Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pervežėjų kolektyvas sulaukė naujojo vadovo,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Kandidatūrų skaičius kiek nuvylė, tačiau perskaitęs sulauktas dvi kandidatūras pastebėjau gana gerą konkurenciją. Iš jų susidaro įspūdis, kad vienas kandidatas nusveria kitą vienoje srityje, kitas - kitoje. Ką iš to galėčiau paminėti bendrai, kad abiejų kandidatų laiškuose trūko tiek idėjų, tiek tikslaus veiksmų plano, todėl šiam kartui kandidatus pasirinkau vertinti kiek kitaip nei planavau.


KANDIDATAI
Pirmasis - anketa sudomino, nors ir norėjosi punktų išdėstymo iš eilės, tačiau tai daug nekliudė. Kaip ir minėjau aukščiau, pasigedau idėjų, kuriomis, nors ne ką geriau, bet nurungė kitas kandidatas, na o iš plano neaišku, nei kaip rinksiesi darbuotojus, nei kaip tvarkysiesi firmos turtą, forumą, kitus kanalus ir t.t. Galiu pagirti tave už gerai įžvelgtą problemą firmoje, kuri iš tikro visai aktuali ir kitose firmose. Laukiu tavęs ateities rinkimuose bei linkiu nepasiduoti, nes vadovo kėdė tau tikrai tiktų!


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Pradėsiu nuo to, kad rinkimuose save bandai nebe pirmą kartą, kas yra šaunu, nors ir laiko praėjo nemažai. Tavo laiške pasigedau tikslumo bei savo minčių išplėtojimo, tačiau mane sužavėjo tavo laiške, nežinau tyčia, ar ne, išreikštas entuziazmas. Kalbant apie sistemas, jos daug išplėtotos nebuvo, tačiau patį principą suprasti buvo įmanoma bei sudominti jomis tau pavyko, nekantrauju patobulintas bei išvystytas pamatyti jas serveryje, tavo firmoje. Sveikinu bei linkiu sėkmės pareigose!

Naujasis pervežėjų firmos vadovas - @Uhl_Uhl!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.