Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Moren_Iso

Neaktyvus

  • 68

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Būsenų atnaujinimai parašė Moren_Iso

  1. Kaip manot, ar policininkų galimybė įsiveržti į užrakintus verslus ir namus yra gera idėja?

    1. Rodyti senesnius komentarus  7 komentarai
    2. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Aktuali diskusija, ypač iš Pronio pusės, tad įsiterpsiu ir aš. Pritariu, kad nuo PD šiai dienai pabėgt neįmanoma, suprantu, jog norima, kad serveryje nedominuotų nusikalstama veikla, todėl pareigūnai turi visas galimybes tą sustabdyti, sekimo komandos, blokados, spygliai, galimybė šaudyti nuo stogų, viso to “dėka” pabėgimas nuo teisėsaugos yra neįmanomas. Suprantu, kad tai GRP serveris ir eilė žmonių pradės man aiškinti skirtumus tarp RP ir GRP stilių ir kodėl mano pasiūlymas (gal labiau pamąstymas, keisti nieko nesiūliau, tik įdomi kitų nuomonė), tačiau ar tikrai didžiajai daliai žaidėjų tai tinka ir patinka? Man, pareigūno vietoje daug įdomiau dalyvauti gaudynėse su minimaliais apribojimais, pvz: /sekti komandos apribojimas, ją naudoti tam pačiam žaidėjui būtų galima tik su pertraukomis, jeigu panaudojus /sekti per 30 minučių pareigūnui nepavyksta sugauti bėglio, antrą kartą sekimą pradėti jis gali tik po valandos, to dėka pareigūnai galėtų pradėti lavinti savo vairavimo įgūdžius, pradėtų dirbti komandiškai ir galvotų įvairias taktikas, kaip bėglį pagauti be galimybės kiekvieną jo žingsnį ir važiavimo kryptį matyti minimap’e. Dėl šaudymo, padaryti taip, jog šaudymas nuo tr.pr. stogo nei žaidėjui, nei jo transportui nedarytų žalos ir kaip alternatyvą suteikti pareigūnams galimybę naudoti drive-by, pareigūnai galėtų pradėti dirbti ekipažais, o ne po vieną, vienas jų - vairuotojas, kito tikslas - peršauti padangas ar kitaip sustabdyti pažeidėją.
       

      What do you think about that?

    3. Pronis_Kadilaks

      Pronis_Kadilaks

      o as turejau ideja, jog nereiktu visko pateikt ant lekstutes ir tarkim sekimo komanda nerodytu checkpoint kurioj tiksliai vietoj nusikaltelis randasi, bet rodytu sone lentele uz kiek km jis randasi, o pareigunas tuo turetu vadovautis ir vaziuot i ta puse kur atstumas mazeja ir taip rezultate ji atrastu vistiek, bet sudetingiau

    4. Jizzy_Black

      Jizzy_Black

      Another idea: Sekimo komanda veikia ne pagal žaidėjo ID, o įvedus tr.pr valstybinį numerį, bėglys persėda, o sekimas lieka kitos, jau paliktos transporto priemonės.

  2. Lauke taip karštaaaaa

    1. Easy_Snow

      Easy_Snow

      Sveikas jo labai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.