Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Freez_Armani

Narys

  • 502

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 9

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Haha
    Freez_Armani sureagavo į Rokas tarp Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,​​​​​​​​​​   
    Jau netrukus! greenside.lt atsinaujina,
    Paskutinį kartą greenside.lt serveris turėjo atnaujinimą dar 2018 metų balandžio 30d. Daugiau nei porą metų serveris neturėjo oficialaus atnaujinimo. Per visą tą laiką serveryje buvo atnaujinami tik būtiniausi dalykai, kurie viešai nebuvo skelbiami. Tokie atnaujinimai kaip iškvietimų sistemos atnaujinimas, įvairių apsaugų atnaujinimas, būtiniausių klaidų taisymas ir atitinkamų komandų pašalinimas. Nuo 2018 metų balandžio 30d. serveris ne tik buvo administruojamas ir neoficialiai atnaujinamas, bet tuo pačiu buvo dirbama prie serverio atnaujinimo. Atnaujinimo, apie kurį visi mes svajojame ilgiau nei derėtų. Visą tą laiką dirbome ir siekėme, jog visos tos svajonės virstų realybe. Realybe, kuri atnaujintų projekto žavesį ir priverstu užsukti kiekvieną pasiilgusi mūsų!

    Atnaujinimas jau testuojamas!
    Norime pranešti, jog daugiau nei prieš savaitę laiko atnaujinimas buvo pradėtas oficialiai testuoti. Tai reiškia, jog jau matome šviesą tunelio gale! Dabar viską darome, jog atnaujinimas būtų kuo kokybiškesnis ir kuo mažiau techninių ir loginių klaidų pasiektų Jūsų ekranus! Kiek užtruksime laiko, jog atnaujinimas būtų pilnai ištestuotas ir sutvarkytos klaidos, šiuo metu atsakyti dar tiksliai negalime. Grubiai skaičiuojant, tai gali užtrukti nuo ~1 iki 2 mėnesių arba mažiau, arba daugiau, priklausomai nuo to, kaip susiklostys aplinkybės.
    Didžiojo atnaujinimo aukos?
    Kaip ir prieš tai buvusiame dideliame serverio atnaujinime, taip ir šiame atnaujinime aukojame nusikalstamumą ir visa tai kas su juo yra susiję. Tai reiškia, jog viso to, kas susiję su nusikalstama veikla, šiame atnaujinime neišvysite. Priežastis yra paprasta, sistema iš techinės pusės dar nėra paruošta. Pati sistemos teorinė idėja yra pilnai sugeneruota. Čia galite rasti teorinį idėjos aprašymą, kuri techniniame aprašyme išsiplėčia iki 300 puslapių. Nusikalstamos veiklos sistemai skirsime atskyrą atnaujinimą, kuris turėtų pasirodyti 2021 metų pradžioje. Su nusikalstamos veiklos sistema taip pat ateis ir papildomas darbas su direktoriaus pakvietimu - FTB.
    Manome, jog tai yra logiškas mūsų žingsnis ir iki nusikalstamos veiklos atnaujinimo galėsite pailsėti nuo gaujų ir pilnai susipažinti su naujomis serverio sistemomis, todėl nepatirsite tokio kultūrinio šoko, kokį jį patirtumėte esant bendram atnaujinimui.
    Artėjantis serverio atnaujnimas - ko tikėtis?
    Tiek „Red County“ miestelių išorė, tiek vidus turės naują įvaizdį. Atnaujintos darbų su direktoriaus pakvietimu veiklos. Kai kurių darbų veiklos visiškai perkurtos. Nauji verslų tipai (žuvininkystės įmonės). Papildomos pramogos (krepšinis, kortų žaidimas, automatizuotos dalybos, „drop“ eventas, „voucher“ eventas, pakvietimų sistema ir t.t.). Ir dar daug visko jau artėjančiame serverio atnaujinime!
    Nekantraujame su visais pasidalinti savo kūriniais, kuriuos sukūrėme per daugiau nei porą metų. O dabar visų prašome įvertinti mūsų pastangas ir dar šiek tiek palaukti, o laukti tikrai verta!
    „Greenside“ administracija
    2020, spalio 8d.
  2. Haha
    Freez_Armani sureagavo į Mafijos Senelis tarp Sklandymo turnyras! – 2020   
    RENGINIO INFORMACIJA!
    Turnyras, kuriame žaidėjai kovos tarpusavyje, kuris pirmasis sklandydamas su „Vortex“ pasieks nurodytą tašką. Renginys vyks rugsėjo 18, 19 ir 20 dienomis, nuo 17:00. Laikas dar gali nežymiai pasikeisti, bet norintys dalyvauti turi įsitikinti, kad šiomis dienomis vakare bus laisvi. Bus trys prizinės vietos: 1 vietą užėmusiam žaidėjui atiteks 2'500 kreditų, 2 vietai – 1'800 kreditų, o 3 vietai – 1'200 kreditų.
     
    RENGINIO TAISYKLĖS!
    • Renginio metu privaloma laikytis visų serverio taisyklių;
    • Renginio metu privaloma klausyti organizatorių nurodymų;
    • Renginio dalyviui palietus žemę bus leidžiama toliau dalyvauti renginyje, tik tai jis turės daryti važiuodamas.
    Už šių taisyklių nesilankymą, galite būti diskvalifikuojamas iš renginio be įspėjimo, taip pat blokuojamas už EVENT trukdymą.
    Neleistinų modifikacijų naudojimas renginio metu lygus RCON užblokavimui ir visų registruotų vartotojų konfiskavimui.
     
    REGISTRACIJA!
    Atsižvelgiant į nepatogumus, kuriuos sukelia žaidėjai užsiregistravę į renginį, bet jame nepasirodantys, šiame bus registracijos mokestis – 10'000€ (Jį perveskite į Mafijos_Senelis banko sąskaitą). Įsitikinkite ar galėsite dalyvauti ir tik tada perveskite pinigus bei pildykite šabloną. Registracija į renginį baigiasi rugsėjo 17 dieną, 20:00. Surinkti pinigai bus lygiomis dalimis padalinti prizinėms vietoms arba pašalinti iš serverio.
    1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:
    2. Ar susipažinote su renginio taisyklėmis ir pasižadate jų laikytis:
    3. Vaizdinė medžiaga įrodanti, kad pervedėte pinigus už registraciją:
  3. Haha
    Freez_Armani sureagavo į Hitautas tarp Mechanikai pradės mokslo metus su nauju direktoriumi,   
    RINKIMŲ APŽVALGA,
    Tiesa pasakius tikėjausi daug daugiau konkurencijos būtent šiuose rinkimuose, vasaros pabaiga - prasideda mokslai, daugiau žaidėjų grįžtančių į serverį vėl žaisti ir praleisti laiką. Nepamirškim fakto jog ne kartą minėjau jog tikrai suteiksiu progas tiems kurie nori pasitaisyti reputaciją arba tiesiog siekti kažko daugiau nei vardo gaujų sarašo lentelėje. Per rinkimų pradžią ir iki paskutinių rinkimų valandų turėjau tik 3 kandidatus, iš kurių mačiau tik vieną kaip galimą kandidatą, tačiau vis tiek nenorėjau rizikuoti po to kas įvyko praėjusį kartą, todėl nusprendžiau dar kartą pratesti rinkimus, gerai pagalvojęs ir įvertinęs tai ką pateikei kandidatūroje nusprendžiau priimti spendimą kurį norėjau matyti, todėl tikiuosi jis bus įvertintas.
    KANDIDATAI KURIE NEBUS PAMINĖTI PRIE PAGRINDINIŲ,
    Pirmasis kandidatas - nesu įsitikinęs ar pilnai supranti "firmos valdymas" žodžių koncepto, pats laiškas neinformatyvus, neradau nieko prasmingo kas patrauktų mano dėmesį ties tavo laišku, atrodo jog buvo ieškoma *shortcut'ų* jog greičiau jį parašyti. Prie to paties, nesu už išankstinius sprendimus pasirinkti pavaduotoją, nors tai ir nutinka vidurį kadencijos kuomet direktorius į pagalbininkus pasiima draugą jog jį pavaduoti, asmeniškai tokių sprendimų nepriiminėčiau, įsitikinčiau ar vienas galiu susitvarkyti su firma, tuomet ieškočiau išeičių kaip palengvinti darbą sau, pavaduotojas tikriausiai būtų vienas iš tų atvėjų kuomet pats negali kas dieną aktyviai prižiūrėti ir valdyti savo firmos. Antrasis kandidatas - asmeniškai nežinau kodėl švaistei laiką rašant šį laišką, aktyvumas žaidime tikrai nežavi, pats pastebėtas nesi, didžiąją vasaros dalį serveryje taip pat nemačiau. Tai yra pagrindinė priežastis kodėl nebūsi paminėtas prie pagrindinių kandidatų.
     
    PAGRINDINIAI KANDIDATAI,
    Šį kartą turiu du rimtus kandidatus į šias pareigas, Lukas_Dmkl ir Beniux_Subas. Pradėsiu nuo Luko - nesitikėjau tavęs šiuose rinkimuose, tiesą pasakius nustebau, tačiau tai nepadarė kažkiokio *wow* įspūdžio, ypač punktas kurį pats paminėjai "idėjos", nereikalavau išradinėti antrą dviratį, tačiau nesulaukiau net kažko banalaus kas šiek tiek užimtų darbuotojus ar pritrauktų į firmą, apart to ką jau darbas turi iš kodo pusės, pats laiškas ir kitas turinys išskiriant idėjas tvarkingas. Benas - tikiuosi jog tas klaidas kurias paminėjai iš praeitos kadencijos taisysi ir tų pačių matyti neteks, tai buvo pagrindinė korta kurią turėjai ir galėjai atiduoti šiame laiške, todėl džiaugiuosi jog neslėpi tų dalykų kurie buvo akivaizdžiai klaidos. Tikiuosi tiek firma tiek aš galėsiu su tavimi dirbti kaip komanda, esu įsitikinęs jog žinai apie ką kalbu, todėl tikiuosi jog nepadarysi tos pačios klaidos dėl kurios gailėjaisi. Linkiu sėkmingos kadencijos.
    Sekančią mechanikų direktoriaus kėdę užima Beniux_Subas.
  4. Haha
    Freez_Armani gavo reakcijąPronis_Kadilaks tarp [GIVEAWAY] Dviejų Admiral 3 ir 226 ID giveaway!   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Trys banai ir toliau komandoi sedu
    Palinkėjimas serverio žaidėjams:  
     
  5. Haha
    Freez_Armani gavo reakcijąJack_Suarez tarp [GIVEAWAY] Dviejų Admiral 3 ir 226 ID giveaway!   
    Jūsų Vardas_Pavardė: Trys banai ir toliau komandoi sedu
    Palinkėjimas serverio žaidėjams:  
     
  6. Haha
    Freez_Armani sureagavo į Matas_Green tarp [0.1.8.7] Pasiulymas serveriui - GP, NP   
    Prieš.
    Visas šias funkcijas atlieka gaujos.
  7. Pasimetęs
    Freez_Armani sureagavo į Everett_Sanchez tarp Prašau užblokuoti Domis_Hyper ir Pronis_Kadilaks.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : ES
    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Domis_Hyper ir Pronis_Kadilaks
    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog, kai esi sugautas teisėsaugos. Stebint Pronio situacija, labai įdomiai gavo crashą, kaip aš jį sutrypiau. Tačiau, jungtis į serverį su pagrindiniu vartotoju nenorėjo, o jungėsi su savo antruoju. Tad įtariu čia tyčinį išsicrashinimą, kai esi sugautas teisėsaugos.
    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Domis_Hyper Pronis_Kadilaks Už ką turėjo būti baudžiamas Pronis_Kadilaks Bei kaip Pronis jungiasi su kita pakyra
     
    @Mafijos Senelis
  8. Haha
    Freez_Armani sureagavo į Orestas_Doublas tarp [0.1.8.7] Pasiulymas serveriui - GP, NP   
    1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Orestas_Double
    2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau padaryti Ginklu Prekeivius ir Narkotiku prekeivius, Ginklu prekeiviai pardavinetu ginklus, Narkotiku prekeiviai pardavinetu narkotikus.
    3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Gaujiniai dirbs savo darba. Ginklu prekeiviai su Narkotiku prekeiviais dirbtu savo darba.
    4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
  9. Haha
    Freez_Armani sureagavo į Ernestas Paklausk tarp Parduodu retą Hotknife.   
    Siūlau 7,8mln nekreipk dėmesio ką Vycka plepa nes perka pinigus. 
  10. Haha
    Freez_Armani sureagavo į Mafijos Senelis tarp Onyx_Smoker užblokavo Mark_Rosenberg   
    Užblokavimo apeliacija tvarkinga.
    Tema rakinama.
  11. Pasimetęs
    Freez_Armani sureagavo į Arnas_Hazer tarp Greenside, kas vyksta?   
    Kalbant apie gaudomų sąrašą tai čia viskas tvarkoj. Jų pastovus skaičius žemas nes tik jiem atsiradus teisėsauga greitai išvalo sąrašą,o grobimai nuo teisėsaugos nepriklauso, jeigu nedaro gaujos tai nieko ir mes negalim padaryti. 
    O tai ką su tokiais daryti kuriuos nusodini porai valandų, tačiau jie išsiperka su kreditais ir vėl ta patį daro jūs nežinodami visų aplinkybių priemat savo išvadas. Visalaik yra galimybė palikti projektą ir žaisti kitur. 
  12. Patinka
    Freez_Armani sureagavo į Ernis Pokemon tarp Pokemono avatarų galerija [10.26]   
    comeback
      
      
      
      
  13. Haha
    Freez_Armani sureagavo į Nojka_Cool tarp Apgavo Justis_Game   
    Šablonas:
    1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nojus_Bara
    2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Justis_Game
    3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Tai i skelbimo kontora rasiau perku sultan parase jis. Sakau parodyk.Sako negaliu jail. Paklausiau kurioje vietoje neatrase nu gerai pasitikejau parasiau ar nesprogus sake ne nusipirkes buvo susprogdinta
    4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2020-02-17-10:27
    5. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/FJDVcnp
  14. Patinka
    Freez_Armani sureagavo į Bill_Shake tarp „Drift King“ čempionatas 2020,   
    Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Bill_Shake
    Kaip vertinate savo Drift sugebėjimus?: 6/10
    Ar susipažinote su renginio taisyklėmi?: Taip
  15. Haha
    Freez_Armani gavo reakcijąUgnius_Hot tarp Helovinas dar tik prasidėjo! +40 užblokavimų ir +10 RCON užblokavimu per 4 dienas.   
    Aprilos žodžiai: 
    CHEATINAU 2 METUS PER EVENTUS NIEKAM GALVOS NESKAUDEJO CIA REBEKA ATEJO LOGUS PRADEJO TIKRINT JEZUS MARIJA POTO VERKIAT KAD JUMS TRUGDO UPDATE DARYT JUS PATYS SAU SUKELIAS PROBLEMAS SENIAU VISIEM POFIK BUVO AR TU CHEATINI AR NE DBR KAZKOKIE PRIEJO KURIE PER LOGUS IESKOT PRADEJO IR VERKIAT DEL TO ATNAUJINIMO KAD JUMS TRUGDOM JEI PAZIETUMETE PRAEITUS METUS TAI TAS PATS BUTU TIKIUOSI PROJEKTAS UZSIDARYS IR EISIM VISI RYZYNA I DYLERIUS IMSIU DIREKTORIU.
  16. Patinka
    Freez_Armani gavo reakcijąJett_Jenkins tarp tomke ant mesos   
    viens ant viena padedu
  17. Ačiū
    Freez_Armani sureagavo į Jett_Jenkins tarp tomke ant mesos   
    kazka cia pabandziau
    isskirtinis aciu nunezui, uz pagalba su soundais
     
  18. Pasimetęs
    Freez_Armani sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Sveiki, šį kartą sugalvojau šiek tiek pakeisti avatarų dydį.
      
      
      
      
      
  19. Pasimetęs
    Freez_Armani sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  20. Pasimetęs
    Freez_Armani sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  21. Pasimetęs
    Freez_Armani sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
    Back at it again 
      
      
      
      
      
  22. Pasimetęs
    Freez_Armani sureagavo į Laurynas_Leigon tarp [10.04] Leigon avatarų galerija.   
  23. Haha
    Freez_Armani sureagavo į Rokas tarp 5 metai! Ar mes sustojome?   
    5 metai! Ar mes sustojome?
    Visų pirma norime padėkoti visiems projekto žaidėjams, jog per šiuos metu jie įrodė, koks mūsų projektas gali būti stabilus be jokių naujovių! Už stabilumą galime dėkoti tik Jums, todėl praėję metai yra tik Jūsų metai!

    Labai norime tikėti, jog šiais metais sugebėsime atsidėkoti už visą tą laukimą, kuris užsitęsė nežmoniškai daug laiko. Taip, tai mūsų kaltė ir mes prisiimame visą atsakomybę už susidariusią situaciją. Turbūt padarėme klaidą (padariau klaidą aš), jog nusprendėme tokiu metu, tiek aukštai išsikelti sau kartelę. Visam tam tiesiog nebuvome pasiruošę ir tai visiems kainavo daug brangaus laiko. Bet mes negalime sustoti dabar. Esame sugrįžę į tą kovinį ritmą, kuris toliau verčia mus tikėti savo idėjomis ir siekti savo užsibrėžtų tikslų. O kad visos Jūsų ir mūsų idėjos išsipildytų mums reikia dar šiek tiek laiko. Todėl prašome visų tikėti tuo, ką šiuo metu mes darome.
    Projekto gimtadienio proga 01.24 serveryje vyks dalybos, kurių metu didžioji dalis prisijungusių žaidėjų (ne AFK) serveryje galės laimėti įvairiausių prizų.
    Taip pat nuo 01.24d. iki 01.26d. perkant kreditus visais galimais būdais gausite +25% didesnį kreditų krepšelį.
    5 metai! Ar mes sustojome? Ne.
    „Greenside“ administracija
  24. Pasimetęs
    Freez_Armani sureagavo į Rokas tarp Oficialūs projekto logotipai,   
    Oficialūs projekto logotipai,
    Logotipo idėja ir jos išpildymas priklauso Daumantas Banys @gandriukai
    Logotipai tamsiam fonui:
    Logotipai šviesiam fonui:
     
  25. Patinka
    Freez_Armani sureagavo į Rokas tarp Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas,   
    Atrankos apibendrinimas,
    Kadangi direktorių prižiūrėtojo pareigos yra vienos atsakingiausiu, tad nusprendėme šioje atrankoje pasirinkti tą žmogų, kuris degė noru labiausiai. Pasirinkome dar neišbandytą variantą, kuris turės daugiausiai noro kažką įrodyti sau ir kitiems. Tikiuosi, jog šį kartą rizika pasiteisins ir turėsime komandoje tokį žmogų, kuris tokiose pareigose nebijos prisiimti atsakomybės ir turės savo argumentuotą nuomonę jo kompetenciją atitinkančiose situacijose.
    Naujasis direktorių prižiūrėtojas: Hitautas_White
    „Greenside“ administracija

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.