Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Prašau atitildyti Greg_Scarpa

Greg_Scarpa

Rekomenduojamas pranešimas

• Administratoriaus Vardas_Pavardė, kurio buvote užtildytas: @Tnt_Edwax
• Vaizdinė medžiaga kurioje matosi administratoriaus užtildymas serveryje: https://imgur.com/a/8LMPRRT

• Paaiškinimas: Visų pirma noriu paaiškinti kodėl mano nuomonę šis užtildymas neteisingas. Pradėdamas nuo pradžiu iškarto serveryje pastebėjau griežčiausia keiskmažodžių ižeidinėjimų ir kitų nepadorių žodžių baudimą. Norėčiau kad būtent tvarkos priežiūros administratorius pateiktu būtent tikslius žodžius kurioje vietoje žodis "Pimpalas" yra įžeidimas, taip tai gali būti vūlgaru, nepadoru, bet tai nėra nei įžeidimas nei keiksmažodis nei flood ar kitas nusižengimas. Antras dalykas ką noriu paminėti, kad GTA San Andreas žaidimas yra skirtas 18+ amžiaus žmonėms, taip nesakau, kad kiekvienas norėdamas žaisti turėtu įrodyti kad jam 18, bet turi suprasti kad šiame žaidime gali būti visko, nuo vulgarumo iki žiaurumo. Net pačiame žaidime yra Pimpalo formos vibratorius, striptizo šokėjos ir kiti vulgarus dalykai, nekalbant apie žiauriuma kai yra šaudoma, žudoma ir t.t . Jei siekiate apsaugoti bendruomene nuo tokių dalykų pradėkite tikrais įžeidimais. Kodėl nėra užtildomi žmonės kurie rašo apie mamos naudojamas korteles, kodėl nėra užtildomi žaidėjai kurie naudoja išpravokavimo psichologija stengdamiesi ižeisti asmenis, kodėl šie žmonės nėra užtildomi kai tai tikrai žeidžia kai kalbama apie tavo storuma, negražuma, tavo tėvus, tavo gyvenimo salygas? Kodėl šie žmonės nėra užtildomi? Ir ne aš nesiekiu šiuo pranešimu, kad būčiau atitildytas, bet stengiuosi parodyti kad šį dalyką turime tvarkyti, nes greitu metu neliks žaidėju kurie norės čia žaisti. Nesakau, kad apleiskime mūsų leksikona, bet kai kurie žodžiai neturėtu būti traktuojami kaip įžeidimai, arba keiksmažodžiai. Apibendrindamas noriu pasakyti, kad turime turėti žodžio laisvę, o ne bendrauti kaip iš Litlle Pony, čia ateina žmonių visokių su visokiais bendravimais, ir užtildyti ir atiminėti premium naryste, manau yra ne tik per žiauru bet ir nežmoniška.

Tikiuosi Tnt_Edwax perskaitysite šia žinutė ir neparašysite, kad buvo nesilaikoma forumo taisyklių tema rakinama. Diskutuojanti administracija parodo dideli pliusa, kad galime aiškintis ir nagrinėti klaidas, neteisingus dalykus, veiksmus forume pridėdami viska tvarkingai ir gražiai.

Pagarbiai Greg_Scarpa 

Redaguota Greg_Scarpa

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Perskaičiau šią žinutę ir galiu pasakyti tik tiek - „PREMIUM“ chat'as yra vieša vieta, kurią visi serverio žaidėjai mato, todėl baudėme, baudžiame ir bausime žaidėjus už provokacijas, agresyvų bendravimą, keiksmažodžius, flood, bandymą pardavinėti serverio daiktus ir t.t. Jei neina sulaikyt liežuvio už dantų, eikit ir bendraukit teamspeak'e, discord'e, naudokit /sms, /skamb žaidime. 
Atitildytas nebūsite.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.