Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu: Taduse_Jrg

Jack_Harrell

Rekomenduojamas pranešimas

ŠABLONAI
VADOVO PEIKIMAS
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Jack_Harrell
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Taduse_Jrg
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Negražus direktoriaus elgesys. Direktoriui nebūdinga įžeidinėti ar vartoti kokius nors keiksmažodžius. 1.0.3. Kiekvienas firmos vadovas privalo elgtis pavyzdingai ir išlaikyti kuo aukštesnę savo bei firmos reputaciją.
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: Cia ir cia apeliacija Apeliacija

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, dėkoju už pirmajį papeikimą, dabar paaiškinsiu situaciją, ir tau, ir kitiems noriu pasakyti jog „durnelis“ norėjau pasakyti juoko forma ir nemaniau jog žmogus susireikšmins. Tiesą sakant manau nori dėmesio ir rašai bereikšmį papeikimą. Taip suprantu, kad padariau klaidą tai parašydamas, bet kam nepasitaiko, kaip matai ir direktoriams išsprūsta. Mano manymu tai nėra didelis nusižengimas ir apgailėstauju jei ižeidžiau kokį nors dar asmenį be tavęs, iš klaidų mokausi ir pasitaisysiu. Ačiū dar kartą ir geros tau dienos!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šioje situacijoje neįžvelgiu jokio žymaus taisyklių pažeidimo, dėl kurio turėčiau susirūpinti peikiamu vadovu. Visas šis incidentas vyko uždarai, tarp dviejų žaidėjų, todėl, nors buvo pavartotas įžeidžiantis žodis, tik iš jo vieno sunku spręsti apie gadinamą firmos ar jos vadovo reputaciją. Jei antrasis uždaro pokalbio dalyvis jaučiasi įžeistas, tam yra skirtas atitinkamas baudimas(t.y. užtildymas), kuris šiam atvejui ir buvo pritaikytas. Viską apibendrinus, direktorius baudžiamas nebus, tačiau yra perspėjamas dėl savo firmos atstovavimo.

Peikiantysis(@Jack_Harrell) gali susisiekti su manimi asmeniškai, jei nori papildyti ir/ar patikslinti savo pateiktus įrodymus ir/ar kaltinimus.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.