Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymas policijos darbui (ar ateinančiam FBI)

James_Vercceti

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Martynas_Belas
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

Idėja

Labas. Turiu idėja policininkų ir/ar ateinančiam FBI darbui, tai būtų gyvenamųjų namų kratos.

Pati idėja žinoma kyla iš realaus gyvenimo, kodėl gi nepaįvairinus to ir žaidime. Policija ar FBI galėtų daryti kratas žmonių namuose tam tikru laiku, reidų metu ar padaryti kaip atskirą veiklą. Tikrinami namai žinoma nebūtų visiškai "random". Pvz.: Kiekvienas žmogus turėtų policijos departamente ar FBI biure savo bylą kurioje būtų surašyta jo nusižengimai, kiek kartų buvo pagautas su narkotinėmis medžiagomis, ginklais ir t.t. Taipogi aukštesnių rangų darbuotojai arba tik viršininkai galėtų tas bylas peržiūrėti kažkokioje tai GUI lentelėje.  Tai padėtų atsirinkti žmones pas kuriuos daryti kratas. Pagal vykdančiojo pareigūno įsakymą vyktu organizuota krata. 

Kaip tai vyktų?

Kai žaidime būtų prisijungęs bent vienas iš aukšto rango teisėsaugos atstovų, jis galėtų peržiūrėti asmenų bylas kurie buvo kliuvę su nelegaliomis medžiagomis ar ginklais. Peržiūrėjęs bylas pasirinktų vieną ar kelis asmenis (kurie yra žaidime) pas kuriuos daryti kratas ir žinoma surašytų "orderį" tai kratai vykdyti.  Vykdantis pareigūnas paskirtų vieną ar daugiau policijos grupių vykti daryti kratų pasirinktuose namuose. 

Atvykus į nusikaltėlio namus, įtariamas asmuo turėtų būti kartu atvesdintas. Įtariamas asmuo būtų supažindintas su situacija, bei būtų jam pateiktas kratos "orderis" (GUI LENTELĖJE). Pateikus kratos orderį, pareigūnas paprašytų atrakinti namus bei įleisti pareigūnus (taipogi įeiti pats). Jam atsisakius galėtų būti komanda su kuria pareigūnai įeina per prievartą į namus bei taip pat būtų įvestas įtariamasis >  /ivesti (id) - /ieiti

Kratos pradžioje įėjus į namus vykdantysis pareigūnas parašytų komandą /krata (namo id) pradėtų kratą. Po komandos bendrai visi pareigūnai pradėtų kratą.

Kratos vaizdas atrodytų taip: Priėjus prie tam tikrų daiktų tokių kaip spinta, spintelė, lova, seifas, šaldytuvas, automobilis, rašomasis stalas ir t.t. policijos pareigūnai spaudinėtų raidę Y bei būtų "bar'as" kuris užsikrautų per tam tikrą laiką. Jeigu namas neįrengtas tiesiog pareigūnams palaukus tam tikrą laiko tarpą atsirastų vykdomajam pareigūnui GUI lentelė su informacija ar rado namuose ką nors ar ne. 

Policija/FBI prieš kratą galėtų viešai pranešti apie artėjančias kratas (nenurodydami tikslių asmenų). Per tą laiką žmonės spėtų arba ne išsivalyti savo namus. 

Kas būtų naują? 

Tai dar labiau pagyvintų pareigūnų darbą, atsirastų nauji /ita tokie kaip: Nelegaliai laikomi ginklai/narkotikai namuose. Disponavimas ir/ar platinimas nurodytais daiktais.

Tai labiau padėtų sujungti FBI bei policijos pajėgas kartu, tai galėtų būti bendra veikla abiem teisėsaugos šakom.

Nusikaltėliams atsirastų didesnis azartas. 

Bariniai? 

Kalbant apie barinius, manau, kad bariniai į tai galėtų irgi būti įtraukti. Pvz.; kaip aukščiau minėjau viešai pranešus apie artėjančias kratas, žmonėms išsivalyti namus padėtų bariniai už tam tikrą užmokestį. Tai vyktu maždaug taip; 2 bariniai atvažiuoja su Box'u prie užsakovo namų ir su tam tikra komanda išvalo užsakovo namus, sukrauna ginklus narkotikus bei išveža paslėpti į tam tikras vietas, kratai pasibaigus užsakovas susimoka bariniams ir atgauna savo "gėrybes". 

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:

Mano pasiūlymas įneštu daugiau gyvybės tiek barinių veiklai tiek teisėsaugos pusei. Bariniai iš to galėtų šiek tiek pasipelnyti o teisėsauga turėtų dar labiau pasistengti sustabdyti nusikalstamą pasaulį. 
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): 

Apibendrinkime.

Šitiems mano išdėstytiems pasiūlymams žinoma yra ir ko papildyti ir dar daug daug kur išsiplėsti, bet mintį manau supras visi. Yra ir pliusų ir minusų, gal nėra visko įmanoma įgyvendinti.

Tokio dalyko dar nesu matęs nei viename projekte taigi manau, kad tai būtų kažkas naujo ne tik šiam projektui, bet ir nustebintu kitus projektus. 

Kritikos nebijau, papildykite, pakritikuokite kodėl už kodėl prieš.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nežinau, nežinau, su bariniais ir taip veiksmo yra, 3 kontros, bankai, 4kratos gali būt, patruliavimas, reidai ir tt, taip būna ką gaudyt. Geriau ne paprastų civilių chatas kratys, o padaryt, kad galima būtų į jų užrakintą namą ar verslą patekt būtų įmanoma, nes dabar kai adminų nėra daug, ir serveryj ne tiek lošia, užsirakina ir laukt reikia pusę dienos, kol išlys.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
7 val prieš, Minusinis_Ateivis rašė:

Nežinau, nežinau, su bariniais ir taip veiksmo yra, 3 kontros, bankai, 4kratos gali būt, patruliavimas, reidai ir tt, taip būna ką gaudyt. Geriau ne paprastų civilių chatas kratys, o padaryt, kad galima būtų į jų užrakintą namą ar verslą patekt būtų įmanoma, nes dabar kai adminų nėra daug, ir serveryj ne tiek lošia, užsirakina ir laukt reikia pusę dienos, kol išlys.

Nežinau ar aš galiu atsakinėti čia taip, bet noriu pasisakyt. Bariniams čia nebūtų veiksmas, tai būtų papildomas uždarbis. Palyginus dabar bariniai gauna kapeikas už tiek veiksmų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.