Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nepraėjus nei savaitei mechanikai vėl turi vadovą,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Praeitų rinkimų situacija nebesikartoja, nors ir rinkimai, kad vadovo sulauktume dar savaitgalį, vyko kiek trumpiau nei įprasta, sulaukiau pakankamai konkurencingų laiškų, tiesa, išskirtinių idėjų bei inovacijų, deja, šį kartą mačiau mažai. Šiuose rinkimuose sulaukiau daug pareigų dar neturėjusių žaidėjų, todėl visiems bendrai norėčiau palinkėti nepasiduoti, atsižvelgti į pastabas ir bandyti vėl, juk galiausiai ateina kiekvieno laikas!


KANDIDATAI
Antrasis - savo laišku įtikinti moki, moki parodyti ką rašai viską argumentuodamas, taigi trumpai, laiškas tvarkingas, idėjų yra ir firmai jų užtektų. Man kilo tik vienas klausimas, kiek visame laiško turinyje yra tiesos ir kaip iš tikro viskas būtų įgyvendinama. Klausimas visų pirma kilo dėl tavo serveryje praleisto laiko su šiuo vartotoju, manau geriausiai į visus klausimus man atsakys tik laikas. Lieki mano akiratyje kaip potencialus vadovas!
Trečiasis - laišką suskaityti buvo nelengva, jis sunkiai įtikina, pasigedau kelių laiško turinio punktų. Tęsiant idėjomis, jų pateikei pakankamai, nors daugumoje firmų jau ir taip jos matomos. Laiške įžvelgei praeitų vadovų trūkumus ir supranti ko reikėtų nedaryti savo kadencijoje. Viską apibendrinęs nusprendžiau vietą visgi užleisti kitiems kandidatams ir leisti tau dar patobulėti. Lauksiu jau stipresnės tavęs kituose rinkimuose!
Ketvirtasis - laiškas atrodo patrauklus, tačiau giliau pasiskaitęs pasigedau žingsnių kaip tiksliai ruošiesi tvarkytis su firma bei jos vidumi, taip pat, kaip tokiam vadovo veiklos darbuotojams užimti reikalaujančiam darbui, tavo laiške pritrūko idėjų darbuotojų užimtumui. Lauksiu tavęs rinkimuose ateityje, jau papildžiusio bei susiplanavusio savo firmos ateitį, šiam kartui vietą užleidžiu kitam kandidatui.
Penktasis - laiške daug turinio nebuvo, tad ir komentuoti daug neturiu ką. Į viską iš esmės atsakei kaip reikėjo, tačiau niekur nematau kažko išskiriančio bei kitokio nei galima pamatyti pas kitus kandidatus. Smagu rinkimuose pamatyti naujų veidų, tačiau visgi dar yra kur tobulėti.
Šeštasis - esi naujas žaidėjas, tačiau pakankamai gerai gaudaisi ir žinai ką rašai, nors ir palyginus su kitais kandidatais parašei nedaug, nebuvo daug medžiagos, kurią galėčiau analizuoti. Siūlau pirma išbandyti žemesnes ir mažiau atsakomybės reikalaujančias pareigas, viena iš jų - pavaduotojo. Šiam kartui nemanau, kad tu dar pasiruošęs šiam postui.
Septintasis - visai šviežias vartotojas šiame projekte. Laiške pasigedau idėjų darbui, kurios jau nebūtų veikiančios pačiame serveryje. Nepaisant to gaudaisi palyginus gerai, tačiau nesu įsitikinęs ar tu tikrai pasiryžęs tesėti tai, ką užsibrėžei, kadangi, kaip minėjau, projekte esi su visai šviežiu vartotoju. Siūlau pirma apsiprasti, įsikurti projekte, įgauti daugiau žaidėjo patirties ir tada bandyti savo laimę rinkimuose.


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Galiausiai, šios dienos laimingasis - naujasis vadovas. Deja, neišsirinkau jam jokio priešininko, kadangi laimingojo laiškas iš esmės neprilygo nei vienam kitam. Idėjos darbui yra, įžvalgos aiškios ir pagrįstos, žodžiu, ypatingai prie laiško kabinėtis negaliu. Įtarimų kelia tik faktas, kad esi turėjęs ne vienas pareigas, tiesa ne visas sėkmingas, todėl ir iškyla klausimas ar neteks to išvysti šioje firmoje. Matau, kad trykšti noru grįžti į pareigas, todėl visgi tikiuosi, kad įtarimai neišsipildys. Linkiu tau sėkmės ne tik išlaikant firmą padoresne nei ankstesnės kadencijos, bet ir išpildant visus užsibrėžtus laiške tikslus.

Naujasis mechanikų kolektyvo vadovas - @Dwayne_Jahseh!

Car Fixing GIF by The Back Roads

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.