Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Medikų firma turbūt daugumai naujokų yra vienas pirmųjų darbų su direktoriaus pakvietimu, kuriame žaidėjai gali susipažinti su pagrindinėmis tokių darbų taisyklėmis. Šioje atrankoje rinkomės iš tų kandidatų, kurie kažkada jau kandidatavo į kitas vadovų pareigas, tačiau jų negavo, nes nebuvome užtikrinti, jog jiems pavyks suvaldyti firmą dėl skirtingų atsakomybių. Tai nereiškia, jog medikai neturi atsakomybių. Jų čia tikrai yra, tačiau čia jų kai kuriais atvejais mažiau. Atsižvelgdami į visą tai, nusprendėme rinktis iš kandidatų, kurie mums yra įdomūs ir norėtumėme juos išsibandyti.

KANDIDATAI

Pirmas – su tokia kandidatūra mūsų tikrai neįtikinsi. Sunku vertinti tavo kandidatūrą, nes suteikei labai mažai informacijos, kurią būtų galima analizuoti. Kaip ir minėjai, esi aktyvus darbuotojas, todėl rekomenduočiau pirmiausia išbandyti pavaduojančio vadovo pareigas, jog pasisemtum daugiau žinių.

Antras – jau turėjai šansą šioje firmoje. Kaip žinome, juo tinkamai nepasinaudojai. Todėl atsižvelgiant į esamą projekto situaciją tavo kandidatūros neanalizavome dėl tų pačių priežasčių. Trumpiau tariant, šioje projekto būsenoje rizikuojame ir bandome rinktis alkanesnį variantą, siekdami suteikti šansus kitiems žaidėjams pajausti vadovo pareigų skonį.

Trečias – deja, bet trūko tavo aktyvumo mūsų žaidimų serveryje. Dabartinėje situacijoje mums yra reikalingi aktyvūs žaidėjai, ypač vadovų pareigose. Tikiuosi, jog ateityje pabandysi dar kartą.

Ketvirtas – kaip ir pirmam kandidatui, taip ir tau, rekomenduočiau pirmiausia išbandyti pavaduotojo pareigas, jog pasisemtum daugiau patirties. Turėdamas daugiau patirties, sėkmingiau kandidatuosi į vadovų pareigas, kurių tikrai žinau kad nori, nes kandidatuoji jau ne pirmą kartą.

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Kandidatūroje tavo žodžiuose matome norą. Taip pat esi ganėtinai aktyvus žaidėjas ir mums to tikrai pakanka. Tikimės, jog tavo noras atgaivinti medikų firmą išsipildys ir nenuvilsi mūsų šiuo pasirinkimu. Svarbiausia nenuleisk rankų ir sudėtingose situacijose nebijok klausti, nes sėkmingi vadovai yra tie, kurie pripažįsta, jog kažko nežino ir nuolat semiasi patirtį iš aplininių. Tikimės sėkmingo pendradarbiavimo!

Pasitikime naują Medikų firmos vadovą - Hash_Cocas!
(Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.