Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Išrinktas naujasis medikų firmos vadovas,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Kandidatūrų sulaukiau nei daug nei mažai - penkias, iš jų konkurencingomis galėčiau įvardinti dvejas. Likusiuose laiškuose pritrūko idėjų, galbūt pasiryžimo bei pasiruošimo postui. Nepaisant visko, džiaugiuosi, kad tarp kandidatų atsirado žmogus, kuris išsiskyrė iš visų kitų.


KANDIDATAI
Pirmasis - daug apie laišką pasakyti negaliu, kadangi jis pats nebuvo informatyvus. Neužtenka tik pasakyti, kad dalinsi premijas, skelbsi atrankas ir pan., norisi, kad būsimas vadovas savo konkrečius veiksmus nusimatytų iš anksto ir juos išdėstytų laiške, kaip tai padarė dauguma kitų kandidatų. Tikiuosi ateityje pritaikysi šiuos pastebėjimus.

Antrasis - laiškas tvarkingas, nors ir jame norėjosi daugiau minčių, sėkmingam konkuravimui su išrinktuoju kandidatu turinio užteko. Buvai nurungtas tik viena sritimi - idėjomis, kurios manau šios firmos poste yra esminis dalykas. Vienas iš pasiūlymų pradžiai būtų siekti pavaduotojo posto ir taip artimiau susipažinti su firmų valdymu.

Trečiasis - iš laiško susipažinti su tavimi neteko, tačiau kiek nepasitikėjimo kelia ankstesnė situacija su žaidimo paskyrų keitinėjimais bei darbais firmose. Nepaisant to nemačiau ir kitokio savęs prisistatymo - klaidų, kurių manau serveryje turi pakankamai ir jas reikėtų pristatyti. Šiam kartui siūlyčiau aktyviai dirbti firmose ir įrodyti, kad esi pasiruošęs serveryje siekti kažko daugiau.

Ketvirtasis - iš ankstesnės vadovo paieškos gavai patarimą pateikti išsamesnį laišką, tačiau juo nepasinaudojai, laiškas yra labai trumpas, jame nesulaukiau jokių idėjų darbuotojų užimtumui, visa tai neįtikino, kad tikrai turi pakankamai motyvacijos vadovo postui.


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Laiškas tvarkingas, išdėstytas mintis skaityti buvo nesunku bei jos sudomino. Kandidatas trykšta idėjomis firmai, todėl labai tikiuosi, kad tokia motyvacija postui išliks ilgam laikui bei ilgiau, nei ankstesnių vadovų. Linkiu sėkmės vadovavime bei įgyvendinant užsibrėžtus tikslus!

Naujasis medikų firmos vadovas - @Taduse_Jrg!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.