthday] Tr. priemonės CHEETAH aukcionas,   
    Tr. priemonės CHEETAH aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 2d. (vasario 12 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės nuotraukos:
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 3.000.000€.
    Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki vasario 12d.
    „Greenside“ administracija
  22. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąMaxim_Kinderis tarp [9th birthday] Tr. priemonės COMET aukcionas,   
    Patvirtinti statymai,
    Laimis_Hifi - 3.500.001 €
    Jack_Marzo - 15.555.130 €
    Aukciono laimėtojas Jack_Marzo!
  23. Patinka
    Edvinas sureagavo į Rokas tarp Žvejok 2024!   
    Žvejok 2024!
    Daugiausiai žvejo patirties taškų surinkę žaidėjai laimės atitinkamus prizus!
    Nuo 02.10 iki 03.31, daugiausiai žvejo patirties taškų surinkę žaidėjai, galės laimėti žemiau paminėtus prizus. Svarbu paminėti, jog į bet kokį sukčiavimą konkurso metu bus atsižvelgta ir surinkti nesąžiningai patirties taškai bus anuliuojami.
    🥇 Už pirmą vietą žaidėjas gaus: unikalią* tr. priemonę, „premium“ 3 lygio 3mėn. ir įvairiausių dėžių*;
    🥈 Už antrą vietą žaidėjas gaus: unikalią* tr. priemonę, „premium“ 3 lygio 3mėn. ir įvairiausių dėžių*;
    🥉 Už trečią vietą žaidėjas gaus: unikalią* tr. priemonę, „premium“ 3 lygio 3mėn. ir įvairiausių dėžių*;
    Už ketvirtą ir dešimtą vietas žaidėjai galės gauti kreditų, „premium“ 3 lygio 1mėn. ir įvairiausių dėžių*;
    dėžių* – tune, aksesuarų;
    unikalią* – unikali tr. priemonė, kurios serveryje įsigyti neįmanoma;
    Sekti daugiausiai patirties taškų surinkusių žaidėjų TOP10 galite per šią nuorodą arba tiesiog forumo viršuje paspaudus ant „Žvejok!“.
    Kaip kaupiasi žvejo patirties taškai?
    Žaidėjai žvejo patirtį gauna už įvykdytus žvejybviečių kontraktus. Kad įvykdytumėte žvejybviečių kontraktą, visų pirmą jį turite sudaryti su viena iš žviejybiečių įmonių. Visas žvejybviečių įmones galite rasti „Red County“ miestelių teritorijoje arba netoli jų. Daugiau informacijos apie žvejybą serveryje, galite rasti parašius komandą mūsų žaidimų serveryje – /zvejyba arba šioje temoje.
    Svarbu paminėti, jog žaidimų serveryje aksesuarai turi žvejybos patirties bonusus. Tai reiškia, jog norint gauti daugiau žvejo patirties taškų, tokiu atveju dėvėkite aksesuarus, kurie turi žvejo patirties bonusus. Visus aksesuarus galite peržiūrėti čia.
    „Greenside“ administracija
    2024, vasario 10d.
  24. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąSaras_Tema tarp [9th birthday] Verslo 400 m² aukcionas (ID:49)   
    Patvirtinti statymai,
    Mixail_Krug - 18.888.888 €

    Aukciono laimėtojas Mixail_Krug!
  25. Patinka
    Edvinas gavo reakcijąMarco_Guerra tarp [9th birthday] Tr. priemonės COMET aukcionas,   
    Tr. priemonės COMET aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę į Tnt_Edwax banko sąskaitą didesnę už pradinę tr. priemonės kainą sumą. Po 2d. (vasario 10 d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu tr. priemonę. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Tr. priemonės nuotraukos:
    Tr. priemonės informacija:
    Tr. priemonės pradinė kaina: 3.000.000€.
    Pervedus pinigus man (Tnt_Edwax) į banko sąskaitą įkelkite pavedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki vasario 10d.
    „Greenside“ administracija

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.