Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Ganja_Wayne

Neaktyvus

  • 348

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Yoshy_Ami tarp [GIVEAWAY] 2 Lygio verslas.   
    Sveiki,
    paprasta, lengva, zero pastangų.
    Per artimiausias 2 valandas turite laiko parašyti anketą ir, galbūt, laimėti verslą!
    Verslą reikėtų atsiimti iškarto, t.y. 11-30d. 23:00 valanda.
    Laimėtoją išrinksiu išsukęs ratuką su visų dalyvių vardais. O jei laikū užmesi - padvigubinsiu sėkmę.
     
    Verslo info,
    [13] ID, 100m2, 2 lygis, energija. Palikta po 10,000 maisto ir technologijų produkcijos.
     
    Anketa,
    🔥 Say something:
     
    ,,SAKOMA, JEIGU PALAIKINI POSTĄ, SĖKMĖ ŠYPSOSIS DVIGUBAI..'' 
  2. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Denis_Xander tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Denis_Xander.
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:„RCPD“ policijos departamento direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:64 dienas.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Viskas turi pradžią ir viskam ateina pabaiga, tai atėjo paskutinioji dieną, kur baigiu savo kelią vadovaujant policijos departamentui ir palieku šerifo ofisą. Manau per savo išbūtą laiką šiame ofise, įrodžiau, jog policijos darbas gali dominuoti ties karais prieš barus ir jos šutvės narius. Per šią mano kadenciją, buvo visko, šaltų ir žiaurių pralaimėjimų, žiaurių dominacijų. Noriu padėkoti visiems, kas dirbote pas mane firmoje, palaikėte ir padėjote nuo pirmųjų dienų apsiprasti šerifo krėsle. Dėkoju @Martin_Gossard už palaikymą, idėjas, bei pagalba su privačių policijos „discord“ serveriu. Atiduodu padėka savo mylimiems pavaduotojams @Blue_Face, bei @Arnas_Hazer, ačiū, jog palaikėte firmą aktyvią, kai manęs nebuvo. Dėkoju kiečiausiems firmos šauliams, @Justas_Camel, @Jayden_Barella, @Visma_Wtf už pagalbą kovose prieš barus. Norėčiau dar padėkoti buvusiems darbuotojiems, kurie išdirbo gan ilgą laiką, bei palaikė gerą, draugišką, jaukią atmosferą „TeamSpeak 3“ darbo kanale, bei darbo racijoje - @Lebronas_Jamesas, @Airis_Huf, @Anthony_Gryn, @Domis_End, @Lucas_Snow, @Fresh_Weed, @Rose_Evans, @Datas_Banginis, @Tazz_Zyzz, @Luke_Wallace, @Proficient_Newbie, @Vyrgis_Siukslaitis, @Anthony_Gryn, @Minusinis_Ateivis, @The_Mantazzz. Atsiprašau ko nepaminėjau, bet kiekvienas darbuotojas dirbęs firmoje, buvo man svarbus. Susitiksime kitame gale! 
     
  3. Haha
    Ganja_Wayne sureagavo į Gabi_Jole tarp Gabi_Jole užtildė Sokis_Ghost   
    1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://talpix.lt/u/CREqypL
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://talpix.lt/u/CREqypL
  4. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Random tematika, bet pagal @alex gavin prašymą kelios fotkytes su Eazy E.
      
      
      
      
      





  5. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Arnas_Query tarp Prisistatau Cloe_Decker   
    Labas, malonu susipažinti ir sėkmės tau gyvenime.
  6. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Domantas_Epic tarp Greenside – TIKTOK edition!   
  7. Haha
    Ganja_Wayne sureagavo į Greg_Solberg tarp Greenside – TIKTOK edition!   
    #heitoneklausau #like #follow #asnekaltaskaltasgyvenimas #heituine
     
    #heitoneklausau #kaltasneasogyvenimas #erika #germany
  8. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Penktokas_Tomis tarp Penktoko konkursas (ne premium žaidėjams)   
    Sveiki, skelbiu konkursą, kurio metu galėsite laimėti kreditų, premium statuso nusipirkimui. Taisyklės paprastos: 3 laimėtojai bus išrinkti šiandien 20.00 valandą saite www.wheelofnames.com. Jums tereikia komentaruose įmesti savo informacijos lentelę (/info). Sekmės dalyvaujantiems. Taip pat, jei neturite forumo paskyros, galite paprašyti draugo įkelti jūsų informaciją.
    (Temą sukūriau iš naujo, kadangi administracijos manymu pažeidžiau forumo taisykles ir sena tema buvo ištrinta).
  9. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Gaby_Blu tarp Penktoko konkursas (ne premium žaidėjams)   
  10. Haha
    Ganja_Wayne sureagavo į Modestas_Wolf tarp Prašau užbluokuoti Ganja_Wayne   
    ŠABLONAS:
    1. Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas?: relog, galimai mašina buvo be teh ar draudimo 
    2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/ga3e7p
  11. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)   
    Visų pirma norime įspėti visus serverio žaidėjus! Atnaujinimas turi nemažai naujų sistemų ir įvairių pataisymų. Nors ir skyrėme nemažai laiko testavimams (testavome apie ~3mėn. užregistravome apie ~600 klaidų/patobulinimų), bet turbūt būtų naivu tikėtis, jog nieko nepraleidome, nes mes irgi žmonės. Dėl šios priežasties prašome iš jūsų pusės žmogiškumo. Jeigu rasite bet menkiausią klaidą, tokiu atveju prašome apie klaidas pranešti čia. Nepranešus apie klaidą ir ja sėkmingai naudojant, galime garantuoti, jog būsite susekti ir nubausti. Už stambių serverio klaidų išnaudojimą žaidėjus blokuojame „RCON“ užblokavimais ir visų vartotojų konfiskavimais. Tad prašome gerai pagalvoti ar verta taip daryti, nes visus metus, kiek projektas jau egzistuoja, šiuo klausimu NIEKAM nesuteikėme išimties. Nesuteikėme, nes paprasčiausiai mes taip susimokame sau už laiką, kurį skiriame padarytos žalos atstatymui. Ačiū už supratingumą ir linkime įdomios patirties atsinaujinusiame „greenside.lt“ projekte!
    /saugoti
    Kadangi atnaujinimas pakeitė nemažai dalykų, tokiu atveju prašome dažniau panaudoti /saugoti komandą, kuri išsaugos Jūsų profilį! Tai apsidraudimas nuo nelaimingų atvejų, jeigu serveris dėl atitinkamų klaidų prarastų stabilumą.
    Turbūt jau žinote, jog šiame atnaujinime turime atitinkamų aukų. Kaip ir paskutinėje naujienoje minėjome, paaukojome nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję (papildoma teisėsaugos sritis, žmogžudystės atnaujinimas, ginklų ir narkotikų sistemos atnaujinimas, patikros sistemos atnaujinimas ir t.t.). Tai reiškia, jog serveris kurį laiką pagyvens be vieno iš pagrindinių „sa-mp“ žaidimo elementų – šaudymo. Turbūt kiekvienas galime išsikelti sau klausimą – Tai KADA nusikalstamumas turės savo vietą serveryje? Mūsų asmeninis tikslas yra pavasario pirma pusė. Kiek laiko iš tikro užtruksime, viskas priklausys nuo daugybės aplinkybių. Bet žinome, jog tai yra vienas iš pagrindinių „sa-mp“ žaidimo elementų, tad prižadame, jog darysime viską, kad sistema serveryje atsirastų kaip galima greičiau.
    Bendra informacija serverio žaidėjams,
    • Žaidėjai, kurie turėjo „ADMIN“ privilegijas, jos konvertavosi į „Premium“;
    • Žaidėjai, kurie turėjo „VIP“ privilegijas, atgavo 700 kreditų;
    • Žaidėjai, kurie turėjo įsigiję „Grab Kick“ mušimosi stilių, atgavo 200 kreditų;
    • Forume nakties režimas šiuo metu yra prieinamas tik žaidėjams, kurie turi „Premium“ žaidėjo statusą serveryje. Jeigu serveryje turėjote „ADMIN“ statusą, vadinasi priėjimą prie nakties rėžimo turite turėti. Jeigu priėjimo prie nakties rėžimo neturite, bet žaidimų serveryje esate premium žaidėjas, vadinasi problema su Jūsų forumo vartotojo diskusijų vardu. Diskusijų vardas turi būti toks pat, kaip ir mūsų žaidimų serveryje. Jeigu norite pasikeisti forumo diskusijų vardą, tokiu atveju susisiekite su @Rokas;
    • Buvo atblokuoti visi serverio žaidėjai dėl užblokavimo sistemos atnaujinimo. „RCON“ užblokavimai liko;
    • Visų žaidėjų pozicija serveryje buvo atstatyta į „spawn“ (kt. naujokų atsiradimo) vietą;
    • Visos tr. priemonės liko savo vietose, tad prisijungus prašome jas atstatyti į automobilių salono aikštelę ir pasistatyti į autmobilių salono garažą. To nepadarius Jūsų tr. priemonės atsiras konfiskuotų automobilių aikštelėje.

    Vairavimo mokyklos sistema,
    Sukurta nauja vairavimo mokyklos sistema. Atvykę į mokymo įstaigą ir nuėję į vidų jūs galėsite pradėti egzaminą. Pasirinkę B kategorijos testą jūs pradėsite praktinį ir teorinį važiavimą. Pirmiausia būsite supažindinti su egzaminu bandomajame važiavime. Jame sužinosite kaip elgtis su tr.priemone, kaip veikia posūkiai ir kitos pagrindinės automobilio valdymo funkcijos. Pravažiavus bandomąjį važiavimą jūs pradėsite egzaminą. Egzamino metu turėsite naudotis viskuo, ką išmokote per bandomąjį važiavimą. Važiuojant taip pat jūs gausite teorinius klausimus, į kuriuos galėsite atsakyti parašę /vmatsakymas komandą. Važiuojant jums teks ir sitauciniai klausimai, kurių metu jums bus rodomas situacijos vaizdas ir turėsite atsakyti, kokia eilės tvarka turės pravažiuoti sankryžą tr.priemonės ir panašiai. Visu egzamino metu jūs turėsite rodyti ir posūkius, apie kurių įjungimą bus pranešame chat'e. Jeigu B kategorijos egzamino metu jūs surinksite 10 klaidų, egzaminas būs neužskaitytas ir jį turėsite pradėti iš naujo. Perlaikymo kaina 500€, antro karto kaina 750€, o visų kitų kartų 1000€. Įveikus egzaminą teisingai, jūs gausite savo pasirinktą vairuotojo pažymėjimą. Taip pat išlaikius B kategorijos teises jūs galėsite išsilaikyti ir motociklo, bei sunkvežimio teises. Būtina priminti, kad laikant motociklo ir sunkvežimio teises, jums tiesiog reikės pravažiuoti tą patį maršrutą be teorinių ir situacijos klausimų, bet rodant posūkius kur bus liepiama. Laikant motociklo ir sunkvežimio teises suklysti galėsite tik 5 kartus.

    Veiksmų sistema,
    Sukurta nauja veiksmų sistema. Nuo šiol serveryje norėdami naudoti /veiksmai komandą, jūs turėsite atsirakinti įvairiausius veiksmus keldamiesi savo patirties lygį serveryje. Keldamiesi patirtį jūs atsirakinsite vis naujų veiksmų. Taip pat veiksmus galėsite užsidėti ir ant komandų (/1, /2, /3, ....., /10), kad greičiau juos galėtumėte pasiekti. Iš viso pridėta daugiau kaip 100 naujų animacijų.

    Darbinių tr. priemonių sistema,
    Perkurta naujai darbų tr.priemonių sistema. Nuo šiol direktoriai galės nusipirkti iki 30 tr.priemonių savo firmai pasirinktinai (kad ir 30 „SULTAN“). Keletas tr.priemonių atsiras lauke (dėl bendro vaizdo serveryje), o kitas galėsite pasiimti užlipus ant transporto pasiėmimo piktogramos. Visas darbo tr.priemones valdyti galėsite tokiu pačiu principu kaip lygi šiol, tačiau lauke nebestovės daug tr.priemonių kurios nenaudojamos ir be reikalo apkraunančios serverį. Darbams be pakvietimų viskas išlieka tas pats.

    Dviračių nuomos sistema,
    Atnaujinta dviračių pasiėmimo sistema, nuo šiol pasiimdami dviratį už kiekvieno skirtingo dviratį sumokėsite skirtingai, nuo 1100€ iki 1200€. Pasiėmus dviratį ir jį pristačius atgal atgausite 100% sumos kurią sumokėjote. Taip pat sutvarkytos piktogramos, bei dviračių atsiėmimo vietos. Nenaudojant dviračio 2 minutes jis pradings ir pinigų neatgausite (seniau užtekdavo pralaukti 1 minutę ir dviratis dingdavo).

    Taksistų darbo sistema,
    Atnaujintas taksistų darbas. Nuo šiol taksistai galės turėti ir autobusus („Coach“). Serveryje bus numatytieji 4 autobusų maršrutai per visus kaimelius. Taksistų direktorius galės pridėti dar papildomus 16 maršrutų (iš viso 20 maršrutų). Direktorius galės keisti į kokias stoteles maršrutuose turės važiuoti taksistai su autobusais. Darbuotojai pradėti maršrutus galės parašę komandą /marsrutai . Atvažiavus į autobusų stotelę turėsite palaukti 20 sekundžių, kad galėtumėte keliauti į kitą stotelę. Taip pat stotelėse bus ir aktoriai, kuriuos turėsite paimti iš stotelės. Atvykę į galutinį tašką (Autobusų stotį) gausite už kiekvieną paimtą aktorių pinigų. Taip pat žaidėjai norintys važiuoti autobusu iš taksistų turės nusipirkti autobuso bilietą kuris galios 7 dienas. Naujokams iki 8000 patirties taškų autobuso bilieto nereikės.

    Medikų darbo sistema,
    Nuo šiol medikai turės papildomą darbą su sraigtasparniais. Medikai turės skraidyti į užduotis (/muzduotis). Parašęs serveryje /muzduotis komandą galėsi nuvykti į paskirtą vietą žemėlapyje ir ten atgaivinti vieną iš daugelio galimų pacientų. Atgaivinus pacientą jį turėsite įkelti į sraigtasparnį ir nuskraidinti į ligoninę. Skrydžio metu pacientui gali pablogėti būklė, todėl turėsite būti atidus ir skrydžio metu atstatyti pablogėjusią būklę. Už atgabentą sveiką pacientą jūs gausite atitinkamą sumą pinigų. Kitu atveju jei skrydžio metu sudaužysite savo lėktuvą, jūs prarasite dalį pinigų už blogai įvykdytą užduotį. Užduoties įvykdymui turėsite 10 minučių. Neįvykdžius užduoties per duotą laiko tarpą, turėsite užduotį pradėti iš naujo.

    AFK uždirbamų pinigų sistema,
    Atnaujinta sistema su pinigų davimu būnant „AFK“ rėžime ofise. Nuo šiol „AFK“ ofiso nebebus. Jeigu norėsite už „AFK“ gauti pinigus, turėsite išdirbti atitinkamą laiką darbe. Išdirbus 120 minučių, jums pradės kauptis apmokamos sekundės. Už vieną minutę su darbo tr.priemone gausite 18 apmokamų sekundžių. Sukaupus 1 minutę jūs galėsite nuvykti į serverio „RedWood Motel“ ir ten rezervavus kambarį, atostogauti. Atvykus į kambarį pradėsite atostogas. Atostogų metu naudosite sukauptas apmokamas darbo minutes. Už vieną minutę gausite į algą tiek pinigų, kiek gautumėte važinėdami su darbine tr.priemone.

    Stovėjimo aikštelių sistema,
    Sukurta stovėjimo aikštelių sistema. Serveryje atsirado daug stovėjimo aikštelių, kuriose galėsite mokamai ir saugiai laikyti savo tr. priemones. Kiekvienoje mokamoje stovėjimo aikštelėje rasite piktogramą, ant kurios užlipus galėsite pastatyti savo automobilį aikštelėje. Jeigu vietų aikštelėj nebus, tokiu atveju naudotis stovėjimo aikštelės paslaugomis negalėsite. Jeigu laisvų vietų bus, tokiu atveju galėsite pasirinkti vieną iš stovėjimo aikštelių paslaugų. Arba automobilio stovėjimo paslaugą, arba automobilio stovėjimo ir krovimo paslaugą. Pasirinkus vieną iš paslaugų automobilis bus pastatytas automatiškai į vieną iš laisvų aikštelės vietų. Naudojantis mokamos stovėjimo aikštelės paslaugomis žaidėjo tr. priemonė negalės būti nustumta ar nutempta mechanikų. Taip pat jeigu automobilį sunaikins čyteriai jis atsistatys. Naujokams iki 10000 patirties taškų automobilių stovėjimo aikštelės paslaugos bus visiškai nemokamos. Verta paminėti, jog maksimalus nuomos laikas 600min arba 10 valandų. Praėjus 10 valandų turėsite pasiimti tr. priemonę, o norit vėl priparkuoti, turėsite susimokėti už paskutines stovėjimo paslaugas.

    Pervežėjų darbo sistema,
    Atnaujinta pervežėjų darbo sistema. Nuo šiol kiekvienas GTA SA žemėlapio didmiestis turės savo individualų pakrovimą, kuriame pervežėjai pasikraus krovinius. Pervežėjui prieš pradedant darbą visų pirma jis savo darbo bazėje turėsi pasiimti kontraktą. Kontrakte bus nurodyti reikalavimai, kuriuos įvykdžius darbuotojas gaus numatytą atlygį ir papildomas premijas. Gavus kontraktą pervežėjui reikės nuvykti į vieną iš didmiesčiuose esančių pakrovimų. Pakrovime pervežėjas pats turės pasikrauti krovinį naudojant motorinį keltuvą. Pasikrovus krovinį su motoriniu keltuvu pervežėjas turės pristatyti į vieną iš didmiesčiuose esančių iškrovimų. Svarbu paminėti, jog kroviniai bus trijų rūšių. Tai pavojingas, sunkus ir trapus. Kiekvienas krovinys turės unikalų savo gabenimo būdą. Gabenant pavojingą krovinį jeigu atsikabins krovinio priekaba nuo tr. priemonės tokiu atveju krovinį teks vykti pasikrauti iš naujo. Jeigu gabensite sunkų krovinį, tokiu atveju bus ribojamas tr. priemonės greitis. Gabenant trapų krovinį jį reikės saugoti nuo žalos ir gabenti labai atsargiai. Taip pat atnaujinta ir parduodamų tr. priemonių pristatymo sistema. Principas išlieka tas pats, tik viskas labiau optimizuota ir supaprastinta, jog naujokams būtų viskas aiškiau ir paprasčiau.

    Žvejybos sistema,
    Sukurta nauja žvejybos sistema. Nuo šiol žvejyba bus viena iš serverio verslo šakų. Serveryje iš viso bus keturios žuvininkystės įmonės, kurios užsiims žuvies gaudymu. Visas žuvininkystės įmones galės valdyti paprasti  serverio žaidėjai. Kad galėtumėte valdyti atitinkamą žuvininkystės įmonę, jums reikės ją įsigyti už atitinkamą sumą pinigų. Įsigijus žuvininkystės įmonę žaidėjas galės sukurti kontraktus, kuriuose bus galima nurodyti žuvies supirkimo kainą, kiekį ir kontrakto įvykdymo laiką. Sukurtus kontraktus galės pasirašinėti paprasti serverio žaidėjai. Žaidėjai įvykdę kontrakto reikalavimus, pristatę atitinkamos rūšies ir atitinkamą kiekį žuvies, žaidėjai gaus nustatytą įmonės savininko atlygį. Įmonės savininkas pristatytą žuvį galės parduoti serveriui. Kuo žuvis šviežesnė, tuo įmonės savininkas gaus didesnį atlygį. Pats žvejybos principas yra paremtas žvejyba iš katerio. Sudarius sutartį žaidėjas gauna katerį, kurio pagalba turėsite plaukioti po kibimo taškus. Kiekviename kibimo taške kimba skirtingos rūšies žuvis, todėl visų pirma turėsite leistis į nuotykius ir surasti reikiamos rūšies žuvį, kurios iš jūsų reikalauja kontraktas. Įvykdžius visus kontrakte iškeltus reikalavimus ir pristačius pagautą žuvį žaidėjas gauna sutartyje numatytą atlygį  ir atitinkamą kiekį žvejo patirties taškų. Kaupiant žvejo patirties taškus žaidėjas atrakina vis aukštesnio lygio žvejybos asortimentą, kuris leidžia žvejoti aukštesnio lygio žuvį. Aukštesnio lygio žuvies rūšis taip pat yra brangesnė, todėl jūsų uždarbis su kiekvienu lygiu vis kyla. Pasiekus aukščiausią žvejo lygį - 10 atrakinate galimybę žvejoti tinklu. Norint žvejoti tinklu jums reikės draugo pagalbos, kuris taip pat turės būti 10 lygio žvejys ir būtinai turės turėti tinklą. Atvykus į kibimo tašką, užmetus tinklus ir susikabinus jais galėsite plaukioti po kibimo tašką ir taip sugauti sutartyje numatytos rūšies žuvį.

    „C-bug“ alternatyvos sistema,
    Sukurta „c-bug“ alternatyva žaidėjams. Ši alternatyva paremta narkotikų (kokaino) vartojimu. Žaidėjas suvartojęs kokainą gali atitinkamą laiko tarpą naudotis „c-bug“ klaida. Kokainą žaidėjai gali gamintis patys asmeniniam naudojimui arba jį parduoti kitiems serverio žaidėjams. Serveryje, įvairiose vietovėse auga psichotropiniai augalai, iš kurių yra išgaunamas kokainas. Vienai kokaino dozei reikia trijų skirtingų rūšių psichotropinių augalų. Turint visų rūšių bent po vieną psichotropinį augalą žaidėjas turi susirasti laboratoriją, kurioje galės užsiimti kokaino gamyba. Laboratorijos yra apleisti vagonėliai, kurie turi keletą vietų visame „GTA SA“ žemėlapyje. Atvykus į vagonėlį žaidėjas prieš pradėdamas gaminti kokainą turės pasirinkti kokio grynumo kokainą norės gaminti. Kuo kokainas grynesnis, tuo jo veikimo laikas bus ilgesnis. Grynesniam kokainui išgauti reikės daugiau psichotropinių augalų.

    Posūkių sistema,
    Sukurta posūkių sistema. Nuo šiol serveryje galėsite įjungti posūkio signalą automobilyje paspaudę Q raidę (į kairę), E raidę (į dešinę) arba nuspaudus Q ir E vienu metu bei įjungti avarinį. Posūkiai automatiškai degs 3 sekundes, po 3 sekundžių jie automatiškai išsijungs. Avarinis degs 30 sekundžių.

    Krepšinio sistema,
    Sukurta papildoma pramoga serverio žaidėjams - krepšinis. Serverio žaidėjai norėdami pamėtyti į krepšį tai padaryti galės „Blueberry“ arba kalėjimo krepšinio aikštelėse. Visos krepšinio aikštelės turi tas pačias funkcijas. Žaidėjas atvykęs į bet kurią vieną iš krepšinio aikštelių ir užlipęs ant krepšinio aikštelės piktogramos galės pasirinkti vieną iš trijų žaidimo tipų. Vienas iš žaidimo tipų yra tiesiog paprastas pamėtymas į krepšį. Šis žaidimo tipas skirtas susipažinti su krepšiniu mūsų serveryje. Susipažinus su krepšiniu mūsų serveryje galite pasirinkti kitą krepšinio žaidimo tipą. Tai būtų metimų treniruotė. Metimų treniruotėje turėsite mėtyti iš vietų, kurios jums bus atsitiktinai sugeneruotos. Pataikius į krepšį gausite krepšinio taškų, kuriuos galėsite iškeisti į metimo įgūdžių tobulinimą. Tobulinti galėsite vidutinio arba tolimo nuotolio metimo tikimybę pataikyti į krepšį. O kam yra reikalingi įgūdžiui? Atsakant į šį klausimą pristatome kitą žaidimo tipą, tai rungtynes. Rungtynės yra paprastos. Susiradus varžovą pasikvieskite jį šalia savęs. Nustatykite pakvietimo nustatymus tokius kaip prizas, iki kiek nepataikytų metimų žaidžiate ir panašiai. Nustačius visus rungtynių nustatymus pasiūlysite varžovui rungtyniauti. Varžovui sutikus pradėsite rungtynes. Vienam iš žaidėjui pataikius į krepšį kitas žaidėjas turės stoti į tą pačią metimo vietą ir iš jos atlikti metimą. Jeigu žaidėjas pataikys, tada kitas žaidėjas vėl mes iš savo pasirinktos vietos. Jeigu vis dėl to žaidėjas nepataikytų iš tos vietos, iš kurios įmetė jo priešininkas, tokiu atveju toks žaidėjas gautų baudą. Pirmas žaidėjas pasiekęs nustatytą rungtynių baudų kiekį pralaimės rungtynes.

    „Premium“ žaidėjų sistema,
    Nuo šiol iškeisti kreditų į administratoriaus statusą mūsų serveryje nebegalėsite. Administratoriaus statusą keičia premium žaidėjo paslauga, kuri yra administratoriaus ir VIP statuso junginys. Premium žaidėjo statusą sudarys trys lygiai. Paslaugos kaina nesikeičia. Pirmo lygio premium žaidėjo statuso kaina 1500 kreditų, antro lygio 2000 kreditų ir analogiškai trečio lygio statuso kaina 2500 kreditų. Lyginant premium žaidėjo statusą su iki atnaujinimo buvusiomis paslaugomis (administratoriaus ir VIP paslaugomis), premium žaidėjas turi atitinkamų naujovių. Visų pirma įsigijus premium žaidėjo paslaugą bus aktyvuoti privalumai ne tik žaidimo serveryje, bet ir mūsų forume, bei mūsų „Discord“ serveryje! Aktyvavę paslaugą žaidimo serveryje, tuo pat metu forume gausite premium žaidėjo grupę. Gavus grupę jūsų diskusijų vardas bus pažymėtas išskirtine spalva mūsų forume. Nuo šiol forumo nakties rėžimas bus prieinamas tik premium žaidėjams. Premium žaidėjai forume galės daugiau kartų, nei kad įprastai sureaguoti į patinkantį turinį mūsų forume. Premium žaidėjai galės naudoti .gif formato paveiksliukus profilio nuotraukoje ir priderinime. „Discord“ serveryje premium žaidėjai turės išskirtinę grupę, bei vardo spalvą. Premium žaidėjai turės savo atskirą premium pokalbių kanalą, kuriame galės diskutuoti įvairiausiomis temomis ne tik tarpusavyje, bet ir su projekto savininkais! Sugrįžtant prie serverio privalumų, kurie įsijungia aktyvavus premium žaidėjo paslaugą. Žaidėjas turintis bet kurią vieną iš premium žaidėjo lygio paslaugų turės galimybę tiek pasigydyti, tiek susitvarkyti, pakrauti tr. priemonę, kurioje sėdi, tiek nusiteleportuoti į vieną iš nusistatytų individualių teleportų, tiek atsakinėti į kitų žaidėjų pagalbos žinutes, tiek diskutuoti premium žaidėjų racijoje. Turbūt iškilo vienas ir tas pats klausimas - tai koks tada skirtumas tarp premium žaidėjo lygių? Kuo premium žaidėjo lygis yra aukštesnis, tuo mažesni laiko apribojimai, naudojant atitinkamas komandas, žaidėją varžo. Kuo aukštesnis premium žaidėjo lygis, tuo daugiau patirties taškų ir algos darbuose žaidėjas gaus. Žaidėjai, kurie iki atnaujinimo turėjo VIP arba ADMIN 1 lygio paslaugą gaus premium žaidėjo 1 lygio statusą. Žaidėjai, kurie turėjo 2 lygio ADMIN paslaugą, gaus 2 lygio premium žaidėjo paslaugą. Žaidėjai, kurie turėjo 3 lygio ADMIN žaidėjo paslaugą, gaus 3 lygio premium žaidėjo paslaugą. Paslaugų galiojimo laikas bus analogiškas jūsų turėtoms paslaugoms. Jeigu turėjote administratoriaus draudimą, tokiu atveju geros naujienos jums, draudimų nebelieka.

    Apmokymų sistema,
    Sukurta nauja apmokymų sistema. Užsiregistravus serveryje ir patvirtinus registraciją su tel. nr. trumpai žaidėjas yra supažindinamas su bendra informacija apie projektą, jo misija, vizija ir vertybėmis. Taip pat yra pristatoma projekto administracija. Trumpai apžvelgiame projekto sistemas, serverio žaidėjus ir taisykles, kurių privalo laikytis žaidėjai. Toliau supažindiname serverio žaidėją su pagrindine informacija apie žaidimų serverį, kuri mūsų nuomone yra svarbi naujokams. Visų apmokymų metu stengiamės pateikti konkrečias vizualines situacijas panaudodami interaktyvius metodus. Taip siekiame atkreipti naujokų dėmesį ir skatinti domėtis pateikiama informacija apmokymų metu. Pabaigoje žaidėjas gali pasirinkti savo pradinį įvaizdį. Apmokymų informaciją bet kada ir bet kuris žaidėjas gali peržiūrėti iš naujo.

    Dalybų sistema,
    Sukurta nauja dalybų sistema. Ši sistema žymiai palengvins administracijos darbą, nes dalybų sistema nuo šiol tampa visiškai automatizuota. Projekto administratoriui nustačius atitinkamus dalybų nustatymus ir reikalavimus yra sukuriamos dalybos ir pradedamos nustatytą valandą. Kol dalybos nėra prasidėjusios, kas atitinkamą laiko tarpą prisijungę serverio žaidėjai yra informuojami apie būsimas dalybas. Prasidėjus dalyboms serverio žaidėjai gali peržiūrėti daugiau informacijos apie dalybas. Taip pat žaidėjai mato kokie žaidėjai laimi dalybas. Nauja dalybų sistema mums atveria dar nematytas idėjas, kuriomis pasinaudojus džiuginsime Jus padidėjusių dalybų skaičiumi!

    Kortų lošimo sistema,
    Kauliukus keičia kortų žaidimas. Žaisti kortomis žaidėjai gali lošimų punkte, kuris yra „Blueberry“ miestelyje. Atvykus į lošimų punktą vienas iš žaidėjų gali pasiūlyti kitam žaidėjui lošti kortomis. Žaidimas yra elementarus. Abu žaidėjai gauna po tris kortas. Žaidėjas pats turi pasirinkimą kada ir kiek kortų nori atversti. Svarbu, jog žaidėjas atverstų savo kortas per nustatytą laiko tarpą ir kad kortų suma neviršytų taškų sumos, kuri yra 21. Pasibaigus laikui laimės tas žaidėjas, kurio atverstų kortų suma bus lygi 21 arba bendra turima kortų suma bus arčiausiai 21.

    Pakvietimų sistema,
    Nuo šiol žaidėjas registracijos metu galės įrašyti žaidėjo vardą, kuris pakvietė į mūsų serverį. Už pakvietimą žaidėjas gauna 15% kreditų, kuriuos užsisakys naujas serverio žaidėjas. Tokiu būdu skatinsime turinio kūrėjus kurti reklamos tipo turinį mūsų projekte. Tokiu būdu sieksime pritraukti į projektą naujų žaidėjų.

    Specialūs pasiūlymai,
    Sukurti specialūs paslaugų pasiūlymai. Šiuo metu pasiūlymuose galite rasti tris paketus, kurie susideda iš įvairių paslaugų. Naujoko paketas, standartinis paketas ir senbuvio paketas. Paketai sukomplektuoti taip, jog juos perkantys žaidėjai sutaupytų atitinkamą kiekį kreditų.

    Tiuningavimo dėžės,
    Buvo atnaujintos tiuningavimo dėžės. Dabar atidarant tiuningavimo dėžę yra šansas, jog gausite automobilio patobulinimus. Patobulinimų komplektacijos yra trys, kurias sudaro stabdžių, įsibėgėjimo ir maksimalaus greičio patobulinimai. Patobulinimų pagalba tr. priemonė greičiau įsibėgės, greičiau sustos ir pasieks didesnį maksimalų greitį. Taip pat atidarant tiuningavimo dėžę bus galima gauti unikalią mašinos komplektaciją. Apie komplektacijas žaidėjus informuosime medijoje ir forume.

    Komandų sąrašas,
    Buvo atnaujintas visų serverio komandų sąrašas, kurios yra prieinamos paprastiems serverio žaidėjams. Komandos buvo suskirstytos į penkias grupes. Tai pagrindinės, transporto, darbų, paslaugų ir kitos komandos. Komandų suskirstymas į grupes leis greičiau surasti ieškomą komandą.

    Vaistinėlės,
    Buvo atnaujinta vaistinėlių sistema. Nuo šio žaidėjas įsigijęs vaistinėlę iš mediko galės pagydyti ne tik save, bet ir pasirinktą žmogų. Tikimės, jog tai padės mėgautis žaidimu tiems žaidėjams, kurie nenaudoja privilegijų, kurias gali įsigyti už kreditus. Taip tai turėtų padidinti vaistinėlių sunaudojimą, kas reiškia pelną medikams.

    Kodų sistema,
    Sukurta kodų sistema. Dar viena pramoga serverio žaidėjams, kuri įtrauks ne tik žaidėjus žaidimų serveryje, bet ir socialiniuose tinkluose, forume ir net „Discord“ serveryje! Projekto administracija gali sukurti lagaminą atitinkamoje žaidimų serverio žemėlapio vietoje, kurį norint atrakinti reikės atitinkamų simbolių kombinacijos (kt. kodo), kurią žaidėjai galės rasti mūsų medijoje („Facebook“, „Discord“ ir pan.). Suradus lagaminą ir žinant jo kodinį raktą, serverio žaidėjas atrakinęs lagaminą laimės nustatytus projekto administracijos prizus.
    Mechanikų darbo sistema,
    Nuo šiol mechanikams su DFT-30 tr.priemonę paimant laužą reikės išlipti iš tr.priemonės, įjungti tempimo gervę su komanda (/gerve) taip pat prikabinti kablį prie norimo laužo su ta pačia komanda ir grįžus į tr.priemonę spaudinėjant Y klavišą laužą užtempti ant tr.priemonės. Taip pat tą padaryti galėsite ir su laužais kurie pateko į vandenį ir seniau iš ten jų ištraukti negalėdavote.
    Greičio matuoklių sistema,
    Perdaryta matuoklių sistema, nuo šiol matuokliai duos kitaip baudas. Jeigu viršysite greitį 20% daugiau nei nurodytas leistinas jūs gausite 1 ieškomumo lygį ir baudos (baudos skaičiuojamos pagal viršytą greičio kiekį, kuo daugiau viršysite greitį, tuo didesnį bus piniginė bauda). Jeigu pinigų baudai susimokėti neturėsite, gausite 1 įtarimo lygiu daugiau. Taip pat nuo šiol vairavimo nuobaudos skaičiuosis atskirai ant kiekvienų teisių, bei maksimalus nuobaudų kiekis iki teisių praradimo bus 20 nuobaudų. Taip pat pakeisti matuoklių fiksavimo greičiai, mieste maksimalus greitis 90km/h, užmiestyje 120km/h. Jeigu esate naujokas iki 1500 patirties taškų, važiuojate su policijos, medikų mašina, neturite nei vieno įtarimo matuokliai jūsų nefiksuos.




    Vien tik su mūsų pastangomis šis atnaujinimas nebūtų toks šaunus, todėl norime padėkoti kolegoms, kurie prisidėjo prie šio atnaujinimo ir jį padarė žymiai geresnį. Vienas iš šio atnaujinimo kaltininkų buvo @ES.^, kuriam tikrai norime nuoširdžiai padėkoti už sistemas, kurios po šio atnaujinimo atsidurė greenside.lt! Taip pat norime padėkoti „Quel“ ir „North Mapping“ už nuostabų vizualinį „RedCounty“ miestelių atnaujinimą tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Taip pat asmeniškai noriu padėkoti @Rebeka ir @Mantas, kurie mane pavadavo ir taip pat prisidėjo prie šio atnaujinimo kai dėl asmeninių priežasčių buvau atsiribojęs nuo projekto veiklos. Taip pat didelis AČIŪ projekto komandai, kuri prisidėjo prie atnaujinimo testavimo. Be visų šių žmonių atnaujinimas nebūtų buvęs toks koks yra dabar! Rezultatu esame be galo patenkinti, kuriuo norime pasidalinti su kiekvienu iš Jūsų!

  12. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Hitautas tarp Pervežėjai turi naują vadovą,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Kuo toliau tuo sunkiau yra atrasti tinkamą kandidatą eiti vadovo pareigas, nors ir firma nereikalauja staigaus sprendimo, pats nenoriu per ilgai užsibūti firmoje kuomet vis dar yra norintis asmuo užimti šį postą vietoj manęs pačio. Primenu jog esu linkęs suteikti pirmuosius žingsius potencialiems naujokams, todėl nuspręndžiau atiduoti progą asmeniui tam kuris per pastarąjį mėnėsį degė noru labiausiai siekti pareigų projekte.
    KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
    Pirmasis kandidatas - pirmiausia sakyčiau jog noras grįžti į pareigas yra per daug staigus iš tavo pusės, vis gi didžiąją dalį vasaros nežaidei projekte o sugrįžai tik pasirodžius rinkimams. Nors ir esi ragavęs vadovo duonos, ką tik grįžus į projektą yra per greitas sprendimas skubėti už vairo ir vėl vadovauti firmai. Antrasis kandidatas - laiškas silpnas, didžiosios turinio dalies net neradau, buvo ieškoma short'cutų kaip greičiau jį užbaigti, todėl kokybės nėra. Iš to ką radau laiške neįsivaizduoju ką veiksi su firma, nes apie ją praktiškai nieko nebuvo parašyta, nežinau kaip ją formuosi, kaip ją užimsi - dėl šių priežasčių tavęs nebus paminėto prie pagrindinių kandidatų.
     
    PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
    Turiu tik vieną potencialų asmenį kuris gali užimti šias pareigas, Arnas_Query. Laiškas tvarkingas, pateikti argumentuoti punktai kodėl nori prižiūrėti būtent šią firmą, tikiuosi tai ką minėjai neliks tuščiais pažadais ir atliksi tai ką esi susiplanavęs ir sugebėsi išlaikyti firmą aukštame lygyje. Linkiu sėkmingos kadencijos.
    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Arnas_Query.
  13. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Tankistas_Benas tarp GreenSide.LT | Labai linksmas vakaras DM zonoje   
    Sveiki visi, demonstruoju savo "čytus"
    @Dovis_Gtx
  14. Haha
    Ganja_Wayne sureagavo į Amanda_Candy tarp Amanda_Candy (Hitautas_White) užblokavo Daniel_Fernandez, Marius_Miliauskas   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Amanda_Candy (Hitautas_White)
    Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Daniel_Fernandez, Marius_Miliauskas
    Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Kenkėjiškas elgesys
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://streamable.com/06lnh8 https://streamable.com/13p12t https://www.youtube.com/watch?v=qbXrevulknk&feature=youtu.be
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://streamable.com/x3c823
     
  15. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Jeffrey_Lewin   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Tevas
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Jeffrey_Lewin
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Čytinimas.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai.
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: N/A
    Žaidėjas turi 1 valandą susisiekti dėl GTA SA žaidimo direktorijos patikrinimo.
    Užblokavimo apeliacija netvarkinga.
    Tema rakinama.
  16. Ačiū
    Ganja_Wayne sureagavo į Rokas tarp Mafijos_Tevas užblokavo Esu_Luzdianskas, Jeffrey_Lewin, Jacques_Vandam   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Tevas
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Esu_Luzdianskas, Jeffrey_Lewin, Jacques_Vandam
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Kenkėjiškas elgesys (žaidėjų žudymas be jokios priežasties).
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: Logai, skundai.
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Nereikia.
  17. Liūdnas
    Ganja_Wayne sureagavo į Tankistas_Benas tarp Unban Jack_Stafford   
    Šablonas,
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jack_Stafford
    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Mafijos_Tevas
    • Už ką buvote užblokuotas?: Cytinimas
    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo:
    https://imgur.com/X9ybVzF
    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį:
    https://imgur.com/a/qhTUpd3
     
  18. Pasimetęs
    Ganja_Wayne sureagavo į Maksas Ameno. tarp [0.1.8.7] Maistas   
    jeigu as neatveziau tai nereiskia jog ir visi neatveza, duok arbatpinigiu 100eurasiku ir atves, nematau bedos, + yra tu kioskiuku ten pamazint kainas tai galetu, daugiau viskas tvarkoj
  19. Pasimetęs
    Ganja_Wayne sureagavo į Gruzinas_Tortilla tarp 1000 kreditų dalybų nugalėtojas   
    Ketvirtadienį paskelbiau 1000 kreditų dalybas ir sulaukiau daug pildančių, tačiau iš jų laimėjo vienas asmuo, @Jeremy_Redwood , kreditai jau guli tavo sąskaitoje. Įrodymai, jog kreditai nupirkti: https://imgur.com/a/r6ndThd Prašau užrakinti tema.
     
  20. Patinka
    Ganja_Wayne gavo reakcijąVaflioras tarp [0.1.8.7] Keletas pasiūlymų serverio atnaujinimui   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ganja_Wayne
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlysiu keletą idėjų, kurias esu sugalvojęs, taigi apačioje jos bus išvardintos.
    1. idėja - yra dažna problema, kad bandydamas pasiimti iš savo transporto priemonės ginklų ar narkotikų, netyčia per skubėjimą nusispaudžia nukelti tr. priemonę į aikštelę ir tas labai erzina, todėl siūlau įdėti papildomą langą papsaudus ant "nukelti tr. priemonę į aikštelę", kad rašytų "ar tikrai norite nukelti savo tr. priemonę į aikštelę" ir pasirinkimai būtų Taip ir Atšaukti.
    2. idėjos susijusi su namais - padaryti, kad namą turintys žaidėjai gautų daugiau XP (ši idėja nėra būtina tiesiog pasiūlau, čia jums jau spręsti).
    3. Sekantis pasiūlymas įdėti prekybos centrą arba bent picerijoje jei nėra vietos prekybos centrui, kuri būtų galima nusipirkti maisto ingriedientų, tačiau jų vartotį nebūtų galima. Jie būtų skirti persinešti namo ir iš jų pasigaminti tam tikra patiekalą, pvz. atsirastų naujas baldas, kažkas panašaus kaip picerijoje. Ir namuose turėdamas tą baldą ir turėdamas reikiamų ingriedientų galėtum pasigaminti tam tikrą patiekalą, kuris daugiau papildytų maisto juostelę, negu maistas iš kioskų. (gaminimo procesas galėtų vykti panašiai kaip picerijoje su tais textdraw'ais ir space spaudinėjimu). Taip pat visų pirmą norint gaminti namuose, vien baldo ir ingriedientų neužtektų - reikėtų receptų knygos, nes kitaip gaminamas maistas nesigautų ir būtų be reikalo sugadinti ingriedientai. Įgyvendinant šią idėją būtų galima padidinti kioske maisto kainas arba padaryti ingriedientus pigius, kad žaidėjai norėdami sutaupyti labiau rinktųsi nusipirkti namą ir gamintis patys maistą, o tie kurie tai tingėtų daryti tiesiog galėtų pirkti iš kiosko maistą ir daugiau išleisti
    4. Siūlau padaryti, kad nusipirkus spintą iš baldų parduotuvės ir pasidėjus namuose, būtų galima įsidėti į ją skinus/aksesuarus, būtų ten pvz. irgi 5 slotai. Ir nenaudojamus skinus/aksesuarus galėtum įsidėti į spintą ir laikyti, ir prireikus juos galėtum pasiimti.
    5. Maisto davimas/pardavimas kitiems žaidėjams - būna situacijų kai esi tolimoje vietoje mapp'e, maistas baigiasi, kvieti picerininkus ir niekas neatvažiuoja. Tai siūlau padaryti jog galėtum duoti kitam žaidėjui maisto iš /maistas.
    6. Medikams įdėti arba sraigtasparnį (dėl lengvesnio lavonų surinkimo) arba įdėti tokį dalyką kaip neštuvus, pvz. gali pasiimti neštuvų (1vnt.) iš savo darbo bazės ir su neštuvais galėtum pasinešti tą lavoną arčiau(įdėti animaciją kažkokią panašią kaip su dėžėmis arba kažkokią kitokią, nes dabar netikroviškai atrodytų, kad žmogus neša lavoną taip lengvai ant rankų), nes dabar dažnai būna, kad lavonas atsiranda ant stogo, ar prie gs gamyklos kur fermeriai duoną krauna ir niekaip neina privažiuoti ir paiimti lavono.
    7. Narkotikų gaminimasis namuose arba atskira nartkotikų rūšis, baldų parduotuvėje yra marihuanos augalas, kurį augindamas namuoje (laistydamas, prižiūrėdamas) galėtum užsiauginti arba atskiro narkotiko žolės, arba tiesiog narkotikų, bet jų auginimas ir gaminimas būtų išties sunkus, kad po to žaidėjai neprisigamintų per daug narkotikų ir tada jie kainuotų centus ir visų bagažinės būtų pilnos jų, ar gaujiniams kažką įdėti tokio. - Ši idėja nėra tobula tai čia jau reikia ją labai koreguoti ir spręsti ar tikrai ji būtų reikalinga/naudinga.
    8. Vaistinėlių laikymas savo transporto priemonės bagažinėje arba privalomas vaistinelės turėjimas savo tr. priemonėje - siūlau padaryti, kad būtų galima į bagažinę įsidėti vaistinelių atitinkamą kiekį, arba padaryti, kad kiekvienoje transporto priemonėje(nuosavoje) būtų privaloma turėti bent 1 vaistinėlę (kaip realybėje) ir jeigu nebūtų jos, už tai būtų galima gauti įtarimo lygį iš policininkų, nes ji būtų privaloma įvykus eismo įvykiui ir esant nukentėjusiems.
    9. Policininkams įdėti lavono ištyrimą pvz, guli žaidėjo lavonas ir policininkas (tyrėjas) priėjęs prie to lavono ir pvz. laikydamas y raidę laukia, kol užsikraus textdraw'as ir užsikrovus jam galėtų sužinoti kas nužudė žaidėją ir taip pagauti žudiką. Čia jei būtų toks dalykas tai įdėti pvz. aukštesnio rango policininkams būtų didesnis šansas įvykdyti sėkmingai tyrimą, nes pvz. ten pirmųjų rangų darbuotojams būtų beveik neįmanoma ištirti žmogžudystės, nes jie yra nepatyrę arba tiesiog, palikti PD direktoriui galimybę koreguoti kokie darbuotojai gali tirti ir kokie ne.
    10. Įdėti į topus dienos žvejo apdovanojimą, ir už didžiausią kiekį sugautų žuvų būtų suteikiamas prizas, kai ir už kitas varžybas.
    11. Žvejyboje padaryti, kad būtų mažas šansas sužvejoti kokį tai užsikabinusį ant kabliuko aksesuarą, ar ar kokį vertingesnį dalyką ar pnš.
    12. Laikant mašinos, fūros, padaryti jog pradėjus laikyti praktikos egzaminą, keleivio vietoje, priekyje sedėtų npc (egzaminatorius), nebent tai sukeltų nereikalingo laggo žaidėjams, bet atrodytų tikroviškiau.

    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau įgyvendinus kai kuriuos pasiūlymus būtų įdomiau žaisti, tikroviškiau viskas atrodytų. Ypač idėjus su namais manau, bet jau kiek padarytų namus labiau perkamus. Kai kurios idėjos sugalvotos labai greitai tai gali pasirodyti nesąmonės (ypač su žvejybos 11 idėja , taigi argumentuokit, kritikuokit kas būtų geriau, nes yra ką tobulinti.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  21. Pasimetęs
    Ganja_Wayne sureagavo į Rebeka tarp Pasiruošimas prieš 1 vloga. ( Konkursas ). jau atrastas.   
    Įrodymus apie įteiktą prizą atsiųskite man į privačią žinutę, kitu atveju būsite užblokuotas forume už apgaudinėjimus.

    Tema rakinama
  22. Patinka
    Ganja_Wayne gavo reakcijąThe_Spokis tarp [0.1.8.7] Keletas pasiūlymų serverio atnaujinimui   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ganja_Wayne
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlysiu keletą idėjų, kurias esu sugalvojęs, taigi apačioje jos bus išvardintos.
    1. idėja - yra dažna problema, kad bandydamas pasiimti iš savo transporto priemonės ginklų ar narkotikų, netyčia per skubėjimą nusispaudžia nukelti tr. priemonę į aikštelę ir tas labai erzina, todėl siūlau įdėti papildomą langą papsaudus ant "nukelti tr. priemonę į aikštelę", kad rašytų "ar tikrai norite nukelti savo tr. priemonę į aikštelę" ir pasirinkimai būtų Taip ir Atšaukti.
    2. idėjos susijusi su namais - padaryti, kad namą turintys žaidėjai gautų daugiau XP (ši idėja nėra būtina tiesiog pasiūlau, čia jums jau spręsti).
    3. Sekantis pasiūlymas įdėti prekybos centrą arba bent picerijoje jei nėra vietos prekybos centrui, kuri būtų galima nusipirkti maisto ingriedientų, tačiau jų vartotį nebūtų galima. Jie būtų skirti persinešti namo ir iš jų pasigaminti tam tikra patiekalą, pvz. atsirastų naujas baldas, kažkas panašaus kaip picerijoje. Ir namuose turėdamas tą baldą ir turėdamas reikiamų ingriedientų galėtum pasigaminti tam tikrą patiekalą, kuris daugiau papildytų maisto juostelę, negu maistas iš kioskų. (gaminimo procesas galėtų vykti panašiai kaip picerijoje su tais textdraw'ais ir space spaudinėjimu). Taip pat visų pirmą norint gaminti namuose, vien baldo ir ingriedientų neužtektų - reikėtų receptų knygos, nes kitaip gaminamas maistas nesigautų ir būtų be reikalo sugadinti ingriedientai. Įgyvendinant šią idėją būtų galima padidinti kioske maisto kainas arba padaryti ingriedientus pigius, kad žaidėjai norėdami sutaupyti labiau rinktųsi nusipirkti namą ir gamintis patys maistą, o tie kurie tai tingėtų daryti tiesiog galėtų pirkti iš kiosko maistą ir daugiau išleisti
    4. Siūlau padaryti, kad nusipirkus spintą iš baldų parduotuvės ir pasidėjus namuose, būtų galima įsidėti į ją skinus/aksesuarus, būtų ten pvz. irgi 5 slotai. Ir nenaudojamus skinus/aksesuarus galėtum įsidėti į spintą ir laikyti, ir prireikus juos galėtum pasiimti.
    5. Maisto davimas/pardavimas kitiems žaidėjams - būna situacijų kai esi tolimoje vietoje mapp'e, maistas baigiasi, kvieti picerininkus ir niekas neatvažiuoja. Tai siūlau padaryti jog galėtum duoti kitam žaidėjui maisto iš /maistas.
    6. Medikams įdėti arba sraigtasparnį (dėl lengvesnio lavonų surinkimo) arba įdėti tokį dalyką kaip neštuvus, pvz. gali pasiimti neštuvų (1vnt.) iš savo darbo bazės ir su neštuvais galėtum pasinešti tą lavoną arčiau(įdėti animaciją kažkokią panašią kaip su dėžėmis arba kažkokią kitokią, nes dabar netikroviškai atrodytų, kad žmogus neša lavoną taip lengvai ant rankų), nes dabar dažnai būna, kad lavonas atsiranda ant stogo, ar prie gs gamyklos kur fermeriai duoną krauna ir niekaip neina privažiuoti ir paiimti lavono.
    7. Narkotikų gaminimasis namuose arba atskira nartkotikų rūšis, baldų parduotuvėje yra marihuanos augalas, kurį augindamas namuoje (laistydamas, prižiūrėdamas) galėtum užsiauginti arba atskiro narkotiko žolės, arba tiesiog narkotikų, bet jų auginimas ir gaminimas būtų išties sunkus, kad po to žaidėjai neprisigamintų per daug narkotikų ir tada jie kainuotų centus ir visų bagažinės būtų pilnos jų, ar gaujiniams kažką įdėti tokio. - Ši idėja nėra tobula tai čia jau reikia ją labai koreguoti ir spręsti ar tikrai ji būtų reikalinga/naudinga.
    8. Vaistinėlių laikymas savo transporto priemonės bagažinėje arba privalomas vaistinelės turėjimas savo tr. priemonėje - siūlau padaryti, kad būtų galima į bagažinę įsidėti vaistinelių atitinkamą kiekį, arba padaryti, kad kiekvienoje transporto priemonėje(nuosavoje) būtų privaloma turėti bent 1 vaistinėlę (kaip realybėje) ir jeigu nebūtų jos, už tai būtų galima gauti įtarimo lygį iš policininkų, nes ji būtų privaloma įvykus eismo įvykiui ir esant nukentėjusiems.
    9. Policininkams įdėti lavono ištyrimą pvz, guli žaidėjo lavonas ir policininkas (tyrėjas) priėjęs prie to lavono ir pvz. laikydamas y raidę laukia, kol užsikraus textdraw'as ir užsikrovus jam galėtų sužinoti kas nužudė žaidėją ir taip pagauti žudiką. Čia jei būtų toks dalykas tai įdėti pvz. aukštesnio rango policininkams būtų didesnis šansas įvykdyti sėkmingai tyrimą, nes pvz. ten pirmųjų rangų darbuotojams būtų beveik neįmanoma ištirti žmogžudystės, nes jie yra nepatyrę arba tiesiog, palikti PD direktoriui galimybę koreguoti kokie darbuotojai gali tirti ir kokie ne.
    10. Įdėti į topus dienos žvejo apdovanojimą, ir už didžiausią kiekį sugautų žuvų būtų suteikiamas prizas, kai ir už kitas varžybas.
    11. Žvejyboje padaryti, kad būtų mažas šansas sužvejoti kokį tai užsikabinusį ant kabliuko aksesuarą, ar ar kokį vertingesnį dalyką ar pnš.
    12. Laikant mašinos, fūros, padaryti jog pradėjus laikyti praktikos egzaminą, keleivio vietoje, priekyje sedėtų npc (egzaminatorius), nebent tai sukeltų nereikalingo laggo žaidėjams, bet atrodytų tikroviškiau.

    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau įgyvendinus kai kuriuos pasiūlymus būtų įdomiau žaisti, tikroviškiau viskas atrodytų. Ypač idėjus su namais manau, bet jau kiek padarytų namus labiau perkamus. Kai kurios idėjos sugalvotos labai greitai tai gali pasirodyti nesąmonės (ypač su žvejybos 11 idėja , taigi argumentuokit, kritikuokit kas būtų geriau, nes yra ką tobulinti.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  23. Patinka
    Ganja_Wayne sureagavo į Gvidas_Ham tarp [0.1.8.7] Keletas pasiūlymų serverio atnaujinimui   
    vienas geriausiu pasiulymu del spintos, jog joje galima butu laikyti skin ir aksesuarus, siuo metu namai neturi savo roles apart del saves, tad pridejus keleta nauju minciu namai, butai, lusnos taptu vel populiarios, ir reikalingos. pasiuliau minciu ir del garazu, yra sukurta tema. bendrai jungiant sekantis update gali buti susijes su nekilnojamo turto pletra projektui. labai geras dalykas, jog galima laisvai rinktis baldus, ju kainos dideles, bet to matyt neuztanka.
  24. Patinka
    Ganja_Wayne gavo reakcijąAndrius_Quattro tarp [0.1.8.7] Keletas pasiūlymų serverio atnaujinimui   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ganja_Wayne
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlysiu keletą idėjų, kurias esu sugalvojęs, taigi apačioje jos bus išvardintos.
    1. idėja - yra dažna problema, kad bandydamas pasiimti iš savo transporto priemonės ginklų ar narkotikų, netyčia per skubėjimą nusispaudžia nukelti tr. priemonę į aikštelę ir tas labai erzina, todėl siūlau įdėti papildomą langą papsaudus ant "nukelti tr. priemonę į aikštelę", kad rašytų "ar tikrai norite nukelti savo tr. priemonę į aikštelę" ir pasirinkimai būtų Taip ir Atšaukti.
    2. idėjos susijusi su namais - padaryti, kad namą turintys žaidėjai gautų daugiau XP (ši idėja nėra būtina tiesiog pasiūlau, čia jums jau spręsti).
    3. Sekantis pasiūlymas įdėti prekybos centrą arba bent picerijoje jei nėra vietos prekybos centrui, kuri būtų galima nusipirkti maisto ingriedientų, tačiau jų vartotį nebūtų galima. Jie būtų skirti persinešti namo ir iš jų pasigaminti tam tikra patiekalą, pvz. atsirastų naujas baldas, kažkas panašaus kaip picerijoje. Ir namuose turėdamas tą baldą ir turėdamas reikiamų ingriedientų galėtum pasigaminti tam tikrą patiekalą, kuris daugiau papildytų maisto juostelę, negu maistas iš kioskų. (gaminimo procesas galėtų vykti panašiai kaip picerijoje su tais textdraw'ais ir space spaudinėjimu). Taip pat visų pirmą norint gaminti namuose, vien baldo ir ingriedientų neužtektų - reikėtų receptų knygos, nes kitaip gaminamas maistas nesigautų ir būtų be reikalo sugadinti ingriedientai. Įgyvendinant šią idėją būtų galima padidinti kioske maisto kainas arba padaryti ingriedientus pigius, kad žaidėjai norėdami sutaupyti labiau rinktųsi nusipirkti namą ir gamintis patys maistą, o tie kurie tai tingėtų daryti tiesiog galėtų pirkti iš kiosko maistą ir daugiau išleisti
    4. Siūlau padaryti, kad nusipirkus spintą iš baldų parduotuvės ir pasidėjus namuose, būtų galima įsidėti į ją skinus/aksesuarus, būtų ten pvz. irgi 5 slotai. Ir nenaudojamus skinus/aksesuarus galėtum įsidėti į spintą ir laikyti, ir prireikus juos galėtum pasiimti.
    5. Maisto davimas/pardavimas kitiems žaidėjams - būna situacijų kai esi tolimoje vietoje mapp'e, maistas baigiasi, kvieti picerininkus ir niekas neatvažiuoja. Tai siūlau padaryti jog galėtum duoti kitam žaidėjui maisto iš /maistas.
    6. Medikams įdėti arba sraigtasparnį (dėl lengvesnio lavonų surinkimo) arba įdėti tokį dalyką kaip neštuvus, pvz. gali pasiimti neštuvų (1vnt.) iš savo darbo bazės ir su neštuvais galėtum pasinešti tą lavoną arčiau(įdėti animaciją kažkokią panašią kaip su dėžėmis arba kažkokią kitokią, nes dabar netikroviškai atrodytų, kad žmogus neša lavoną taip lengvai ant rankų), nes dabar dažnai būna, kad lavonas atsiranda ant stogo, ar prie gs gamyklos kur fermeriai duoną krauna ir niekaip neina privažiuoti ir paiimti lavono.
    7. Narkotikų gaminimasis namuose arba atskira nartkotikų rūšis, baldų parduotuvėje yra marihuanos augalas, kurį augindamas namuoje (laistydamas, prižiūrėdamas) galėtum užsiauginti arba atskiro narkotiko žolės, arba tiesiog narkotikų, bet jų auginimas ir gaminimas būtų išties sunkus, kad po to žaidėjai neprisigamintų per daug narkotikų ir tada jie kainuotų centus ir visų bagažinės būtų pilnos jų, ar gaujiniams kažką įdėti tokio. - Ši idėja nėra tobula tai čia jau reikia ją labai koreguoti ir spręsti ar tikrai ji būtų reikalinga/naudinga.
    8. Vaistinėlių laikymas savo transporto priemonės bagažinėje arba privalomas vaistinelės turėjimas savo tr. priemonėje - siūlau padaryti, kad būtų galima į bagažinę įsidėti vaistinelių atitinkamą kiekį, arba padaryti, kad kiekvienoje transporto priemonėje(nuosavoje) būtų privaloma turėti bent 1 vaistinėlę (kaip realybėje) ir jeigu nebūtų jos, už tai būtų galima gauti įtarimo lygį iš policininkų, nes ji būtų privaloma įvykus eismo įvykiui ir esant nukentėjusiems.
    9. Policininkams įdėti lavono ištyrimą pvz, guli žaidėjo lavonas ir policininkas (tyrėjas) priėjęs prie to lavono ir pvz. laikydamas y raidę laukia, kol užsikraus textdraw'as ir užsikrovus jam galėtų sužinoti kas nužudė žaidėją ir taip pagauti žudiką. Čia jei būtų toks dalykas tai įdėti pvz. aukštesnio rango policininkams būtų didesnis šansas įvykdyti sėkmingai tyrimą, nes pvz. ten pirmųjų rangų darbuotojams būtų beveik neįmanoma ištirti žmogžudystės, nes jie yra nepatyrę arba tiesiog, palikti PD direktoriui galimybę koreguoti kokie darbuotojai gali tirti ir kokie ne.
    10. Įdėti į topus dienos žvejo apdovanojimą, ir už didžiausią kiekį sugautų žuvų būtų suteikiamas prizas, kai ir už kitas varžybas.
    11. Žvejyboje padaryti, kad būtų mažas šansas sužvejoti kokį tai užsikabinusį ant kabliuko aksesuarą, ar ar kokį vertingesnį dalyką ar pnš.
    12. Laikant mašinos, fūros, padaryti jog pradėjus laikyti praktikos egzaminą, keleivio vietoje, priekyje sedėtų npc (egzaminatorius), nebent tai sukeltų nereikalingo laggo žaidėjams, bet atrodytų tikroviškiau.

    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau įgyvendinus kai kuriuos pasiūlymus būtų įdomiau žaisti, tikroviškiau viskas atrodytų. Ypač idėjus su namais manau, bet jau kiek padarytų namus labiau perkamus. Kai kurios idėjos sugalvotos labai greitai tai gali pasirodyti nesąmonės (ypač su žvejybos 11 idėja , taigi argumentuokit, kritikuokit kas būtų geriau, nes yra ką tobulinti.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  25. Patinka
    Ganja_Wayne gavo reakcijąGvidas_Ham tarp [0.1.8.7] Keletas pasiūlymų serverio atnaujinimui   
    – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Ganja_Wayne
    – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlysiu keletą idėjų, kurias esu sugalvojęs, taigi apačioje jos bus išvardintos.
    1. idėja - yra dažna problema, kad bandydamas pasiimti iš savo transporto priemonės ginklų ar narkotikų, netyčia per skubėjimą nusispaudžia nukelti tr. priemonę į aikštelę ir tas labai erzina, todėl siūlau įdėti papildomą langą papsaudus ant "nukelti tr. priemonę į aikštelę", kad rašytų "ar tikrai norite nukelti savo tr. priemonę į aikštelę" ir pasirinkimai būtų Taip ir Atšaukti.
    2. idėjos susijusi su namais - padaryti, kad namą turintys žaidėjai gautų daugiau XP (ši idėja nėra būtina tiesiog pasiūlau, čia jums jau spręsti).
    3. Sekantis pasiūlymas įdėti prekybos centrą arba bent picerijoje jei nėra vietos prekybos centrui, kuri būtų galima nusipirkti maisto ingriedientų, tačiau jų vartotį nebūtų galima. Jie būtų skirti persinešti namo ir iš jų pasigaminti tam tikra patiekalą, pvz. atsirastų naujas baldas, kažkas panašaus kaip picerijoje. Ir namuose turėdamas tą baldą ir turėdamas reikiamų ingriedientų galėtum pasigaminti tam tikrą patiekalą, kuris daugiau papildytų maisto juostelę, negu maistas iš kioskų. (gaminimo procesas galėtų vykti panašiai kaip picerijoje su tais textdraw'ais ir space spaudinėjimu). Taip pat visų pirmą norint gaminti namuose, vien baldo ir ingriedientų neužtektų - reikėtų receptų knygos, nes kitaip gaminamas maistas nesigautų ir būtų be reikalo sugadinti ingriedientai. Įgyvendinant šią idėją būtų galima padidinti kioske maisto kainas arba padaryti ingriedientus pigius, kad žaidėjai norėdami sutaupyti labiau rinktųsi nusipirkti namą ir gamintis patys maistą, o tie kurie tai tingėtų daryti tiesiog galėtų pirkti iš kiosko maistą ir daugiau išleisti
    4. Siūlau padaryti, kad nusipirkus spintą iš baldų parduotuvės ir pasidėjus namuose, būtų galima įsidėti į ją skinus/aksesuarus, būtų ten pvz. irgi 5 slotai. Ir nenaudojamus skinus/aksesuarus galėtum įsidėti į spintą ir laikyti, ir prireikus juos galėtum pasiimti.
    5. Maisto davimas/pardavimas kitiems žaidėjams - būna situacijų kai esi tolimoje vietoje mapp'e, maistas baigiasi, kvieti picerininkus ir niekas neatvažiuoja. Tai siūlau padaryti jog galėtum duoti kitam žaidėjui maisto iš /maistas.
    6. Medikams įdėti arba sraigtasparnį (dėl lengvesnio lavonų surinkimo) arba įdėti tokį dalyką kaip neštuvus, pvz. gali pasiimti neštuvų (1vnt.) iš savo darbo bazės ir su neštuvais galėtum pasinešti tą lavoną arčiau(įdėti animaciją kažkokią panašią kaip su dėžėmis arba kažkokią kitokią, nes dabar netikroviškai atrodytų, kad žmogus neša lavoną taip lengvai ant rankų), nes dabar dažnai būna, kad lavonas atsiranda ant stogo, ar prie gs gamyklos kur fermeriai duoną krauna ir niekaip neina privažiuoti ir paiimti lavono.
    7. Narkotikų gaminimasis namuose arba atskira nartkotikų rūšis, baldų parduotuvėje yra marihuanos augalas, kurį augindamas namuoje (laistydamas, prižiūrėdamas) galėtum užsiauginti arba atskiro narkotiko žolės, arba tiesiog narkotikų, bet jų auginimas ir gaminimas būtų išties sunkus, kad po to žaidėjai neprisigamintų per daug narkotikų ir tada jie kainuotų centus ir visų bagažinės būtų pilnos jų, ar gaujiniams kažką įdėti tokio. - Ši idėja nėra tobula tai čia jau reikia ją labai koreguoti ir spręsti ar tikrai ji būtų reikalinga/naudinga.
    8. Vaistinėlių laikymas savo transporto priemonės bagažinėje arba privalomas vaistinelės turėjimas savo tr. priemonėje - siūlau padaryti, kad būtų galima į bagažinę įsidėti vaistinelių atitinkamą kiekį, arba padaryti, kad kiekvienoje transporto priemonėje(nuosavoje) būtų privaloma turėti bent 1 vaistinėlę (kaip realybėje) ir jeigu nebūtų jos, už tai būtų galima gauti įtarimo lygį iš policininkų, nes ji būtų privaloma įvykus eismo įvykiui ir esant nukentėjusiems.
    9. Policininkams įdėti lavono ištyrimą pvz, guli žaidėjo lavonas ir policininkas (tyrėjas) priėjęs prie to lavono ir pvz. laikydamas y raidę laukia, kol užsikraus textdraw'as ir užsikrovus jam galėtų sužinoti kas nužudė žaidėją ir taip pagauti žudiką. Čia jei būtų toks dalykas tai įdėti pvz. aukštesnio rango policininkams būtų didesnis šansas įvykdyti sėkmingai tyrimą, nes pvz. ten pirmųjų rangų darbuotojams būtų beveik neįmanoma ištirti žmogžudystės, nes jie yra nepatyrę arba tiesiog, palikti PD direktoriui galimybę koreguoti kokie darbuotojai gali tirti ir kokie ne.
    10. Įdėti į topus dienos žvejo apdovanojimą, ir už didžiausią kiekį sugautų žuvų būtų suteikiamas prizas, kai ir už kitas varžybas.
    11. Žvejyboje padaryti, kad būtų mažas šansas sužvejoti kokį tai užsikabinusį ant kabliuko aksesuarą, ar ar kokį vertingesnį dalyką ar pnš.
    12. Laikant mašinos, fūros, padaryti jog pradėjus laikyti praktikos egzaminą, keleivio vietoje, priekyje sedėtų npc (egzaminatorius), nebent tai sukeltų nereikalingo laggo žaidėjams, bet atrodytų tikroviškiau.

    – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau įgyvendinus kai kuriuos pasiūlymus būtų įdomiau žaisti, tikroviškiau viskas atrodytų. Ypač idėjus su namais manau, bet jau kiek padarytų namus labiau perkamus. Kai kurios idėjos sugalvotos labai greitai tai gali pasirodyti nesąmonės (ypač su žvejybos 11 idėja , taigi argumentuokit, kritikuokit kas būtų geriau, nes yra ką tobulinti.
    – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.