Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Get_Paid

Neaktyvus

  • 505

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 4

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Rokas tarp „Slava Ukraini!“   
    „Slava Ukraini!“
    Palaikykime Ukrainą ir jos žmones kartu!
    Visą vasario 25d. pirkdami kreditus mūsų žaidimų serveryje, jų gausite +10% daugiau, nei kad perkant įprastai. Visos surinktos lėšos keliaus į VšĮ „Mėlyna ir geltona“ fondą. Daugiau informacijos: https://www.blue-yellow.lt/lt .
    Visi galite išreikšti savo palaikymą Ukrainai įsigydami kreditų mūsų žaidimų serveryje. Skatiname tai padaryti bent minimalia pinigų suma ir taip prisidėti prie šios akcijos.
    „Greenside“ finansiškai taip pat prisidės prie šios akcijos.
    Prie jūsų surinktos pinigų sumos atitinkamai prisidėsime ir mes.
    Garantuojame visišką skaidrumą ir profesionalumą vykdant šią akciją.
    „Greenside“ projekto administracija,
    „Slava Ukraini!“
  2. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Rokas tarp „Slava Ukraini!“   
    „Slava Ukraini!“
    Palaikykime Ukrainą ir jos žmones kartu!
    Viso surinkta: 228,32€ .
    Viso pervesta į VšĮ „Mėlyna ir geltona“ fondą: 500,00€ .
    Ačiū visiems. 💙💛
     
  3. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Rokas tarp Lengvo uždarbio serveryje ir finansų valdymo patarimai.   
    Šauniai. 👍
    Prie maisto gali dar paminėti ir obuolius, kurie visiškai nieko nekainuoja.
    Verslas reikalauja papildomų lėšų. Susidėvėjimo atstatymas. Produkcijos pirkimas (nebent turite su kuo keistis). Pradinio kapitalo įsigijimas ir panašiai.
  4. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Yoshy_Ami tarp Lengvo uždarbio serveryje ir finansų valdymo patarimai.   
    Įvadas;
    Sveiki. Neturiu veiklos, o ir forume noriu kažką naudingo nuveikti, tad sugalvojau parašyti trumpą ,,pamoką'', kaip galima greitai užsidirbti serveryje, bei kaip tinkamai valdyti savo finansus, jog jie neišsisklaidytų vėjais. Ši pamoka labiau skirta naujiems projekto veidams, kuriems sunkiau sekasi tvarkyti savo finansus, taip pat ir senesniems žaidėjams, jei jiems sunkiai sekasi suprasti serverio ekonomiką ir aplamai - visą finansinę pusę.
    Tiesa sakant radau keletą tokio tipo temų, tačiau jos visos man pasirodė kiek skurdokos, o kai kurios - senos, bei netinka dabartiniam laikotarpiui. Taigi, manau dar viena tokia tema tikrai nepamaišys, tik pagelbės kai kuriems naujiems projekto veidams bent šiek tiek suprasti ekonomiką šiame serveryje.

    Greitas uždarbis serveryje;
    Pradėsiu nuo greito uždarbio serveryje patarimų. Pateiksiu kelis būdus, kurie, mano manymu, labiausiai pasiteisina, norint užsidirbti gan greitai su pakankamai minimaliomis pastangomis. Pradėkime.
    1. Uždarbis iš serverio darbų;
    Šis punktas remsis į serverio oficialius darbus tiek su pakvietimu, tiek be jo. Pateiksiu 2 darbus (pirmasis be, antrasis su pakvietimu), kurie yra pelningiausi darbai serveryje, atsižvelgiant į esamą situaciją, sugaišimo laiką ir kt..
    » Darbas ūkininkuose (be pakvietimo);
     
    » Darbas mechanikuose (su pakvietimu);
     
    2. Investavimas;
    Toliau šią temą seka būdai bei patarimai, kaip galima užsidirbti iš savo jau turimų lėšų. Čia pateiksiu keletą būdų, kaip galite investuoti jau turimus savo pinigus į serverio daiktus, nekilnojamą turtą, transportą ir kt.. Rekomenduočiau užsiimti investavimu turint kapitalo. kuris siektų minimaliai 1mln. €..
    » Investavimas į daiktus (įvairios dėžės, aprangos, aksesuarai ir kt.);
     
    » Investavimas į transportą;
     
    » Investavimas į nekilnojamą turtą;
     
    3. Pinjata;
     
    4. Darbas gamykloje;
     
    5. Lagaminas;
     
    6. Kitos veiklos;
    Serveryje galite rasti ir kitokių veiklų, kuriose galite užsidirbti ar gauti papildomų finansų. Aukščiau paminėjau tik greičiausius ir lengviausius būdus, kaip galite greitai ir gan paprastai užsidirbti serverio valiutos, xp, kitų daiktų.
    Žinoma, galite eiti žvejoti, žaisti kortomis, žaisti iš pinigų krepšinyje, rinkti kokainą, tačiau tai neduoda jums didelio uždarbio, arba darbas yra labai sudėtingas ir atima daugiau jėgų nei įprastai, o ir uždirbate tiek pat kiek dirbdami lengvesnį darbą. kyla ir rizika prarasti savo turimus pinigus, užsiimant kai kuriomis veiklomis.

    Patarimai tiems, kurie nesugeba arba/ir nemoka tvarkyti savo finansų;
    » Žemiau pateiksiu dalį būdų/patarimų, kaip galite tvarkyti savo finansus, jog jie kiltų, o ne mažėtų;

    Pabaigai;
    Dėkoju, jog perskaitėte temą, bei tikiuosi, jog kam nors padėjau.
     
    Yoshy_Ami
  5. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Santo_Baronne tarp Ant pervežėjų direktoriaus stalo puikuojasi naujas vardas,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Šie rinkimai buvo kiek kitokie nei įprastai. Kodėl? Sulaukėme tik dviejų kandidatūrų ir rinktis, praktiškai, nebuvo iš ko, jų laiškai skyrėsi kaip diena nuo nakties, todėl nenustebkite, kad ir analizė trumpa. Tikėjomės, kad sulauksime daugiau laiškų į pervežėjų firmos direktoriaus kėdę, nes sistema po atnaujinimo yra atsinaujinus ir bus daugiau norinčių tapti vadovu kiek pasikeitusioje firmoje, neatmeskime fakto, kad pervežėjus galima vadinti elitine firma. Kaip bebūtų, užteko ir vieno tinkamo kandidato laiško, kad būtų išrinktas naujasis direktorius ir nematome tikslo pratęsti rinkimus, jei žaidėjai būtų norėję pateikti savo laišką šiuose rinkimuose, jie tai būtų padarė iki dabar. Norėtume paskatinti žaidėjus nebijoti sudalyvauti rinkimuose ir pasirodyti ateityje, tik taip jus galime išanalizuoti, o jūs būtumėte pasiruošę sekančiam kartui.
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas – akivaizdžiai reikia įgauti daugiau patirties ir labiau pasidomėti, kaip rašyti laiškus į direktoriaus rinkimus. Realiai nebuvo ko skaityti ir sunku būtų tave vadinti kandidatu.
    NAUJASIS VADOVAS,
    Kaip ir galėjote suprasti iš aukščiau, rinktis nebuvo iš ko, bet turime kandidatą, kuris yra patikrintas ir iš praeities žinome, kad šis žaidėjas turi tvirtą žodį, geba surinkti gerą kolektyvą ir jam vadovauti. Jeigu ne šio žaidėjo kandidatūra, būtų tekę pratęsti rinkimus bei tikėtis, kad kažkas juose sudalyvaus. Patampei mums nervus vos ne iki paskutinės minutės. Dar kartą įsitikinome, kad laiškus į direktoriaus kėdę moki rašyti, idėjos akį traukiančios, galime prikibti tik prie rangų sistemos aprašymo, joje trūko detalumo. Džiugu, kad po paskutinių pervežėjų direktoriaus rinkimų šis kandidatas nenuleido rankų, siekė savo tikslo ir pagaliau jį pasiekė. Pilnai tikime, kad atiduosi visą save, įgyvendinsi visas savo suplanuotas įdomias idėjas, surinksi šaunų kolektyvą bei dar labiau pagerinsi ir taip gerą savo reputaciją. Po tokių rinkimų nelieka nieko kito, kaip pasveikinti naująjį pervežėjų direktorių ir palinkėti sėkmės vadovaujant firmai!
    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Wizard_Airidas.
  6. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Hitautas tarp Medikų firma turi naują direktorių   
    RINKIMŲ APŽVALGA
    Rinkimais esu tiesą pasakius nusivylęs, ne tik šiais bet ir pervežėjų, ne dėl pasirinkimų, tačiau dėl kandidatų ir jų susidomėjimo abijomis firmomis, tikėjausi daug daugiau konkurencijos tarp kandidatų. Vienas faktas jog esame po atnaujinimo, kitas - firma turi savų neragautų vaisių, kuriuos galima išnaudoti teigiamai firmos labui, vien iš laiškų pusės pastebėjau jog nei vienas iš kandidatų neturi tokios vizijos kokios tikėčiausi iš vadovo neutraliai firmai. Nors ir keletas iš jų turi potencialumo, tačiau kiti dalykai kiša koja, dėl kurių nesiruošiu jų įsodinti į pareigas dėl kurių jie patys nėra šimtu procentu įsitikinę jog galės pilnai funkcionuoti kaip direktorius tūrėtų.
    KANDIDATAI
    Pirmasis kandidatas - tiek bendraves su tavimi apie šias pareigas tiek perskaitęs tavo kandidatūrą supratau jog nesi pilnai apsisprendęs, bent jau man neįrodai jog taip nėra. Būtent dėl šių priežasčių negaliu įsodinti firmai vadovo kuris pats nėra pilnai įsitikinęs ką nori daryti su firma ir tuo labiau ar tikrai nori šių pareigų. Noras suteikia didžiausią motyvaciją, kurios šiuo metu ir reikia, tuo labiau einant vis arčiau sekančio serverio atnaujinimo. Antrasis kandidatas - pradėsiu nuo to jog neturi stabilaus aktyvumo kas automatiškai yra raudona vėliava mūsų akyse, nėra aišku kiek nori pareigų, tuo labiau žaisti projekte. Gal tai nėra noras, o asmeninis gyvenimas, būtent dėl to neįtrauksiu tavęs ten kur dar nesi pasiryžęs. Kai nuspręsi jog tikrai gali žaisti ir investuoti laiką į projektą ir tam tikras pareigas, lauksiu tavo kandidatūros. Laiškas tvarkingas ir patrauklus, tačiau būtent siekiant pareigų tik laiškas nėra sunkesnis už kitus minusus. Trečiasis kandidatas - iš mano pusės nepraėjo tiek daug laiko tau būnant neutralioje stadijoje projekte jog galėčiau atvirai žiūrėti į tavę kaip į potencialų kandidatą įsitraukiant į  vadovų virtuvę. Nesiruošiu vardinti ko tikiuosi ir kas manes netenkina iš tavo pusės kaip kandidato, noriu jog pats suprastum savo klaidas ir iš jų mokytumeis. Laiškas tvarkingas, turi savų minčių firmai ir darbuotojams, tačiau ne šį kartą.
    Ketvirtasis kandidatas - pagrindinės tavo problemos pastebėt net nereikėjo, ji jau buvo priešais manę, tavo aktyvumo praktiškai nėra, tik dėl atsilaisvinusių pareigų nereikia pildyti į pareigas. Vienas iš svarbiausių dalykų siekiant pareigų projekte yra aktyvumas ir pastovumas, tai parodo kiek žmogus yra ir dar gali būti motyvuotas. Penktasis kandidatas - nesu įsitikinęs jog galėsi šią firmą padaryti tokią kokią noriu matyti, medikai po atnaujinimo gavo naują sistemą kuri dar nebuvo pilnai išnaudota, todėl tikiuosi rasti būtent tokį vadovą kuris išnaudos šią galimybę. Kaip ir vienas iš tavo konkurentų, neturi konkrečių tikslų ko pats nori iš šios firmos, apart to jog turėsi titulą, bent jau jų neparodai, kas yra problema, nežinau ko iš tavęs tikėtis. Šeštasis kandidatas - asmeniškai nesi pastebėtas projekto bendruomenės, nuo to krenta ir pasitikėjimas, ar būsi aktyvus ir ar bandysi atnešti reikalingą naudą firmai. Laiškas nėra to ko tikėjausi ar buvo reikalaujama, noriu laiško ne anketos, punktai yra tam jog jie būtų paminėti laiške, ne jog į juos būtų atsakoma tiesiogiai. Septintas kandidatas - žinau jog nori grįžti į pareigas, tačiau tai nėra firma kuriai tu ištiesų nori vadovauti, verčiau palauksiu tuo pačiu ir tavę versiu tai daryti, vardan to jog turėtum galimybę pasiekti tai ko ištiesų nori. Laiškas kaip visuomet tvarkingas, turi protingų minčių firmai, tačiau kaip ir minėjau - ne šiai. Tuo pačiu duosiu šiek tiek laiko pasikelti aktyvumą jog įrodyti mums kad tikrai nori vėl vadovauti firmai.
     
    NAUJASIS VADOVAS
    Pasirinkimas nebuvo labai lengvas, ieškojome geriausio kandidato iš tų kurie nuspręndė pasirodyti. Didžioji dalis kandidatų buvo perspjauti tik dėl jų aktyvumo ir per daug didelės rizikos suteikti pareigas. Turėsi kur paplušėti, tačiau tikiuosi šios pareigos bus pirmas žingsnis ties gerinant tavo reputacija projekte. Direktorių komandoje jau turi draugą, todėl tikiuosi jog didelių problemų nebus, reikalausiu kiek galėdamas daugiau. Linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią medikų direktoriaus kėdę užima Vacekas_Kozlovzkis.
     
  7. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Rokas tarp Kodėl negaliu prisijungti į žaidimų serverį ar „TeamSpeak“?   
    Kodėl negaliu prisijungti į žaidimų serverį ar „TeamSpeak“?
    „SA-MP“ žaidimų serveris ir „TeamSpeak“ serveris nėra pasiekiami dėl mūsų hostingo tiekėjų „OVH“ problemos (serverinėse įvyko gaisras). Mūsų duomenys stovėjo „SBG2“ sekcijoje, kurioje ir įvyko gaisras. Atstatyti žaidimų serverio veikimą galėsime tik tada, kai „OVH“ išspręs savo problemas ir suteiks prieigą prie naujausių mūsų duomenų. Blogiausias scenarijus – būsime priversti padaryti „rollback'ą“ į 2021 vasario 23d. 😢 Kaip bebūtų gaila, tikėtis greito atstatymo neverta. 
    Šiuo metu sprendžiame problemą (svarstome visus galimus scenarijus) ir darome viską (ties savo galimybių ribomis), jog žaidimų serveris būtų prieinamas kaip galima greičiau. Atsiprašome už nesklandumus.
    © Jérôme Gosset. FranceTélévisions.
    Atnaujinta, 14:09
    Trumpai paaiškinsiu apie esamą situaciją. Kad serveris būtų vėl prieinamas, reikalingi naujausi žaidėjų duomenys. Naujausi duomenys šiuo metu nėra prieinami dėl „OVH“ serveriams padarytos žalos. Kadangi mūsų duomenys buvo laikomi „SBG2“ sekcijoje (kuri patyrė daugiausiai žalos), galimas variantas, jog naujausių duomenų („backup“) neatgausime. Jeigu tai pasitvirtins, tokiu atveju turėsime vadovautis planu „B“ ir atstatyti visų žaidėjų duomenis į vasario 23d. Kol „OVH“ valdžia vertina patirtus nuostolius ir sprendžia ką daryti su savo esamais klientais, mielu noru išpirktumėme kitą „datacenter“ ir atstatymėme žaidimų serverio veikimą su turima vasario 23d. duomenų baze, bet dėl „OVH“ naujų klientų „protingos“ politikos šiuo metu jų siūloma kaina nėra adekvati esamos problemos sprendimui. Dėl visų paminėtų priežasčių laukiame kol „OVH“ valdžia priims sprendimą ir priskirs kitą serverį kitame „datacenter“.
    Kiek tai laiko užtruks?
    Atsakyti šiuo metu negalime, nes nuo mūsų niekas nebepriklauso. Šiuo metu esame priėmę sprendimą laukti atsakymo iš „OVH“.
    Ką prarasiu jeigu bus „rollback“?
    Neprarasite nieko ką turėjote iki 2021 vasario 23d. Nuo vasario 23d. iki kovo 10d. grąžinsime priktus kreditus, verslus laimėtus iš aukcionų. Stengsimės atstatyti kiek galima daugiau duomenų, kuriuos turime išsisaugoję pas save.
    Atnaujinta, 18:10
    Pradėtas vykdyti planas „B“. Įsigijome naują „OVH“ serverį Lenkijoje. Laukiame kol serveris bus sukonfiguruotas ir paruoštas naudojimui. Toliau bus pradėti serverio paruošimo ir žaidimų serverio perkėlimo darbai. Šiandiena žaidimų serveris paleistas tikrai nebus.
    Atnaujinta, kovo 11d. 10:50
    Iš trečiadieno į ketvirtadienį buvo atstatytas „TeamSpeak“ veikimas (testuojama), taip pat buvo paleistas „SA-MP“ žaidimų serveris su vasario 23d. duomenų baze. Šiuo metu dirbame ties pakitimais, kurie atsirado pakeitus hostą (tinklalapio surišimas su žaidmų serveriu ir pan.). Taip pat pradėjome dirbti prie naujausių duomenų atstatinėjimo (kreditai, žvejo patirties taškai ir pan.). Atrakinti „SA-MP“ žaidimų serverį planuojame dienos pabaigoje. Serverių IP adresai bus paviešinti dienos eigoje.
    Atnaujinta, kovo 11d. 20:30
    Visų pirma norime pranešti, jog kaip ir minėjome viršuje, dėl hostingo tiekėjų problemos privalėjome atstatyti žaidėjų duomenis į vasario 23d. 01:30:00 (GMT+2). Dėl šios priežasties visi žaidėjai turės tai, ką turėjo vasario 23d. Nuo vasario 23d. iki kovo 10d. viso sukaupto progreso atstatyti nepavyks, nes paprasčiausiai neturime prieigos prie naujausių duomenų. Pavyko atstatyti tik tuos duomenis, prie kurių turėjome prieigą per kitus šaltinius. Į tokius duomenis įeina kreditai, žvejo patirties taškai, aukciono metu pirkti verslai, žvejybos konkurso nugalėtojų prizai. Visi kiti nepaminėti duomenys liks tokie, kokie buvo vasario 23d.
    Dėl asmeninės kompensacijos prašau nesikrepti, nes asmeniškai niekam niekas nebus kompensuota. Artimiausiu metu planuosime dalybas serveryje, kurios bent minimaliai turėtų kompensuoti žaidėjų praradimus.
    Galimai susidursite su „ping“ problemomis,
    Persikėlus į kitą „datacenter“, kuris yra Lenkijoje manėme, jog turėsime mažesnį „ping“ žaidimų serveryje. Deja, bet kol kas „ping“ yra žymiai didesnis. Problemą pasitengsime išspręsti per artimiausias 24 valandas. Šiuo metu prašome kantrybės, nes žinome, jog žaidimas nėra malonus kai jis stringa.
    Dar kartą atsiprašome už nesklandumus, bet deja, šioje situacijoje kitų variantų nebuvo.
    Serveris bus atrakintas artimiausiu metu.
    Atnaujinta, kovo 11d. 21:42
    Jeigu įvedus mūsų žaidimų serverio IP adresą į „SA-MP“ programą gaunate atsakymą, jog serveris nėra pasiekiamas „(Retrieving info...) ...“, tokiu atveju gali tekti palaukti kol serveris taps pasiekiamas. Kai kuriems žaidėjams padeda prisijungimas į mūsų „TeamSpeak“ serverį.
    Mūsų „SA-MP“ serverio IP adresas:
    samp.greenside.lt (arba 149.202.86.51:7777)
    Mūsų „TeamSpeak“ serverio IP adresas:
    ts.greenside.lt (arba 149.202.86.51)
    Atnaujinta, kovo 12d. 03:15
    Serveris išjungtas kelioms valandoms. Sprendžiame „ping“ problemas.
    Atnaujinta, kovo 12d. 04:00
    Serveris įjungtas. „SA-MP“ programoje pridėkite mūsų serverį iš naujo. Problema su „ping“ turėjo būti išspręsta.
    Serverio IP adresas: samp.greenside.lt
    „TeamSpeak“ IP adresas: ts.greenside.lt
    „Greenside“ administracija
    2021, kovo 10d.
  8. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Hitautas tarp BLUE SKIES - CS   
    sveikučiai, pažaidėm cs, suklijavau fragus, pridėjau muzikos, enjoy
    BLUE SKIES - CS
  9. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Aivaras tarp 2021.02.23 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.4)   
    • Pakeisti žuvininkystės įmonės laivai iš „Reefer“ į „Coastguard“. Priežastis – „Coastguard“ yra žymiai greitesnis ir manevringesnis laivas;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet žaidėjas neturėdamas atrakintos trečios tr. priemonės vietos („/transportas“), galėdavo vis vien ją užimti su kita tr. priemone ir gauti pasiekimą;
    • Sutvarkyta klaida, kuomet žaidėjas pridėtas į eventą ne per „/edalyvauti“, suvedęs komandą „/nedalyvauti“ būdavo perkeliamas į klaidingas koordinates;
    • Dviračių nuomos punktus nuo šiol galima rasti kiekvienoje žuvininkystės įmonėje, bei ūkininkų ir medkirčių bazėse;
    • Premium žaidėjai nuo šiol „/ptp“ teleportus galės nusistatyti tarp ūkininkų ir medkirčių bazių;
    • Pasirašius kontraktą su viena iš žuvininkystės įmonių, žemėlapyje bus pažymėti visi kibimo taškai „Z“ žemėlapio žymekliais;
    • Atnaujintas dienos laikas. Serveryje tems žymiai vėliau;
    • Pakoreguotas atstumtas kuriuo mechanikai galėdavo prikabinti kitą tr. priemonę prie „Tow Truck“ tr. priemonės;
    • Žymiai palengvintas „B“ kategorijos vairavimo egzaminas. Buvo atsisakyta situacijų ir teorijos klausimų. Ateityje teorijos klausimus planuojame perkelti į interjerą.
    • Sutvarkytos rastos gramatinės klaidos;
    • Visos vietos, kuriose kimba žuvis, buvo sunumeruotos, tad bus paprasčiau pranešti kitiems žaidėjams, kurioje vietoje žvejojate;
    • Pažymėjus kibimo vietą su „/sonaras“ komanda ji bus pažymėta geltonu žymekliu žemėlapyje;
    • Sukurta nemokama maisto alternatyva. Prie atitinkamos medžių rūšies priėjus ir paspaudus „ALT“ galėsite patikrinti ar yra prinokusių obuolių. Jeigu rasite, tokiu atveju suvalgius atstatysite +5% alkio. Obuoliai atauga per tam tikrą laiko tarpą.
    obuolys.mp4
  10. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Rokas tarp Atitinkami pakitimai serverio taisyklėse,   
    Atitinkami pakitimai serverio taisyklėse,
    Šiais pakitimais išsprendėme keletą problemų. Visų pirma lagaminėlio (ir jo kodo) lokacijos išdavimu viešai „/p“ arba „/pagalba“ komandų pagalba. Nuo šiol už tai žaidėjai bus tildomi kaip už blogą „/p“ arba „/pagalba“ komandos naudojimą.
    Taip pat apsisprendėme, jog „/pagalba“ komanda turėtų būti labiau orientuota į pagalbą serverio žaidėjams, o ne skirta pasisveikinimams. Todėl tokie žaidėjai taip pat bus tildomi už blogą „/pagalba“ komandos naudojimą.
    Toliau bėgimas nuo policijos. Nuo šiol naudojantis serverio ar žaidimo klaidomis, pvz. bėgant nuo policijos su dviračiu ir panaudojus „x2/x3 jump“ administratorius galės jus užšaldyti (panaudoti „/freeze“ komandą).
    Tas pats galioja ir premium žaidėjams, kurie panaudoję premium žaidėjo komandas, kaip pvz. „/ptp“ sieks atsikratyti policijos ir taip bandys vengti bausmės, administratorius galės panaudoti „/freeze“ komandą.
    „Greenside“ administracija
    2021, vasario 14d.
  11. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Rokas tarp 2021.02.16 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.3)   
    • Sutvarkytas pervežėjų rekordų atvaizdavimas, kai būdavo atvaizduojami ne tie išsirkovimų rekordai pagal pasirinktą didmiestį;
    • Papildyti „/topai“. Nuo šiol ten galite rasti „TOP15“ žaidėjus pagal žvejo patirtį ir pagal laimėtas rungtynes krepšinio aikštelėje;
    • Sutvarkyta klaida, kai įsigijus naują „Premium“ žaidėjo privilegiją likdavo galioti senos privilegijos įspėjimai;
    • Sutvarkyta klaida, kai kalėjime buvo galima naudoti „/ptp“ komandą;
    • Sutvarkyta klaida su mechaniku garažu, kai įvežus keleivį, jam nerodydavo kitų, aplinkui esančių, žaidėjų žinučių;
    • Perkeltos pervežėjų baldų pasikrovimo koordinatės į kitą vietą;
    • Pinjatos daužyti nebebus galima esant sužeistam (kai žaidėjas guli ant žemės);
    • Jeigu prieš perkant naują „Premium“ žaidėjo privilegiją turėsite dar galiojančią „Premium“ žaidėjo privilegiją, būsite įspėti apie tai, jog sena „Premium“ žaidėjo privilegija bus nutraukta;
    • Prie „/komandos“ pridėta informacija apie „/lenktynes“;
    • Mechanikai galės šiek tiek iš toliau užkabinti gervės kablį ant laužo;
    • Įdėta apsauga, jog žaidėjai negalėtų naudoti „/kokainas“ komandos kai žaidėjas yra surakintas;
    • Atnaujintos pervežėjų „spawn“ koordinatės. „Burrito“ ir „Rumpo“ nebe praras būklės, kai bus paimtos iš tr. priemonių piktogramos;
    • Ūkininkų tr. priemonių „spawn“ koordinatės pastumtos šiek tiek į priekį, jog pasiėmus tr. priemonę jos neatsitrenktų į už jos esančius objektus;
    • Administratoriui „/pzu“ rėžime nuo šiol tvarkingai atsinaujins informacija apie žaidėjo gyvybes ir šarvus;
    • Sutvarkyta klaida, kai po „CP“ evento žaidėjas buvo ištrinamas iš event dalyvių sąrašo ir žaidėjas nebegalėdavo panaudoti „/nedalyvauti“ komandos ir sugrįžti į savo pradinę poziciją;
    • Sutvarkyta klaida kai dirbant versle nuo žaidėjo nenusiimdavo dėžės kai žaidėjas ją atnešdavo į reikiamą vietą;
    • Sutvarkyta klaida kai nukrėstas šoko žaidėjas atsijungęs ir prisijungęs techniškai toliau buvo paveiktas tazerio, bet vizualiai galėjo judėti, tik negalėjo naudoti atitinkamų komandų;
    • „CP“ evento metu pasikeitus automobiliui, toliau išliks nustatymai tokie kaip „nitro“;
    • Sutvarkyta klaida, kad kai žaidėjas įlipdavo į mašiną su šalmu, prietaisų skydelyje rodydavo, jog žaidėjas yra užsisegęs diržą;
    • Sutvarkyta klaida, kai „/pzu“ metu įėjus stebimam žaidėjui į interjerą nebuvo rodomos žinutės administratoriui, kuris jį stebėjo;
    • Sutvarkyta klaida kai firmų vadovams nebuvo galima registruoti atrankos į sekantį mėnesį;
    • Sutvarkyta problema kai mechanikų garaže panaudojus „/sunaikinti“ komandą darbinė tr. priemonė neatsirasdavo į savo „spawn“ koordinates, jeigu ji stovėdavo lauke;
    • Sutvarkyta klaida kai žaidėjas žvejybos metu nutoldavo nuo laivo, sugrįždavo į įmonės teritoriją, žuvies iškrauti negalėdavo, bet prisijungus iš naujo, tai padaryti buvo galima.
    • Krepšinio aikštelėje, visų trijų žaidimų metu nebus galima naudoti „/edalyvauti“ komandos;
    • Nuo šiol bet kokiu atveju (nesvarbu kiek žaidėjas turi įtarimo) žaidėjui atsijungus būnant surakintu ar nukrėstu elektrošoku žaidėjas bus įkalintas papildomai 60 minučių + tiek, kiek jis turėjo įtarimo prieš atsijungiant;
    • Kalėjimo valgykloje padaryta galimybė pavalgyti;
    • Sutvarkyta, jog kokaino gaminimo metu, receptui nustačius 100% atitinkamo veiksmo reikalavimą, buvo galima sustoti tik prie 99%, kitu atveju gaminimas buvo nutraukiamas. Dabar maksimalus recepto atitinkamo veiksmo reikalavimas pakeistas į 98% (+/-1% paklaida);
    • Naudoti „/pwc“ komandos, įlipimo į tr. priemonę metu, nebebus galima;
    • Jeigu picerininkas yra surakintas, tokiu atveju jis pasiimti picos nebegalės;
    • Sutvarkyta klaida, kai nebuvo galima registruoti atrankos vėliau, nei dvi dienas į priekį;
    • Stotelė prie autobusų stoties nebuvo naudojama. Nuo šiol stotelė įeis į visus „PalominoCreek“ miestelio esamus maršrutus. Taip pat direktorius galės šią stotelę naudoti ir savo sukurtiems maršrutams;
    • Motoriniame keltuve užsisegti diržo nuo šiol nebebus įmanoma;
    • Mechanikams grąžinta galimybė užkabinti tr. priemonę su „+“ mygtuku. Pakitimas tik vienas, prikabinimo metu, mechaniko darbinės tr. priemonės „Tow Truck“ greitis turės būti lygus 0 km/h;
    • Buvo užblokuoti visi garažai, kuriuose buvo galima susitvarkyti tr. priemones už „RedCounty“ miestelių ribų;
    • Užblokuotos atitinkamos originalaus „GTA SA“ žaidimo žemėlapio klaidos, kuriomis naudojosi kenkėjai, jog pasislėptų nuo policijos pareigūnų;
    • Ištaisytos rastos gramatinės klaidos;
    • Ištaisytos rastos žemėlapio klaidos;
  12. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Derek_Escobar tarp Didysis penktadienio siurprizas: pervežėjų direktoriaus rinkimų rezultatai   
    Sveikinimai naujajam fūristu/pervežėjų direktoriu. Sėkmės.
  13. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Derek_Escobar tarp DERBY turnyras! – 2020   
    REGISTRACIJA!
    1. Jūsų komandos pavadinimas: Robinzonai!
    2. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Derek_Escobar
    3. Jūsų komandos draugo Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Dmkl
    4. Ar susipažinote su renginio taisyklėmis ir pasižadate jų laikytis: Žinoma!
  14. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Derek_Escobar tarp „EcoRide“   
    Užsakymo šablonas:
     1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Derek_Escobar
    2. Jūsų tr. priemonės pavadinimas, greitis: „Sabre“ 165km/h.
    3. Kiek ridos Jums reikia pakelti?:5.000km.
    4. Kokio darbuotojo pageidausite?:Rokas_Xeon
    5. Ar perskaitėte taisyklės ir su jomis sutinkate?:Taip.
  15. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Derek_Escobar tarp Carl_Pratt užtildė Offline_Airiz, John_Kind   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Carl_Pratt(Derek_Escobar)
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Offline_Airiz, John_Kind
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://prnt.sc/vh0hew
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://prnt.sc/vh0igu
  16. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Derek_Escobar tarp „CAPTURE THE CRIMINAL” 2021 - Komandinės rungtynės   
    REGISTRACIJA
    - Jūsų Vardas_Pavarde:  Derek_Escobar
    - Jūsų komandos nario Vardas_Pavarde: Rokas_Xeon @Rokas_Xeon
    - Ar susipažinote su renginio informacija?: Taip!
    - Ar susipažinote su renginio taisyklėmis, ar sutinkate jų laikytis?: Taip(dabar jūs veltui skaitote šį tekstą, hahah).
  17. Patinka
    Get_Paid gavo reakcijąDerek_Escobar tarp [GIVEAWAY] BROADWAY   
    1.Jūsų V_P žaidime :  Get_Paid
  18. Patinka
    Get_Paid gavo reakcijąDerek_Escobar tarp Klaida su verslo ID   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Get_Paid
    • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Skiriasi verslo ID. Išorėje rašo, kad mano verslo ID yra 12 (ss), tačiau parduodamos produkcijos saraše rašo, kad mano verslo ID yra 11 (ss). Taip pat su šia problema susiduriu ne vienas, @Derek_Escobar verslo ID yra 17, o per parduodamos produkcijos sarašą - 16.
    • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: Pateikta.
  19. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Rokas tarp „Premium“ žaidėjo galimybės forume,   
    „Premium“ žaidėjo galimybės forume,
    Žaidėjas žaidimų serveryje iškeitęs kreditus į „Premium“ žaidėjo statusą, įgauna atitinkamas galimybes ne tik žaidime, bet ir diskusijų forume, nepriklausomai nuo to, kokio lygio „Premium“ žaidėjo statusą žaidėjas turi.
    Galimybė naudoti animuotą (.gif formato) profilio nuotrauką (kt. „avatar“), kurio dydis gali siekti iki 1 MB;
    Galimybė naudoti animuotą (.gif formato) viršelio nutrauktą (kt. „cover“), kurio dydis nėra limituojamas;
    Galimybė naudotis nakties rėžimo funkcija, apie kurią daugiau informacijos galite rasti čia;
    Padidintas reputacijos limitas iki 5 reputacijos taškų per dieną, kai paprastas forumo vartotojas gali naudotis 2 reputacijos taškais per dieną;
    „Greenside“ administracija,
    2021, sausio 29d.
  20. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.27 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.2)   
    Atnaujinta pinjatos sistema. Nuo šiol serveryje nuo 8:00 iki 24:00 atsiradinės pinjatos miesteliuose, jas reikės sunaikinti spaudinėjant dešinįjį pelės klavišą. Žaidėjai padarę atitinkamai pinjatai žalos gaus prizą, bei vienas iš žaidėjų, padaręs pinjatai žalos, atsitiktiniu būdu, gaus pagrininį prizą, kuris yra dvigubai didesnis, nei standartinis prizas.
    Nuo pagrindų perkurta banko ir bankomatų sistemos. Visi langai bus labiau intuityvus. Taip pat atsirado naują funkcija, banke galėsite pažiūrėti bankinius išrašus, kada darėte bankines transakcijas. Naudojantis bankomatais Jūsų veikėjas bus animuotas, taip žaidime perteikiant daugiau gyvumo.


    Atsiradimo (spawn) vietoje pridėtas dviračių nuomos punktas. Pakoreguotos kainos žvejybos įmonių savininkams. Žuvų kainos parduodant į serverį svyruos nuo 56€ iki 75€. Pakeistos stovėjimo aikštelių kainos, nuo šiol paprastas parkavimas kainuos 10€, parkavimas su krovimu 20€. Pašalinta komanda /dmraktas, nes atnaujinus darbų transporto sistemą ji tapo nebereikalinga. Iš /info lentelės pašalinta informaciją apie tai koks direktorius yra žaidėjas, nes tai galima peržiūrėti per /direktoriai komandą. Pridėta daugiau vietų kur galima atsisėsti ant suoliukų. Naudojant peilį saugioje zonoje, Jūs jį visiškai prarasite. Esant /edalyvauti evente, Jums neveiks /ptaisyti, /pgydytis, /vaistinele, /mirankiai komandos. Pridėta daugiau veikiančių gėrimo aparatų vietų. Padaryta, kad žvejojant nebegautumėte AFK lentelės kuri trukdo žvejybai. Pdaryta, kad /ptp komandoje iškarto matytumėte teleporto pavadinimą. Sutvarkyta, kad pervežėjams kontraktų pervežimu rekordus rodytu tikslia seka. Sutvarkyta, tvarkos prižiūrėtojams paramos suteikimo komanda. Sutvarkyta, kai po serverio restarto daugelis žuvies kompanijų prarasdavo savo aktyvius kontraktus. Sutvarkyta, kad picerininkai iš sandėlio galėdavo pasiimti picas be darbo aprangos. Sutvarkyta, kad kortu žaidime retkarčiais iškritus tūzui būdavo blogai suskaičiuojama kortų reikšmė. Sutvarkyta, kad negrodavo PWR radijo stotis. Sutvarkyta, kad tr.priemonių turguje viena tr.priemonė atsirasdavo apsisukusi ne ta kryptimi. Sutvarkyta, kad baldų parduotuvėje vienas baldas buvo ne savo skyriuje ir neatitiko pavadinimo. Sutvarkytos rastos rašybos klaidos.
  21. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Rokas tarp Jau šešeri metai, kaip esame kartu!   
    Jau šešeri metai, kaip esame kartu!
    Kas galėjo pamanyti, jog „greenside“ sulauks savo šeštojo gimtadienio?! Galbūt 6 ir nėra pats gražiausias skaičius, bet mums, projekto administratoriams, šis skaičius reiškia labai daug. Reiškia, jog dar vienus metus esame stabilus projektas, kuris traukia Jūsų, žaidėjų dėmesį! Kaip turbūt jau pastebėjote, darome viską, jog būtumėme kitokie. Renkamės tuos kelius, kurie dar nėra išminti ir kurie tikrai nėra patys lengviausi ir patys trumpiausi. Ir visa tai dėl Jūsų, „greenside“ projekto žaidėjai! Už dar vienus, kupinus iššūkių metus, galime padėkoti tik Jums!

    Tikimės, jog sekančiais metais ir toliau sėkmingai judėsime ne kitų, o savo minamais takais! Takais, kurie mus atves prie paprastų, bet originalių idėjų, kurios dar labiau pagyvins „greenside“ tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Pagrindiniai sekančių metų planai yra šviežio atnaujinimo gludinimas. Neslėpsime, atnaujinimas turi savo ydų, bet kas jų neturi? Niekada nenuleisime rankų ir toliau sieksime savo užsibrėžtų tikslų. Būtent tai mus ištraukė iš tų dienų, kai projektui buvo sunku, būtent tai mus padarė tokiais, kokie esame dabar. Sekančiais metais ir toliau būsime savimi, kursime savo produktą, rizikuosime, prisiimsime atsakomybes už savo klaidas ir toliau tobulėsime kartu!
    Paminėkime 6-ąjį projekto gimtadienį kartu su „greenside“!
    Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 24d. 19:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus griežtesni ir orientuoti labiau į senesnius serverio žaidėjus.
    Akcijos atrakcijos! Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 27d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai. Prisidėti prie projekto tobūlėjimo gali kiekvienas!
    Nauji vėjai atkeliavo kartu su atnaujinimu! Turbūt jau teko pastebėti lagaminų sistemą. Sekite mūsų mediją ir laukite sekančių prizų! Pažadame! Jų tikrai bus!
    Dar viena naujovė! Įvairias progas paminėti nusprendėme unikaliai. Sukūrėme tr. priemonių komplektacijos sistemą, kuri leidžia sudaryti atitinkamą tr. priemonės komplektaciją ir unikaliai ją užvadinti.
    Pristatome proginį, „greenside“ 6-tojo gimtadienio komplektacijos rinkinį!


    „Greenwood“ Birthday Edition 1/1 komplektacijos informacija,

        „Sultan“ Birthday Edition 1/1 „0 ir 0“ komplektacijos informacija,

    „Sultan“ Birthday Edition 1/1 „155 ir 155“ komplektacijos informacija,

    „Sultan“ Birthday Edition 1/1 „3 ir 3“ komplektacijos informacija,

    Būkime ir toliau kartu! 🙂
    „Greenside“ administracija,
    2021, sausio 24d.
  22. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Mantas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos analizė,

    Atėjus atnaujinimui anketų skaičius ir kokybiškumas gerokai išaugo. Šios atrankos metu sulaukėme 43 kandidatūrų į nemokamo administratoriaus pareigas. Kad ir kaip norėčiau suteikti šansą didesniui žaidėjų skaičiui, tačiau esame apsibrėžę tam tikrą nemokamų administratorių skaičių, tad yra tokių kandidatų kuriems trūko tikrai, tikrai nedaug. Žaidėjai kurie nerado savo Vardo_Pavardės šitame sąraše, tikrai neturi nusivilti, nes uždavė gera kovą kitiems kandidatams, ko praeitose atrankose nebuvo. Tikiuosi, kad visi tie žmonės nenuleis rankų ir bandys jėgas dar, dar ir dar, nes būtent čia šansų visada yra. Buvo ir tokių žmonių kurie labai atmestinai pildė anketas ir tikėjosi praslysti. Nežinau, bet pastangos įdėtos į anketas puikiai matosi, net jų nepradėjus skaityti ir neįsigilinus į žodžius. Tikiuosi ir per kitas atrankas sulaukti, tokio didelio kiekio kandidatų.
    Kodėl būtent pasirinkome šiuos žmones? Aktyvumo ir patirties bagažą nešantys žmonės, kai kurie su gan dideliu potencialu ateityje nuveikti ir didesnius darbus. Meluotume sau jeigu sakytumėm, kad aktyvumas nėra vienas iš didžiausių prioritetų renkant administratorius, kurie visą savo darbą turi žaidime, būtent tokiu keliu į nemokamus administratorius ateina Rokas_Xeon, Scott_Gemini, Giedrius_Hells, tikiuosi nenukris aktyvumus susidūrus su problemomis, kurių pradžioje tikrai bus, nes pradžioj juk reikia atsigryninti, kas tikrai čia nori pasilikti, o kas tiesiog atėjo tik pasižvalgyti.
    Kiti žaidėjai apie kurių potencialą kalbėjau truputį aukščiau, kurie mūsų akimis ateityje turi didžiausius šansus papildyti komandos narių gretas yra Teddy_Wiliams ir Santo_Baronne. Tikiuosi tas potencialas išliks ir įrodysite ko iš tikro esate verti. Nemeluosiu, kad džiaugiuosi pamatęs šiuos 2 žmones atrankoje, nes turbūt dabar iš nemokama administratoriaus kur kas lengviau žengti žingsnį link komandos. Tikiuosi nenuvilsite ir mano lūkesčius pateisinsite 110%.
    Kiti laimingieji, kurie turėjo didžiausia konkurencija atrankoje ir kuriuos buvo tikrai sunku atsirinkti. Vieni buvo pastūmėti tikintis, kad ateityje jie galėtų užprogresuoti ir įrodyti, kad jie buvo verti būti ankščiau nei yra dabar Gruzinas_Sampo, Wizard_Airidas, Minusinis_Ateivis. Jeigu esate žemiausioje pasirinkimų grupėje, nereiškia, kad esate vertinami blogiausia, tikiuosi parodysite savo potencialą ir į mūsų greitas atnešite kažką naujo.

    Visi patekusieji privalo susisiekti discord'e Mantas#7392



    „Greenside“ administracija Sausio 24d.
  23. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.1)   
    Pamažintos premium narystės kainos, visi žaidėjai kurie pirko premium narystę nuo 2021-01-21 dienos atgaus į savo kreditų balansą po 500 kreditų. (Kreditai atsiras jūsų balanse iki 2021-01-24 vakaro). 1 lygio premium narystė 1000 kreditų. 2 lygio premium narystė 1500 kreditų. 3 lygio premium narystė 2000 kreditų. /slepti komandoje nuo šiol galėsite išsijungti posūkių aktyvavimą. Posūkius vis dar matysite, bet kai spausite mygtukus jie bus neaktyvūs. Iš /akomandos administratoriams pašalinta /az nebefunkcionavusi po atnaujinimo komanda. Žuvies pardavimo į serverį kainą įmonių savininkams pakito iš 3€ - 33€ iki 13€ - 45€. Žvejojant ir paspaudus netinkamą mygtuką atimdavo iš progreso nuo 3% iki 9%, dabar suklydus atims nuo 2% iki 6%, todėl žvejoti bus šiek tiek lengviau. Nuosavo transporto informacijoje rašys kiek laiko dar galioja tr.priemonės techninė apžiūra. Sumažintas įkalinimo aktyvavimo nuotolis policijos kieme esančioje pagautųjų atvežimo vietoje.  Premium žaidėjams bus rodoma, kas jungiasi ir atsijungia iš serverio. Pašalinti galimi gaisrininkų gaisrai Vinewood esantiems namams. Keičiant verslo pavadinimą, teksto langas performuluotas į aiškesnį ir neklaidinantį. Pakeistas vairavimo mokyklos galimas klaidų skaičius iš 10 į 20. Pakeista medikams /muzduotis aktorių animacija. Patekus / išėjus iš verslo patalpų žaidėjas bus sušaldomas 2 sekundes. Mechanikams /mirankiai > tr.priemonės tvarkymas veiks visur, nebebus būtina tr.priemonę atsivaryti į mechanikų garažą, kad atstatyti jos būklę. Pakeistas mechanikams tr.priemonės perdažymas. Nuo šiol dažų flakonėlis nebedarys žalos kitiems žaidėjams. Naudoti flakonėlį turėsite spaudinėdami ALT klavišą. Žvejybos įmonių savininkai išsigrynindami pinigus iš balanso iškarto viršuje matys kiek šiuo metu balanse yra pinigų. Sutvarkyta, kad atsijungus vairavimo egzamino metu jūs neatsirasdavo vairavimo mokyklos patalpose. Sutvarkyta, kad panaudojus /sekti ant žmogaus kuris buvo miręs ir laukdavo medikų patalpose, žaidėją rodydavo, kad jis yra mechanikų patalpose. Pašalintas radijos pirkimas iš elektronikos parduotuvės, nes nupirktas radijas serveryje visiškai niekur nebuvo naudojamas. Administratorius grįžęs iš /pzu rėžimo bus sušaldytas 2 sekundes. Sutvarkyta, kad žaidėjai galėdavo nepasibaigus ligoninės laikui iš jos pasišalinti per ligoninės išėjimą ant stogo. Pervežėjų direktorius galės nustatyti nuo kurio rango galės vykdyti pervežimų kontraktus. Premium nariai naudoti /pkrauti galės naudoti tik darbinėse ir nuosavose (sau priklausančiom) tr.priemonėm. Sutvarkyta, kad /dpzu ir /ppzu galėtumėte naudoti tik ant savo darbuotojų. Sutvarkyta, kad mirties būsenoje galėdavote žvejoti. Sutvarkyta, kad patekus į mechanikų patalpas iš skirtingų įėjimų žaidėjai nematydavo vienas kito pranešimų. Sutvarkyta, kad jeigu mechanikas išlipdavo iš DFT transporto ir vėl įsėsdavo neberodydavo laužo atvežimo laiko. Sutvarkyta, kad jeigu mechanikas nesutvarkydavo Jūsų tr.priemonės per atitinkamą laiką tai tr.priemonė susitvarkiusi automatiškai neatsirasdavo tinkamoje vietoje. Sutvarkyta, kad grįžus iš AFK nerodydavo gautų žinučių. Sutvarkyta, kad skelbimų kontoroje skelbiant 1 skelbimą atskaitydavo per daug pinigų. Sutvarkyta, kad nebuvo galima išvesti žaidėjo iš medikų pastato. Sutvarkyta, kad laivuose diržo užsisegti negalėtumėte. Sutvarkyta, kad mirus narkotikų gaminimo vagonėlyje po kiek laiko pasikeitus vagonėlio pozicijai jus vėl nukeldavo (išmesdavo) iš vagonėlio nors žaidėjo jau ten nebebūdavo. Sutvarkyta, kad kortu žaidime pasitraukus / atsijungus neprisidėdavo statistika.  Sutvarkyta, kad peržiūrint žvejybos aktyvias sutartis pristatytą kiekį rodydavo neigiamą (jei būdavo prigaudyta per daug žuvies). Sutvarkyta, kad gavus greičio patobulinimą motocikluose ir maximaliai įsibegėjus gaudavote KICK už greičio viršyjimą. Sutvarkyta, kad administratoriai grįžę iš /pzu rėžimo atgal neatgaudavo uždėto šalmo (/salmas). Sutvarkyta, kad /edalyvauti komandos negalėtumėte naudoti mirties būsenoje. Sutvarkytos rastos rašybos klaidos.
  24. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Garry Matthews tarp 2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)   
    Smarkiai įsišovėt sau į koją paaukodami nusikalstamumą, nes tai yra neišnaudota niša ir atvira proga. Žmonės, kuriems patinka veiksmas, jus apeina. Linksmybės tame, kad ir kur jie nueina, ilgai neužsibūna, nes tokie projektai greitai užsidaro dėl mažo žaidėjų skaičiaus. Šiuo metu nėra nė vienos bazės, į kurią tokie žmonės rinktųsi. Bet, kaip suprantu, planai yra. Svarbiausia tos progos nepaleisti.
    Šiandien bendruomenė yra euforijoje. Daugiausiai triukšmo ir džiaugsmo tiesiog dėl užbaigto darbo, o ne dėl jo turinio. Iš dalies sutikčiau su kolegomis viršuje. Jaučiasi truputėlis nusivylimo. Aišku, lūkesčių būta skirtingų. Tačiau vertinant jūsų situaciją, manau, kad žymaus pokyčio ir nereikėjo tikėtis. GreenSide visuomet buvo sistemiškai tvarkingesnis ir originalesnis nei likusi dalis, čia pat atsidarančių ir užsidarančių arba su trenksmu sugrįžtančių, projektų. Jūs pirmi pasirinkot kitą kelią ir juo ėjot, o jūsų idėjas sėkmingai kopijavo kiti. Dar kartą pranokti tokį akivaizdų pranašumą praktiškai neįmanoma. Ką jūs galite daryti, tai tiesiog tobulinti ir išsaugoti tai, ką geriausio sukūrėte.
    Nežinau, kas yra jūsų architektas ar iš kur ėmėt šiuos kūrybinius sprendimus, vizualiniai pokyčiai man visai patiko. Kai kurie darbai laiku kiek lenkia originalą, bet preciziškas dėmesys detalėms labai žavi ir atperka. Tikra amerikietiška svajonė.
     
    Sėkmės ir sveikatos administracijai bei visai bendruomenei,
    pasirašo žaidėjas su labai svarbia nuomone.
     
  25. Patinka
    Get_Paid sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)   
    Visų pirma norime įspėti visus serverio žaidėjus! Atnaujinimas turi nemažai naujų sistemų ir įvairių pataisymų. Nors ir skyrėme nemažai laiko testavimams (testavome apie ~3mėn. užregistravome apie ~600 klaidų/patobulinimų), bet turbūt būtų naivu tikėtis, jog nieko nepraleidome, nes mes irgi žmonės. Dėl šios priežasties prašome iš jūsų pusės žmogiškumo. Jeigu rasite bet menkiausią klaidą, tokiu atveju prašome apie klaidas pranešti čia. Nepranešus apie klaidą ir ja sėkmingai naudojant, galime garantuoti, jog būsite susekti ir nubausti. Už stambių serverio klaidų išnaudojimą žaidėjus blokuojame „RCON“ užblokavimais ir visų vartotojų konfiskavimais. Tad prašome gerai pagalvoti ar verta taip daryti, nes visus metus, kiek projektas jau egzistuoja, šiuo klausimu NIEKAM nesuteikėme išimties. Nesuteikėme, nes paprasčiausiai mes taip susimokame sau už laiką, kurį skiriame padarytos žalos atstatymui. Ačiū už supratingumą ir linkime įdomios patirties atsinaujinusiame „greenside.lt“ projekte!
    /saugoti
    Kadangi atnaujinimas pakeitė nemažai dalykų, tokiu atveju prašome dažniau panaudoti /saugoti komandą, kuri išsaugos Jūsų profilį! Tai apsidraudimas nuo nelaimingų atvejų, jeigu serveris dėl atitinkamų klaidų prarastų stabilumą.
    Turbūt jau žinote, jog šiame atnaujinime turime atitinkamų aukų. Kaip ir paskutinėje naujienoje minėjome, paaukojome nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję (papildoma teisėsaugos sritis, žmogžudystės atnaujinimas, ginklų ir narkotikų sistemos atnaujinimas, patikros sistemos atnaujinimas ir t.t.). Tai reiškia, jog serveris kurį laiką pagyvens be vieno iš pagrindinių „sa-mp“ žaidimo elementų – šaudymo. Turbūt kiekvienas galime išsikelti sau klausimą – Tai KADA nusikalstamumas turės savo vietą serveryje? Mūsų asmeninis tikslas yra pavasario pirma pusė. Kiek laiko iš tikro užtruksime, viskas priklausys nuo daugybės aplinkybių. Bet žinome, jog tai yra vienas iš pagrindinių „sa-mp“ žaidimo elementų, tad prižadame, jog darysime viską, kad sistema serveryje atsirastų kaip galima greičiau.
    Bendra informacija serverio žaidėjams,
    • Žaidėjai, kurie turėjo „ADMIN“ privilegijas, jos konvertavosi į „Premium“;
    • Žaidėjai, kurie turėjo „VIP“ privilegijas, atgavo 700 kreditų;
    • Žaidėjai, kurie turėjo įsigiję „Grab Kick“ mušimosi stilių, atgavo 200 kreditų;
    • Forume nakties režimas šiuo metu yra prieinamas tik žaidėjams, kurie turi „Premium“ žaidėjo statusą serveryje. Jeigu serveryje turėjote „ADMIN“ statusą, vadinasi priėjimą prie nakties rėžimo turite turėti. Jeigu priėjimo prie nakties rėžimo neturite, bet žaidimų serveryje esate premium žaidėjas, vadinasi problema su Jūsų forumo vartotojo diskusijų vardu. Diskusijų vardas turi būti toks pat, kaip ir mūsų žaidimų serveryje. Jeigu norite pasikeisti forumo diskusijų vardą, tokiu atveju susisiekite su @Rokas;
    • Buvo atblokuoti visi serverio žaidėjai dėl užblokavimo sistemos atnaujinimo. „RCON“ užblokavimai liko;
    • Visų žaidėjų pozicija serveryje buvo atstatyta į „spawn“ (kt. naujokų atsiradimo) vietą;
    • Visos tr. priemonės liko savo vietose, tad prisijungus prašome jas atstatyti į automobilių salono aikštelę ir pasistatyti į autmobilių salono garažą. To nepadarius Jūsų tr. priemonės atsiras konfiskuotų automobilių aikštelėje.

    Vairavimo mokyklos sistema,
    Sukurta nauja vairavimo mokyklos sistema. Atvykę į mokymo įstaigą ir nuėję į vidų jūs galėsite pradėti egzaminą. Pasirinkę B kategorijos testą jūs pradėsite praktinį ir teorinį važiavimą. Pirmiausia būsite supažindinti su egzaminu bandomajame važiavime. Jame sužinosite kaip elgtis su tr.priemone, kaip veikia posūkiai ir kitos pagrindinės automobilio valdymo funkcijos. Pravažiavus bandomąjį važiavimą jūs pradėsite egzaminą. Egzamino metu turėsite naudotis viskuo, ką išmokote per bandomąjį važiavimą. Važiuojant taip pat jūs gausite teorinius klausimus, į kuriuos galėsite atsakyti parašę /vmatsakymas komandą. Važiuojant jums teks ir sitauciniai klausimai, kurių metu jums bus rodomas situacijos vaizdas ir turėsite atsakyti, kokia eilės tvarka turės pravažiuoti sankryžą tr.priemonės ir panašiai. Visu egzamino metu jūs turėsite rodyti ir posūkius, apie kurių įjungimą bus pranešame chat'e. Jeigu B kategorijos egzamino metu jūs surinksite 10 klaidų, egzaminas būs neužskaitytas ir jį turėsite pradėti iš naujo. Perlaikymo kaina 500€, antro karto kaina 750€, o visų kitų kartų 1000€. Įveikus egzaminą teisingai, jūs gausite savo pasirinktą vairuotojo pažymėjimą. Taip pat išlaikius B kategorijos teises jūs galėsite išsilaikyti ir motociklo, bei sunkvežimio teises. Būtina priminti, kad laikant motociklo ir sunkvežimio teises, jums tiesiog reikės pravažiuoti tą patį maršrutą be teorinių ir situacijos klausimų, bet rodant posūkius kur bus liepiama. Laikant motociklo ir sunkvežimio teises suklysti galėsite tik 5 kartus.

    Veiksmų sistema,
    Sukurta nauja veiksmų sistema. Nuo šiol serveryje norėdami naudoti /veiksmai komandą, jūs turėsite atsirakinti įvairiausius veiksmus keldamiesi savo patirties lygį serveryje. Keldamiesi patirtį jūs atsirakinsite vis naujų veiksmų. Taip pat veiksmus galėsite užsidėti ir ant komandų (/1, /2, /3, ....., /10), kad greičiau juos galėtumėte pasiekti. Iš viso pridėta daugiau kaip 100 naujų animacijų.

    Darbinių tr. priemonių sistema,
    Perkurta naujai darbų tr.priemonių sistema. Nuo šiol direktoriai galės nusipirkti iki 30 tr.priemonių savo firmai pasirinktinai (kad ir 30 „SULTAN“). Keletas tr.priemonių atsiras lauke (dėl bendro vaizdo serveryje), o kitas galėsite pasiimti užlipus ant transporto pasiėmimo piktogramos. Visas darbo tr.priemones valdyti galėsite tokiu pačiu principu kaip lygi šiol, tačiau lauke nebestovės daug tr.priemonių kurios nenaudojamos ir be reikalo apkraunančios serverį. Darbams be pakvietimų viskas išlieka tas pats.

    Dviračių nuomos sistema,
    Atnaujinta dviračių pasiėmimo sistema, nuo šiol pasiimdami dviratį už kiekvieno skirtingo dviratį sumokėsite skirtingai, nuo 1100€ iki 1200€. Pasiėmus dviratį ir jį pristačius atgal atgausite 100% sumos kurią sumokėjote. Taip pat sutvarkytos piktogramos, bei dviračių atsiėmimo vietos. Nenaudojant dviračio 2 minutes jis pradings ir pinigų neatgausite (seniau užtekdavo pralaukti 1 minutę ir dviratis dingdavo).

    Taksistų darbo sistema,
    Atnaujintas taksistų darbas. Nuo šiol taksistai galės turėti ir autobusus („Coach“). Serveryje bus numatytieji 4 autobusų maršrutai per visus kaimelius. Taksistų direktorius galės pridėti dar papildomus 16 maršrutų (iš viso 20 maršrutų). Direktorius galės keisti į kokias stoteles maršrutuose turės važiuoti taksistai su autobusais. Darbuotojai pradėti maršrutus galės parašę komandą /marsrutai . Atvažiavus į autobusų stotelę turėsite palaukti 20 sekundžių, kad galėtumėte keliauti į kitą stotelę. Taip pat stotelėse bus ir aktoriai, kuriuos turėsite paimti iš stotelės. Atvykę į galutinį tašką (Autobusų stotį) gausite už kiekvieną paimtą aktorių pinigų. Taip pat žaidėjai norintys važiuoti autobusu iš taksistų turės nusipirkti autobuso bilietą kuris galios 7 dienas. Naujokams iki 8000 patirties taškų autobuso bilieto nereikės.

    Medikų darbo sistema,
    Nuo šiol medikai turės papildomą darbą su sraigtasparniais. Medikai turės skraidyti į užduotis (/muzduotis). Parašęs serveryje /muzduotis komandą galėsi nuvykti į paskirtą vietą žemėlapyje ir ten atgaivinti vieną iš daugelio galimų pacientų. Atgaivinus pacientą jį turėsite įkelti į sraigtasparnį ir nuskraidinti į ligoninę. Skrydžio metu pacientui gali pablogėti būklė, todėl turėsite būti atidus ir skrydžio metu atstatyti pablogėjusią būklę. Už atgabentą sveiką pacientą jūs gausite atitinkamą sumą pinigų. Kitu atveju jei skrydžio metu sudaužysite savo lėktuvą, jūs prarasite dalį pinigų už blogai įvykdytą užduotį. Užduoties įvykdymui turėsite 10 minučių. Neįvykdžius užduoties per duotą laiko tarpą, turėsite užduotį pradėti iš naujo.

    AFK uždirbamų pinigų sistema,
    Atnaujinta sistema su pinigų davimu būnant „AFK“ rėžime ofise. Nuo šiol „AFK“ ofiso nebebus. Jeigu norėsite už „AFK“ gauti pinigus, turėsite išdirbti atitinkamą laiką darbe. Išdirbus 120 minučių, jums pradės kauptis apmokamos sekundės. Už vieną minutę su darbo tr.priemone gausite 18 apmokamų sekundžių. Sukaupus 1 minutę jūs galėsite nuvykti į serverio „RedWood Motel“ ir ten rezervavus kambarį, atostogauti. Atvykus į kambarį pradėsite atostogas. Atostogų metu naudosite sukauptas apmokamas darbo minutes. Už vieną minutę gausite į algą tiek pinigų, kiek gautumėte važinėdami su darbine tr.priemone.

    Stovėjimo aikštelių sistema,
    Sukurta stovėjimo aikštelių sistema. Serveryje atsirado daug stovėjimo aikštelių, kuriose galėsite mokamai ir saugiai laikyti savo tr. priemones. Kiekvienoje mokamoje stovėjimo aikštelėje rasite piktogramą, ant kurios užlipus galėsite pastatyti savo automobilį aikštelėje. Jeigu vietų aikštelėj nebus, tokiu atveju naudotis stovėjimo aikštelės paslaugomis negalėsite. Jeigu laisvų vietų bus, tokiu atveju galėsite pasirinkti vieną iš stovėjimo aikštelių paslaugų. Arba automobilio stovėjimo paslaugą, arba automobilio stovėjimo ir krovimo paslaugą. Pasirinkus vieną iš paslaugų automobilis bus pastatytas automatiškai į vieną iš laisvų aikštelės vietų. Naudojantis mokamos stovėjimo aikštelės paslaugomis žaidėjo tr. priemonė negalės būti nustumta ar nutempta mechanikų. Taip pat jeigu automobilį sunaikins čyteriai jis atsistatys. Naujokams iki 10000 patirties taškų automobilių stovėjimo aikštelės paslaugos bus visiškai nemokamos. Verta paminėti, jog maksimalus nuomos laikas 600min arba 10 valandų. Praėjus 10 valandų turėsite pasiimti tr. priemonę, o norit vėl priparkuoti, turėsite susimokėti už paskutines stovėjimo paslaugas.

    Pervežėjų darbo sistema,
    Atnaujinta pervežėjų darbo sistema. Nuo šiol kiekvienas GTA SA žemėlapio didmiestis turės savo individualų pakrovimą, kuriame pervežėjai pasikraus krovinius. Pervežėjui prieš pradedant darbą visų pirma jis savo darbo bazėje turėsi pasiimti kontraktą. Kontrakte bus nurodyti reikalavimai, kuriuos įvykdžius darbuotojas gaus numatytą atlygį ir papildomas premijas. Gavus kontraktą pervežėjui reikės nuvykti į vieną iš didmiesčiuose esančių pakrovimų. Pakrovime pervežėjas pats turės pasikrauti krovinį naudojant motorinį keltuvą. Pasikrovus krovinį su motoriniu keltuvu pervežėjas turės pristatyti į vieną iš didmiesčiuose esančių iškrovimų. Svarbu paminėti, jog kroviniai bus trijų rūšių. Tai pavojingas, sunkus ir trapus. Kiekvienas krovinys turės unikalų savo gabenimo būdą. Gabenant pavojingą krovinį jeigu atsikabins krovinio priekaba nuo tr. priemonės tokiu atveju krovinį teks vykti pasikrauti iš naujo. Jeigu gabensite sunkų krovinį, tokiu atveju bus ribojamas tr. priemonės greitis. Gabenant trapų krovinį jį reikės saugoti nuo žalos ir gabenti labai atsargiai. Taip pat atnaujinta ir parduodamų tr. priemonių pristatymo sistema. Principas išlieka tas pats, tik viskas labiau optimizuota ir supaprastinta, jog naujokams būtų viskas aiškiau ir paprasčiau.

    Žvejybos sistema,
    Sukurta nauja žvejybos sistema. Nuo šiol žvejyba bus viena iš serverio verslo šakų. Serveryje iš viso bus keturios žuvininkystės įmonės, kurios užsiims žuvies gaudymu. Visas žuvininkystės įmones galės valdyti paprasti  serverio žaidėjai. Kad galėtumėte valdyti atitinkamą žuvininkystės įmonę, jums reikės ją įsigyti už atitinkamą sumą pinigų. Įsigijus žuvininkystės įmonę žaidėjas galės sukurti kontraktus, kuriuose bus galima nurodyti žuvies supirkimo kainą, kiekį ir kontrakto įvykdymo laiką. Sukurtus kontraktus galės pasirašinėti paprasti serverio žaidėjai. Žaidėjai įvykdę kontrakto reikalavimus, pristatę atitinkamos rūšies ir atitinkamą kiekį žuvies, žaidėjai gaus nustatytą įmonės savininko atlygį. Įmonės savininkas pristatytą žuvį galės parduoti serveriui. Kuo žuvis šviežesnė, tuo įmonės savininkas gaus didesnį atlygį. Pats žvejybos principas yra paremtas žvejyba iš katerio. Sudarius sutartį žaidėjas gauna katerį, kurio pagalba turėsite plaukioti po kibimo taškus. Kiekviename kibimo taške kimba skirtingos rūšies žuvis, todėl visų pirma turėsite leistis į nuotykius ir surasti reikiamos rūšies žuvį, kurios iš jūsų reikalauja kontraktas. Įvykdžius visus kontrakte iškeltus reikalavimus ir pristačius pagautą žuvį žaidėjas gauna sutartyje numatytą atlygį  ir atitinkamą kiekį žvejo patirties taškų. Kaupiant žvejo patirties taškus žaidėjas atrakina vis aukštesnio lygio žvejybos asortimentą, kuris leidžia žvejoti aukštesnio lygio žuvį. Aukštesnio lygio žuvies rūšis taip pat yra brangesnė, todėl jūsų uždarbis su kiekvienu lygiu vis kyla. Pasiekus aukščiausią žvejo lygį - 10 atrakinate galimybę žvejoti tinklu. Norint žvejoti tinklu jums reikės draugo pagalbos, kuris taip pat turės būti 10 lygio žvejys ir būtinai turės turėti tinklą. Atvykus į kibimo tašką, užmetus tinklus ir susikabinus jais galėsite plaukioti po kibimo tašką ir taip sugauti sutartyje numatytos rūšies žuvį.

    „C-bug“ alternatyvos sistema,
    Sukurta „c-bug“ alternatyva žaidėjams. Ši alternatyva paremta narkotikų (kokaino) vartojimu. Žaidėjas suvartojęs kokainą gali atitinkamą laiko tarpą naudotis „c-bug“ klaida. Kokainą žaidėjai gali gamintis patys asmeniniam naudojimui arba jį parduoti kitiems serverio žaidėjams. Serveryje, įvairiose vietovėse auga psichotropiniai augalai, iš kurių yra išgaunamas kokainas. Vienai kokaino dozei reikia trijų skirtingų rūšių psichotropinių augalų. Turint visų rūšių bent po vieną psichotropinį augalą žaidėjas turi susirasti laboratoriją, kurioje galės užsiimti kokaino gamyba. Laboratorijos yra apleisti vagonėliai, kurie turi keletą vietų visame „GTA SA“ žemėlapyje. Atvykus į vagonėlį žaidėjas prieš pradėdamas gaminti kokainą turės pasirinkti kokio grynumo kokainą norės gaminti. Kuo kokainas grynesnis, tuo jo veikimo laikas bus ilgesnis. Grynesniam kokainui išgauti reikės daugiau psichotropinių augalų.

    Posūkių sistema,
    Sukurta posūkių sistema. Nuo šiol serveryje galėsite įjungti posūkio signalą automobilyje paspaudę Q raidę (į kairę), E raidę (į dešinę) arba nuspaudus Q ir E vienu metu bei įjungti avarinį. Posūkiai automatiškai degs 3 sekundes, po 3 sekundžių jie automatiškai išsijungs. Avarinis degs 30 sekundžių.

    Krepšinio sistema,
    Sukurta papildoma pramoga serverio žaidėjams - krepšinis. Serverio žaidėjai norėdami pamėtyti į krepšį tai padaryti galės „Blueberry“ arba kalėjimo krepšinio aikštelėse. Visos krepšinio aikštelės turi tas pačias funkcijas. Žaidėjas atvykęs į bet kurią vieną iš krepšinio aikštelių ir užlipęs ant krepšinio aikštelės piktogramos galės pasirinkti vieną iš trijų žaidimo tipų. Vienas iš žaidimo tipų yra tiesiog paprastas pamėtymas į krepšį. Šis žaidimo tipas skirtas susipažinti su krepšiniu mūsų serveryje. Susipažinus su krepšiniu mūsų serveryje galite pasirinkti kitą krepšinio žaidimo tipą. Tai būtų metimų treniruotė. Metimų treniruotėje turėsite mėtyti iš vietų, kurios jums bus atsitiktinai sugeneruotos. Pataikius į krepšį gausite krepšinio taškų, kuriuos galėsite iškeisti į metimo įgūdžių tobulinimą. Tobulinti galėsite vidutinio arba tolimo nuotolio metimo tikimybę pataikyti į krepšį. O kam yra reikalingi įgūdžiui? Atsakant į šį klausimą pristatome kitą žaidimo tipą, tai rungtynes. Rungtynės yra paprastos. Susiradus varžovą pasikvieskite jį šalia savęs. Nustatykite pakvietimo nustatymus tokius kaip prizas, iki kiek nepataikytų metimų žaidžiate ir panašiai. Nustačius visus rungtynių nustatymus pasiūlysite varžovui rungtyniauti. Varžovui sutikus pradėsite rungtynes. Vienam iš žaidėjui pataikius į krepšį kitas žaidėjas turės stoti į tą pačią metimo vietą ir iš jos atlikti metimą. Jeigu žaidėjas pataikys, tada kitas žaidėjas vėl mes iš savo pasirinktos vietos. Jeigu vis dėl to žaidėjas nepataikytų iš tos vietos, iš kurios įmetė jo priešininkas, tokiu atveju toks žaidėjas gautų baudą. Pirmas žaidėjas pasiekęs nustatytą rungtynių baudų kiekį pralaimės rungtynes.

    „Premium“ žaidėjų sistema,
    Nuo šiol iškeisti kreditų į administratoriaus statusą mūsų serveryje nebegalėsite. Administratoriaus statusą keičia premium žaidėjo paslauga, kuri yra administratoriaus ir VIP statuso junginys. Premium žaidėjo statusą sudarys trys lygiai. Paslaugos kaina nesikeičia. Pirmo lygio premium žaidėjo statuso kaina 1500 kreditų, antro lygio 2000 kreditų ir analogiškai trečio lygio statuso kaina 2500 kreditų. Lyginant premium žaidėjo statusą su iki atnaujinimo buvusiomis paslaugomis (administratoriaus ir VIP paslaugomis), premium žaidėjas turi atitinkamų naujovių. Visų pirma įsigijus premium žaidėjo paslaugą bus aktyvuoti privalumai ne tik žaidimo serveryje, bet ir mūsų forume, bei mūsų „Discord“ serveryje! Aktyvavę paslaugą žaidimo serveryje, tuo pat metu forume gausite premium žaidėjo grupę. Gavus grupę jūsų diskusijų vardas bus pažymėtas išskirtine spalva mūsų forume. Nuo šiol forumo nakties rėžimas bus prieinamas tik premium žaidėjams. Premium žaidėjai forume galės daugiau kartų, nei kad įprastai sureaguoti į patinkantį turinį mūsų forume. Premium žaidėjai galės naudoti .gif formato paveiksliukus profilio nuotraukoje ir priderinime. „Discord“ serveryje premium žaidėjai turės išskirtinę grupę, bei vardo spalvą. Premium žaidėjai turės savo atskirą premium pokalbių kanalą, kuriame galės diskutuoti įvairiausiomis temomis ne tik tarpusavyje, bet ir su projekto savininkais! Sugrįžtant prie serverio privalumų, kurie įsijungia aktyvavus premium žaidėjo paslaugą. Žaidėjas turintis bet kurią vieną iš premium žaidėjo lygio paslaugų turės galimybę tiek pasigydyti, tiek susitvarkyti, pakrauti tr. priemonę, kurioje sėdi, tiek nusiteleportuoti į vieną iš nusistatytų individualių teleportų, tiek atsakinėti į kitų žaidėjų pagalbos žinutes, tiek diskutuoti premium žaidėjų racijoje. Turbūt iškilo vienas ir tas pats klausimas - tai koks tada skirtumas tarp premium žaidėjo lygių? Kuo premium žaidėjo lygis yra aukštesnis, tuo mažesni laiko apribojimai, naudojant atitinkamas komandas, žaidėją varžo. Kuo aukštesnis premium žaidėjo lygis, tuo daugiau patirties taškų ir algos darbuose žaidėjas gaus. Žaidėjai, kurie iki atnaujinimo turėjo VIP arba ADMIN 1 lygio paslaugą gaus premium žaidėjo 1 lygio statusą. Žaidėjai, kurie turėjo 2 lygio ADMIN paslaugą, gaus 2 lygio premium žaidėjo paslaugą. Žaidėjai, kurie turėjo 3 lygio ADMIN žaidėjo paslaugą, gaus 3 lygio premium žaidėjo paslaugą. Paslaugų galiojimo laikas bus analogiškas jūsų turėtoms paslaugoms. Jeigu turėjote administratoriaus draudimą, tokiu atveju geros naujienos jums, draudimų nebelieka.

    Apmokymų sistema,
    Sukurta nauja apmokymų sistema. Užsiregistravus serveryje ir patvirtinus registraciją su tel. nr. trumpai žaidėjas yra supažindinamas su bendra informacija apie projektą, jo misija, vizija ir vertybėmis. Taip pat yra pristatoma projekto administracija. Trumpai apžvelgiame projekto sistemas, serverio žaidėjus ir taisykles, kurių privalo laikytis žaidėjai. Toliau supažindiname serverio žaidėją su pagrindine informacija apie žaidimų serverį, kuri mūsų nuomone yra svarbi naujokams. Visų apmokymų metu stengiamės pateikti konkrečias vizualines situacijas panaudodami interaktyvius metodus. Taip siekiame atkreipti naujokų dėmesį ir skatinti domėtis pateikiama informacija apmokymų metu. Pabaigoje žaidėjas gali pasirinkti savo pradinį įvaizdį. Apmokymų informaciją bet kada ir bet kuris žaidėjas gali peržiūrėti iš naujo.

    Dalybų sistema,
    Sukurta nauja dalybų sistema. Ši sistema žymiai palengvins administracijos darbą, nes dalybų sistema nuo šiol tampa visiškai automatizuota. Projekto administratoriui nustačius atitinkamus dalybų nustatymus ir reikalavimus yra sukuriamos dalybos ir pradedamos nustatytą valandą. Kol dalybos nėra prasidėjusios, kas atitinkamą laiko tarpą prisijungę serverio žaidėjai yra informuojami apie būsimas dalybas. Prasidėjus dalyboms serverio žaidėjai gali peržiūrėti daugiau informacijos apie dalybas. Taip pat žaidėjai mato kokie žaidėjai laimi dalybas. Nauja dalybų sistema mums atveria dar nematytas idėjas, kuriomis pasinaudojus džiuginsime Jus padidėjusių dalybų skaičiumi!

    Kortų lošimo sistema,
    Kauliukus keičia kortų žaidimas. Žaisti kortomis žaidėjai gali lošimų punkte, kuris yra „Blueberry“ miestelyje. Atvykus į lošimų punktą vienas iš žaidėjų gali pasiūlyti kitam žaidėjui lošti kortomis. Žaidimas yra elementarus. Abu žaidėjai gauna po tris kortas. Žaidėjas pats turi pasirinkimą kada ir kiek kortų nori atversti. Svarbu, jog žaidėjas atverstų savo kortas per nustatytą laiko tarpą ir kad kortų suma neviršytų taškų sumos, kuri yra 21. Pasibaigus laikui laimės tas žaidėjas, kurio atverstų kortų suma bus lygi 21 arba bendra turima kortų suma bus arčiausiai 21.

    Pakvietimų sistema,
    Nuo šiol žaidėjas registracijos metu galės įrašyti žaidėjo vardą, kuris pakvietė į mūsų serverį. Už pakvietimą žaidėjas gauna 15% kreditų, kuriuos užsisakys naujas serverio žaidėjas. Tokiu būdu skatinsime turinio kūrėjus kurti reklamos tipo turinį mūsų projekte. Tokiu būdu sieksime pritraukti į projektą naujų žaidėjų.

    Specialūs pasiūlymai,
    Sukurti specialūs paslaugų pasiūlymai. Šiuo metu pasiūlymuose galite rasti tris paketus, kurie susideda iš įvairių paslaugų. Naujoko paketas, standartinis paketas ir senbuvio paketas. Paketai sukomplektuoti taip, jog juos perkantys žaidėjai sutaupytų atitinkamą kiekį kreditų.

    Tiuningavimo dėžės,
    Buvo atnaujintos tiuningavimo dėžės. Dabar atidarant tiuningavimo dėžę yra šansas, jog gausite automobilio patobulinimus. Patobulinimų komplektacijos yra trys, kurias sudaro stabdžių, įsibėgėjimo ir maksimalaus greičio patobulinimai. Patobulinimų pagalba tr. priemonė greičiau įsibėgės, greičiau sustos ir pasieks didesnį maksimalų greitį. Taip pat atidarant tiuningavimo dėžę bus galima gauti unikalią mašinos komplektaciją. Apie komplektacijas žaidėjus informuosime medijoje ir forume.

    Komandų sąrašas,
    Buvo atnaujintas visų serverio komandų sąrašas, kurios yra prieinamos paprastiems serverio žaidėjams. Komandos buvo suskirstytos į penkias grupes. Tai pagrindinės, transporto, darbų, paslaugų ir kitos komandos. Komandų suskirstymas į grupes leis greičiau surasti ieškomą komandą.

    Vaistinėlės,
    Buvo atnaujinta vaistinėlių sistema. Nuo šio žaidėjas įsigijęs vaistinėlę iš mediko galės pagydyti ne tik save, bet ir pasirinktą žmogų. Tikimės, jog tai padės mėgautis žaidimu tiems žaidėjams, kurie nenaudoja privilegijų, kurias gali įsigyti už kreditus. Taip tai turėtų padidinti vaistinėlių sunaudojimą, kas reiškia pelną medikams.

    Kodų sistema,
    Sukurta kodų sistema. Dar viena pramoga serverio žaidėjams, kuri įtrauks ne tik žaidėjus žaidimų serveryje, bet ir socialiniuose tinkluose, forume ir net „Discord“ serveryje! Projekto administracija gali sukurti lagaminą atitinkamoje žaidimų serverio žemėlapio vietoje, kurį norint atrakinti reikės atitinkamų simbolių kombinacijos (kt. kodo), kurią žaidėjai galės rasti mūsų medijoje („Facebook“, „Discord“ ir pan.). Suradus lagaminą ir žinant jo kodinį raktą, serverio žaidėjas atrakinęs lagaminą laimės nustatytus projekto administracijos prizus.
    Mechanikų darbo sistema,
    Nuo šiol mechanikams su DFT-30 tr.priemonę paimant laužą reikės išlipti iš tr.priemonės, įjungti tempimo gervę su komanda (/gerve) taip pat prikabinti kablį prie norimo laužo su ta pačia komanda ir grįžus į tr.priemonę spaudinėjant Y klavišą laužą užtempti ant tr.priemonės. Taip pat tą padaryti galėsite ir su laužais kurie pateko į vandenį ir seniau iš ten jų ištraukti negalėdavote.
    Greičio matuoklių sistema,
    Perdaryta matuoklių sistema, nuo šiol matuokliai duos kitaip baudas. Jeigu viršysite greitį 20% daugiau nei nurodytas leistinas jūs gausite 1 ieškomumo lygį ir baudos (baudos skaičiuojamos pagal viršytą greičio kiekį, kuo daugiau viršysite greitį, tuo didesnį bus piniginė bauda). Jeigu pinigų baudai susimokėti neturėsite, gausite 1 įtarimo lygiu daugiau. Taip pat nuo šiol vairavimo nuobaudos skaičiuosis atskirai ant kiekvienų teisių, bei maksimalus nuobaudų kiekis iki teisių praradimo bus 20 nuobaudų. Taip pat pakeisti matuoklių fiksavimo greičiai, mieste maksimalus greitis 90km/h, užmiestyje 120km/h. Jeigu esate naujokas iki 1500 patirties taškų, važiuojate su policijos, medikų mašina, neturite nei vieno įtarimo matuokliai jūsų nefiksuos.




    Vien tik su mūsų pastangomis šis atnaujinimas nebūtų toks šaunus, todėl norime padėkoti kolegoms, kurie prisidėjo prie šio atnaujinimo ir jį padarė žymiai geresnį. Vienas iš šio atnaujinimo kaltininkų buvo @ES.^, kuriam tikrai norime nuoširdžiai padėkoti už sistemas, kurios po šio atnaujinimo atsidurė greenside.lt! Taip pat norime padėkoti „Quel“ ir „North Mapping“ už nuostabų vizualinį „RedCounty“ miestelių atnaujinimą tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Taip pat asmeniškai noriu padėkoti @Rebeka ir @Mantas, kurie mane pavadavo ir taip pat prisidėjo prie šio atnaujinimo kai dėl asmeninių priežasčių buvau atsiribojęs nuo projekto veiklos. Taip pat didelis AČIŪ projekto komandai, kuri prisidėjo prie atnaujinimo testavimo. Be visų šių žmonių atnaujinimas nebūtų buvęs toks koks yra dabar! Rezultatu esame be galo patenkinti, kuriuo norime pasidalinti su kiekvienu iš Jūsų!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.