Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Express News ' #13

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

ORvrhra.png

Sveiki, mieli skaitytojai. Baigėsi dar vienas helovino eventas, evento savaitę sulaukėme nemažai žaidėjų, tačiau po evento nemažai ir dingo. Šį kartą nieko nekalbinau nes ir pats tam noro neturėjau ir vis galvojau ką kalbinti. Kitame laikraštyje bandysiu kalbinti vieną iš ADMIN žaidėjų.

Turinys:
1. Atspėk ir laimėk
2. Mechanikai
3. Kontento kurėjas
4. Korumpuotas policininkas
5. Hotknife
6. Helovino Edition
7. Karo su neaktyviais žaidėjais
8. Eventų čempionatas
9. Legendų lygos čempionatas
10. Reklamos

w32zPda.png

gyG7w6Y.png

Užuomena - Tekstas ant sienos hood'o viduje. Hood'as Los Santos mieste

_ R _ _ _    _ _
GROVE ST
Laimėtojas - @Roki_Reider

w32zPda.png

LV7Ib1N.png

Paskutinį kartą rašydamas apie mechanikus minėjau, jog daug darbo jiems nėra ir dažniausi laužai būdavo „Quad“ keturačiai, retai kas juos iškviesdavo bei, kad darbo pasiekimus įsivykdyti yra labai sunkus ir daug laiko trunkantis darbas. Tačiau tai ką matėme „Halloween 2022“ evento metu buvo tikrai įspūdingą. Būtent tą evento savaitę manau mechanikai daugiausiai turėjo darbo iš visų esamų darbų jie jį atliko ganėtinai puikiai, manau ne aš vienas mačiau transportų laužus ten kur jų būti neturėtų, nešnekant vien apie jų vietas aplamai sprogusių transportų buvo tikrai didelis kiekis, nepalyginsi su paprasta savaitę, neabejojų jog iškvietimų su prašymais kitų paslaugų buvo taip pat begalės.

Laužai ten kur jų neturėtų būti

Po tokios darbingos savaitės darbuotojams turėtų atsirasti daugiau motyvacijos dirbti, suteikti darbo paslaugas žaidėjams, tuo pačiu ir darbo valdžios pasididžiavimas savo kolektyvu už puikiai atliktus darbus ir įdedamas pastangas. Bet ilgai netrukus sulaukėme Razer_Electro atsistatydinimo iš pareigų kurio palikimo priežastis nėra profesionali. Pats Direktorių Prižiūrėtojas paminėjo „kiek apmaudu, kad viskas baigiasi būtent taip, nepasiekus to tobulumo ir tikslų, kurių buvo siekiama kandidatuojant“ 

Tuo pačių noriu paminėti, jog vyksta atranka į Mechanikų firmos vadovo postą. Firma laukia motyvuotų darbui su kolektyvu bei naujomis idėjomis degančių vadovų. Mechanikai gali pasigirti savo pelną nešančiomis žaidimo sistemomis, tačiau tuo pačiu pasižymi monotoniškumu, todėl ieškome vadovo sugebančio susitvarkyti būtent su tuo. Sėkmės pildantiems! Liko 4 dienos iki atrankos užrakinimo, tad dar turite laiko pateikti savo kandidatūras.

Atranka į mechanikų direktorių

w32zPda.png

rxm2Q6D.png

Fresh_Weed žaidėjas neseniai pradėjęs kurti savo vaizdo įrašus žaidime, jis daro tiek parodijas tiek įgarsina ir savo balsu. Vaizdo įrašuose taip pat dažnai matomas jo draugas Orestas kuris prisideda prie jo įdėjų bei padeda kurti vaizdelius. Apačioje pasidalinsiu jo vaizdeliais ir ateityje lauksime toliau įdomesnių bei unikalių vaizdo įrašų iš jo.

 Ekstrasensas
 Nuotykiai part 1
 Greenside Andrew Tate
 Pirmasis vaizdo įrašas

w32zPda.png

cnMwZAs.png

Istorija kurią pasidalino vienas žaidėjas iš „UAB Narkotikai Tau“ apie korumpuota pareigūną, pareigūno Vardo_Pavardės nesakė, tad ar jis dar dirba Policijos Departamente ar nebe informacijos apie tai neturime. Viskas vyko vidurnakti, helovino eventui įpusėjus tad manoma, kad tai buvo Lapkričio 3 dieną. Kol visi žaidėjai ieško moliūgų, pareigūnas gaudo nusikaltėlį, kurį nusekė iki vagono kuriame gaminamas kokainas. Nusikaltėlis spėjo pasislėpti vagono viduje, turėdamas didelį kiekį narkotikų nenorėjo visko prarasti, tad ilgą laiką galvojo ką daryti. Kol lauke kantriai laukęs pareigūnas pastiprinimo nekvietė ir liko laukti vienas,  nusikaltėlis skambino draugams ir prašė pagalbos rasti kokių nors išeičių, vienas iš nusikaltėlio draugų turi pakankamai daug pinigų ir pasiūlė jam, jog papirktų pareigūną, kitaip sakant pasiūlytų tam tikrą kiekį pinigų pareigūnui. Nusikaltėlis žinodamas, kad vienaip ar kitaip jis bus sugautas ir didelė tikimybė, kad narkotikai bus atimti, jis sukaupė drąsą, išėjo į lauką ir pradėjo kalbinti pareigūną, kad jis neatimtų narkotikų ir nepasodintu jo į kalėjimą, jis pareigūnui pasiūlė €70,000. Pareigūnas gundėsi, tačiau viską norėjo daryti pagal darbo kodeksą. Tačiau nusikaltėlis visko nenorėjo taip baigti ir vis dydino pinigų sumą iki kol pareigūnas bus patenkintas. Po ilgo pokalbio ir rizikuojančių veiksmų darbo praradimu pareigūnas pasirįžo paleisti nusikaltėlį kai jis pareigūnui pasiūlė €150,000. Kaip ir minėjau aukščiau, Vardo_Pavardės neturime kuris pareigūnas buvo papirktas, tačiau Policijos Departamento valdžiai siūlau būti labai atidiems nes korumpuotas pareigūnas gali dar būti darbe.

w32zPda.png

uXokQaC.png

Dar viena Unikali transporto priemonė pasirodė automobilių salonę. Šį kartą išvydome „Hotknife“ kurio kaina yra €2.000.000 + €200.000 už atvežimą. Iki šiol šių transporto priemonių serveryje buvo tik 1  kurią turėjo - Mafijos_Senelis. Dauguma buvo nustebe, jog kaina tik €2,000,000. Dar kiti buvo nepatenkinti, jog kaina tokia maža už reta transporto priemonę. Kiek žinau šių transportų buvo nupirktą tikrai daug, pervežėjai gavo tikrai nemažai pelno tiek darbuotojai tiek darbo fondas.

w32zPda.png

ZWYYAIi.png

Helovino proga projekto pagrindinė administraciją įteikė šešias įpatingas dovanas žaidėjams. Nuotrauką pavyko gauti tik keturis transportus, tačiau išviso buvo sukurti šeši maksimaliai patobulinti transportai „Flash“. Gauti būtent tokią komplektaciją turėjome 0.5% tikimybės, naudodami silver tiuningavimo dėžes. Tačiau daug laiko neužtruko žaidėjams gauti šią komplektaciją, kadangi tikrai didelis skaičius žaidėjų bandė ją gauti. Kaip ir minėjau išviso buvo šeši transportai juos skyrė tik „paintjob“, išviso yra trys „paintjob“ tipai, tad visų po du.

Laimingieji gavę komplektacijas
- Tony_Express
      - Gruzinas_Tortilla
- Hugo_Gilera  
- Corny_Horny 
              - Aurimas_Dancingas 
- Nežinomas    

w32zPda.png

FZpNgLn.png

Neaktyvūs žaidėjai, kas tai? Tai žaidėjai kurie turi nusipirke verslus žaidime ir nežaidžia, kitaip sakant yra neaktyvus. Ankščiau pamenu dažniau vykdavo neaktyvių žaidėjų patikros, kurių metu projekto administracija iš jų atimdavo verslus ir tie verslai būdavo pardavinėjami aukcionuose. Šiuo metu manau taip pat yra ne vienas neaktyvus žaidėjas kuris turi verslą žaidime, taip pat žinau, kad yra ne vienas kuris nori nusipirkti verslą, tačiau po atnaujimo dėl produkcijos pardavimo verslininkai nebepardavinėja verslų.

w32zPda.png

SIxJdvW.png

Greenside eventų čempionatas prasidėjo. Jis startavo Lapkričio 14 dieną kurį rengią ne kas kitas, o Tnt_Edwax tvarkos ir eventų prižiūrėtojas. Temoje paminėta, kad tai yra pirmasis sezonas tai reiškia, jog tokio tipo eventai vyks nekartą, taip pat paminėta, jog evento pabaiga nežinoma ar tai gali vykti dvi savaitęs ar mėnesį. Eventų čempionatą sudaro visi eventai kuriuos gali rengti eventų prižiūrėtojai „checkpoint“ lenktynių iki klausimanijos. Norint dalyvauti šiame čempionate reikia tiesiog dalyvauti eventuose ir užimti prizines vietas, kad gautumėte taškus. Klausimanijos metu pastebėjau, kad klausimai nėra vien iš žaidimo, tačiau istoriniai ir matematiniai, tad tikėkitės visko. Prizai taip pat yra gundantys - "PREMIUM" narystes, kreditus, tune, išvaizdų ir aksesuarų dėžes, tačiau juos gaus tik trys žaidėjai kurie užims aukščiausias vietas šio čempionato metu.

Eventų čempionatas

w32zPda.png

pAlDhcE.png

Dar vienas turnyras, tačiau šį kartą jis vyksta ne SA-MP serveryje, o League of Legends žaidime, tačiau prizai yra serverio valiuta kurį sudaro net €10,000,000. Šis turnyras vyks Lapkričio 27 dieną, 18:00 valandą. Taip pat svarbu paminėti jog viskas vyks EU West regione, 1 x 1 ir žaidimo tikslas yra pirmam nužudyti savo priešininką, surinkti 100 minionų nužudymų arba nugriauti turretą. Jeigu viskas vyks taip kaip planuoja turnyro vedėjai viskas bus transliuojama twitch.tv/vladasms_ kanale. Tad jei nori laimėti tikrai didelia pinigų sumą mėgint savo sėkmę, o jei esi geras žaidėjas manau sėkmės neprireiks.

Registracija bei detalesnė informacija

w32zPda.png

Reklamos (Nemokamos)

Nėra
Nėra
Nėra

w32zPda.png

*Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
Pagarbiai „Express News“ 

 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šaunu, kad yra įkeliami grafikos darbai, kurie šias naujienas padaro dar gražesnes ir tvarkingesnes. Nesustok rašyti, nes tai įtraukiančios naujienos, įdomu kas vyksta miesteliuose, nors ir žaidžiam, bet kiekvieno kampo patikrinti negalim. Ačiū!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.