Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Naujojo medikų vadovo rinkimų apžvalga,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA
Vos per keturias dienas buvo sulaukta 3 konkurencingų anketų, tad nieko daugiau nelaukęs nusprendžiau imtis darbo. Kiekvienas iš kandidatų turėjo savitumų bei trūkumų, kuriuos parodė jų kandidatūros. Šiuose rinkimuose kandidatus rinkausi atmetamuoju būdu, t.y. pasverdamas kiekvieno trūkumus, tik po to privalumus.

KANDIDATAI

Pirmasis – kandidatūra tvarkinga, numatytos sistemos bei pavadinimas firmai aiškūs. Galiausiai sudvejojau ar tikrai pasikeitei taip teigiamai, kaip teigei savo kandidatūroje, todėl žvilgsnį nukreipiau ties kitais kandidatais. Lieki mano akiratyje bei laukiu sekančiuose rinkimuose!

Antrasis – iš tavo kandidatūros norėjosi kažko daugiau, pritrūko naujovių, bei dalelės savęs firmos sistemose. Be viso to pastarasis elgesys laikinose firmose skatina abejoti tavimi, nėra aišku ar tu būdamas vadovu sugebėsi išlikti pavyzdžiu darbuotojams, tai verčia žvilgsnį kreipti ties kitomis kandidatūromis.

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Trečias kartas nemeluoja! Matau kandidato pastangas pasiekti šį postą. Kandidatas jau gerai susipažinęs su pavaduotojo postu, nors jame taip gerai, kaip norėjosi nesisekė, tačiau tikėkimės direktoriaus postas bus kitoks. Kandidato praeitis taip pat nežavi, todėl tikėkimės tai bus puiki proga tą susitvarkyti. Sėkmės įgyvendinant savo kiek išskirtines idėjas, tikiuosi tai padaryti sugebėsi, tikiuosi pasirinkimu nusivilti neteks. Sveikinimai!

Naujasis medikų vadovas – @Hikaro_Masati!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.