Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

San_Xenon

Narys

  • 231

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    San_Xenon sureagavo į Tomas_Honor tarp RedRoadLogistics (RRL) | Metų apžvalga   
    Red Road Logistics 
    Prabuvus metuose pervežėjų direktoriaus kėdėje nusprendžiau apibendrinti įvykius, kurie nutiko per šiuos metus. 
    Taigi norėčiau pradėti nuo punktų kuriuos susidariau. 
    Apie juos galėsite paskaityti žemiau, galbūt bus viskas įdomu, galbūt ne.
    Kodėl tokiais punktais būtent norėjau išskirti, jog būtų žinoma apie ką yra parašyta.
    I.    Pirmasis susiuostymas su darbu.
    II.    Koks buvo planas ir tikslas tik atėjus į pervežėjų direktoriaus kėdę ir pavaduotojas?
    III.    Firmos plėtra ir pokyčiai.
    IV.    Geriausias darbuotojas?
    V.    Darbo statulos siekimas?
    VI.    Kovos su neaktyviais darbuotojais?
    VII.    Heiterių įtaka firmai?
    VIII.    Netikėti pinigai?
    IX.    Metinis firmos fondo valdymas.
    X.    Darbuotojų statistika /bendradarbiai lentelės iš algos pildymo.
    XI.    Darbuotojų aprašymai apie firmą.
    XII.    Tikrai yra kas tikėjosi, jog po metų paliksiu postą, noriu nukreipti į kitą temą.
    XIII.    Buvę darbuotojai per šį laiką.

    I.    Pirmasis susiuostymas su darbu.
    Pradžiai noriu pradėti nuo savęs grįžti į 2022-11-20, tai data nuo kurios vis dar esu pervežėjų firmoje, gana ilgas ir įdomus procesas dirbant prie kitų firmos vadovų. Pirmasis mano direktorius buvo @Street_Nmz. kurio nemačiau net per pora dienų iki atsisakymo, per laikinąją firmą vadovavo laikinasis direktorius @Titas_Titurnikas ačiū, jog nepašalinai iš firmos, per šį laiką teko paplušėti dėl /dpasiekimai, nes nežinia koks bus direktorius toliau, blogas, piktas, geras, išmes, neišmes? Bet pasitaikė aukso viduriukas @Gvidaz_Bond, kuriam gana nemažai padėjau su firmos reikalais, dirbti pas jį buvo ganėtinai smagu, užduotys, eventai. Atsisakius Gvidui direktoriaus posto, perleistas direktorius buvo @Charles_Leclerc, šį kartą nebuvo nei minties, jog šis žmogus galėtų išmesti labai motyvuotus darbuotojus, net ir atvirkščiai nuo pat pradžios visi darbuotojai firmoje laikė mane kaip firmos pavaduotoju, pagalbos su darbu kaip kas vyksta, patarimai, Charles_Leclerc taipogi, buvo sukūręs smagių event, užduočių darbuotojams ir panašiai. Pradėjus vadovauti kartu su Charliu tapome vienas stiprus kumštis firmoje, firmos reikalai tvarkomi bendrai ir pasitarus, problemos išsprendžiamos būdavo kartais su pykčiais ir nesutarimais, bet žaidime kaip ir realiame gyvenime turi būti nesutarimų. Kažkur 2 savaitės prieš sužinant, jog galbūt leis perleisti direktorių pradėjau kurti temas, savo firmos gyvavimui, buvo ir apgalvojimų jei direktoriaus prižiūrėtojas @Emilisvn_Samp kartu su @Dwayne_Jahseh, nesutiktų perleisti vis tiek būčiau bandęs pildyti į šias pareigas, buvo didelis pasiryžimas tapti firmos valdžia toliau. Dėl to labai dėkoju Emiliui ir Dwayne nors ir nelabai jau galėjo pratęsti sekančios kadencijos pavaduotojo tapimu direktoriumi. 2023-04-09, bet pats skaitau kaip nuo 2023-04-10.
    II.    Koks buvo planas ir tikslas tik atėjus į pervežėjų direktoriaus kėdę ir pavaduotojas?
    Pradedant nuo plano, tai planas buvo suburti šaunų ir aktyvų kolektyvą, kuris tikrai toks buvo iki gegužės-birželio mėnesių, įtraukti darbuotojams veiklos serveryje su dienos misijomis, kurios tikrai buvo pagyvinančios pirmaisiais mėnesiais, vėliau dėl žaidėjų apmažėjimo (vasaros sezonu), teko tai užbaigti, iš pat pradžių buvo galvota ir turėta savo discord serverį darbuotojams, bet daugiau viskas buvo firmų discord daroma, teko prislopinti veiklą savajame, atėjus rudeniui firmos discordas prisikėlė, kodėl? Kai tapo serverio Direktorių prižiūrėtojas @Migelis_Zhebtuvelis, Emilio sukurtas firmų discord dingo, reikėjo atkelti savąjį kuris ir iki šiol gyvuoja, bei yra naudojamas. Tikslas firmoje sukurti kuo įdomesnę firmos rangų kėlimosi sistemą, duoti veiklos savo firmos darbuotojams, nelaikyti be galimybės užsidirbti pinigų. Bet apie rangus vėliau, dabar pakalbėti apie tą tikslą kuriems buvo daugeliui klausimu tapęs pavaduotojas? Gana ilgą laiką niekaip negalėjau pasitikėti nei vienu firmos darbuotoju taip gerai kaip @Laimis_Hifi, vienintelis ramaus būdo žmogutis, kuris dirbo nei negalvojo, kad pasiūlysiu tokias pareigas užimti, o kaip viskas buvo pirmasis pokalbis? Pasikviečiau Laimi pakalbėti į discord, parašydamas žaidime, jog kažką prisidirbo, šiek tiek buvo drebantis balsas, nes tiksliai nežinojo kas ir kodėl, pradėjau klausinėti ko firmoje trūksta ir panašiai, atsakymo sulaukiau, jog užsidirbti čia galima, didelių trūkumų nemato, firmos valdžia žiūri į darbuotojus, neatsuka nugaros jei iškyla kokie tai nors klausimai. Paklausiau ar sutiktų su tokia mintimi, kad taptų firmos pavaduotoju, Laimis tuo metu pasimetė, paprašė dar kartą pakartoti klausimą, nes buvo vienintelis žmogus per ilgą mano firmos gyvavimą tapęs pavaduotoju, atsakymo sulaukiau per porą dienų, nes norėjosi dar pagalvoti ar turės laiko prižiūrėti firmą. Išbuvus pusę metų atradau tą stiprų didelį kumštį kuris man padės su firmos egzistavimu.
    III.    Firmos plėtra ir pokyčiai.
    Pats sunkiausias etapas kiekvienam naujam firmos direktoriui, temų susikūrimas, rangų sistema?
    Gana stiprus buvo pasirinkimas padaryti gan sudėtingą firmos rangų sistemą kuri buvo sunki naujokams/dar nedirbusiems firmoje žaidėjams, bet ši rangų sistema susijusi pirmoji buvo su firmos veikla, reikėjo rinkti krovinius pagal numatytą sistemą, trapus/pavojingas/sunkus, tik tuomet buvo galimybė pakilti karjeros laipsniu. Karjeros laipsniu? Taip buvo ir vis dar yra išlikusi šios firmos rangų sistemos pavadinimas. Kai atėjo vasara teko galvoti kažką kitaip, kadangi darbuotojų aktyvumas sumažėjo, žaidėjų serveryje pasimatydavo vis mažiau, privedė tai prie sekančios laipsnių sistemos kuri visai daug nereikalavo pastangų, norint pasikelti į aukštesnį laipsnį, tiesiog kelti /bendradarbiai statistiką, bei įvykdyti kas buvo duota prie sekančio laipsnio norint jį pasikelti. Atėjus rudeniui-žiemai šovusi mintis, bei Migelio klausimas, ką darbuotojai veikia firmoje kai pasiekia 5 rangą, jau seniau buvau sugalvojęs kitą sistemą kuri pagyvintu firmos bei serverio turimus užsisėmimus. Įtraukti į laipsnių (rangų) kėlimąsi ir žvejyba, pinjatų daužymus, krepšinį, kas buvo kažkas naujo ir nematyto, kodėl buvo pasirinktas toks pasirinkimas, tai nebuvau matęs niekad prieš tai, tai labai pagyvina ir patį žaidimą, tie kurie nežvejojo, išmoko žvejoti, kurie nemokėjo daužyti greit pinjatų išmoko, tai tokia ir vizija paskutiniosios laipsnių sistemos, paįvairinti darbuotojų užsiėmimą serveryje dirbant pervežėjų firmoje.
    IV.    Geriausias darbuotojas?
    Negalėčiau apsiriboti tik vienu asmeniu šia tema, buvo tikrai nemažai tų serverio žaidėjų kurie stengėsi dirbo, konkuravo vienas su kitu veždamas kontraktus, dirbdami daug ir negailėdami laiko, dėjo dideles pastangas, kad kuo greičiau pasikeltų į aukščiausią laipsnį, kiekvienu metų sezono metu atsirasdavo darbuotojas kuris bandydavo savo jėgas keltis kuo greičiau, bet daugumai iš patekusiųjų iš atrankų vienas iš patekusiųjų būdavo tas kuris daugiausiai stengdavosi prieš kartu atėjusius kolegas, džiugu ir dar dabar matyti žaidėjus kurie ateina į firmą, išbandyti savęs vėl firmoje padarę pertrauką nuo pervežėjų darbo, vieni stengiasi labiau kiti mažiau, svarbiausia šioje firmoje motyvacija.
    V.    Darbo statulos siekimas?
    Nieko naujo, jog toks užsispyrimas iš mano pusės, siekti geriausio firmos darbuotojo statulos, kova buvo nelengva firmoje buvo darbuotojų kurie buvo aukščiau ir vis kilo jų patirtis, bet kaip bebūtų vis tiek vieniems atsibosta ta pati rutina firmoje ir savo jėgas bandyt išeina į kitą firmą, vėliau vėl pareina, bet jau tiek motyvacijos daug nebelieka, norėčiau dar ir dabar padėkoti @Modestas_Wolf, kuris nenusileido lengvai ir nepasidavė ties statulos turėjimu, bei davė daugiau motyvacijos jos siekime.
    VI.    Kovos su neaktyviais darbuotojais?
    Manau kiekvieno direktoriaus problema neaktyvūs darbuotojai... Buvę ir tokių atvejų kaip ateina į firmą darbuotojai, padirba pora dienų ir pradeda imti neaktyvumus, padirbus vėl po neaktyvumo vieną dieną, vėl pasirodo neaktyvumas mėnesius besitęsiantys tokie reiškiniai privesdavo prie smarkaus parašymo ar lieki firmoje ar išeini pats, esu ir nesulaukęs atsakymo tai tiesiog išmesdavau, su kai kuriais darbuotojais tiesiog asmeniškai susitari, suprantama priežastis viską negali žaisti nutiko kažkas šeimoje, asmeniniai dalykai, bet po kiek laiko pastebi, jog žaidžia kitą žaidimą arba kitame serveryje, šiuo atveju taip pat su įspėjimais tekdavo atsisveikinti su firmos darbuotojais.
    VII.    Heiterių įtaka firmai?
    Visada atsiras žmonių kurie nemėgs firmos valdžios ar pačios firmos, trankysis, šaudys, bandys visaip šmeižti labai gerai, jei tai vyksta vadinasi kažką firmos valdžia gerai daro, niekas iš niekur neatsiranda, ar tai pavydas ar dėmesio trūkumas, vis dar iki galo neišsiaiškinau, bet noriu nuvilti visus kurie bando heitinti ar mane ar firmą, jūs tik suteikiate daugiau motyvacijos išlaikyti stiprią firmą, nors paskutiniu metu ir mažai darbuotojų firmoje dėl nedaromų atrankų, yra leidžiama kitiems darbams turėti daugiau darbuotojų. Visiems kurie nepatenkate per atrankas jūs tiesiog nenusiminkite, supraskite kur darote klaidas ir su laiku bandykite tai ištaisyti, ne žodžiais, bet darbais.
    VIII.    Netikėti pinigai?
    Kaip jau nieko keisto, serveryje pinigus eina užsidirbti keliais būdais dirbant pervežėjų firmoje, bet pakelti seifą, be pastangų nebūtų ir rezultatų. Labai didelis ačiū serverio Savininkui @Rokas už įdėtas puikias progas vežti unikalias transporto priemones kurių kiekviena dieną neina nusipirkti, kurios yra gan brangios, taigi pradėsiu nuo pirmosios kuri buvo vos pora dienų gavus firmos valdžią į rankas, Kart, Camper, Journey, Patriot, Romero, Sparrow, Picador, Hustler, Hotring racer, šios devynios transporto priemonės, daug prisidėjo prie firmos klestėjimo, bei darbuotojų algų, nors jei jų ir nebūtų manau būčiau radęs išeitį kaip firmos fondą padidinti.
    IX.    Metinis firmos fondo valdymas.
    Daugumai manau įdomu kiek firmos valdžia galėtų išleisti lėšų ant darbuotojų algų, skaičiai tikrai atrodo nedideli, bet suma tikrai netikėta, kol nepradėjau visko skaičiuoti rašytis į dokumentus, tol atrodė ką čia nieko nėra, bet suskaičiavus kiekvieną savaitinę algos sumą, sudėdamas pamačiau sumą kuria nepatikėjau, dar kart viską persitikrinau, pasirodo buvo gerai suskaičiuota, žinoma buvo dienų kai firmos darbuotojų nebuvo daug ir algos niekas neužpildydavo, vasaros sezonas suprantama, bet vis tiek džiaugiuosi tais kurie vis neužmiršta pildyti algos kiekvieną sekmadienį. 
    Iš viso buvo pravesta darbuotojams per metus – 36,473,301.
    X.    Darbuotojų statistika /bendradarbiai lentelės iš algos pildymo.
    Kaip bebūtų ir pačiam keista, iš pradžių nerašydavau kokia statistika buvus per savaitę iš užpildymu tad teko šiek tiek paplušėti ir viską suskaičiuoti pertikrinant kiekvieną statistiką. Rezultatai būtų buvę dar didesni jei kiekvienas firmoje dirbantis darbuotojas būtų pildęs kiekvieną savaitę algą.
    Pradirbtos minutės – 307594.
    Pravažiuoti kilometrai – 219308.
    Nuvežta mažųjų krovinių – 21101.
    Nuvežti kontraktai – 1462, iš viso 14620 krovinių su fūra.
    Atvežtos tr.priemonės – 1152.
    XI.    Darbuotojų aprašymai apie firmą.
    Manau kiekvienam direktoriui įdomu sužinoti dirbusių darbuotojų aprašymą apie firmą, kai palieka firmą, dažniausiai pamatydavau kažką panašaus į „nebėra laiko ir noro“, „Neturiu motyvacijos būti firmoje“, bet pasitaikė ir ilgesnių parašymų kuriuos smagu skaityti.
    Dėl ko ir labiausiai atskyriau su didžiausiais tekstais šiuos nuostabius turėtus darbuotojus ❤️
    „ @Jack_StallonPradėsiu nuo to, jog darbe išdirbau ilgą laiko tarpą (gal net ilgiausią savo istorijoje). Per šį laikotarpį susipažinau su begale gerų ir draugiškų žmonių, net ir apie kai kuriuos pakeičiau nuomonę, tačiau.... Viskam būna pradžia, bet ir ateina pabaiga. Ilgai dvejojau, gal pasilikti, bet nenorėdamas savęs kankinti, pagaliau priėjau tokį sprendimą, jog kol kas tariu good bye. Motyvavo visada šiltas, darnus kolektyvas.“
    „ @Charles_Leclerc viską čia esu pasiekęs, nebėra noro būti, jau labai išsisėmiau ir tie roadtrainai ir burrito per galvą eina, tai sakau, kad užtenka. Honorarai laikyk toliau dyrikana, turbūt ilgiausiai laiko apskritai dirbau vieną darbą sampe, kaip man tokiam žmogui, kuriam reikia kažko vis naujo. Kadangi apsisprendimas greitas, tai norėčiau, jog mane išmestų, dėl darbo kontrakto. peace“
    „ @Leoxi_Bug Susidarė situacija gyvenime, kai dėl savo keisto charakterio bruožo turiu rinktis. Bežaidžiant samp pajutau kaip blogėja asmeninio verslo situacija, todėl būtinai turiu skirti daugiau tam laiko, sportą apleidau, ir perkišau smegenis bereikalingu dopaminu. Šita situacija įvyko nes visada sau sakau ,,GO HARD OR GO HOME", todėl priėmiau šitą ir žaidimui. Per vieną mėnesį perėjau visus serverio darbo pasiekimus, į dieną pražaisdavau po 10-15 valandų kas yra nenormalu. Todėl nusprendžiau šitą užbaigti ir keliem mėnesiam mesti šitą blogą įprotį, einu į dopamine detox rėžimą, bet gana apie mane pakalbėkim apie firmą. Firmoje praleidau sąlyginai mažai laiko, bet tuo pačiu pakankamai laiko, kad suprasti padėtį. Firmos darbuotojai kruopščiai atrinkti, nėra čia jokių kenkėjų, nors vienas pasitaikė, bet čia visur pasitaiko. Firmos eventai duoda kiekvienam darbuotojui veiklos, kuri net kartais tampa kurybine veikla. Žodžiu jokio blogo žodžio net ir norėdamas nepasakyčiau, firmos direktorius projektui duoda daugiau nei galvojau, jis rūpinasi visa community, geba pamatyti žmogaus puses ir su visais rasti bendrą kalbą, bei ištikus problemoms rasti kompromisą. Man labai įstrigo jo taikoma praktika ,, Pirma pasikalbėkim, bausti spėsim visad". Žodžiu, viena iš geriausių patirčių serveryje ir jei kada grįšiu, tai tikrai žinosiu kur. AČIŪ Tomas_Honor už suteiktą galimybę dirbti šioje firmoje. IKI greito   ( p.s išėjimo proga firmos darbuotojam padovanosiu namą, kadangi kai leavinsiu jį vis vien konfiskuos )“
    „ @Laurynas_Bond Sveikas, Tomai, labas kolektyve. Kaip sakoma viskam yra pradžia, viskam yra ir pabaiga. Toji pabaiga atėjo šiandien. Sunku su Jumis visais atsisveikinti bet norisi pokyčių. Dėkoju direktoriui, pavaduotojui už puikius prisiminimus. Daug visko įvyko, tiek puikių veiklų, tiek darbo eventų. Negaliu nepaminėti naujos rangų kėlimosi sistemos, kuri mane ,kaip 5 rango atstovą ištraukė iš kasdienių darbų rutinos ir įnešė gyvumo siekti vis daugiau.  Sistema leido neužsisėdėti aukštesnio rango žaidėjui ir kilti vis aukščiau, užtai pagirtina ir tai mane labiausiai sužavėjo, kaip žaidėją, tačiau maksimumo nesugėbėjau pasiekti dėl motyvacijos stygiaus (nors buvau tikras, kad pasieksiu :D) bet palinkėsiu dabartiniams darbuotojams, kurie yra 5 range -neužsistovėkit! o kilkit iki pačio aukščiausio rango ir taip įsirašykit į forumo platybių istoriją. Sėkmės visiems! “
    „ @Bitee_Maja Na pradėsiu nuo to jog nesu žmogus, kuris laiko dėl dienų ar tai jog užimti vietą darbe. Tai pajutusi, kad man čia jau gana ir noriu šiek tiek atsipūsti nuo darbų nusprendžiau palikti šį darbą. Taipogi noriu pabrėžti keletą dalykų apie šį darbą, kolektyvą, valdžią. 
    Darbas tikrai reikalauja tavo laiko, dėmesio, atsakingumo, bet yra darbuotojai skatinami ne tik dirbti, bet ir eventais bei veiklomis apipilti, jog neatsirastų darbe rutina. 
    Pats kolektyvas yra lyg viena didelė šeima. Draugiški, visada mėgsta bendrauti, taipogi laipsnių kėlimasis naujai atėjusiems darbuotojus skatina tarpusavyje lenktyniauti.😀Visada šis kolektyvas eina už savus, kas tikrai rodo jog čia gera ne tik dirbti, bet ir atrasti draugų galima. 
    Valdžia yra vienas iš rodiklių kas apibudina pačią firmą. Visada padeda jeigu kažko nežinai ar pamiršai ir svarbiausia į iškeltus klausimus, bus greitai atsakyta. Tiek direktorius tiek pavaduotojas bendrauja su kolektyvų draugiškai, smagius eventus bei veiklas surengia. Tad drąsiai galiu sakyti jog jie yra lyg vienas stiprus kumštis. Naujai atėję darbuotojai į šią firmą tikrai gaus pagalbos, palaikymo ir nuoširdaus bendravimo iš valdžios ir senbuvių.  
    Linkiu dabartiniam kolektyvui išlikt ta šeimynėle ir eiti visiems už savus.“
     
    XII.    Tikrai yra kas tikėjosi, jog po metų paliksiu postą, noriu nukreipti į kitą temą.
    Tie kurie skaitysit tik šią punktelį tai noriu jus nukreipti kita tema, kurią galite pamatyti paspaudę ant link čia
    >---Spaudžiam---<
    XIII.   Buvę darbuotojai per šį laiką.
    Ačiū buvusiems ir dar dabar dirbantiems darbuotojams, jog buvote ir esate su manimi toliau
    @Carlos_Quattro@Giedrius_Hells @Augustea_Honor@Quez_Junior@Arminas_Grigas@Kevin_Stevenson@Ruki_Bazuki@Mike_Gooldrey@Jack_Stallon@Aurimas_Dancingas@Tadasss@Bebras_King@Hash_Cocas@San_Xenon@Volkswagen_Golf@Charles_Leclerc@James_Vsop@Einikis_Pro@Salvatore_Bufalino@Artee_Solid@Henris_Makarov@Dovis_Heikon@Benito_Cartel @Rajono_Meras(Vasco_Salvadore), @Simas_Boss@Mantas_Sampxx@Adomaitis_Modestas@Vaidas_Drifter@Ernis_Monster@Antanas_Genutis@Sigis_Pachalcikas@Tiesiog_Anonimas@Eurais_Palijo@Kevin_Ots@Mantis_Bajoras@Ernaldas_Tree@Joris_Tree@Tamsos_Tvarkdarys@Herman_Cortez@Augis_Dash@Rolandas_Capito@Kiemo_Sargas@Modestas_Wolf@Nic_Shot@Rokas_Gasol@Jack_Elyga@Vitaminas_Adb@Emilius_Emixs@Rokas_Eid@Titas_Titurnikas@Deivydo_Televizija@Tommy_Watson@Haris_Opelis@Saras_Tema@Kajus_Tajus@Leo_Ellis@Bam_Bam@James_Vercceti@Charlie_Gambino@Kojiro_Hyunga@Speed_Valdovas@Walter_Heisenberg@Tomis_Britas@Vincas_Zzz@Hikaro_Masati@Tazz_Zyzz@Ieva_Kornelija@Spalvotas_Pingvinas@Vape_Thc@James_Terrence@Knee_Grow@Already_Broken@Kapitonas_Obolukas@Tadas_Mezon@David_Edyionii@Dziugitas_Bmw@Vel_Nes@Ema_And@Misha_Owen@Abc_Forever@Kajus_Tajus@Justas_Jucius@Laurynas_Baravykas@Taduse_Jrg@Stephen_Rossi@Baked_Weed@Faustis_Faustas@Tony_Express@Mpj_Purvinis@Gvidas_Cheburek(smoke_nord), @Lio_Nidas@Volteris_Vaitas@Tomukas_Tomas@Aurimas_Bosas@Pijo_Bayon@Ernestas_Mind@Gytis_Krabas@Rolandas_Huba@Vycka_Flex@Why_Hot@Tony_Sprite@Funny_Ness@Dede_Osva@Deividas_Bubis@Jack_Marzo@Laurynas_Bond@Thomas_Moretti@Dzeikas_Smith@Matas_Halaks@Jamal_Sharan@Lucy_Suarez@Avery_Carrington@Bunta_Fujiwara@Feel_Good@Kent_Andreas@Roki_Reider@Tiki_Takis@King_Legend@Jack_Kie@Frank_Clever@Bobikas_Armanis@Justas_Paklausk@Pakalniuks_Alfa@Kevin_Salvatore@Pablo_Emilio@Pranas_Bulve@Gvidas_Johnsonas@Bitee_Maja@Rajonski_Prakuror@Tonis_Jasikevicius@Jake_Willson@Tonis_Valanciunas@Jonas_Demonas@Khai_Weed@Leoxi_Bug@Zalia_Arbata@Slafka_Eid@Jonas_Sky@Onyx_Blade@Uva_Zuha@Justas_Flirtas@Corny_Horny@Linas_Bumer@Greg_Solberg@Gytis_Sky@Kristis_Bmx
    Visiems jums nuoširdus ačiū jog buvote ir kai kurie vis dar esate firmos dalimi.
    Ir dabar esantys firmoje peliukai @Laimis_Hifi@Arminas_Grigas@Hikaro_Masati@Corny_Horny@Jack_Stallon

  2. Haha
    San_Xenon sureagavo į Mantas_Exotic tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Mantas_Exotic
    Jūsų atstovaujama firma: Policija
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Ema_And
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Darbuotoja nuo laikinosios firmos, gavęs direktorių gavau iš jos pagalbos, patarimų. Dalyvaujanti veiksmuose, kalbanti Discord platformoje, kas tikrai reikalinga teisėsaugos darbui, per visą laikotarpį nepažeidė darbo nuostatų, drausminga. Daug išsiplėtoti nenoriu, viską parašiau asmeniškai Tau.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  3. Patinka
    San_Xenon sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji medikų valdžia,   
    Naujoji medikų valdžia
    Atrankoje į medikų direktorių sulaukėme dviejų kandidatūrų. Nors skaičiai ir pasirinkimas nebuvo milžiniškas, galiu pasidžiaugti tuo, kad abu kandidatai išreiškė nemažą motyvaciją, turėjo gerų argumentų ir išlaikė aukštą rinkimų kartelę. Kaip visada, kandidatai norintys identifikuoti save, turėsi prisiminti datą ir laiką, kuomet buvo skelbtas pranešimas rinkimų temoje. Kviečiu susipažinti su kandidatūrų aprašais apačioje.

    KANDIDATAI
    2024.02.13 21:03 - direktoriaus rinkimuose su asmeniu susitinkame antrąjį kartą. Jaučiasi atsižvelgimas į anksčiau išsakytas pastabas, tačiau vis dar trūksta užtikrintumo reprezentuojant save, kaip galima direktorių. Tam tikros mintys, planuojami sprendimai galėtų būti kuo labiau argumentuoti ir užakcentuoti. Laiškas tikrai nėra blogas, tačiau labiausiai reikėtų koncentruotis į firmos viziją ir kaip tiksliausiai bei įdomiausiai ją perteikti dalyvaujant rinkimuose. Labai ačiū už dalyvavimą ir tikėkimės nepasiduosi!
    2024.02.16 02:29 - serveryje gerai žinomas asmuo, pasižymintis aktyvumu bei geranoriškumu. Kadangi direktoriaus ar valdžios pareigose neteko regėti, laiškas maloniai nustebino. Pranešimas gražiai ir kruopščiai sutvarkytas, iškart patraukiantis akį. Ganėtinai plačiai kalbama apie firmos problemas, pateikiami konkretūs veiksmai, kaip jos galėtų būti sprendžiamos. Idėjos nors ir įdomios, reikėtų gerai pasistengti, kad viską aiškiai ir įdomiai perteikti darbuotojams, tad šioje vietoje gali kilti iššūkių. Bet kokiu atveju, kandidatūra pagirtina, ačiū už dalyvavimą.

    GALUTINIS SPRENDIMAS
    Rinkimai nepasižymėjo didele konkurencija ar aktyvumu, tačiau abu kandidatai padarė labai didelį darbą sudalyvaudami atrankoje. Tikėkimės išsakytos pastabos pravers ateityje. Nors ir abu kandidatai puikūs, rinkimus laimi geriausias pasirodęs kandidatas. Ačiū dalyvavusiems, ačiū skaičiusiems, pasitikime naująją Red County ligoninės valdžią.
    Naujoji direktorė - @Augustea_Honor

  4. Patinka
    San_Xenon sureagavo į Augustea_Honor tarp Augustea_Honor užtildė San_Xenon   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: čia
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: čia
  5. Haha
    San_Xenon sureagavo į Rokas tarp Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Atrankos metu sulaukėme 18 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 8 žaidėjai iš kurių išsirinkome 4 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl prašome prisiskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote vienas iš kandidatų.
    Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų:
    Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas; Žaidime Jūsų veiksmai nėra tinkami; Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte; Esate per mažai laiko praleidę mūsų projekte; Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti:
    @Gytis_Sky
    @Kevin_Stevenson
    @Charles_Leclerc
    @Bunta_Fujiwara
    Visi kandidatai paminėti aukščiau, privalo su manimi susisiekti asmeniškai.
    „Greenside“ administracija
  6. Haha
    San_Xenon sureagavo į Vincas_Zzz tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė:Vincas_Zzz
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos:DELUXE TAXI
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose:60d
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:  Stengiausi būti kiek įmanoma  Taip pat, tikiuosi, su nauju pavaduotojų ateitų ir kitų motyvuotų žaidėjų į firmą. Ačiū Taxistams, atsiprašau ką nuskriaudžiau ar įžeidžiau.. Buvo sunki pradžia, Pavaduotojo kėdė manau tiktų kolegai Gytis_Sky Charles atsižvelk, kuris  kilo kartu su manimi

    Ačiū 
    @Charles_Leclerc @Gytis_Sky @Kevin_Salvatore @Bobikas_Armanis @Maxim_Kinderis @Tautvydas_Udravich @Pakalniuks_Alfa @Strong_Blue @Justas_Paklausk @Khai_Weed @Twix_Snickers @Migelis_Zhebtuvelis
  7. Haha
    San_Xenon sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Naujoji Policijos valdžia,   
    Naujoji Policijos valdžia

    Rinkimuose sulaukėme 3 kandidatūrų, iš kurių 2 drąsiai galima laikyti stipriomis. Komentarus apie kiekvienos kandidatūros (ne)nusisekimą galite pamatyti apačioje. Kandidatūros analizuojamos bei vertinamos buvo lentelės principu, stengiantis įvertinti kandidato stiprybes ir silpnybes kiekvienoje sferoje. Kaip visada, dėl konfidencialumo, kandidatų vardai koduojami laiko žyma, kada buvo skelbiamas pranešimas rinkimų temoje.
     
    APŽVALGA,

     
    SPRENDIMAS,
    Nors rinkimuose sulaukėme sąlyginai mažai konkurencijos, kiekviena kandidatūra tam tikra prasme yra gera. Noriu padėkoti visiems kandidatavusiems, tačiau šį kartą Policijos valdžia atitenka į @Gaby_Blu rankas. Tikėkimės, jog pamatysime naujų vėjų, naujų atrakcijų, apie ką nemažai buvo užsimenama ir laiške. Pasveikinkime naująją direktorę!

  8. Patinka
    San_Xenon sureagavo į Lil_Pranas tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Lil_Pranas
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Policija, Direktorius.
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: Lygiai 2 mėnesiai arba ( 61 diena)
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:Labas vakaras. Būna, kad ateina diena kai kažkas prasideda, bet būna ta diena, kai visa tai baigiasi. Keista ir begalo liūdna palikti tai, ko ilgą laiką norėjau, siekiau ir stengiausi dėl to.Tai va, galbūt kažkam tai pasirodys netikėta, gal kas jau to ir laukė ir tikėjo, kad taip atsitiks. Palieku dėl nemažai priežasčių, viena iš jų, jog šiai firmai labai reikia aktyvių žaidėjų bei, kad serveryje jų būtų nemažai, nes šiuo metu gyvuoja barai, kuriuose taipogi reikia žmonių, kaip ir kitose firmose. Taipogi viena iš priežasčių kodėl palieku yra laiko stoka, nenoriu visko versti ant savo pavaduotojo, kuris puikiai tvarkėsi labai sunkiais momentais, buvo ir gerų, gražių akimirkų, buvo ir blogų, labai blogų momentų mūsų firmai. Iš pradžių norėčiau padėkoti @Emilisvn_Samp, jog patikėjo man šias pareigas ir @Migelis_Zhebtuvelis, jog taipogi perėmęs DP postą padėjo visais įmanomais būdais. Ačiū Jums. Ačiū visiems buvusiems darbuotojams už laiką, norą ir parodytą dėmesį atstovauti mano vadovaujamai firmai. Buvo smagu kartu dirbti iš vien. Ačiū barams už sukurtą veiksmą, lyderiams už kantrybę bei bendravimą tarpusavyje norint pagyvinti serverio gyvenimą. Viso!

    Ačiū už buvimą šaliabei didelę pagalbą tiek vos atėjus vadovauti, tiek ir vadovavimui einant į pabaigą : 

    @Bitee_Maja @Benito_Cartel @Jake_Willson @Salvatore_Bufalino @Gaby_Blu @Claudas_Baryga @Ruki_Bazuki @Charlie_Gambino @Izy_Izy @Tony_Gillera
     
  9. Patinka
    San_Xenon sureagavo į Laimis_Hifi tarp RedRoadLogistics (RRL) | Septintosios atrankos į pervežėjų kolektyvą analizė!   
    Red Road Logistics
    Septintosios atrankos į pervežėjų kolektyvą analizė
    Pradėsiu ties tuo, jog labai džiugu matyti susidomėjimą patekti į šią firmą
    žaidime prieš atranką savaitės bėgyje sulaukiau kada bus atranka.
    Pripažinsiu nustebino labai didelis užpildžiusiųjų skaičius, nes tai mano pirmoji atranka.
    Mano manymu tai ką norėčiau pridurti, labiau skaityti reikalavimus, viską skaityti atidžiau.
    Buvo ir šiek tiek klaidelių,  tarp patekusiųjų kurios tikrai netrukdys darbui ir bus pasakytos asmeniškai.
    Šitoje atrankoje buvo tikrai geru anketų ir buvo sunku atsirinkti geriausius kandidatus.
    10/23
    Dėl nusprendimo labai viliuosi jog priimdamas jumis būsiu nepadaręs klaidos.
    @Laurynas_Bond
    @Lucy_Suarez
    @Jamal_Sharan
    @Matas_Halaks
    @Kent_Andreas
    @Feel_Good
    @Karoliss_Audii
    @Dzeikas_Smith
    @Bunta_Fujiwara
    @Avery_Carrington
    Visi patekusieji privalo susisiekti per 24 valandas su pervežėjų vadovybe (Tomas_Honor) arba (Laimis_Hifi) dėl tolimesnės informacijos kadangi yra tikslas kiekvieną naują darbuotoją mūsų kolektyve supažindinti jau su esamu kolektyvu, aptarti Jūsų užduotis, pareigas pas mus mūsų firmoje, norime, kad būtų užduoti visi Jums rūpimi klausimai prieš įsidarbinant.
    Būtų geriausia, kad susisiektumėte su manimi arba direktoriumi "discord" platformoje arba žaidime.
    Laimis_Hifi "discord" biesas;
    Tomas_Honor "discord" Tomas#4874;
    Darbo sutarties pasirašymas: Spausk čia.
    Firmos "Discord": Spausk čia.
     
  10. Patinka
    San_Xenon sureagavo į Tomas_Honor tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Tomas_Honor
    Jūsų atstovaujama firma: Pervežėjai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Laimis_Hifi
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Firmos darbuotojas, vienas iš efektyvesnių. Ramaus būdo asmenybė, jei prireiktų gali būti ir griežtas, žinoma bent aš manau, jog iš pradžių seksis pavaduotojo pareiguose sunkokai, nes pirmosios pareigos. Yra draugiškas, bendraujantis, mėgstantis pasikalbėti, padedantis kolegoms kai kyla klausimų, aktyvus. Žinoma per 7 mėnesius nemačiau nei pas vieną tiek ryžto ir dirbimo dėl savęs. Ir kas labai patiko pas šį darbuotoją jog nei karto nebuvo užsiminęs apie pavaduotojo statusą, tiesiog dirbo dėl malonumo.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  11. Patinka
    San_Xenon sureagavo į Ema_And tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Pavaduotojo paskyrimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Ema_And
    Jūsų atstovaujama firma: Medikai.
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: @Demarcus_Norwood
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Tarp darbuotojų nematau tinkamo kandidato, kadangi neatitinka mano asmeninių kriterijų t.y. idėjų stoka, nepakankamai rodomas noras tapti valdžios atstovais ir t.t. Mano manymu, šis žaidėjas yra trūkstama antra medikų valdžios pusė, kadangi labiausiai papildo mano idėjas bei siekiamus tikslus. Taip pat jį iš kitų išskyrė būtini vadovo požymiai- griežtumas, loginis mąstymas.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu.
  12. Haha
    San_Xenon gavo reakcijąTony_Drift tarp Peikiu Bobikas_Armanis   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : San_Xenon
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Bobikas_Armanis
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Nepagarbus elgesys, įžeidinėjimai
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/ya9D1Zc
  13. Haha
    San_Xenon gavo reakcijąEkem_Slamstas tarp Peikiu Bobikas_Armanis   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : San_Xenon
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Bobikas_Armanis
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Nepagarbus elgesys, įžeidinėjimai
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/ya9D1Zc
  14. Haha
    San_Xenon gavo reakcijąTautvydas_Udravich tarp Prašau užtildyti Bobikas_Armanis   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Nepagarbus elgesys, įžeidinėjimai 
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/ya9D1Zc
  15. Haha
    San_Xenon gavo reakcijąQuez_Junior tarp Peikiu Bobikas_Armanis   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : San_Xenon
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Bobikas_Armanis
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Nepagarbus elgesys, įžeidinėjimai
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/ya9D1Zc
  16. Haha
    San_Xenon gavo reakcijąBobikas_Armanis tarp Prašau užtildyti Bobikas_Armanis   
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Nepagarbus elgesys, įžeidinėjimai 
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/ya9D1Zc
  17. Haha
    San_Xenon gavo reakcijąBobikas_Armanis tarp Peikiu Bobikas_Armanis   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : San_Xenon
    2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Bobikas_Armanis
    3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Nepagarbus elgesys, įžeidinėjimai
    4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/ya9D1Zc
  18. Haha
    San_Xenon sureagavo į Gvidaz_Bond tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Direktoriaus / pavaduotojo atsistatydinimo šablonas:
    Jūsų Vardas_Pavardė: Gvidaz_Bond
    Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai direktorius [Wheel&Repair]
    Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 36 dienos.
    Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą:
     
  19. Patinka
    San_Xenon sureagavo į Jamal_Sharan tarp Peikiu Gvidaz_Bond   
    Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  jamal_sharan
    Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Gvidaz_Bond Mechaniku direktorius
    Už ką šis vadovas yra peikiamas?:  izeidinejimai 
    Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: https://imgur.com/a/g10mVPk
  20. Ačiū
    San_Xenon sureagavo į Edvinas tarp Parašau užbluokuoti San_Xenon   
    Žaidėjas užblokuotas nebus. Įrodymų trūkumas.
    Tema rakinama.
  21. Ačiū
    San_Xenon sureagavo į Edvinas tarp Tnt_Edwax (Ignas_Eox) užblokavo Manny_Pacquiao   
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/kt8WVE9
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/36b5VTn
  22. Haha
    San_Xenon sureagavo į Lietuvis_Vip tarp PRAŠYMO UŽTILDYTI Kamile_Blue   
    Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?; Pire visu bendradarbiu zemina ir siuncia toli 
    Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/UHeqxl0
  23. Ačiū
    San_Xenon sureagavo į Migelis_Zhebtuvelis tarp Migelis_Zhebtuvelis užblokavo San_Xenon   
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/a/CSMS7yI 
     

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://imgur.com/a/wWWf9QI
  24. Patinka
    San_Xenon sureagavo į Tomas_Honor tarp RedRoadLogistics (RRL) | Efektyviausi firmos darbuotojai   
    RedRoadLogistics
    Efektyviausi firmos darbuotojai
    Noriu supažindinti su šia tema Jus, skaitytojus.
    Šioje temoje galėsite pamatyti efektyviausius dabartinius/buvusius pervežėjų firmos darbuotojus kurie bus nusipelnę efektyvumo nuo 2023-10-12.

    Efektyviausių darbuotojų sąrašas

    Daugiausiai pradirbęs per dieną - Kevin_Salvatore 1182 minutės 2024-01-05
    Daugiausiai pradirbęs per savaitę -  Laimis_Hifi 4832 minutės 2023-10-15

    Daugiausiai pravažiavęs kilometrų per dieną - Laimis_Hifi 700,10 kilometrų 2023-10-13
    Daugiausiai pravažiavęs kilometrų per savaitę -Laimis_Hifi 3933,31 kilometrų 2023-10-15

    Daugiausiai atvežęs mažųjų krovinių per dieną - 
    Daugiausiai atvežęs mažųjų krovinių per savaitę - Charlie_Gambino 311 mažųjų krovinių 2024-01-14

    Daugiausiai atvežęs kontraktų per dieną - Laimis_Hifi 10 kontraktų (100 kontraktinių krovinių) 2023-10-14
    Daugiausiai atvežęs kontraktų per savaitę -   Charlie_Gambino 43 kontraktų (430 kontraktinių krovinių) 2024-01-21

    Daugiausiai pravažiavęs per dieną su RUMPO - Hot_Knife 171.8 kilometrai 2023-12-11
    Daugiausiai pravažiavęs per dieną su BURRITO - Leoxi_Bug 350.1 kilometrai 2024-01-24
    Daugiausiai pravažiavęs per dieną su ROADTRAIN - Rajonski_Prakuror 404.5 kilometrai 2024-01-21

    D.U.K
    Kaip galima patekti į efektyviausio darbuotojo sąrašą?
    Patekti galima užpildant firmos discorde paraišką.
    Kur galima rasti discorde šitą dalyką?
    Rasite prie Pervežėjų veiklos - pervežėjų efektyvumas
    Kokius įrodymus reikia pateikti norint patekti į sąrašą?
    Priklausant nuo jūsų jei norite efektyvumą parodyti per dieną, tuomet turite tik prisijungus į serverį pasidaryti /bendradarbiai savo statistiką, bei kai vėliau nustosite žaisti /bendradarbiai savo statistiką, 2 nuotraukas įkelti į imgur.com ir užpildyti paraišką discord.
    Taip pat ir su savaitės efektyvumu, pasidarote pradžią savaitės bėgyje ir paskutinę dieną imkim sekmadienį įkeliate savo įrodymus kaip minėjau ir su dienos efektyvumu.
    Ar išėjus iš firmos liks efektyvumas?
    Taip išėję iš firmos jūsų efektyvumas bus pasilikęs, kol kuris iš darbuotojų jį pagerins.
    O kažkokį atlygi už pagerintą efektyvumą gausime?
    Taip prie algos pridėsiu po 20,000€ už pagerintą efektyvumą.
    O kaip skaičiuosi efektyvumą prie algos?
    Jei darbuotojas išbus bent 24 valandas efektyvumo sąraše savaitės pabaigoje per algas gaus € atlygį.
    Kiek per dieną galima pagerinti efektyvumą?
    Per dieną vienam darbuotojui efektyvumą galima pagerinti tik vieną, o savaitės galima keturis. 
    Čia visi įmanomi efektyvumai ar bus ir daugiau?
    Laikui bėgant tikrai atsiras sąrašo papildymas su naujais tikslais efektyvumo gerinimu.
    Ar galiu apkarpyti savo įrodymus?
    Atsakymas GRIEŽTAI NE, bent kiek bus apkarpytas ar paredaguotas įrodymas bus atmesta.
  25. Haha
    San_Xenon sureagavo į Charles_Leclerc tarp Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Charles_Leclerc
    Jūsų atstovaujama firma: Taksistai
    Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė: Vincas_Zzz
    Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje: Žinau, žinau, susilauksiu daug "HAHA" į šį paskyrimą, tačiau tai yra geriausias darbuotojas šiuo metu, rangus kėlėsi greičiausiai iš visų, kai tapau direktoriumi, surėmėm alkūnės prie stalo, pasižadėjo "čiudų" nebedaryti, ką ir sėkmingai keletą savaičių daro, jokių nusiskundimų. Įmonės struktūrą supranta puikiai, kas svarbiausia - labai aktyvus žaidėjas, labai tikiuosi, kad nepaves manęs, o jeigu jau ir paves, žinau, kad gerai į kailį gausiu. Suprantam vienas kitą labai gerai, papildome kur reikia vienas kitą, todėl ir nusprendžiau paskirti jį į pavaduotojo pareigas.
    Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pasižadu“): Pasižadu

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.