Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jimmy_West

Neaktyvus

  • 56

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Jimmy_West sureagavo į Rokas tarp Atitinkami pakitimai serverio taisyklėse,   
    Atitinkami pakitimai serverio taisyklėse,
    Šiais pakitimais išsprendėme keletą problemų. Visų pirma lagaminėlio (ir jo kodo) lokacijos išdavimu viešai „/p“ arba „/pagalba“ komandų pagalba. Nuo šiol už tai žaidėjai bus tildomi kaip už blogą „/p“ arba „/pagalba“ komandos naudojimą.
    Taip pat apsisprendėme, jog „/pagalba“ komanda turėtų būti labiau orientuota į pagalbą serverio žaidėjams, o ne skirta pasisveikinimams. Todėl tokie žaidėjai taip pat bus tildomi už blogą „/pagalba“ komandos naudojimą.
    Toliau bėgimas nuo policijos. Nuo šiol naudojantis serverio ar žaidimo klaidomis, pvz. bėgant nuo policijos su dviračiu ir panaudojus „x2/x3 jump“ administratorius galės jus užšaldyti (panaudoti „/freeze“ komandą).
    Tas pats galioja ir premium žaidėjams, kurie panaudoję premium žaidėjo komandas, kaip pvz. „/ptp“ sieks atsikratyti policijos ir taip bandys vengti bausmės, administratorius galės panaudoti „/freeze“ komandą.
    „Greenside“ administracija
    2021, vasario 14d.
  2. Haha
    Jimmy_West sureagavo į Aivaras tarp 2021.01.27 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.2)   
    Atnaujinta pinjatos sistema. Nuo šiol serveryje nuo 8:00 iki 24:00 atsiradinės pinjatos miesteliuose, jas reikės sunaikinti spaudinėjant dešinįjį pelės klavišą. Žaidėjai padarę atitinkamai pinjatai žalos gaus prizą, bei vienas iš žaidėjų, padaręs pinjatai žalos, atsitiktiniu būdu, gaus pagrininį prizą, kuris yra dvigubai didesnis, nei standartinis prizas.
    Nuo pagrindų perkurta banko ir bankomatų sistemos. Visi langai bus labiau intuityvus. Taip pat atsirado naują funkcija, banke galėsite pažiūrėti bankinius išrašus, kada darėte bankines transakcijas. Naudojantis bankomatais Jūsų veikėjas bus animuotas, taip žaidime perteikiant daugiau gyvumo.


    Atsiradimo (spawn) vietoje pridėtas dviračių nuomos punktas. Pakoreguotos kainos žvejybos įmonių savininkams. Žuvų kainos parduodant į serverį svyruos nuo 56€ iki 75€. Pakeistos stovėjimo aikštelių kainos, nuo šiol paprastas parkavimas kainuos 10€, parkavimas su krovimu 20€. Pašalinta komanda /dmraktas, nes atnaujinus darbų transporto sistemą ji tapo nebereikalinga. Iš /info lentelės pašalinta informaciją apie tai koks direktorius yra žaidėjas, nes tai galima peržiūrėti per /direktoriai komandą. Pridėta daugiau vietų kur galima atsisėsti ant suoliukų. Naudojant peilį saugioje zonoje, Jūs jį visiškai prarasite. Esant /edalyvauti evente, Jums neveiks /ptaisyti, /pgydytis, /vaistinele, /mirankiai komandos. Pridėta daugiau veikiančių gėrimo aparatų vietų. Padaryta, kad žvejojant nebegautumėte AFK lentelės kuri trukdo žvejybai. Pdaryta, kad /ptp komandoje iškarto matytumėte teleporto pavadinimą. Sutvarkyta, kad pervežėjams kontraktų pervežimu rekordus rodytu tikslia seka. Sutvarkyta, tvarkos prižiūrėtojams paramos suteikimo komanda. Sutvarkyta, kai po serverio restarto daugelis žuvies kompanijų prarasdavo savo aktyvius kontraktus. Sutvarkyta, kad picerininkai iš sandėlio galėdavo pasiimti picas be darbo aprangos. Sutvarkyta, kad kortu žaidime retkarčiais iškritus tūzui būdavo blogai suskaičiuojama kortų reikšmė. Sutvarkyta, kad negrodavo PWR radijo stotis. Sutvarkyta, kad tr.priemonių turguje viena tr.priemonė atsirasdavo apsisukusi ne ta kryptimi. Sutvarkyta, kad baldų parduotuvėje vienas baldas buvo ne savo skyriuje ir neatitiko pavadinimo. Sutvarkytos rastos rašybos klaidos.
  3. Patinka
    Jimmy_West sureagavo į Andrey_Lebedev tarp 2021.01.21 UPDATE (GREENSIDE # 0.2.0)   
    Perskaičiau viską nuodugniai. Įvertinau, apsvarsčiau bei kartu su kolegomis įvykdėme šiokį tokį testavimą, po serverio paleidimo. Atsiprašau už kiek subjektyvią kritiką, tačiau manau ji yra sveika tolimesniam projekto augimui.
    1. Narkotikai bei kokainas. Viskas skamba puikiai, tikrai. Sistema įdomi, sakyčiau, kiek neįprasta. Prove me if I am wrong, bet būtent tam pribresti reikėjo trijų metų? Rimtai? Trijų metų? Kartu su psichodelinių augalų rinkimu, visu gamybos procesu, pagaminti vieną gramą užtrunka labai grubiai apie pusvalandį (kartu atsikratyti teisėsaugos, surasti gamybos lokaciją bei tam reikalingus komponentus, gamybos procesas ir etc.). Ar aš vienas matau kažkokį labai stiprų rūką ankstyvą ryta per kurį nieko nematau ir nerandu logikos, ar čia tas kokainas mane veikia? Kartu, teisėsauga, kaip ir dominuojanti serverio grandis, dabar gavo DAR daugiau veiklos būtent šiam atnaujinimui bei skiriamų suvaržymų iš jų pačių pusės paprastiems žaidėjams. Ar tikrai parodydami intencija įtraukti gaujas bei aktyvias SA:MP veiklas atgal į serverį, šis sprendimas buvo geriausias? Jei jau kopijuojame GTA5 RP visą konceptą, kuris yra apsupamas kitomis papildomomis aplinkybėmis iš abiejų pusių, galbūt reikėjo ir teisėsaugai pridėti papildomų veiklų, apart to, kad jie šturmuotų visas galimas gamybos lokacijas, ir/ar nuolatos sektų paprastus žaidėjus, galų gale, taip numarinant visą "kokaino" atnaujinimą?
    2. Okay, whatever, judam toliau. Žvejybos sistemą manau galime suprasti labai labai paprastai, jeigu turime bent šiokius tokius ekonominių žinių pagrindus. Žvejojant pusantros valandos, su suteiktais žvejybos įmonės kontraktais, uždirbame labai grubiai 2.000€. Išsinuomoti dviratį - 1.200€ (apart grąžinimo sistemos, kur atgauname 100% nuomos sumos). Pilnai pavalgyti - labai grubiais skaičiavimais 250€. Gal čia man, nėra suprantama, bet ar nesukūrėte oligopolijos, t.y., žvejybos įmonės ir jų direktoriai daugiausiai pasipelnys iš beveik dykai žvejojančių žvejų? Galbūt buvo verta sukurti ir žuvų supirkimo punktus, kuriuose, galiu galvą guldyti, žvejai uždirbtų daugiau?
    Teisių perlaikymas kainuoja 500€, antras perlaikymas 700€, dviratis nuomai dar vis 1.200€.
    3. PREMIUM narystė. Kaip supratau, bus galima nusipirkti skirtingo lygio narystę, už skirtingus kreditų kiekius. Bet visos bus PREMIUM. PREMIUM - aukščiausio lygio kvalifikacija, ar "lygis". Galbūt įsivėlusi logikos klaida, bet ar neturėtų tai būti pati brangiausia narystė PREMIUM, pigesnė tarkim GOLDEN, dar pigesnė SILVER, ar dar kitais identifikavimo pavadinimais nurodyta narystė? "Aš PREMIUM narys" (pigiausias, brangiausias?).
    4. Begalės atnaujinimų vidinėms sistemoms bei jų optimizavimui. Ar to nebūtų užteke paprastiems serverio atnaujinimais? "Size does not matter" - kalbant apie tokį didžiulį tekstą, kurį aprašė Aivaras. 
     
    Ar aš čia vienas nesileidžiu būti paveikiamas masinės GRANDIOZINIO ATNAUJINIMO naujienos ar tiesiog keli punktai neturi jokios loginės sekos ir/ar greitu metu viskas labai stipriai nublanks, ką mums kaupė pagrindinė administracija per šiuos tris metus?
     
     
  4. Patinka
    Jimmy_West sureagavo į Lietuviskas_Zmogus tarp Forumo klaidos   
  5. Haha
    Jimmy_West sureagavo į Mantas tarp Unban Tautvis_Finger   
    Neatblokuotas
  6. Liūdnas
    Jimmy_West sureagavo į Mantas tarp Peikiu Forever_Young   
    Prižiūrėtojas nubaustas 1 įspėjimų.
    Papeikimas neturėjo didelės reikšmės galutiniame sprendime, tačiau buvo gan nemažai kabliukų viduje, kurie nebus viešinami.
  7. Patinka
    Jimmy_West sureagavo į Forever_Young tarp Peikiu Forever_Young   
    Sveiki, pradedant ties taisykle, kas liečia darbo kanalus - ji nebuvo tokia, kokią jūs paminėjote, akcentuota direktoriui buvo tai, kad jeigu žaidėjai kurie nedirba yra darbo kanale ir trukdo - privalo tvarkytis kanalą ir juos iškelti į kitą kanalą, tai vadovų ar žaidimų, bet ne laikyti kartu su žaidėjais dirbančiais viename darbe. Šiuo atveju buvo gauta skundų iš žaidėjų, tiek iš seniau, tiek dabar, taip pat iš nario kuris stebėjo direktorius man išvykus, todėl šitoje situacijoje jūs buvote informuoti neteisingai, jums būti darbo kanaluose niekas nedraudžia iki tol - kol jūsų buvimas, netrukdo kitiems žaidėjams ir nekeliate bereikalingo triukšmo ir taip buvo visad, tik dabar buvo pradėta akcentuoti direktoriams nuo to tarpo - kai renkant mechanikų direktorių, mechanikų kanale buvo betvarkė ir žaidėjai nežaidžiantys šiame projekte, rėkavo kanale, žaisdami įvairius žaidimus, tačiau toli gražu ne sampą ir trukdė tuo momentu dirbantiems mechanikams.
    Taip pat, kas liečia taisyklę policijos departamente su ja buvo išsiaiškinta šimtus kartų ir apie taisyklę toli gražu žinojo visi serverio žaidėjai, tik ne mane peikiantysis, dėl ko irgi pasidaro įdomu. Taip, buvo tema neatnaujinta ir nesutvarkyta, niekas to nesako jog ji buvo, bet diena po palikimo, jį buvo sutvarkyta ir paruošta naudojimui, taip pat darbo kanalo aprašyme ši taisyklė buvo interpretuota, todėl nelabai suprantu, ties kuria vieta šioje situacijoje yra padaryta kažkas neteisingo. Taip, aš pasakiau jog jeigu tau netinka projekto tvarka - palik projektą, tokia yra ta realybė, jeigu dėl tos taisyklės skustusi bent 30 procentų serverio žaidėjų - jį būtų pertvarkoma, bet kai vienam žaidėjui viskas neįtinka, lengviausias bėdos išsprendimo būdas - palikti projektą, ieškotis tokio kuriame rasi taisykles ir nuostatas atitinkančias savo norus, na arba taikytis su jomis, jūsų reikalas.
    Kalbant apie situacijas ties skolomis, neprofesionalus ėjimas, tačiau čia buvo abipusis nesusipratimas, nes tiek jis, tiek aš vienas kito nesupratom/neišklausėm iki galo, o statyti žmogų į rėmus, kuomet skola buvo neterminuota, kas turbūt labiausiai ir sukėlė daugiausiai neaiškumų, na, o einant prie esmės, tai ši situacija buvo išspręsta, su žaidėju buvo atsiskaityta ir jis neturėjo jokių skundų dėl to, todėl nesuprantu, kodėl situacija, kuri buvo išspręsta yra akcentuojama čia.
    Na ir užbaigiant tavo įrašymu į stulpą, tai nėra principai ar kažkas, toli gražu esate toks pat lygus žaidėjas kaip ir kiti, nestatau ir nestatysiu jūsų į rėmus, asmeninės nuomonės ir kiti dalykai lieka uždaryti ryte už durų, išeinant iš komforto zonos ir grįžtant prie darbų kaip direktorių prižiūrėtojui, įrašytas buvote už tai, jog nesupratote konkrečiai reiškiamų perspėjimų, jog laikas nusiraminti, neprovokuoti žaidime, nepaisant to, jog forumo būsenos atnaujinimai buvo ignoruojami, jūs tai perkelėte į žaidimą, kurstėt žaidėjus, skleidėt viešai įvairius, nepriimtinus, provokacinius pranešimus, kurie nėra toleruojami mūsų projekte.
    Kalbant apie jūsų dažnai akcentuojamą išsikėlimą, nelygybę žaidėjams ir panašius dalykus, to nėra pas mane ir niekada nebuvo. Atstovavau ne vieną firmą, būdamas direktorius, visad bendravau su žaidėjais lygiai ir jų nestačiau į rėmus, tuo pačiu dalyku vadovaujuosi dabar, bendrauju su visais ir bendraučiau su kiekvienu iš jūsų, jeigu būtų reikalas, neignoruočiau ir nestatyčiau į jokius rėmus, taip pat žinote, jog esu prieinamas tiek forume, tiek žaidime, tiek skypeje todėl galiu pabendrauti su kiekvienu iš jūsų jeigu kyla nesusipratimai. Papeikimas, kurio galėtų nebūti, jeigu siektumėt komunikacijos, o ne rašytumėt jog direktorių prižiūrėtojas išsikėlęs save aukščiau, jus paprastus žaidėjus stato į rėmus, nors kontakto užmegzti net nepabandėte. Nepamirškit, minėjau viršuje, jog atsikėlęs, prisėsdamas prie kompiuterio aš esu direktorių prižiūrėtojas, asmeniškumus ir visa kita metu į šoną ir su tuo nesusiduria ne vienas žaidėjas, todėl rekomenduočiau kreiptis į mane atsiradus neaiškumams, visada aptarsime ir išsiaiškinsime ir galbūt jūsų nuomonės susidarymas pasikeis, nors neįsivaizduoju, dėl ko jis galėjo susidaryti toks, priešingai nei turėtų būti.
    Taip pat, dėl dezinformacijos bus pasikalbėta su direktoriumi, kodėl jūs, jūsų grupė žaidėjų, buvo iškelti iš kanalo, nepaaiškinant kodėl buvote iškelti ir kodėl, nusiskundimai jeigu kartosis - jūs būsit iškeliami, tačiau jeigu planuojate išlikti kanale, jame lankytis - puiku, prie jūsų niekas nelys, tvarkos ir santarvės, viskas ko iš jūsų prašoma, pašaliniai kanale leidžiami iki tos ribos, kuomet žaidėjai dirbantys firmoje neturi sąlygų dirbti, dėl kitu pašaliniu kanale trukdymo.
    Tai nėra nauja tvarka, kurios nežinotų kažkuris direktorius, tačiau tai eilinis nesusipratimas (bent aš taip manau) ir direktorius jus iškeldamas nepaaiškino, situacijos, kodėl tai padarė ir kaip, arba paaiškino, bet neteisingai. Kad ir kaip ten bebūtų, šitokių situacijų stengsiuosi išvengti, pats dalyvausiu tokiose situacijose ir išklausysiu abejas puses, tiek jūsų, tiek darbuotojų, tiek direktoriaus.
    Na ir apibendrinant, labai liūdna, jog jūs nesiekiate komunikacijos, o rašote papeikimus, nes šitame papeikime nematau neišspręstos, ar neaiškios situacijos, paskutinė kuri yra užsilikus, nuo vakar, bet ir tai jį nebuvo aptarta, girdėjote tikriausiai ką norėjote girdėti, o direktorių prižiūrėtojui parašyti, paklausti kodėl buvote iškelti nesugalvojote, jeigu tai būtų principai, jūsų buvimas darbo kanale savaitės dienomis taip pat būtų kliuvęs, tačiau ne, mano požiūris ir idealogija atstovaujant projekto direktorius ir projektą yra visiškai kitoks, todėl rašyti papeikimus už tai, jog save keliu aukščiau kitų, nėra realu ir teisinga, todėl, nes situacija visiškai kitokia nei ją reprezentuoja jūsų papeikimas. Kaip ir įrašymas į stulpą, jūsų papeikime jis akcentuojamas tik dabar, kai įrašytas buvote prieš pora savaičių.
    Įžvelgiu provokacijos, susireikšminimų ir nusistatymų prieš mane, tačiau tai galime nesunkiai išspręsti, susėdę išgert puodelio kavos, prieš jus nusistatymu neturiu ir toli gražu neturėsiu, kodėl jųs turite nusistatymą prieš mane - neįsivaizduoju, tačiau tikiu, jog anksčiau ar vėliau tai dings, jeigu susėdę išspręsim esančias problemas ir jūsų neaiškumus, jeigu jūs pradėsit kreiptis į direktorių prižiūrėtoją, klausdami kodėl atsitinka taip ar taip, o ne rašysite papeikimus, paminėdami senas situacijas kurios senai išspręstos ir pridėdami naują įvykį, kuris įvyko vakar, net nepasiklausus komandos nario kodėl taip įvyko. Nesiekiu būti jūsų geriausiu draugu, tačiau nesiekiu būti jūsų priešu, aš esu komandos narys, kuris atstovauja projektą ir pasiruošęs atsakyti jums į visus, neaiškius klausimus.
    Laikas užmiršti senas nuoskaudas, jas lieti, gyvenkime čia ir dabar, aš matau šviesią projekto vizija, turiu daug nerealizuotu idėjų, kurias realizuosiu labai greit, o laikas užgydys žaizdas ir manau kažkuria diena, susėdę gerdami kava juoksimės iš šitos situacijos, nes ji yra juokinga.

    Taip pat ir priminimas, jog iš jūsų pusės dezinformacijos nenorėčiau matyti, žaidėjų nuteikimo, neteisingo nuomonės sudarymo reprezuojant mane, priešingai nei yra, pagrindžiant nepagrįstais faktais, nes paskui stebimasi, iš kur atsiranda stulpai, kodėl jie stulpe ir kaip kas. 

    (keletas aktualiu screenshotų - https://imgur.com/a/jOHnRVm)
    Pagarbiai, direktorių prižiūrėtojas. 



     
  8. Haha
    Jimmy_West sureagavo į Jake_Willson tarp Peikiu Forever_Young   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Jake_Willson
     
    • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : @Forever_Young
    • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:
    Na pirmiausia tai peikiamas už piknaudžiavimą savo pareigomis, Kaip daugelis žinote Mūsų mielas DP buvo pasiskolines iš vieno žaidėjo nemenką pinigų sumą,
    Kai vis paprašydavo pinigų, vis neturėdavo, o kai buvo duotas laikas, ir pasakytą jeigu negražins, kreipsis į @Mantas tai buvo atsakytą "Rašyk Dabar" "Išvis už grasinimus galiu negražinti"  Tai ar šitaip turi elgtis Komandos Nariai? Grasinti žaidėjams jog jeigu pasiskūs aukščiau, negražins pinigu? Mano manymu Komandos Nariai turi rodyti visiems mums pavyzdi kaip elgtis, o ne mokyti liaudiškai tariant kaip montuoti ragą. Jei jau esi Komandos Narys tai reiškiasi esi nebaudžiamas???
    https://imgur.com/a/1gkYQp7
    Poto dar dristą iš žaidėjų reikalauti pagarbos???? Man paaiškinkit kaip tokį žmogu reikia gerbti? Kaip jis užsitarnavo pagarbą?
    Grasinimais???
    https://prnt.sc/o21n7n
    https://prnt.sc/o21nz3
    https://prnt.sc/o21opw
    Kodėl taip nevykstą su kitais komandos nariais?
    Nes jie savo pagarbą užsitarnavo, ir nedarė tokių nesamoniu!

    Tesinys:
    Kai buvo renkamas dabartinis PD Direktorius, ir Buvo sukurta laikina, bendra darbo informacijos ir papeikimų tema,
    Tačiau ši tema nebuvo iki galo atnaujinta, puse taisykliu buvo forume, puse teamspeak'e
    Parašius papeikimą už tai kad nubaudė ne pagal forumo taisykles, buvo atsakyta:
    Darbuotojas nubaudė teisingai, pagal teamspeak'o 41taisyklę.
    Bandat paaiskinti jog jeigu serveryje žaidžia 100 žaidėju, jie eis žiurėti taisyklių į darbo temą, ar į nuostatų temą,
    Jog visas 100 žaidėju nesupuls į TeamSpeak'a. Ir paprašiau kad pakeistu nuostatas, ar taisykles.
    Aš gavau šitoki atsakymą:
    Kad čia ne kodeksuose esmė o mano principuose.
    Hmmmm Principai kad bandau paaiškinti kad 100 žaidėju neis į teamspeak'ą žiurėti taisykliu??
    Sekantis atsakymas:
    Neaktuali tavo nuomonė.  jeigu netinka sistemos niekas taves nelaiko.
    Taip išeina jog siulo palikti projektą? Nice Komandos Nario Elgesys.
    Darbo tema sugebėtą redaguoti per 7valandas, nuo papeikimo parašymo.
    Ir ar neturėtu būti kuriamos taiskyles remiantsi nuostatomis?
    https://imgur.com/a/KNJxSUn

    Na ir paskutinis šios dienos topas:

    Sedėjome ramiai Fūristų kanale,
    Aš  @Pablo_Greenas @Calvin_Starks  @Mat_Rix  ( @Laura_Obolis @Pro_Nitro šie du žmonės nekalbėjo, tai gal buvo afk)
    Tai va mes keturiese diskutavome kalbėjomes įvairiausiomis temomis, kai staiga @Forever_Young išmuvino Pablo iš kalano
    ir Pasakė:
    Kad teamspeak'e negali būti pašaliniu, tik tie kas dirba  firmoje, Taip išeina kad jeigu žmogus dirba taxi ir yra vienas kanale, negali nueiti pas medikus pakalbėti?
    nes bus pašalinis asmuo? ar niekur nedirbantis žmogus nueiti pas draugus, jeigu tai leidžia direktorius, ir netrugdoma kitiems?
    Užuodžiu DISKRIMINACIJA!!!

    Ir šiaip pažiurėkite, naišku kiek laiko serveris gyvuos, bet žaidėjus baudžia metam laiko į priekį.
    Biški logikos nesimato, Pats daro nesamonęs poto skundžiasi kad provokacijos kylą, ir įrašinėja į visokiu stulpus metam laiko, ar čia normalu???
     
  9. Patinka
    Jimmy_West sureagavo į Rebeka tarp Nuolatinė atranka į projekto komandą,   
    2019.06.28 atrankos rezultatai,

    Wizard_Airidas

    Apibendrinimas,

    Skelbtis visam pasauliui, kad planuojate palikti projektą, o galiausiai vis tiek kandidatuoti į svarbų projektui postą? Kodėl gi ne. Pripažinkite tiek sau, tiek kitiems, kad toks elgesys nėra tinkamas. Neslėpsiu, kad šįkart buvo kur pasukti galvą, tačiau ilgainiui išaiškėjusios detalės, kaip ir anksčiau minėta, privertė pasirinkti vieną, kuris mąsto, ką šneka - išrinkome savo galva potencialiausią iš kandidatavusių. Tikiuosi, kad tas potencialas laikui bėgant neišblės bei naujasis globalus moderatorius bus įvairiapusiškas, universalus, nešališkas - toks, koks turi būti tikras komandos narys. To ir linkiu naujajam forumo valdovui.

    Greenside administracija,
    2019m., birželio 28d.

     
  10. Haha
    Jimmy_West sureagavo į Teddy_Wiliams tarp Teddy_Williams užblokavo Ponas_Smokingas   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Teddy_Williams
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Ponas_Smokingas
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/PcQARNW
  11. Patinka
    Jimmy_West sureagavo į Rebeka tarp Verslo 400m2 aukcionas,   
    Verslo 400m2 aukcionas,
    Dalyvauti aukcione galite tiesiog pervedę man (Rebeka_Sander) į banko sąskaitą didesnę už pradinę verslo kainą sumą. Po 7d. (gegužės 26d.) daugiausiai pinigų pervedusiam serverio žaidėjui perleisiu verslą. Nelaimėję aukciono žaidėjai atgaus pinigus atgal.
    Pramonės šaka: Technologijos
    Lygis: 4
    Pradinė verslo kaina: 8.000.000 €
    Verslo ID: 49
    Pervedus pinigus man į banko sąskaitą įkelkite pervedimo nuotrauką į šios temos komentarus.
    Aukciono statymai nebus viešinami, todėl statykite tokią suma, kuri garantuotų jūsų laimėjimą.
    Aukcionas vyksta iki gegužės 26d.,
    Greenside administracija.
  12. Haha
    Jimmy_West sureagavo į Rokas tarp Setth_Collins užblokavo Edward_Mckinnon   
    Iki šiol bet kurioje serverio vietoje už cbug'ą žaidėjai buvo blokuojami kaip už klaidų išnaudojimą savo labui. Nuo šiol, cbuginti galima visur (turime prisiimti atsakomybės ir mes, savininkai, nes AC sistema neveikia taip, kaip turėtų), išskyrus tose vietose, kuriose vyksta gaujų veiklos (įskaitant šaudyklą) ir nesvarbu ar tuo metu buvo į ką šaudyti ar ne, tiesiog apsidraudžiame nuo galimų situacijų. Situacijų, kurias po to reikėtų analizuoti ir klausytis laaabai daug skirtingų nuomonių ir po to daryti iš visos sumaltos baltos mišrainės išvadas (ko tikrai nenorime, nes savo laiką skirtą projektui šiuo metu norime investuoti tik į atnaujinimo ruošimą).
    CBUGINTI Į ŽMONES DRAUDŽIAMA BET KURIOJE SERVERIO VIETOJE. ŽAIDĖJAS IŠ KARTO BUS BLOKUOJAMAS.
    Užblokuotas žaidėjas nebus atblokuotas, nes tai ne pirmas atvejis, kai tokioje situacijoje žaidėjai yra blokuojami.
    Užblokavimo anketa tvarkinga.
  13. Haha
    Jimmy_West sureagavo į Cause tarp Peikiu Dave_Destiny (Pervežėjų pavaduotoją)   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey
    • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Dave_Destiny
    • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Pervežėjų
    • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Be ispejimu buvau išmestas iš darbo, kad užtildžiau savo kolega  nors jis mane įžeidinėjo per vip chata taisyklės visiems vienodi, nurečiau sužinoti iš puikaus pavaduotojo už ka gi buvau pašalintas
    • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; 
    1.0.2 Kiekvienas serverio direktorius privalo priimti teisingiausią sprendimą;
    • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :  Čia įrodymai kad turėjau tik 1 įspėjimas: https://imgur.com/a/t2JhU Čia Įrodymai kad buvau pašalintas iš firmos: https://imgur.com/a/ynVBf Bei įrodymai čia: 
    už ka buvo nubaustas kolega
  14. Patinka
    Jimmy_West sureagavo į Forever_Young tarp Kaip apsisaugot nuo DDoS ar DoS atakų (detalizuota)   
    Pradėsiu pradžia normaliai be išvedžiuojimu, jeigu nežinote kas yra DDoS ar DoS pažiūrėkite mano senąją tema. 
    http://greenside.lt/forumas/topic/44273-duk-kaip-apsisaugoti-nuo-vaikų-su-stresseriais/

    Neaprašau galimu atakų metodu nes vistiek jus kas gali ddosinti tai tik vaikai su streseriais arba savo kompiuteriais. 
     
    Pirmiausiai įsiminkite šiuos dalykus:

     > Rimta persona kuri galėtu nulaušti įvairiausius didelius serverius ir turi dideli serverių tinkla niekada jūsų nedddosins tai tik būtų jam laiko švaistymas. (nebent tai būtų stresseris)
    > Nuo DDoS/DoS atakų galima apsisaugot, paneigiu teigini "neįmanoma apsisaugoti nuo DDoS atakų"

    Keliaujam į variantus kaip būtų galima apsisaugoti ir atsakymus į jūsų klausimus:



     1. Atsakingesnis jūsų naudojimasis kompiuteriu ir atsargesnis savo privačių kontaktu dalinimas. 

    Nepaslaptis jog dauguma iš jūsų su savo samp draugeliais ar kažkokiuose forumuose dalinates viešai savo privačiais kontaktais kuriais nevertėtu dalintis. Pabrėžiu nevertėtu (na nebent jus esat šimtu procentu tikras jog jūsų ip adresas realus nebus surastas)  Arba kitokiu atvėju susikurkite kelias paskyras kuriose bus du paskirstymai, pirmoji paskyra bus privati kurioje bendrausite su savo pažįstamais (tikrais draugais) o antra paskyra kurioje bendrausite su visais ir paaiškinsiu konkrečiau ką daryti truputi vėliau. Tiesiog pirmas ir auksinis patarimas, tai rekomenduoja daugelis žmoniu - atsakingiau dalinkites savo privačiais kontaktais kuriais jus naudojates. Taip girdėjau ir taip jog sakė kad ,, čia projekte pareigas užėmu, gi vistiek kažkas turi turėt mano skype. Tai yra nesąmonė, reikia visad turėti du skypes kuriame bus randomai ir savi žmonės. 

    Ar mano interneto tekiejas apsaugotu mane nuo DDoS ataku jeigu į jį kreipčiausi? (PASIDALINKITE PATIRTIMI KOMENTARUOSE)
     
    Kiekvienam aktualus klausimas, vieni pabandė ir sakė jog padeda pakeičia ip adresa o kiti sako jog ne nepadėjo nieko ir pasakė ieškok DDoS šaltinio. Mano situacijomis aš nebesikreipiu į tekieja o pats apsisaugau įvairiausiais būdais tačiau jeigu jus pradėjo DDoSin'ti dėl to jog jūsų nemėgsta ar šiaip nes neturi ką veikti kitaip tariant smaginasi raginu kreiptis į interneto tekieja. Jie privalo sutvarkyti jūsų problemas, na nebent to neįsipareiguoja sutartyje tačiau pagal viska jūsų interneto tekiejas įpareiguotas suteikti jums veikiančia prekę. https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_service_provider

    2. VPN ar Mobilus Internetas.

    Vienas iš dažniausiai naudojamu būdų apsisaugoti yra VPN arba mobilus internetas. Galiu pasakyt tik tiek - vpn gaunasi pigiau nusipirkti ir įsidiegti, tačiau jeigu jus nenorite papildomų programu kompiuteryje tada jums nepakeliui su VPN. VPN kainos yra įvairiausios priklauso nuo to kokį savo paslaugu tekieja pasirinksite, nesiūlyčiau rinktis per daug pigaus nesaugu ir nestabilu. Žinoma egzistuoja tie kurie suteikia nesveikas apsaugas ir yra stabilus nebrangiai tačiau nesiūlyčiau pirkti VPN metams už 5 eurus. O juolab naudoti nemokamo. (nebent tokiu atvėju jeigu jūsų vpn kuris yra nemokamas yra plačiai žinomas ir aptarnauja kažkokia dalį žmoniu pasaulyje). Na o jeigu kalbame apie mobilu interneta, jį naudoti yra patogu tačiau brangu, žinoma priklauso nuo to kokį jus plana turite ir kokį tekieja naudojate, bet kokiu atvėju turint mobiluji interneta yra rizika būti nujungtam tačiau jį sumažėja gal 100 kartų. 

    Turiu VPN/Mobilu interneta, kas toliau?
    Puiku, pirmiausiai tai jeigu seniau naudojotes skype kuri žino daugelis tai laikas užblokuoti jūsų ip adresa ir padaryti jį neprieinama skype resolveriams kurie siusdami jums requesta išgauna jūsų ip adresa. Yra įvairiausiu būdų apsisaugoti nuo skype resolverių, vienas iš senesniu būdų yra senojoje pamokoje, linkas viršuje. O jeigu kalbame apie kitus budus vienas iš jų yra labai paprastas. 
    Keliaujame į skype, atsidarome tools > options.
    Pamate dideli nustatymu sąrašą keliaujame žemyn, advanced > connection. 
    Pakeiskite iš automatic proxy detection į HTTP ir parašykite tai ką matysite nuotraukoje. Į tuščia laukeli po apačia. 

    atlike tai tiesiog spauskite save. Tačiau tai neapsaugos jūsų nuo visu resolveriu, yra tokiu kuriu kodas gerai optimizuotas ir yra naujinamas.. Tačiau jeigu padarėtė tai jau yra žingsnis į prieki. NUSIPIRKĘ VPN/.MOBILU INTERNETĄ VISADA JUNGDAMIESI Į TOKIAS VIETAS KAIP TS (SERVERIUS KURIE YRA NEPATIKIMI) AR SKYPE PRIVALOTE ĮSIJUNGTI VPN/MOBILU INTERNETĄ JEIGU MANOTE JOG GALI KILTI PROBLEMŲ DĖL DDOS.
    p.s. projekto lyderis Rokas irgi naudoja mobilu interneta, tik galbūt išankstinio mokėjimo modema, dėl šito nežinau.
    (aš rekomenduoju naudoti vpn 24/7)

    Kaip ir vienas žmogus pasakė, nesuprantu kodėl kiti žmonės nenaudoja VPN. Nes tai apsaugo ir visur kur benaršytumėt jūsų ip adresas bus išsaugotas ir jeigu jūsų ip adresa išgautu kažkoks idijotas su botnetu ar stresseriu tai tiesiog jis ddosintu VPN serverį kurio galimai jis nenudosintu, nebent naudosites šūdų kuris negarantuoja visiškos apsaugos.

    3. Kreipimasis į interneto tekiejus.

    Apie tai jau kalbėjau viršuje ir pasikartosiu dar kartą, jūsų interneto tekiejai (ISP) yra įpareiguoti jus apsaugoti nuo DDoS ar kitu atakų. Jeigu gaunate didžiules DDoS atakas jas visada užfiksuokite su jūsų windowsu galimybėm arba parsisiunte šia programa.https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/tcpview.as*cenzūra* 
    TCP View nėra sudėtingas naudotis, jį aiškiai parodo iš kur ir kiek paketu eina ir užblokuoja jeigu pavyksta. Įmanoma išgauti visus logus kurios TCP vievas įjungtas išsaugo. Na o jeigu nenorite siustis TCP view'o kuris užema nedaug, siūlyčiau nuvilkti žemyn pelytę į dešni kampą, ten kur parodytas jūsų interneto ženklas. > open network and sharing center > Change Adapter Settings > pasirinkite aktyvu adapterį, turėtu būt maksimaliai vienas arba du. Paspauskite ant jo dešnį pelės klaviša ir status. Tuomet pamatysite štai tokia lentėlę: 
    Sent/Received rodo jūsų gaunamu ir išsiunčiamu paketu kiekį, jeigu jus būsite ddosinimas jūsų Received (gaunami paketai) bus didesni nei išsiunčiami tačiau tokiu atvėju jeigu nieko nedarysite, todėl jeigu esate žalias nenorite naudotis tcp viewų - siūlyčiau tiesiog atsidarius šia lentelę nusifotografuoti ir parašyti interneto tekiejams į elektronini paštą nurodant jūsų privačia informacija ir įterpiant šia nuotrauka. 

    Papildoma informacija, dėkoju @Barking Cow. 
    Norėčiau pridėti jog svarbu yra išsirinktas ""Proxy"" serveris, jų yra keletos rūšių, tai transparent (permatomieji) anonymous (anoniminiai - juos sunku atpažinti) visų rušių tiksliai nežinau, bet rekomenduotina rinktis anonymous. O šiaip pamoka naudinga.
    Cituoju proxy serverio tipus iš tinklusaugumas.lt
    • Visiškai anoniminiai ("elite" arba "high anonymous"). Taip sukonfigūruoti proxy serveriai ne tik paslepia vartotojo IP adresą, bet ir neperduoda parametrų, iš kurių galima nustatyti, kad tai proxy serveris. Svetainių administratoriams jie atrodo kaip eiliniai vartotojai (nebent jiems yra žinomi tų proxy serverių IP ar www adresai).
    • Anoniminiai ("anonymous") - jie taip pat paslepia vartotojo tikrą IP adresą, bet naršant per juos yra paliekami proxy serveriams būdingi pėdsakai, tad svetainių administratoriams lengva nustatyti, kad šis lankytojas atėjo per proxy. Tai nėra kažkas blogai, tačiau kai kurie administratoriai blokuoja prieigą per proxy.
    • Skaidrūs ("transparent") - jie nėra anonimiški: ne tik palieka proxy pėdsakus, bet ir perduoda tikrą IP adresą. Tokie proxy serveriai netinka saugiam anoniminiam naršymui. Jie paprastai naudojami tik naršymui pagreitinti.


    ŠĮ TEMA BUS PLAČIAI ATNAUJINAMA. 



    Pastabos ir atsakymai į klausimus:
    Naudojant tikra gera VPN jūsų interneto sparta praktiškai nesumažėja, maksimaliai 1~3/MBPS skirtumas.
    Naudojant vpn ne kenkimo tikslams jūsų niekada nebaus jokio žaidimo administracija.
    Niekada nespaudinėkite ant random linkų.
    Niekada nepriimkite nepažįstamu žmoniu į skype kurie tiesiog sumanė jus pasikviesti.
    Jeigu jus tikrai patyriate tikra DDoS atvėji, bet kokiu atvėju veiks jūsų interneto tekiejų tinklalapis visada. 
    Jeigu jūsų ip adresa žino žmogus kuris jus ddosina, jūsų realu ip adresa. Jums nepadės vpn, siūlyčiau kreiptis į ISP (interneto tekiejus)


     
     
  15. Patinka
    Jimmy_West gavo reakcijąPaulius_Micro tarp [1.8.1] Gaisrininkų pasiūlymas   
    Čia tau ne realybė, namas nesudegs, kad ir kiek laiko tu jo neužgesinsi.
  16. Patinka
    Jimmy_West gavo reakcijąFrank_Wild tarp Padėkit man su crash'u   
    Tai gta sa persirašyk ir nebus bėdų
  17. Patinka
    Jimmy_West sureagavo į Aivaras tarp 2016.04.24 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.3)   
    PO ŠIO ATNAUJINIMO VISI IKI ŠIOL GAVĘ BANĄ ŽAIDĖJAI BUVO ATBLOKUOTI!
    (RCON GAVĘ BANUS TAIP IR LIKO JUOSE).
    Atnaujinimai
    Atnaujintas alkio textdrawas, pagal alkį keisis ir jo spalva.


    Atnaujintas saugių zonų textdrawas
    Atnaujintas ieškomumo textdrawas.
    Kai prarasite / gausite pinigų jums išlys prie pinigų textdrawas raudonas / žalias priklausomai ar gavote ar praradote pinigų su GTA garsu, kuris informuos kiek buvo prarasta / gauta pinigų.
     

    Po mirties pinigų kiekį rankose rodys tikslų koks ir yra žaidime t.y (/info). Jei mirsite vandenyje negalėsite laukti draugo pagalbos ant žemės. Persirengti galėsite tik stovėdami ramiai vietoje. Atnaujinta bausmių sistema, pridėti nauji baudimai, taip pat nuo šiol žmonės iškarto bus blokuojami IP banais! Išimta /vip komandos funkcija kuri leisdavo parašyti vipams, dabar bebus rodomas tik serveryje esamų VIP narių sąrašas. Patekus į eventą su /edalyvauti neveiks daugelis ADMIN/VIP komandų, jas vėl galėsite naudoti mirę / padarę restartą / baigę eventą / kai administratorius baigią eventą. Jei būsite užtildytas negalėsite rašyti žinučių per taxafoną. Esant komendanto valandai negalėsite susimokėti baudos policijos interjere. Išimtos neveikiančios radijo stotys. Sukurta /grobimas komanda parodanti esamą serveryje užgrobtą pastatą. Nuo šiol patekus į kalėjimą fotografavimosi kambaryje turėtumėte būti sušaldytas. Sprogus gaujų užminuotai bombai, bus pranešta ir policijai. Jei būsite sekamas, ir prieš tai jums buvo pasiūlytas teleportas jūs jo sutikti negalėsite. Būdamas policininkų negalėsite DM zonoje rakinti esančių žaidėjų. Policininkai naudodami surakinimą su mygtuku, surakins tik arčiausiai stovintį žaidėją. Naujas medkirčių bazės mapas
     

    Išimti /ginklai /vginklai administratoriams ir VIP nariams, galbūt pagaliau baigsis beprasmei šaudymai į nekaltus žmones. Administratoriai / Vip nariai prie pinjatos galės pasiimti nemokamus ginklus šaudyti į ją. Atnaujintas ginklų parduotuvės, prekių sąrašas.
    Į /gps sąrašą įdėta nauja vieta "Šiukšlynas". Sumapinta nauja šiukšliavežių darbovietė
     

    Atnaujinta šiukšliavežių darbo sistema, nuo šiol turėsite važinėti prie namų ir ieškoti prie kurių iš jų yra šiukšlinės, jei šiukšlinė yra bus galimybė kad joje yra šiukšlių maišas kurį turėsite išlipus iš darbo tr.priemonės paimti į rankas, nunešti iki darbo tr.priemonės, ir taip surinkti iki 15 šiukšlių maišų. Surinkus juos turėsite vykti iki senojo savaryno ir ten iškrauti šiukšles, už vieną maišą tr.priemonė savartyne gausite nuo 10€ iki 15€. Šiukšlines su informacija galite rasti parašę /siukles komandą.
    Iš paketų gaujos gaus daugiau šovinių (Deagle 40 kulkų, AK-47 60 kulkų, ShotGun 25 kulkos.) Prisijungiant jei esate užblokuotas, reikės siųsti žinutę naujų būdu gsideunban UNIKALUSID žinučių kainos 1.45€ visiems banams. Sutvarkytos klaidos
    http://greenside.lt/index.php?/topic/24213-klaidinga-informacija/ http://greenside.lt/index.php?/topic/23642-issitelinusi-kede/ http://greenside.lt/index.php?/topic/23322-susibugine-pinigai/ http://greenside.lt/index.php?/topic/24724-klaida-su-ginklais-pzu/ http://greenside.lt/index.php?/topic/24566-bugas-po-vandeniu/ Sutvarkyta klaida, kai galėdavote užsivesti tr.priemonę be elektros su /tvaldymas komanda.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.