Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Kent'Master

Neaktyvus

  • 224

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Pasimetęs
    Kent'Master sureagavo į Arnas_Hazer tarp Apgavo Redas_Zuki   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arnas_Hazer
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Redas_Zuki
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Susitarėme, jog nupirks mano NRG motociklą už 400 tūkst. (tuo metu nrg buvo įdėtas skelbimų kontoroje už 500 tūkst.) atvažiavo Redas, ir rankose turėjo 400 tūkst. todėl daviau 100 tūkst, jog nupirktų motociklą, kad nereikėtų išiminėti iš skelbimų kontoros ir garažo, tačiau gavęs pinigus atsijungė.
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2022-03-06 12:25
    5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/ZzNSoLI
  2. Ačiū
    Kent'Master sureagavo į Vacekas_Kozlovzkis tarp Užpildyk ir laimėk Elegy   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Vacekas_Kozlovzkis
    Nuo kada žaidi projekte ?: 2020/09/20
    Kokį keistai įdomų faktą žinai ?: Stručio akys didesnės už jo smegenis
  3. Haha
    Kent'Master sureagavo į Hitautas tarp Pervežėjų firma turi naują direktorių,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Šį kartą praktiškai neatkreipiau dėmesio į jūsų idėjas, savaime aišku kodėl - laukiame atnaujinimo, tačiau visgi labai džiugu matyti jog vis dar galima sukurti kažką unikalaus ir veiklos atnešančio darbuotojams į firmą. Rinkimai nebuvo lengvi, buvo vienas ir dar du, "vienas" kuris bus sekantis pervežėjų direktorius ir "du", kurie yra potencialūs asmenys, tačiau vienas iš jų jau turėjas pareigas ir kitas, dar nepakankamai patyręs asmuo projekte, nors šį darbą jau pažysta to užimti svarbias pareigas neužtenka. Priėmiau teisingiausią sprendimą, noriu duoti firmai direktorių kuris mano nuomone bus tinkamiausias vadovas šiai firmai būtent šiuo metu, tikiuosi perkopsi tai ką esi užsibrėžęs.
     
    KANDIDATAI,
    Pirmasis kandidatas - esu pilnai įsitikinęs jog tau tokios pareigos dar per anksti, nesi per daug patyręs projekte, tuo labiau susipažinęs su pačiu serveriu ir tvarka kurią turime. Laiške ne kartą minėjai jog pareigos padės tau surimtėti ir grįžti prie ramios ir tvarkingos veiklos serveryje, tačiau pažiūrėjus ką veiki žaidime pats nesistengi to įrodyti, trumpai pasakius - neieškau žmonių pareigoms kuriems gaujos ir jų veikla šiuo metu yra prioritetas. Prie to paties, pareigos netūrėtų žaidėjo motyvuoti, padėti elgtis tinkamai ar tvarkyti savo klaidas, pirmiausia pats jų norėk, įrodyk ir tuomet siek, nesiruošiu siūlyti pareigų tik todėl jog nori susitvarkyti reputaciją. Antrasis kandidatas - laiškas tvarkingas ir išsamus, neturiu prie ko prikibti apart to jog negali žadėti kiek išbūsi pareigose nes tai yra nenumatomas dalykas, geriausia to net neminėti, galų gale tai gali pasirodyti kaip siekis laikyti dėl dienų. Kaip ir minėjau, kandidatūra itin stipri, nesi labai patyręs projekte, ilgiau esi dirbęs tik vieną darbą su vadovo pakvietimu, kas yra labai mažai kai nežinai ką turi pasiūlyti kiti darbai. Esi pastebėtas mano radare, tikiuosi motyvuosi savę dar labiau siekti pareigų projekte. Trečiasis kandidatas - pervežėjų firmos vadovo pareigos nėra vieta kur gali patirti veiksmą kaip pats įvardinai, apskritai pareigos yra skirtos tam jog įsivažiuoti į projekto veiklą ir tvarką žaidime, siekiant aukštesnių pareigų laikui bėgant, prieš priimdamas sprendimą kandidatuoti į kažkokias pareigas, tinkamai apgalvok ko ištiesų nori iš savęs projekte.
    Ketvirtasis kandidatas - jeigu ne tavo praeitis, kuri labiausiai ir kiša koją rizikuočiau dar kartą, daug žadi ir rodai laiške tačiau, nenoriu firmą palikti dar kartą be vadovo,  todėl šį kartą liksiu prie saugiausio sprendimo tiek firmai tiek tau ir dar kartą leisiu tinkamai apgalvoti praeities sprendimus jog ateityje vertintum pareigas ir atsižvelgtum ir tinkamai įvertintum savo norus. Laiškas tvarkingas, idėjos gundančios, vėl esi mano radare nes matau jog rodai norą, tačiau dar kartą, ne šiai kadencijai. Penktasis kandidatas - žinau jog ši firma yra dar viena kurioje nori vadovauti, tačiau to šį kartą suteikti negaliu, esi gabus asmuo, laikui bėgant gali turėti begalę idėjų, jas sugebi realizuoti, tačiau šį kartą leisiu dar pailsėti, nenoriu skubėti su tavimi po paskutiniūjų pareigų. Laiškas tvarkingas, aiškiai išdėstytas ir informatyviai pateiktas. Kaip ir visuomet, kupinas idėjų, kurių gaila nepamatysiu. Kita priežastis kodėl nepasirenku tavęs, tai aktyvumas, esi neperseniausiai grįžęs po pertraukos, todėl jeigu dar nori kažko siekti, duodu laiko įsivažiuoti ir įrodyti jog dar turi parako. Šeštasis kandidatas - laiškas nebuvo panašus į laišką, nors ir nesi žinomas asmuo projekte, tikėjausi daug daugiau įdėto darbo pildant į vadovo kėdę. Firmos vadovas turi žinoti ko nori iš savo firmos, o ne laukti jog kažką sužinoti ir tuomet galvoti, turi būti nusiteikęs kažką daryti, asmeniškai nesiruošiu nieko motyvuoti pareigoms, norint jų, turi pats jos turėti ir ją parodyti. Laiškas ko nepavadinčiau laišku, buvo neišsamus ir neinformatyvus, nebuvo jokio detalumo ar išsiplėtimo ties firma ir jos formavimu, kas yra vieni iš svarbesnių punktų apie pačią firmą ir veiklą iš tavęs kaip kandidato į vadovo postą.
     
    NAUJASIS VADOVAS,
    Nusprendžiau prie dabartinės direktorių komandos pridėti asmenį kuris mano nuomone labiausiai pritaps ir sugebės susitvarkyti su skirtomis užduotimis. Kandidatuoji jau nebe pirmą kartą nuo turėtų pavaduotojo pareigų, taip pat pastebėjau jog tai darai nuosekliai, esi užsibrėžęs vieną firmą ir laikaisi būtent prie jos. Pats laiškas tvarkingas, išsamiai ir detaliai išdėstytos mintys kurias tikiuosi pamatyti greitu metu. Sveikinu sugrįžus į vadovų komandą, linkiu sėkmingos kadencijos.

    Sekančią pervežėjų direktoriaus kėdę užima Black_Hand.
  4. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Sveiki, sumaniau atidaryti savo avatarų galeriją, kurioje pasistengsiu kelti forumo avatarus. Šį kartą temą parinkau pats, bet į pasiūlymus žadu taip pat atsižvelgti. Tam jog tema išliktu tvarkinga komentuoti joje bus draudžiama. Tai pirmas kartas kai darau kažką panašaus, todėl jeigu daug kam patiks pasistengsiu avatarus kelti kuo dažniau. Norint atsidėkoti už jums patinkantį avatarą ir duodant šiek tiek motyvacijos galite tai padaryti paspaudus mėlyną širdutę  
    Panelės
       
       
       
       
      
  5. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Ingos CP event'as...   
    Šiandienos aktualijos iš CP event'o.
     
  6. Haha
    Kent'Master sureagavo į Laurynas_Leigon tarp Laurynas_Leigon, Matas_Halaks užblokavo Kent_Master, Bam_Bukas   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Laurynas_Leigon, Matas_Halaks
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Kent_Master, Bam_Bukas
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Serverio klaidų išnaudojimas.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 

    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: Vaizdo įraše yra.
  7. Haha
    Kent'Master sureagavo į Gabrielius_Hetukas tarp Gabrielius_Hetukas užblokavo Kent_Master   
    ŠABLONAS:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gabrielius_Hetukas
    2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Kent_Master
    3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Tyčinis NON-RP
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/d2QQTVY
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/CPGidln
  8. Haha
    Kent'Master sureagavo į Gabrielius_Hetukas tarp Gabrielius_Hetukas užtildė Kent_Master   
    ANKETOS ŠABLONAS,
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gabrielius_Hetukas
    2. Žaidėjo, kurį užtildėte Vardas_Pavardė serveryje: Kent_Master
    3. Už ką žaidėjas buvo užtildytas?: Įžeidinėjimai.
    4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/gallery/8WOcPcH
    5. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/EdCrTll
  9. Haha
    Kent'Master sureagavo į Ignas_Baranas tarp Netekau turto, kažkas buvo prisijungęs į mano vartotoją   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ignas_Baranas.
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Nežinau.
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Labas as esu Ignas siandien ryta atsikieliau pazaisti green side I einu I serveri ir matau kad as stoviu prie  masinos pardavimo punkto bet as vakar buvau prie fermeriu. Ir as paziuriu kad buvo kitas ip prisijunges ip buvo toks *ip adresas* prisijunges paziuriu I savo pinigus ir nebuvo nei vieno euro o banke buvo pinigai buvo is vis banke 70 tukstanciu ir dar ant rankyu turiejau 4 tukstansius nubegau iki garazo ir matau masinos nebiera garaze ir mano masina turiejau daug t dieziu ir masina vadinos blista compact ir ja buvo pardave kas kas tai gali buti zaidejas Haniuxas_Mldc nes jis mano yra klasiokas ir sake kad mane nuhakins jis norejo hakinti manes del timasinos kad nepardaviau as buvau jam sakes kad neparduodama ir man paciam reikia.
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2020/03/27 – 2020/03/28.
    5. Įrodymai (būtina): Neturiu.
  10. Patinka
    Kent'Master sureagavo į David_Winship tarp Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...   
    So... po mano paskutinės uždarytos gaujos, praėjo ~10 mėn., o prieš uždarant gaują, tuometiniam GP buvo siūlytos kelios idėjos bei galimybės, kaip būtų galimą pagyvinti bei suteikti naujų spalvų, pačioms gaujoms, ko pasekoje buvo įgyvendinta tik viena, kas šiai dienai, mano dėka gaujos gali pasipelnyti, tai "Gaujų finansavimas". Neeext, sekančiam GP, taipogi buvo siūlytos tos pačios idėjos, tik šiek tiek papildytos, ko šio veikėjo pasekoje - nieko nebuvo įgyvendinta. Link kur krypstu? Esmė tame, jog per 10 mėn., nebuvo nieko daroma, ties gaujų sritimi, kas galbūt ir privedė prie šios temos atsiradimo.
    Po tokios įžangos, prieiname prie pačios temos turinio, ką aš noriu perduoti gaujom, tai ką esu sukaupęs ir galbūt tai ką panaudos būsimi GP, ar tiesiog gaujų lyderiai, kurie nori imtis iniciatyvos, bet nežino nuo ko pradėti, ar elementariausi nauji serverio veidai, kuriems ganėtinai sunku yra įsitvirtinti gaujose, kaip lyderiais.
    • Patarimai naujiems veidams:
    Manau daugelis su manimi sutiks, jog naujiems veidams yra ypač sunku įsitvirtinti gaujose, kaip gaujų lyderiais. Kodėl? Vienintelė priežastis yra ta, jog 90% žmonių (mano manimu) jeis tiesiog nepasitiki bei vadina "randomais".  Ką reikėtų keisti? Visų pirmą, nepulkite kurti gaujos - įvertinkite savo galimybes, tol kol nesukūrėt gaujos. Antrą, turėkite bent 10 žmonių, kurie tik susikūrus gaujai taptų jos nariais. Trečia - amunicija, nesitikėkite, kad paimsite iškarto pirmąją savo zona, tad prisikaupkite pakankamai amunicijos. Tai pagr. faktoriai į kuriuos reikia atsižvelgti kuriant gaują (nevardyju tokios, kaip motyvavijos, noro ir kt. elementariu dalykų, kurie ir taip jums turėtų būt aiškūs). Ko imtis susikūrus gaujai? Pagrinde, kaip gaujos lyderis privalot gaujai rodyti iniciatyva bei motyvacija, nepasiseks šiandien -pasiseks rytoj, kalbu tai iš patirties. Skatinkit veiksmą ne tik iš kodo pusės, ką tai reiškia? Darykit, kurkit GW, BRAWL ir kitus senus veiksmus, stenkites tai atgaivinti. Kurkit veiksmus su PD, kitomis gaujomis, rodykit iniciatyva, parodykit kas yra gauja. Manau atsižvelgus į šiuos kelis dalykus, atsirastu pačios gaujos populiarumas bei pačio lyderio išsiskyrimas.
     
    • Smulkesni keitimai:
    Gaujos narių slotai - vienoje gaujoje max narių skaičius yra 20, manau reikėtų jį mažinti iki 10, nes:
    1. Atsirastų didesnė konkurencija tarp gaujų.
    2. Padidėtu pats gaujų kiekis, manau su kiekiu ir atsirastu gaujų kokybė.
    Faktas, daug kas sakys "prieš bratuhas nekariausiu", tai žaidimas, niekas nesako pyktis ar dar ką. Prašot veiksmo, gaujų, tai skaldykites į dvi grupuotes ir kurkite jas patys, negi taip sunku, ar tiesiog labai jau žaidime esat principingi?
    Gaujų kariavimas - nuostatose yra pateikta, jog į kitos gaujos teritorija leidžiama lysti tik grobimo metu. Visiškai prieštarauju šiam punktui, na tai juk yra gauja, tai kodėl gaujos karus suvaržot tokiais įstatymais? Manau visiškai teisinga būtų jeigu bet kada ir bet kur būtų galimą trikdyti kitos gaujos veiklą, net ir grobimo metu (faktas jog tik oficialiom). 100% pakiltų gaujų veiksmas bei įdomumas ir šiaip, tai visai realistiškas dalykas.
     
    • Veiksmo pasiūlymas:
    Sistema, kuri reikalaus šiek tiek lėšų, arba geresnė alternatyvą būtų - ginklai. Taipogi būtų galimą sukurti kažkokią tai taškų sistema, atskira nei yra pačiame serveryje, jau sukoduotą.
    https://imgur.com/a/mCigyXj Nuotraukoje, yra pavaizduota panaši schema, kuri turėtų būti. Veiksmas vyks šiose karjerose, kadangi tai pakankamai toli nuo miestelių, nenaudojama vieta, tad neužkliudys pačių civilių (galima ir keisti vietą).
    Veiksmo principas:
    Nuotraukoje yra pastatytą mašina, kurioje būtų tam tikrų ginklų, narkotikų (čia nebūtinai privalo būti pilna bagažinė ir pan., kad būtų įvairiau galimą sudėti ir po 1k atskirai ginklų, na pagal finansus priklauso). Tad veiksmo atvejų, mašina ar kokia kita tr. priemonė ir turėtų stovėti čia.
    PD - privalo apginti šią mašiną ar tiesiog parsivaryti ją į savo bazę. Jei apginti, tai būtų duotas tam tikras laikas, ar gaujiniu rushų skaičius (tarkim, jei per 3 rushus nepasisavina mašinos - veiksmas baigiasi)
    Gauja - norėdama pasisavinti šią mašiną, privalo nukauti ją saugančius PD, taipogi kitą gaują, kuri dalyvautų šiame veiksme. Tą padarius ir norint, jog mašina ir jos turinys atitektų jiems - privalo transportą parsivaryti į savo hood'ą. 
    Pagrindinis aspektas, ką noriu paminėti - patys viską aiškiai matot, jog nėra to veiksmo su gaujomis (manau po serverio atnaujinimo jo atsiras pakankamai), tai kodėl jo nesikuriat patys be kodo pagalbos? Manau vienintelė problema yra ta, jog daugelis gaujos lyderių ar pačių gaujos narių, tiesiai šviesiai sakant tingi pajudinti savo sėdmenis ir šiek tiek pagalvoti su galva. Visados buvo norima, kad viską už juos nudirbtų GP bei prigalvotų jiems įvairių sistemų, na supraskit, GP yra tik vienas, o jūsų yra žymiai daugiau, tai kodėl nesusikooperavus su GP pradedi patiems kažką keisti? Ar tiesiog patys GP, atvirai sakant tingi kažką kurti bei eskperimentuoti su gaujomis? 
    Pabaigai... Tai yra mano nuomone ir tai yra tik ~50% to, ką turiu savo užrašuose, kurios galbūt, jeigu kažkas keisis paviešinsiu. Reiškit savo nuomone į tai, komentaruose.
  11. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp Prisistatau Gruzinas_Sampo   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Gruzinas_Sampo
    • Jūsų tikrasis vardas:Nikita
    • Jūsų amžius:22 metai.
    • Iš kokio miesto esate?:Vilnius.
    • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Išvardinsiu , manau tik kelis , nes tam kad sužinoti visus mano bruožus reikėtu su manim pabendrauti , taigi visų pirmą , galiu labai lengvai rasti kalbą su žmonėmis , taigi manau tai yra komunikabilumas, tai yra mano stiprioji pusė , kuria galėčiau išskirti , atrankas mokėjimas užsisipirimas , nes jeigu kažka pradedu daryti darau tai iki galo , manau žmonės kurie yra su manim bendravę ,žino koks aš esu ir žino mano charakteri, o kurie ne tai manau viską gali sužinoti ateiti , jeigu turės noro su manim pabendrauti , o jeigu ne tai reiškia ne , ką gi jau padarysi.
    • Laisvalaikio hobis(-iai):Sportas, automobiliai , montavimas.
    • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių:-
    • Kada pradėjote žaisti SA-MP?:2011 metų.
    • Iš kur sužinojote apie Greenside.lt projektą?:2014 metais , gavau sms nuo Roko jog , jis kartu su Aivaru pradėjo kūrti serveri , ir paklause ar galėčiau padėti išplatinti šia informacija ir nuo to laiko esu kartu su greenside serveriu.
    • Nuotrauka(privaloma): IG https://www.instagram.com/nikitakovv/
  12. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Egidijus_Keza tarp Egidijus_Keza Laikinai užblokavo Monk_Agrass   
    UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS,
    (2015.01.24)
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :
    Egidijus_Keza
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :
    Monk_Agrass
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:
    EVENT trukdymas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
     
     
  13. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Amanda_Candy tarp Prašau užtildyti Haku_Rinha   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Amanda_Candy
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuris nusižengė taisyklėms: Haku_Rinha
    3. Priežastis, kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai
    4. Įrodymai, kaip žaidėjas nusikalto: https://imgur.com/a/8vSzEGy
  14. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Amanda_Candy tarp Amanda_Candy užtildė Ninja_Night   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Amanda_Candy
    2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Ninja_Night
    3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas /padmins naudojimas
    4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/2THtNaq
    5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/2THtNaq
  15. Ačiū
    Kent'Master sureagavo į White_Crown tarp Modifikacijų krautuvėlė   
    Modifikacija sėkmingai pristatyta į až.. Jai nepatiks parašyk surasiu dar daugiau.
  16. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Forever_Young tarp Penktadienio proga taksistų direktorius.   
    5 kandidatūros į taksi direktorių, viena iš jų atšaukta. Kandidatūros nėra blogos, įžvelgt būtų galima ir potencialiu kandidatūrų daugiau nei viena, tačiau pažangu iš kandidatu nebuvo visiškai, tik vieno žmogaus, kuris pateikė savo anketa po atrankos pratęsimo. Nešvaistant laiko tuščiomis kalbomis pereiname prie analizės. 

    Domas (Bunta_Fujiwara) pateikė savo kandidatūra jau nebe pirma kart į šį direktorių, galima suprasti jog motyvacijos ir noro vadovauti šiam darbui jis neprarado, atvirkščiai - jis stengiasi ir siekia šitų pareigų toliau, tai puikus pavyzdys tiems, kuriems nepavyksta pasiekti norimu pareigų, jog nereikia pasiduoti ir reikia bandyti jų siekti toliau, kol savo tikslą įvykdai. Domo kandidatūroje buvo kalnai nauju, nematytu idėjų taksistams, kurios atrodė įdomios man ir esu tikras jog jas įgyvendinus taksistu darbas taptu vienas patraukliausiu serveryje. Taip pat puikiai aprašė taksistu problemas, jų pareigybes, šaunu jog žmogus rado ką pridėti prie kandidatūros padarydamas ją normalesne, o apibendrinant - nematau priežasties, kodėl šis žmogus negalėtu gauti direktoriaus, stipri kandidatūra, naujovės darbe, nemažėjanti motyvacija ir noras užimti šias pareigas, todėl linkiu sėkmės įkuriant savo ,, ExpressTaxi" 

    Kitu likusiu kandidatu neanalizuoju, jose neįžvelgiu perspektyvos, stipriai trūko motyvacijos kandidatams, anketos nebuvo tokios blogos, tik truko pastangų, viena iš kandidatu per savaitę teko matyti vos viena kartą serveryje, visas kitas likusias dienas žmogus praleido forume. Todėl prieš pildant į direktoriaus pareigas, siūlyčiau susimąstyti, pilnai nuspręsti ar to norite ir rodyti motyvacija, o ne tikrinti forumą kas valandą, nesirodant žaidime. 

    Sėkmės Domui. 
  17. Patinka
    Kent'Master sureagavo į White_Crown tarp Modifikacijų krautuvėlė   
    [GFX SOON]

    Modifikacijų krautuvėlė - Šioje temoje galėsite užsisakyti savon norima modifikacija jums tiesiog reikės užpildyti šablona ir modifikacija bus surasta per 24h



    Informacija

    Laikytis bendrų forumo taisyklių galite rasti ČIA
    Nerašinėti kada bus surastos modifikacijos nes tai nepaskubins mūsų darbo.
    Modifikacijas apbūdinti kuo aiškiau kad galėtume surasti greičiau.
    Ieškome visokio tipo modifikacijų įskaitant - neleistinų programų.
    Paskelbti pilnai užpildžius šablona.
    Modifikacijos bus pristatytos jums į privačia žinute.
    Privaloma laikytis šių taisyklių kitaip jūsų modifikacijos nebus ieškomos.



    DARBO LAIKAS

    Nuo pirmadienio iki penktadienio 
    Šeštadienį,Sekmadienį modifikacijų neieškom.



    Šablonas

    Kokios modifikacijos ieškote :
    Modifikacijos pavizdys [Nebūtina] :
    Ar reikia paaiškinti kaip įsirašyti modifikacija :


    TEMA BUS PAPILDOMA.
  18. Patinka
    Kent'Master gavo reakcijąGeorge_Butler tarp Komandinės „GreenSIDE“ lenktynininkų kovos! – 2019   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Kent'Master
    • Jūsų komandos draugo Vardas_Pavardė žaidime?: George_Butler
    • Ar abu susipažinote su renginio informacija?: Taip
    • Ar abu susipažinote su renginio taisyklėmis ir pasižadate jų laikytis?:Taip
  19. Haha
    Kent'Master sureagavo į Fusiixn_Morka tarp Fusiixn_Morka užblokavo Lukas_Blackk   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Fusiixn_Morka
    • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Lukas_Blackk
    • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Nulatinis taranavimas
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : nusižengę serverio taisyklėms 
  20. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Rebeka tarp Verslo 100m2 aukcionas,   
    Patvirtinti statymai, 

    Black_Summer 1.050.000€
    Kent_Master 1.010.000€

    Aukciono nugalėtojas - Black_Summer!
  21. Patinka
    Kent'Master gavo reakcijąAngelo_Lagusa tarp Ieškau keletą modų   
    Tuoj grįšiu, pabandysiu. Jeigu kas parašysiu. Dėkui. 
  22. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Mantas tarp Naujasis pervežėjų firmos direktorius   
    Nors ir iš aplinkinių kalbų susidomėjimas šiomis pareigomis buvo didelis tačiau užpildyti sugebėjo tik 2. Rimtas kandidatas praktiškai buvo tik vienas, nes antrasis dar nesenai išsipirko iš medinio gėdos stulpo, tad imti kažkokias pareigas yra ryškiai per anksti. Tad šioje analizėje aptarsime tik vienintelį atrankos kandidatą.

    Ivan_Raskielnik - Žmogus pildantis į direktorius tikrai nebepirmą kartą, gebantis tvarkingai išdėstyti mintis. Nors ir serveryje nėra labai atsiskleidęs žaidėjas, nėra labai daug besireiškiantis žaidėjas, tačiau tai tikrai nesudaro jokio minuso į jo puse, juk visi žino, kad su gerais darbas niekada neišgarsėsi. Nors ir anketoje asmeniškai neradau jokio kabliuko iš idėjų kurios užkabintu, tačiau tikiu, kad su šiuo asmeniu firmos lygis tikrai neturėtų nukristi, nei buvo su Haku, o ir tikėkimės, kad nepasikartos tokia pati situacija kaip su Sultanu.

    Apibendrinus viską, esu nusivylęs atrankos rezultatai, o ir kandidato sulaukėme tik paskutinėmis atrankos dienomis, situacija bloga, o situacija tikrai reikia taisyti. Tikėkimės naujasis direktorius nubrauks visas mano galvoje besisukančias blogas mintis savo darbais ir nebus vienas iš tų pilkos masės direktorių, kurie ateina prabūti minimumą. Žaidėjo norų netgi neabejoju, kadangi į anketą buvo įdėta gan nemažai darbo, o ir pildymas į direktorius tikrai nebuvo pirmas. Tad dar kartą pasikartosiu linkiu sėkmės ir viliuosi, kad nubrauksi visas mano abejones tavimi.
     
  23. Haha
    Kent'Master sureagavo į arijukas_Youtuberis tarp Apgavo Ignas_Sniego   
    Anketos šablonas, apgavystės atveju:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Arijukas_Youtuberis
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Ignas_Sniego
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Ignas yra mano pusbrolis ir sako parduok man uz 1k auksine tdeze o paskui atiduosiu tos likusius pinigus ir jis dar man neatiduoda prasau jo kad atiduotu bet jis tiesiog mane ignoroja ir per sampa ir per ts
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2018-08-20
    5. Įrodymai (būtina): neturiu nepagalvojau pasidaryt nes patikejau juo nes jis mano pusbrolis 
  24. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Pofka_Srd tarp Palomino Creek Action   
    gadini cia saikai sventine nuotaika, pasidziauk graziu savaitgaliu, kai uz lango pliumpe lietutis ir visi prie pc linksmai kimarina

    siaip video pradzia buvo wow, paskui nebepatiko, reiktu atkalt sistemele, kaip kameryte reguliuoti
  25. Patinka
    Kent'Master sureagavo į Rokas_Lays tarp Prailgę medikų direktoriaus rinkimai   
    MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ
    Taip, taip - uždelsiau su rinkimais, teko daug kartų pergalvoti savo sprendimą, pasverti, kelis kartus smulkmeniškai perskaityti laiškus ir paieškoti prie ko prikibti. Nepaminėti nepykit - yra dar kur tobulėt, daugeliui trūksta unikalių idėjų, argumentuokit savo išsakytas mintis, dėl ko jos naudingos ir t.t. ... Ei pabodo skaityti jūsų nuobodžias kvalifikacijas, turėkit bent kiek sąžinės ir bent jau pervadinkit jas.   
    Dainius_Del  įžvelgiu pakankamai potencialo netolimoje ateityje užimti tokias pareigas. Įdomios plačiai aprašytos vizijos, tik pasigedau idėjų. Bereikalingi šrifto spalvų keitimai, krito į akis, todėl šiek tiek nebuvo malonu skaityti.
    Haku_Rinha  pakankamai gerai žinomas veikėjas, kuriam nekartą teko pasėdėti vadovo krėsle. Pats iš šono stebėdavau tavo vadovavimą, kuris buvo pakankamai aukšto lygio. Panaršius giliau, t.y. forume, tenka pamatyti šiurpių vaizdelių - ban, mute, blokuoti forumo acc, savana klubas, kuris buvo uždarytas ne tavo noru.
    Gustaz_Lays  iš tiesų, nesitikėjau tokio laiško, nesakau, kad jis buvo amazing, bet tavyje įžvelgiau perspektyvų jauną asmenį tokioms pareigoms. Laiške netrūko idėjų, daugelis buvo matytų, bet paturbintų šiek tiek. Tik va pasigedau apie DP užduotis, na bet kaip motyvuosi pamačiau, tai klausimų nekyla. Realiai serveryje žaidi pakankamai ilgai, o ir prisidirbęs nebuvai dėl savo ramaus charakterio, bet tai skaitau kaip teigiamą savybę. 
    Electric_New   prie laiško nėra ko prikibti, matosi, kad asmuo jau yra užėmęs medikų direktoriaus pareigas. Vis dėl to turiu prikibti prie tavo elgesio; lakstymas per projektus ne dėl pačio žaidimo, o tik dėl pareigų. Negaliu pasitikėti asmeniu, kuris yra nepastovus. Noriu paprašyti tik vieno - neapkeikti dar vieno projekto vien dėl to, kad nesugebėjai užimti tam tikrų pareigų.
    Šį kartą noriu pareigas suteikti ne taip gerai žinomam asmeniui, kuriuo pasitikėjimas yra didžiausiais. Įdomiai aprašei savo nuostabiosios firmos koncepciją, tikiuosi, kad viską išeis realizuoti visu 100 procentu. 4878295297, sveikinu užėmus medikų direktoriaus pareigas.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.