Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pagaliau išrinktas naujasis miestelių šerifas,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

POLICIJOS DEPARTAMENTO DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA
Per visą šį laiką galiausiai buvo sulaukta dviejų konkurencingų kandidatūrų, be jų, nemažai atsiimtų, tad manau laukti daugiau nebėra reikalo. Teko rinktis iš saugesnio bei ramesnio, tačiau kiek paprastesnio sistemomis varianto, bei iš turinčio nesaldžią praeitį, tačiau daugiau sistemomis žadančio kandidato.

KANDIDATAI

Pirmasis – tavo pateikta kandidatūra mane sudomino, regis visa firmos eiga jau numatyta, vizija aiški, tačiau kiek pasidomėjęs tavo praeitimi sustojau ir nusprendžiau pasvarstyti apie saugesnį variantą. Lieki mano akiratyje, nes sudominti tau sekasi, tad su laiku manau bus galima laukti tavęs kitose vadovo paieškose.

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Susitvarkytas aktyvumas bei darbas laikinoje firmoje paskatino svarstyti apie būtent tavo kandidatūrą šiame poste. Darbuotojų užimtumu tave kiek nurungė pirmasis kandidatas, tačiau kaip policijai, kurios kasdienybėje ir taip veiklos netrūksta, manau tai nėra didžiausias kriterijus. Tikėkimės kaip pirmosioms tokioms pareigoms projekte viskas eisis sklandžiai, išpildysi savo ketinimus bei kelias naujoves, kurios mane maloniai nustebino. Sveikinimai!

Naujasis miestelių šerifas – @Emilijus_Escobar!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.