Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Bell New's Intervai #1

James_Vercceti

Rekomenduojamas pranešimas

Leidinio nr. #1

Leidinio išleidimo data 2022/05/24

4bb8cfd424e03248c660c40df4e77009796.jpg

Taigi štai ir atėjo laikas pirmam Bell New's leidiniui šio leidinio tema: Direktoriai bei direktorių prižiūrėtojo atranka!

Būtent šitame leidinyje paėmiau interviu iš serverio direktorių bei abiejų savininkų, daugiau sužinosite apie vadovavimą firmose iš direktorių perspektyvos.

Šiam "intervui" pagrindiniai klausimai buvo apie direktorių motyvaciją, išrinktus pavaduotojus bei apie aktyvumą artėjant šiltajam metų sezonui.

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772144.png

POLICIJOS DIREKTORIAUS @Lebronas_Jamesas "INTERVAS"

[BELAS] Taigi firmos direktorius esate nuo 04/10, nemažai laiko. Trumpai papasakokite būtent apie savo vadovaujamos firmos + bei -

[Lebronas]  Sveikas, tai apie savo firmos + iš tiesų yra ne tiek jau ir daug, nes šiuo metu serveryje nėra labai daug žaidėjų, bet galiu pasidžiaugti tikrai dėl vieno dalyko, tai dėl praktiškai visados laimimų veiksmų, bandom dominuoti prieš abu barus ir mums tai viskas vyksta sėkmingai, o kalbant apie - tai čia manau, jau kitas asmuo iš šono galėtų labiau juos pavardinti.

[BELAS] Jūsų firma yra viena sėkmingiausiu šiuo metu serveryje, sakykite kaip jūs susitvarkote su tiek žmonių?

[Lebronas]  Tvarkytis labai paprasta, darbuotojai supranta kas jų laukia jei pažeidinėja taisykles ar bando kažkaip kitaip išsidirbinėti.

[BELAS] Turėjote pavaduotoją Laurynas_Leigon, gal atskleisite kaip jam sekėsi padėti vadovauti jūsų firmai. Kas pasikeitė jam palikus pareigas?

[Lebronas]  Na Laurynas, nebuvo kažkoks sėkmės šaltinis, pats yra sakęs, kad yra pavargęs nuo samp'o, bet jo pagalbos gavau į valias ir man to pilnai užteko, o dėl pasikeitimo jam palikus, tai tikrai niekas nuo to per daug nepasikeitė, tiesiog viską teko kurį laiką atlikti pačiam.

[BELAS]  Išsirinkote naują pavaduotoją! Emilijus_Escobar, papasakokite plačiau kodėl būtent jis? Kuom jis bus naudingas jūsų firmai?

[Lebronas]  Emilijus ramus vaikinas, nemanau, kad kažkam kažkada yra išvis užkliuvęs ar turėtų kokį blogą atsiliepimą apie jį. Naudingas bus tuo, kad yra aktyvus, turi patirties bagažą policijoje ir tikrai žino bei supranta kaip reikia dirbti.

[BELAS]  Ar toliau turite viziju šiai firmai? Jei taip, tai kokių? Ar šiltėjant orams pačiam netrųksta motyvacijos šioms pareigoms?

[Lebronas] Negaliu tiksliai pasakyti sunku ar lengva, bet manau visi žinom, kad dauguma nori išeiti geriau į lauką, nei ateiti prie kompiuterio, bet mes su tuo susitvarkome. Vieni būna lauke, kiti būna veiksme ir taip dažniausiai keičiasi, nelieka firma be darbuotojų.

[BELAS]  Ar toliau turite viziju šiai firmai? Jei taip, tai kokių? Ar šiltėjant orams pačiam netrųksta motyvacijos šioms pareigoms?

[Lebronas] Į priekį nežiūriu tikrai, todėl nieko pasakyti negaliu, kalbant apie motyvaciją, tai čia yra pirmas postas kurį turiu, tad motyvacijos man tikrai nestinga.

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772144.png

MECHANIKŲ DIREKTORIAUS @Joris_Ping "INTERVAS"

[BELAS] Labas Jori, direktorius esi nuo šių metų 04/25 papasakok apie mechanikų firmos + bei - kuriuos pastebėjai per savo vadovavimą?

[Joris] Mechanikų darbas gan įvairus, turi ir minusų ir pliusų, tačiau mano manymu, šiuo metu gyvename ties daugiau pliusų. Turime daug veiklos, nesnaudžiame, uždirbame nemažus pinigus, dėl ko labai didžiuojuosi.

[BELAS] Jūsų firma beveik lygiuojasi į "GPK" tai užduosiu tą patį klausimą, ar lengva susitvarkyti su savo darbuotojais? 

[Joris] Pradėkime nuo to, kad kiekvienas darbuotojas yra skirtingas, tačiau mano manymu, susitvarkyti sekasi puikiai, esame kaip viena didelė šeima, kuri sugeba komunikuoti ir atlikti paskirtą darbą. 

[BELAS] Firmoje turite net 2 serverio "ADMIN" žaidėjus, sakykite ar tai ką nors keičia pačiai firmai?

[Joris] Taip, turime 2 “ADMIN” žaidėjus, bet ties firma, jie nieko nekeičia.

[BELAS] Taip kaip ir kitos firmos iš daugumos, jūs savajai vadovaujate vienas. Ar su didesniu žmonių skaičium nesidaro sunkiau prižiūrėti atstovaujamą firmą?

[Joris] Geras klausimas, ištikrųjų kuo daugiau darbuotojų, tuo labiau didesnė atsakomybė už kiekvieną, tačiau prižiūrėti savąją firmą tikrai nėra sunkiau, kadangi puikiai žinau kaip jie vienas kitam padeda ir komunikuoja.

[BELAS] Ar turite kažkokį potencialų kandidatą į firmos pavaduotojus? (Jei taip plačiau papasakokite apie jį, kuom jis bus naudingas jūsų firmai? V_P nereikia)

[Joris] Šiuo metu tikrai neturiu. Buvo vienas, tačiau šiuo metu jis užima kitas pareigas, ko pasekoje, manau, kad jam reikėtų susikoncentruoti į jas ir altikti paskirtą darbą.

[BELAS] Artėjant šiltiems orams, ar pačiam netrūksta motyvacijos toliau vadovauti firmai? 

[Joris] Ne visiškai ne, kad ir koks oras, tikrai yra malonu prisijungti į žaidimą pavadovauti, pažaisti, pabendrauti.

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772144.png

LAIKINOJIO MEDIKŲ DIREKTORIAUS @Tnt_Edwax "INTERVAS"

[BELAS] Labas Tnt_Edwax, esate vienas iš serverio pagalbininkų, bei šiuo metu prižiūrite medikų firmą, sakykite jūsų manymų kokie yra būtent medikų firmos + bei -

[TNT] Sveikas Martynai, na didžiausias pliusas kiekviename darbe su pakvietimu, tai kai firmoje yra direktorius ir jo sukurtos sistemos keltis rangams, algai, taip motyvuoji darbuotojus dirbti, kažko siekti ir ne tik buginti minutes kažkur pasislėpus. Medikų darbas yra ganėtinai įdomus, nuo iškvietimų iš serverio žaidėjų, norinčių įsigyti medikų paslaugas iki "/muzduotis" vykdymo. Minusai gal tokie, kad šiame darbe labai mažai kas išdirba ilgą laiką ir pasiekia daug, nes medikai ganėtinai greitai nusibosta.

[BELAS] Ar jau yra potencialių kandidatų į medikų direktoriaus postą? Jei taip, kuo jis/ji išsiskyrė iš kitų? (V_P nereikia)

[TNT] Aš esu tvarkos prižiūrėtojas, tai apie medikų direktoriaus kėdės kandidatus žinau tiek pat kiek ir visi kiti. Čia manau daugiau galėtų papasakoti Rokas arba Hitautas, nes šiuo metu neturime direktorių prižiūrėtojo.

[BELAS] Koks yra aktyvumas jūsų atstovaujančią firmą?

[TNT] Jei kalbame būtent apie mano aktyvumą, tai jis yra nedidelis, nuo pusvalandžio ar poros valandų per dieną, nes esu dirbantis ir lauke orai gerėja, tai sunku rasti laiko kompiuteriui. Taip pat yra ir su darbuotojais, yra kas mažai dirba, yra kas daugiau, bet visumoje aktyvumas mažas.

[BELAS]  Ar sunku susitvarkyti su savo darbuotojais?

[TNT] Nesunku, svarbiausia nesukeltų didelių problemų kitiems serverio žaidėjams ar sau. Nesu griežtas, tačiau rimtus nusižengimus vertinu rimtai, nuo įspėjimo iki išmetimo iš darbo be perspėjimo. 

[BELAS] Papasakokite ko tikitės iš ateinančio medikų direktoriaus? Ko jis turėtų įnešti į firmą?

[TNT] Tikiuosi, kad atsiras žmogus, kuris šiuo metų laiku, kai žaidėjai neaktyvūs, užims medikų direktoriaus kėdę ir sugebės surinkti kolektyvą, kuris suteiktų paslaugas serverio žaidėjams, kai jiems to reikia. Manau naujasis direktorius turėtų pasiūlyti dideles algas darbuotojams, tai motyvuotų juos būti aktyvesnius ir žinoma įdomias sistemas, kuriose būtų smagu dalyvauti. 

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772144.png

TAKSISTŲ DIREKTORIAUS @Lucas_Roigy "INTERVAI"

[BELAS]  Taksistų bendruomenė mano manymų yra viena neutraliausių firmų serveryje. Gal taip net nėra? Papasakokite savo įžvalgomis firmos + bei -

[LUCAS] Iš dalies sutinku, taksistai nėra patys pastebimiausi darbuotojai serveyje, tačiau nedrįsčiau mūsų nuvertini. Per dieną gauname begalės iškvietimų, tas rodo, jog iš esmės pasitarnaujame visokeriopai įvairiausiems serverio žaidėjams. Pati firma, galbūt ir yra neutrali įvairaus veiksmo atžvilgiu, tačiau susidomėjimo ja neprarandame.

[BELAS] Išsirinkote naują pavaduotoją Tiesiog_Mantas serveriui būtų įdomu sužinoti kodėl būtent jis, kaip jis save pateikė prieš jus, jog tapo jūsų firmos vadovaujančia dalimi?

[LUCAS] Taksi firmos pavaduotoju pasirinkau žaidėją Tiesiog_Mantas dėl jo išmonės, bendravimo, subtilumo, įdėjų firmai. Asmuo nuo pat pirmos dienos rodė gerą pavyzdį kitiems firmos darbuotojams, išlikdavo santūrus įvairiuose ginčuose, megindavo padėti. Pateikė save kaip gerą, patikimą darbuotoją. Nusprendžiu surizikuoti.

[BELAS] Kokias vizijas esate numatę taksistų firmai? Ar tobulėsite ties vadovavimu, o gal kažką keisite ties forumo temomis?

[LUCAS] Iš tiesų nelabai ir galiu ką pasakyti. Tobulėti tai tikrai stengsimes, o kas dėl ateities vizijų, negaliu pasakyti. Keletos įdėjų sukasi mano galvoje, kaip galėčiau efektyviau užimti darbuotojus, tačiau tam reikia viską apsvarstyti, susidėlioti mintis bei aiškiai pateikti.

[BELAS] Artėjant šiltesniems orams, ar pačiam netrūkstą motyvacijos vadovavimui?

[LUCAS] Pritariu, orai šiltėja ne dienom, o valandom, tačiau ne, motyvacijos vadovavime tikrai netrūksta, gal šiek tiek su laiko stygium susiduriu, bet manau jog tai pataisoma.

[BELAS] Ar jūsų firmai artėjant šiltesniems orams netrūksta aktyvumo? Jei trūksta, kaip su tuo kovosite? 

[LUCAS] Nuoširdžiai esu nustebęs savo darbuotojų aktyvumu. Jis didelis. O jeigu kažkaip ir sumažėtu, kovoti nesistengčiau, kadangi kiekvieno laisvė į tai, ką jis nori daryti. Vieni darbuotojai išeina, kiti ateina. Be abejo, mes siūlome įvairius užsiemimus savo darbuotojams ir siūlysime, tačiau jei darbuotojų tai nemotyvuos, nieko padaryti negalėsime.

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772144.png

PERVEŽĖJŲ DIREKTORIAUS @Modestas_Wolf "INTERVAI"

[BELAS] Jūs pervežėjų direktorius esate nuo šių metų 04/13. Pasidalinkite savo įžvalgomis apie vadovaujamą firmą, + bei -

[MODESTAS] Nors ir firmai vadovauju trumpa laiką, tačiau dėl tikrai ši firma man nėra nauja. Tad viskas asmeniškai daug paprasčiau. Firmoje dirba tikrai nemažai darbščių bei linksmų žmonių, tad firma tvarkosi tikrai normos ribose.

[BELAS] Mano nuomone (ir tik mano) esate vienas iš pavyzdingiausių serverio direktorių, sakykite, kaip išlaikote santarvę bei tvarką firmoje? (Jei galima plačiai)

[MODESTAS]  Santarvę bei tvarką firmoje tikrai nėra sunku išlaikyti. Vienintelis dalykas ko reikia tai nustatyti taisykles, ir užbrėžti tą plonutę liniją. Kurios darbuotojai negali peržengti, bet tuo pačiu ir gauna šiokį tokį laisvumą jog laikytųsi taisyklių bei turėtų ir laisvės. O kaip firmoje yra laikomasi taisyklių būna ir tvarka.

[BELAS] Ar labai jaučiasi aktyvumo stygius "FCL" firmoje artėjant šiltesniems orams?

[MODESTAS] Tikrai taip. Jaučiasi tiek dabartinių darbuotojų aktyvumu, tiek kandidatuojančių į firmą.

[BELAS] Pavaduotojo kol kas neturite, ar jums jo nereikia ir puikiai tvarkotės vienas? Ar jau turite kažką sąrašo viršuje? (Jei taip, papasakokite kuom jis bus naudingas jūsų firmai?)

[MODESTAS] Su dabartinių serverio žaidėjų skaičiumi ir darbo(rangų) sistema pilnai galiu susitvarkyti pats, tad kol kas ir nesidairau pagalbos.

[BELAS] Ar laikui bėgant bei artėjant vasarai, neatsirado motyvacijos stygiaus?

[MODESTAS] Sudėtingas klausimas, nes į jį neturiu atsakymo. Kartais atrodo vienaip tačiau kartais ir kitaip.

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772144.png

Priėjome prie projekto savininkų atsakymų apie Direktorių prižiūrėtojų atranką!

Abiem tiek Hitautui tiek Rokui buvo užduoti vienodi klausimai, šioje straipsnio dalyje perskaitysite abiejų savininkų perspektyvą bei mintis ir/ar patarimus 

apie direktorių prižiūrėtojo atranką. 

[BELAS] Labas Rokai, serveryje šiuo metu aktuali tema yra atranka į naująjį direktorių prižiūrėtojų postą. Šios pareigos yra labai svarbios serveriui, kad firmos gerai funkcionuotų. sakykite ar jau yra potencialių kandidatų į šį postą? Jei taip, kuo jis/ji išsiskyrė iš kitų? (V_P nereikia).

[ROKAS] Labas, kandidatų neturime ir turbūt nesitikime, kad toks labai greit atsiras. Esame nusiteikę įtraukti direktorių prižiūrėtojo darbus į savo dienotvarkes tiek laiko, kiek jo reikės potencialiam žmogui surasti.

[BELAS] Artėjant šiltesniems orams, serverio aktyvumas krenta, sakykite ar kandidatų skaičius džiugina ar ne?

[ROKAS] Žaidėjų skaičius veikia visus. Ne pirmi metai, kai su tuo susiduriame, tad tikimės, kad kai visi atsidžiaugs saulės voniomis, galėsime dėl to daugiau nesijaudinti.

[BELAS] Ko pats tikitės iš ateinančio naujo asmens į šį postą? Ko jam tikėtis iš serverio valdžios?

[ROKAS] Pagrindiniai kriterijai yra tie patys, kuriuos taikėme ir prieš tai buvusiems direktorių prižiūrėtojams. Visų pirma, kaip ir bet koks naujas komandos narys, turi turėti noro, kurį galėtų tinkamai išnaudoti šiose pareigose. Antra, savo nuomonės turėjimas ir nebijojimas ja dalintis su kitais. Pabrėšiu, savo nuomonės turėjimas, o ne draugų ar aplinkinių. Trečia, tiesiog būti mūsų serverio žaidėju ir turėti sukaupus atitinkamą patirtį apie esamas firmas mūsų žaidimų serveryje. Visi kiti reikalavimai yra standartiniai, kuriuos taikome visoms kitoms pareigoms ir jų išskirti nemanau kad reikia.

[BELAS] Pats trumpai apipasakokite kuo naujasis kandidatas bus naudingas jūsų serveriui, bei firmų direktoriams? (Laisva vieta pasisakymui, palinkėjimui kandidatams ir t.t.)

[ROKAS] Šioms pareigoms reikalingas žmogus, kuris susikoncentruotų į darbą su firmomis ir jų vadovais. Toks žmogus yra naudingas visiems, nes jo pareigos yra užtikrinti, jog firmos funkcionuotų tinkamai. O kai firmos funkcionuoja tinkamai, žaidimas serveryje tampa žymiai įdomesnis. Jeigu manai, kad sugebėtum ir turi noro atstovauti vienoms svarbiausių pareigų projekte, kviečiame tave prisijungti prie mūsų! 

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772144.png

Hitauto atsakymai buvo laisva tema todėl klausimų netalpinsiu. Primenu, kad klausimai tiek Hitautui tiek Rokui buvo vienodi.

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772144.png

Hitautas_White

Labas Martynai, pasistengsiu kuo trumpiau ir suprantamiau skaitytojams. Pradedant direktorių prižiūrėtojo atranka, taip, pareigos yra įtin svarbios ir pakankamai daug užimtumo turinčios mūsų projekte, kas liečia vykstančias atrankas ir dalyvaujančius kandidatus, apie juos nediskutuojame viešai jokiais atvėjais apart kai skelbiame analizę. Mes gerbiame savo žaidėjų privatumą, būtent todėl atrankos ir vyksta anonimiškai, ir apie dalyvius nediskutuojame tokiose situacijose. Artejanti vasara ir aktyvumo stoka nėra kažkas naujo, projektas išgyveno pakankamai daug vasarų, todėl ši dar nebus kažkuom išskirtinė. Faktas lieka tas jog žaidejų skaičių žinoma norėtume matyti didesnį, ir tai tik dėl tų žaidejų kurie iki šiol žaidžia. Naujam kandidatui nėra kažko įpatingo ko reikėtų tikėtis iš mūsų, kadangi viską ką galime pasiūlyti naujam asmeniui pareigose, siūlėme ir praeitiems komandos nariams. Ko mes tikimės iš naujo direktorių prižiūrėtojo, tai savotiškos atsakomybės, tikslo išmokti ir tobulėti, kadangi DP pareigos mūsų projekte suteikia galimybę žaidėjui išmokti naujų įgudžių bei išlavinti daugybę savybių, kas mano manymu pačiam prižiūrėtojui šiose pareigose turėtų būti naudingiausia. Paskutiniam klausimui nelabai turiu atsakymo, kadangi kiekvienas DP atliko tą patį darbą ir užsiiminėjo daug maž tokia pačia veikla projekte, todėl nauda bvo ir bus savotiškai panaši priklausomai nuo išsikeltų tikslų ir noro. Kandidatams linkiu sėkmės, DP sostas yra svarbiausios pareigos mūsų projekte, jeigu turite noro ir potencialo, proga pradėti eiti tikslo link atsidarė savo duris.

Ačiū Martynai už klausimus, tikiuosi gavote atsakymus kurių tikėjotės. Gero skaitymo.

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772144.png

KITOS SERVERIO NAUJIENOS

Sekmadienį 2022/05/22 @Gruzinas_Tortilla forume "papostino" skelbimą, jog dovanoja technologijų šakos verslą kuriame yra šviežiai nuimtas susidėvėjimas, versle yra nemažai produkcijos. Verslas yra 400m2. Gruzinas laimingąjį išrinks sekmadienį 2022/05/29 apie 21:00. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vakar t.y. 2022/05/23  projekto komandą paliko net 2 nariai išbuvę tikrai įspūdingą laiką:

@Ignas_Eox Ėjo projekto pagalbininko pareigas net 88 dienų ir tapo projekto LEGENDA. Padėkokime jam už jo indėlį į GreenSide.lt projektą!

@Martin_Gossard Ėjo barų prižiūrėtojo pareigas net 345 dienų ir taipogi tapo projekto LEGENDA. Padėkokime jam už jo indėlį į GreenSide.lt projektą!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taip pat @Aivaras vakar t.y. 2022/05/23 paskelbė dar vieną serverio atnaujinimą.  Serverio atnaujinimo informacija.

af0498e0b3165ebbf9f75f227407b772303.png

Didelis ačiū @Stoned_Joe už padarytus GFX.

Dėl reklamos ar skelbimų kreiptis į mano asmeninį discord'ą Martynas_Belas#0119

ČIA GALĖTŲ BŪTI JŪSŲ REKLAMA/SKELBIMAS

ČIA GALĖTŲ BŪTI JŪSŲ REKLAMA/SKELBIMAS

ČIA GALĖTŲ BŪTI JŪSŲ REKLAMA/SKELBIMAS

ČIA GALĖTŲ BŪTI JŪSŲ REKLAMA/SKELBIMAS

4bb8cfd424e03248c660c40df4e77009646.jpg

 

 

Redaguota Martin_Voyage
Ištaisyta.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

@Ignas_Eox Ėjo projekto pagalbininko pareigas net 88 dienų ir tapo projekto LEGENDA. Padėkokime jam už jo indėlį į GreenSide.lt projektą!

@Ignas_Eox  galvojau ilgiau buvai komandos nariu, pasirodo tik 88dienas 😕

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.