Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Pirmas mūsų pasirinkimas nepasiteisino, tad bandome dar kartą. Labai džiugu, jog medikų vadovo pareigos yra patrauklios ir kas kartą sulaukiame tikrai ganėtinai daug kandidatūrų. Iš dalies tai yra labai keistai, nes lyginant kitą neutralų darbą, kaip kad pervežėjai, situacija yra kardinaliai kitokia. Ačiū kandidatams už kandidatūras, o dabar analizė!

KANDIDATAI

Pirmas – buvai vienas iš kandidatų, kurį rimtai svarstėme. Dėliojomės pliusus ir minusus, tačiau apsisprendėme pasirinkti kitą kandidatą, kuris mūsų nuomone šiuo metu turi dauigau pliusų. Ačiū už kandidatūrą, aktyviai žaisk serveryje, gerink savo reputaciją ir tikiu, kad sekantį kartą pasirinksime tave.

Trečias – galime pagirti už tikrai tvarkingą kadidatūrą, kurią skaityti buvo malonu. Tačiau tavo firmos idėjos mūsų neįtikino. Manome, jog per daug susikoncentravęs esi į firmos sistemas, kurios reikalauja vien tik darbuotojų aktyvumo. Mūsų nuomone, reikėtų daugiau koncentruotis į darbuotojų darbo efektyvumą, nes tokioje firmoje kaip medikai, ypač svarbu, kad darbuotojai jaustųsi gerai. Minučių buginimas darbuotojo nemotyvuoja ir jis tikrai nebus laimingas. Ačiū už kandidatūrą, stebėsime tave ir tikiuosi susimatysime kitose vadovų atrankose.

Ketvirtas – kadidatūra tokia pat pavyzdinga kaip ir tu būdamas mūsų žaidimų serverio žaidėju. Tikime, jog pasirinkę tave nesuklystumėme ir turbūt būtum saugiausias pasirinkimas šioje atrankoje. Tačiau mes norime šviežio kraujo ir norime suteikti šansą pabandyti tapti vadovais ir kitiems žaidėjams. Ypač esamoje projekto situacijoje manome, jog alkanesni žaidėjai yra naudingesni projektui. Ačiū už kandidatūrą, tikiuosi ją išvysti ir kitose atrankose.

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Matome, jog turi pakankamai noro ir idėjų, bei svarbiausia – esi ganėtinai alkanas. Iš pateiktos kandidatūros galime spręsti, jog turi savo nuomonę ir laikaisi jos. Taip pat esi ganėtinai aktyvus žaidėjas. Suprantame tavo padarytas praeities klaidas ir turimas ydas. Gerai įsivertinę rizikas nusprendėme suteikti šansą tau, nes mums smalsu pamatyti tavo darbo rezultatus. Pasinaudok šiuo šansu ir įrodyk visiems kritikams, kurie abejoja tavimi ir tavo sugebėjimais!

Pasitikime naują Medikų firmos vadovą – Martynas_Belas!
(Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.