Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Fantomas Spice

Neaktyvus

  • 28

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Pranešimai parašė Fantomas Spice

  1.  Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fantomas_Spice


    ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius):Sabre, 260 km, juoda išskirtinė spalva, be tune , 1 daužtumas.


     Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida)


     


    ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: 40,000-50,000$.


     Papildoma informacija. Galiu ir keisti į transporto priemonė.


    http://imgur.com/a/e2STb


    b2ccbcc246a68ea740f62f37a4b64dbf573.jpg


     


  2.  Jūsų Vardas_Pavarde? Fantomas_Spice


     Ką veiksite su prizu? Važinėsiu , tikrai nepraganysiu, dovanu nepragano..  :wub: 


     Kodėl norite laimėti? Būtų puiki motyvacija lykti serveri , ir šeip išties puiku kažka laimėt :rolleyes: 


     Ar tikites laimėti? Viltys durniu motina, o kitaip sakoma , nežaisi nelaimėsi  :P 


  3. Iš esmės įdėja gal ir įdomi , bet pagalvojus kas dirbtu toki darbą? Naujokas jei sudaužytu o jis tikrai sudaužys nes jis naujokas iš ko jis susimokės jei mašina iš salono tarkim? Ir šeip prisiveistu tu mašinu su kosminė rida ir tiesiog tai taptu bonalumas ir niekas į tai neatsižvelgtu. Tarkim man pačiam malonumas vairuoti savo automobilį ir žinoti kad aš prasukau su juo tiek kilometrų ir jis priklauso tik man  :wub:  O šeip puiku kad dalinies įdėjom , bet manau neprigys.

  4. 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Fantomas_Spice


    2) Kokios pagalbos jums reikia?: Paprastos . forume.


    3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Taigi norėčiau sužinoti kaip pašalinti ta statistikos lentelė paraše, keista , kai statau savo paveiksliuką ji atsiranda , kai ištrinu ji dingsta, norėčiau ja pašalinti , ir kad lyktu tik mano parašas. Didelis ačiū iš anksto.

  5. Prieš veidrodį stovi savo fotke įrėmini ką žn suprantu mergos o čia.... afganas.

     

    17? daugiausiai 15 numesčiau.

    Kiekvienas iš mūsų moka kritikuoti , vietoi to kad pažeminti  ,galėtum tiesiog patylėti , ir praeiti po šalį , ir su tavim malonu susipažint  :P

  6. Sveiki.Taigi esu vardu Dominykas  :P Man 17 metų , gyvenu sostinei . Esu pamišęs automobilių megėjas, ypač vokišku, ir butent bmw :wub:  . Studijuoju auto elektronika , tad ruošiuosi gyvenime pasiekti kažką iš mechaniko puses, iš esmės labiausiai domina šona slydžio varžybos. Užsiemu kartingais , tad manau mano metu jau daug sužinojes apie keturatės transporto priemonės  :wub: .Sportuoju KICKBOXING/MUAY THAI , treniruojos pas viena iš geriausiu lietuvos čempionu tai yra Sergejus Maslobojevas - TEAM KUVALDA/SPARTA GYM.Dar pomėgis būtų stalo tenisas, šis nuostabus žaidimas mane įtraukė kai mokykloje pastatė teniso stalą , tad tada buvo jau aišku kad galima bus pasiekti kažko ir šitoi sporto šakoi , tad mokykloje laikau antra vietą. Nesimokau per geriausiai , bet ir durniaus nevoliuoju , tad kažkaip susiderina visi užsiemimai ir viskam užtenka laiko. Mėgstu kai visa diena buna užimta ir suplanuota. Gyvenu ateitimi , nes tikiu kad tavo gyvenimas priklauso tik nuo tavęs ir turėtum siekti kažko geresnio šiam gyvenime nes jis pas mus vienas ,norėtusi pragyventi spalvingai , kad nebūtų gaila pasenti. ^_^  Žinoma kaip ir kiekvienas paprastas bahuriukas iš rajono nori atsipalaiduoti namie , tad atsiranda laiku ir ir kompiuteriniams žaidimams, iš esmės žaisdavau xboxų lanu , bet prisiminus sampo laikus sunkiai pamiršti tuos vakarus ,tad gryžti ir jauti ta pati malonuma kaip ir anksčiau :D .Serveris patraukė demesi , kaip ir sakiau linksma kompanija bei administracija , ypač patiko serverio sistema , pukiai žiuri į naujokus , pagirtina, manau serveris turi žvalia ir tolima ateiti , jei savininkas nenuleis rankų ir visada stebins savo žaidėjus . :wub: . Manau susibendrausim padėsiu tikrai kuo galėsiu , nugaros neatsuksiu.  :rolleyes:

     

     

    28d1951d57e656624685162348535ae1546.jpg

  7. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fantomas_Spice


    Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016.0610 .


    Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Maždaug apie trys metus neskaičiuojant petraukų.


    Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Girdėtas iš draugu lupų, bet esu žmogus konkretus ir atsižvelgiu tik į faktus , tad padėjo gtatop puslapis.


    Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jūsų serveris turi įdomu gamemoda, puikios sistemos bei scriptai, labai patiko apmokymu sistema, labai originalu ir pagirtina , puikiai atliekate savo darbą , esu sužavetas ir maloniai nustebintas. O pagrindinė priežastis manau būtų kad visada žmonės ieško kažko geresnio nei turi dabar.


    Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvygdžiau, linksma patiko, apmokau serverio komandų, bei sužinojau svarbiu vietu.


    Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Kolkas dirbt neteko , žvejybos sistema unikali ir įdomi , manau greičiausiu metu įsidarbinsiu į rimtesnis darbą ir įgysiu daugiau patirties.


    Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Serverio komandu pagalba , nelabai sunkiai .


    Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Nu tenka , nes reikia priprast prie serverio vietų.


    Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne ne ne nebuvo tokiu nesamonių. draugiški žaidėjai , bei nuostabus administratoriai.


    Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pakankamai, visiškai ne.


    Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Teko pora klausimu paklaust, padėjo greit ir sklandžiai.


    Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kviečiau tik taksi , o ten vyrukai reaguoja super.


    Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas tvarkingai padaryta, aiškiai kaip ir turi but.


    Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Pagrindai tai čia pajamos , manau reikėtu suteikti biški daugiau pinigelių , kad kaip ir kiekvienas emigrantas turėtu kažkiek pinigėlių isitvirtinti naujoje šalyje.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.