Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pagaliau paaiškėjo naujasis pervežėjų firmos vadovas,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Šie rinkimai būtų užsibaigę su 3 pateiktais laiškais, taip sudarant labai mažai konkurencijos, nusprendžiau pirmą kartą savo kadencijoje pratęsti rinkimus, tikėjausi kiek paplatinti kandidatų gretas bei suteikti šansą galbūt nedrįsusiems užpildyti, tai padaryti. Viskas pasibaigė stipriu mano lūkesčių pranokimu, sulaukiau dar 6 laiškų, iš kurių palyginus daug sudarė tikrai stiprūs laiškai. Apibendrinti juos visus, kaip tai darydavau anksčiau sunku, kiekvienas išsiskyrė iš kitų savaip, todėl kiek mažiau nei visada teko remtis kandidatų tarpusavio lyginimu. Smagu, kad šiuose rinkimuose kandidatavo savo jėgas norintys išbandyti tiek pareigų dar neturėję, tiek jose jau pakankamai patyrę žaidėjai. 


KANDIDATAI
Pirmasis - esi patyręs ką reiškia būti firmos vadovu, nors ir tik iš pavaduotojo pusės, to užtenka, esi ramaus būdo bei konfliktų nekeli. Iki rinkimų pratęsimo turėjai realią galimybę būti firmos vadovu, tačiau po jų, sulaukus žymiai rimtesnių laiškų, deja, šie nurungė tave. Trumpai, tavo idėjos labai panašios į jau serveryje veikiančią darbo sistemą, tad nemanau, kad visa tai būtų labai veiksminga. Iš problemų pusės, norėjosi, kad jas įžvelgtum firmoje apskritai, o ne tik susidariusias prieš direktoriaus palikimą. Tikiuosi priimsi šiuos pastebėjimus ir dar stipresnį tave teks susitikti rinkimuose ateityje!
Antrasis - daug komentuoti apie tavo laišką, tiksliau anketą, negaliu, kadangi nebuvo daug ko analizuoti. Laiške neradau už ko ypatingai užsikabinti, labai mažai arba visai neaptarti reikalingi punktai. Priešingai nei praeituose rinkimuose, šiuose, laiškas atrodo lyg tai būtų kelių minučių darbas, todėl kyla klausimas ar dar tikrai turi pakankamai noro užimti pareigas projekte.
Trečiasis - laiškas tvarkingas bei patrauklus, problema įžvelgta bei sprendimas jai aiškus - užimti darbuotojus. Su vienu iš pagrindinių kandidatų galvojote apie labai panašias sistemas, kurios iš tikro domina, regis tokio tipo sistemos taip pat yra seniai matytos firmose. Man iškilo tik vienas klausimas - ar užteko laiko pailsėti nuo praeitų, visai neseniai užimtų, pareigų? Šiam kartui, manau, dar reikia leisti tau atsipūsti. Lauksiu tavęs kituose rinkimuose!
Penktasis - laiškas skurdokas, labai norėtųsi daugiau informacijos, kadangi jis mažai supažindina su tavimi ir tavo būsima firma. Idėjos firmai atrodo lyg ir nusimatytos, tačiau vėlgi, iš laiško nėra aišku kaip jos bus įgyvendintos ir kaip veiks. Visas laiškas kelia per daug klaustukų, todėl prie pagrindinių kandidatų tavęs rašyti negaliu.
Šeštasis 
laiške viskas tvarkinga problemos įžvelgtos bei pritariu joms, idėjos, nors ir kelia nerimą tavo nusimatyta nelegali pervežėjų tematika, domina ir verčia mąstyti apie šanso suteikimą, tačiau jos taip pat primena sunkiai pasisekusią praeitą firmą. Nerimą kelia ir aktyvumas, kuris palyginus nėra didelis ir atrodo nėra pastovus, kas kiek atgraso renkantis naują firmos vadovą. Šie dalykai kelia per daug abejonių, taigi šiam kartui nebūsi vienas iš pagrindinių kandidatų.
Aštuntasis - labai patrauklus bei akį traukiantis laiškas, ypač išsiskyrei savo mintimis, kurios labai sudomino. Galiausiai viską sugadino tavo aktyvumas serveryje, nesu užtikrintas ar užteko laiko susipažinti bei apsiprasti serveryje po pertraukos, jau nekalbu apie garantiją, kad taip pat lengvai nedingsi iš projekto. 
Devintasis - savo jėgas įvairiuose rinkimuose bandai nebe pirmą kartą, gaila, tačiau vėl tave nuvilti turiu sakydamas, kad kone visais kriterijais likai aplenktas. Sistemos sudomino, savo argumentais bei mintimis įtikinai, tačiau žemiau aprašyti kandidatai, tai visgi padarė geriau. Linkiu nenuleisti rankų bei pagaliau pasiekti tas išsvajotas pareigas!


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Na, o dabar priėjome labiausiai intriguojančią apžvalgos dalį - pagrindinius kandidatus. Iš pateiktų 9 kandidatūrų išskyriau Tony_Express bei Street_Nmz laiškus. Pradėkime nuo Tony_Express laiško, kuriame šis pateikė kalnus informacijos, minčių bei idėjų, nors ir sakyčiau kad jų kiek per daug, dauguma darbuotojų užimtumo idėjų sudomino, jos buvo unikalios, todėl visa tai paskatino tave įrašyti būtent čia ir svarstyti apie šio posto paskyrimą. Esi patyręs kone visose srityse, todėl susitvarkyti su pareigomis tikrai nematau problemų, neraminti gali nebent faktas, kad pareigų rutina gali greitai numušti motyvaciją vadovavimui. Sekančio kandidato Street_Nmz laiškas nebuvo perkrautas, buvo informatyvus bei lengvai skaitomas. Labiausiai susimąstyti privertė dar laiškuose nematyta mintis dėl firmos sistemų, kas yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl esi vienas iš pagrindinių kandidatų. Esi ne per seniausiai sugrįžęs po netrumpos pertraukos, todėl tai būtų vienas iš tavo kandidatūros minusų, kita vertus iš laiško galima spręsti, kad gaudaisi kas vyksta projekte, taigi tai neturėtų būti didelė problema. Viską apibendrinus, lyginant laiko patikrintą ir šviežią variantus progą suteikti bei surizikuoti visgi norisi su naujomis mintims, ypač pervežėjų firmoje, smalsu pamatyti ką paruoš naujasis vadovas. Belieka tik pasveikinti bei palinkėti jam didžiausios sėkmės išpildant savo tikslus, tikėkimės rizika nenuvils!

Naujasis pervežėjų kolektyvo vadovas - @Street_Nmz.!

truck GIF

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.