Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Express News ' #15

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

ORvrhra.png

1. Atspėk ir laimėk
2. Artėjančios Šv. Kalėdos
3. Laikinasis Policijos Departamentas
4. Naujasis pervežėjų pavaduotojas
5. Pokalbis su Salvatore
6. Krepšinio turnyras 1x1
7. Reklamos 

w32zPda.png
yY4McIL.png

D _ _ _ _ _ ' _   _ _ N _ _
DANIEL'S DINER
Užuomena - Dešrainis
Nugalėtojas - @Dovis_Gtx
w32zPda.png
VwtkrBp.png

Jau nebeužkalnų Šv. Kalėdos. Tai reiškia ir kalėdinis eventas serveryje jau netoliese, taip pat kas nepastebėjote spawn'e jau yra kalėdinė eglutė. Žaidėjų skaičius taip pat galimai pakils, tad direktoriai galite ruošti atrankas po truputi. O dabar apie eventą - Kiekvienais metais Kalėdinis eventas įkeliamas gruodžio 24 dieną, tas pats turėtų būti ir šiais metais. Kalėdinė užduotis būna suskirstyta į 7 dienas ir per jas reikia rinkti kalėdines dovanėles Red County kaimelių ribose. Per dieną galima rasti 10 dovanėlių ir turint visų atitinkamų spalvų dovanėles po 2 užbaigus dieną gaunate kalėdų dežę, nevisada gausite visas po 2 tad galėsite keistis su kitais žaidėjais. Užbaigus visas 7 dienas gausite šventinį aksesuarą kuris yra legendinis. Dienos metu nuo 12:00 iki 00:00 kaimelių ribose bus dovanėles danguje, turėsite šauti į balionus, kad dovanėlė nukristų ir gausite tam tikrą kiekį pinigų bei kreditų, o vienas laimingasis turės galimybe gauti kalėdine dėžutę. Per visą šį eventą būna 25% akcijos kreditams. Per naujuosius metus galėsite šaudyti fejerverkus ir taip gauti pinigų/kreditų ir vieną iš /tdeze,/ideze,/adeze bent kiek pamenu taip viskas būdavo. Tai kartojasi jau kelerius metus ir spėju viskas taip ir išliks. Tai visus noriu pasveikinti su artėjančiomis šventėmis, samgaus žaidimo bei šiltų ir jaukių Šv. Kalėdų!
w32zPda.png
jzlxpls.png

Gruodžio 16 dieną atsisveikinome su Policijos Departamento Direktoriumi ir Pavaduotoju @Domantas_Epic ir @Dovis_Santos dėkoju abiem už darbą. Domanto Direktoriavimo kadencija nebuvo ilga ji užtruko vos 20 dienų. Palikimo pranešime Domantas net pats yra nusivyles savimi, tačiau grįš stipresnis kaip ir pridera. Dovis taip pat pavaduotojo kėdėje neišbuvo ilgo laikotarpio, o tik 19 dienų. Tačiau manau dabar didžiausių šansų turi Dovis tapti Policijos Departamento Direktoriumi jeigu pildytų. Nors ir kadencija buvo trumpa ji nebuvo prasta, tačiau nebuvo ir labai gera. Domantas su Doviu bandė atnešti naujovių Policininkams su naujomis temomis bei rangų sistemomis, tačiau matomai viskas nesiklostė kaip jie norėjo. Dabar laikinąjį departamentą prižiūri @Titas_Titurnikas bei @Adrian_Moreno jei norite tapti policininku susisiekite su jais arba laukite atrankos. Taip pat šiuo metu vyksta atranka į Policijos Departamento Direktoriaus postą iki Gruodžio 27 dienos.

Policijos Departamento Direktoriaus atranka

w32zPda.png
B9cQa67.png

Gruodžio pirmąją dieną direktorių gavęs @Gvidaz_Bond pasiskyrė sau pagalniniką kuris jam padės su firmos vystimusį į priekį. Pavaduotoją paskyrė gruodžio vienuoliktą dieną. Dar pats vadovo kėdėje ilgai neprabuvęs, tačiau vadovas turi savo nusistatymus ir nešvaistė laiko. Pavaduotojas išrinktas vienas iš darbuotojų kuris įsidarbino į pervežėjus per pirmąją atranką su tikslu pasiekti pavaduotojo pareigas. Kaip matome jam tai padaryti pavyko. Direktoriaus žodžiai paskyrimo pranešime „kas jam buvo likę tai įrodyti man jog jis tai gali, tai jis ir padarė - savo paprasta ir žmogiška pagalba bei pasiūlymais, tam tikrais pakeitimais, motyvacija į darbą bei užsitarnavo darbuotojų pagarbą, todėl tikiuosi jog šis pasirinkimas manęs nenuvils ir jis susitvarkys su šiomis pareigomis!“ O pavaduotojas yra @Boss_Like sveikinimai tau su pirmosiomis pareigomis tikiuosi įrodysi, kad tikrai esi vertas šių pareigų, sėkmės kadencijoje.
w32zPda.png

M4cvk7k.png

Pakalbinau mano nuomone stabiliausios firmos šiuo metu pavaduotoją @Salvatore_Bufalino Pokalbis apie jo pradžią projekte, kaip užsitarnavo pavaduotojo postą ir apie taksi firmą.

[ŽurnalistasLaba diena su Jumis sveikinasi „Express News“ redakcija su pasiūlymu duoti Jums intervių - Pokalbio tikslas sužinoti daugiau tiek apie Jus, Jūsų taksi pavaduotojo pareigas bei taksi darbo planus ateičiai. Pradėkime viską nuo pradžių,kada pradėjote žaisti šiame serveryje ir kodėl?
[Atsakovas] Labas vakaras, pradėjau šiame serveryje žaisti vos tik jam startavus, dabar tiksliai nepamenu kelinti metai čia buvo, o pradėjau greenside'e žaisti vien dėlto, kad norėjosi išbandyti kažką naujo, su geresnėmis sistemomis ir t.t
[Žurnalistas] Hm. Nežinojau, kad pradėjot žaisti nuo projekto starto, galvojau neseniai pradėjote žaisti reguliariai. Ar tai pirmasis Jūsų vartotojas ar kažkada žaidėte su kitokiu V_P? Ir kokia buvo ta Jūsų praeitis serveryje žaidžiant nuo starto?
[Atsakovas] Ne, tai antrasis V_P, pirmojo aš niekaip neprisiminiau, klausiau net Roko, kad grąžintu man jį ir panašiai, tačiau paklausus kas tame accounte gero belike nusprendžiau tiesiog susikurti naują ir pradėti viską nuo pradžių. Daug labai iš praeities nepamenu, žinau, kad su draugu vakarais žaisdavom laikui prastumt, tačiau dvi ar tris savaites pražaidus mes tiesiog pasukome kitų žaidimų link, tad taip ir baigėsi man žaidimas šiame serveryje, tad galiu teigti, kad tikrai nemaža pertrauką buvo padaryta
[Žurnalistas] Man ir taip panašiai buvo kai žaidžiau su pirmu V_P, tais laikais dar nieko nežinojai apie SA-MP ar net kaip naudotis forumu kas dabar yra juokinga pagalvojus O kokia ta nauja pradžia buvo su šituo vartotoju, nuo kada pradėjote reguliariai žaisti?
[Atsakovas] Su šiuo vartotoju reguliariai pradėjau žaisti nuo 2021 metų rugpjūčio 26-os dienos, tuo metu jau būvau išvykęs 3 savaites užsienyje ir tiesiog po darbo niekad neturėjau ką veikti, tad prisiminiau šį serverį, peržiūrėjus atnaujinimų skiltį ir visokią kitą informaciją labai susidomėjau ir panorau vėl prisiminti gerus laikus žaidžiant sampą
[Žurnalistas] Ir kaip sekėsi sugrįžus? Matau turit daug patirties bei nemažą laiką pradirbęs taksistuose ar iškarto darbinotės į taksistus ar viskas buvo kitaip?
[Atsakovas] Pradėjus nuo pat grįžimo tai sekėsi gana neblogai, susirinkau reikiamą kiekį patirties jog galėčiau susikurti forumo paskyrą, ir kaip tik tuo metu pervežėjų firmą buvo laikinoji, be jokio direktoriaus, tad nelaukdamas parašiau atsakingam asmeniui ar galėčiau įsidarbinti, praėjus porai dienų mane ten priėmė ir taip pagavau tą azartą šiam žaidimui vėl, pradėjau dirbti, pasirodė naujasis direktorius ir taip pradėjau dirbti. Pervežėjų firmoje išbuvau tikrai nemenka sumą dienų, galima sakyti per tą kadenciją toje firmoje, pasikeitė netgi 4 ar 5 direktoriai, buvau netgi paskirtas kvalifikatoriumi ir vieną kartą per plauką trūko jog tapčiau pavaduotoju, tačiau pavasariui atėjus sumažėjo žaidžiančiųjų skaičius serveryje ir taip tiesiog dingo motyvacija pasilikti ir žaisti toliau, tad palikau tą darbą bei serverį pusei metų. Praėjus vasarai, sugalvojau, jog laikas vėl grįžti ir bandyti kažką kitą. Peržvelgus tuometinius vadovus, pasirinkau dar niekada nedirbtą darbą, tai buvo Taksistai. Direktorė pasirodė gana draugiška, bei rangu sistema ne tokia nuobodi, tad užpildžiau nieko nelaukdamas bei pradėjau vėl keltis rangus, bei mėgautis žaidimų.
[ŽurnalistasPervežėjuose tikrai netrumpas laikas palyginus kiek direktorių keitėsi, pas kurį buvo įdomiausia dirbti ir kuris Jums labiausiai buvo įsimintinas? Gal buvo ko išmokote iš jų direktoriavimų?
[Atsakovas] Manau jog visi jie buvo savotiškai geri direktoriai, visų rangų sistemos ir skyrėsi ir šiek tiek panašios, nes sugalvoti kažką labai naujo ir įvairaus yra sunku, kai darbas nėra pastoviai atnaujinamas ir sistemos lieka tos pačios. Labai ką išmokt daug nebuvo, tačiau supratau tai, kad laikyti postą tik dėl dienų skaičiaus neapsimoką
[Žurnalistas] Supratau. O Dabar pakalbėkime apie Jūsų kelią iki pavaduotojo posto. Ar teko padirbėti, kad tai pasiekti ar buvo lengviau nei tikėjotes?
[Atsakovas] Pavaduotoju, kad tapti tikrai labai nesitikėjau, dirbau tikrai gana uoliai ir visai greitai kilau rangais, didžiausias tikslas buvo pasiekti 5 rangą ir grįžti į pervežėjus Tačiau po kurio laiko man, Dainida, pasiūlė užsiimti kvalifikacijos priežiūra taip, jog turėčiau kažką užsiimti ir padėčiau jai tvarkytis su firmą, nes direktorė taipogi ganėtinai užsiėmus būdavo ir ne visada galėdavo laiku prižiūrėti, kad išlaikytu kas paprašo kvalifikaciją. Praėjus šiek tiek laiko, bei geriau pažinus firmos darbuotojus, bei pačią firmos valdžią visai netikėtai man pasiūlė tapti taipogi firmos valdžios dalimi, žinoma šiek tiek abejojau savimi ar aš tikrai sugebėsiu būti geru pavaduotoju ir nepridirbsiu nieko blogo per pirmas dienas, tačiau gerai apgalvojęs aš sutikau
[Žurnalistas] Dabar tikriausiai ir nesigailite, kad sutikote apsiimti pavaduotojo pareigomis ir esate ganėtinai patenkintas savimi. Pavaduotoju jau esate beveik du mėnesius kaip manote kaip susitvarkote su pareigomis ir ar dar nebuvo minčių apie palikimą? Ar netrūksta motyvacijos?
[Atsakovas] Ne tikrai nesigailiu ir esu tikrai gana patenkintas Na susitvarkau tikrai gana gerai, nes tvarkomės firmoje bendrai, sprendžiame ką darysim ir darytumėm kartu su direktore, pasitariame visa laika ir panašiai. Motyvacijos dar tikrai yra ir manau niekur ji nedings, o apie palikimus dar tikrai neturiu minčių
[ŽurnalistasGera žinot, kad motyvacijos netrūksta ir, kad viską darote kartu. Šnekant apie sprendimus ir veiksmus kokių tolimesnių planų turite paruoše taksistam ar apie ką svarstote?
[Atsakovas] Na mūsų firmos discord serveryje yra tikrai nemažai ir gana gerų pasiūlymų iš darbuotojų ko trūksta ar ką galima pakeisti, tačiau kolkas nenoriu nieko atskleisti ką žadame daryti ar keisti temose Kolkas paliksime tai paslaptyje
[Žurnalistas] Supratau. O kaip einasi su pačios firmos susidomėjimu iš žaidėjų pusės? Paskutinė atranka darėte lapkričio 27 dieną. Praėjo apie trys savaitės matomai galiu pasakyti, kad Jūsų darbuotojai yra lojalūs ir dirbą firmoje pakankamai ilgai. Kokia toji paslaptis dauguma taksistuose neišbūną net dviejų savaičių?
[Atsakovas] Na susidomėjimas tikrai buvo gana neblogas ir panašiai, tačiau dauguma įsidarbinusiu ateina tik pastumti dūra kaip sakoma, pabuginti minučių ir imti neaktyvumus, kad tik neliktu be darbo. Vienu momentu turėjome netgi 21 darbuotoją skaičiuojant su manim ir direktore. Per paskutine veiklą, kurią jau darėme senokai, pavyko surinkti 15 ar 16 taksistų vienoje vietoje Tačiau mes tiesiog pasirinkome kokybe nei kiekybe, geriau mažiau ir tikrai dirbančių darbuotojų nei daug ir pusiau aktyviu ar panašiai. Su darbuotojais reikia elgtis kaip su draugais, ir pajuokauti ir pasipykti ir panašiai, o ne vien tik nurodinėti ir rodyti savo aukštų pareigų įtaką, taip juos ir išlaikysi gana ilgai firmoje
[ŽurnalistasTiesiai šviesiai džiaugiuosi, kad gavai pavaduotojo pareigas. Ne kiekvienas pavaduotojas tai suvokia. O dabar užduosiu tau keletą klausimų kuriuos parašė taksi firmos darbuotojai, daug klausimų nesurinkau taučiau turim ką turim. Darbuotojo Vardo_Pavardės neatskleisiu jei norės jie pasakys patys. Apie pirmą klausimą jau buvome šiek tiek apkalbėje, tačiau galite atsakyti dabar jam - "Jūs tiek daug laiko pradirbote firmoje, ar jums nepritrūksta motyvacijos dirbti toliau firmoje? O jei ne, tai kiek laiko dar planuojate išdirbti joje, bei, kaip planuojate būti užsimotyvavęs visą ateinantį laiką firmoje?"
[Atsakovas] Na, motyvacijos tikrai netrūksta kai geras kolektyvas Su kiekviena diena prisijungi nežinodamas ką esat prisidirbę ar panašiai. Firmoje planuoju dar tikrai išbūti ilgai, nebent pasikeistu kažkas realiame gyvenime, kad nebegalėčiau prisijungti ar panašiai, tada tektu daryti permainas. Užsimotyvuoti pačiam nėra būtina, kaip vienam iš firmos atstovų galiu pasakyti kaip ir minėjau jau, geras kolektyvas pakelia tą motyvaciją, tad tikiuosi, kad tokiu ir liksim
[Žurnalistas] Nu jo turėti gerą ir pastovų kolektyvą tikrai yra geras dalykas ir motyvacijos tam visiškai nereikia. O antras klausimas būtų - „Kodėl su direktore niekada nebendraujate su savo darbuotojais, o visuomet būnate atskirame TeamSpeak kanale?“
[Atsakovas] Na, dažniausiai prisijungęs į teamspeak aš tiesiog prisijungiu į vadovų kanalą, nes dažniausiai kiti kanalai būna tušti, ir prisijungęs realiai daugiau niekad nebejungiu to lango ir nebetikrinu kas prisijungia ar atsijungia, o direktorė tiesiog žino kur mane rasti visada, todėl taip ir gaunasi, kad sėdim viename kanale O daugiau ką pasakyt tai nelabai ką ir turiu
[Žurnalistas] Supratau kitas klausimas apie taksi firmos veiklas ir rutinos keitimą darbuotojams - „Sveikas.Ar numatomas taksi veiklų pagausėjimas? Gal bus kokios naujovės, kurios palies taksi darbuotojus, paįvairins taksi darbą?“
[Atsakovas] Manau padarysim veiklą greitu metu, nes svarstome taipogi prieš veiklą padaryti atranką į taksistų darbą, biškuti pasipildyti darbo jėga. Manau paįvairinsim veiklas taip, jog duosim vienam iš 5 rango darbuotojų, kurių yra tikrai mažai mūsų firmoje, sugalvoti ir pravesti veiklą, o mes valdžia tik prižiūrėsim ir moderuosime kiek truks toji veikla. Taipogi manau būtų galimą daryti toki varianta kaip siulymas kokios veiklos nori patys darbuotojai, nes dažnai veiklą sugalvojus arba jiems kažkas neįtinka arba tiesiog nedalyvauja nes jiems "nuobodu"
[Žurnalistas] Jo pamenu tas veiklas kaip darydavau vienam nepatinka, kitam per trumpa ar per ilga. Nu visiem neįtiksi, bet nusprendus bendrai ko nori galima pasiekti tą viduriuką. Kitas klausimas būtų - „Koks tavo V_P buvo ryžyne?“ Žaidėjas sako nenorit kalbėti apie savo praeitį ar jos net prisiminti.
[Atsakovas] Šiuo klausimu tikrai nekomentuosiu Praeitis tegul ir lieka praeityje
[Žurnalistas]  Gerai. O kitas klausimas kartojasi du kartus - „Ką veikiate ant taksi bazės stogo AFK pusę dienos?“
[Atsakovas] Geras klausimas Dažniausia atsikėlęs, prisijungiu į serverį, šiek tiek pažaidžiu ir ateina laikas keliauti į sporto salę, o po jos kažkur su draugais dar į miestą Dažniausiai tingiu atjungti žaidimą ir taip gaunasi, kad prastoviu AFK ant bazės stogo nuo 1-2h iki 4-7h
[Žurnalistas] Supratau, tikiuosi darbuotojai klausiantys šito klausimo yra patenkinti. Šitas žmogus turėjo labiau neklausimą, o norą „Kad padarytumėt autobusus nuo pirmo rango, taip pat kaip aukso ir sidabro gavimą.“ Ką apie tai manote?
[Atsakovas] Sidabrą gauti jugi yra lengva Nereikia laukti kaip bronzos ar panašiai. Tačiau kalbant apie autobusus, mes jokiu būdų negalime jų padaryti nuo pirmojo rango, todėl, kad čia yra speciali tr priemone, kaip medikuose sraigtasparnis ar PD nuo antro rango, taip pas mus autobusai griežtai nuo antrojo rango
[Žurnalistas] Taip ir geriausia, kad darbuotojai turėtų ką siekti. Ir paskutinis klausimas bus - „Kada algas pakelsi?“
[Atsakovas] Algos jau būvo keltos nuo praeito sekmadienio Jeigu mažai gaunat, reiškias mažai dirbat
[Žurnalistas] Supratau ir ačiū už šį pokalbį. Linkiu Jums geros ir įspūdžių pilnos kadencijos. O darbuotojams siūlau kreiptis į valdžią asmeniškai jei turi kokių klausimų. Pavaduotojas viską aiškiai atsako ir draugiškai galima viską išspręsti. Apačioje galite palikti žinute serverio žaidėjams. Gero vakaro.
[AtsakovasAčiū ir jums už įdomu pokalbių vakarą Bei sekmės

w32zPda.png
ohXMufg.png

Pirmasis krepšinio turnyras kuriame išsiaiškinsime kas yra geriausias krepšininkas serveryje. Krepšinio turnyras kurio prizai bus kalėdinių dėžių raktai bei tam tikros dėžės. Prizą gaus ne trys prizinės vietos, o elitinis penketukas kuris įrodys ko yra verti iki Sausio 1d. Norint dalyvauti Jums reikės užpildyti registracijos šabloną. Po visų registracijų Gruodžio 25 dieną sudarysiu grupines lenteles arba atkrintamųjų lentelės tipą, jei pritruks dalyvių registraciją galimai pratęsiu. Detalesnę informaciją bus paskelbta po registracijų gruodžio 25 dieną arba vėliau. Top penketukas turės galimybę po turnyro žaisti vienas prieš vieną ir nugalėtojas gauna pralaimėtojo prizą. Linkiu visiems smagaus bei sąžiningo žaidimo

Krepšinio turnyras 1x1
 

w32zPda.pngfjHPLWS.png

@Legalus_Migrantas - Ieškau darbuotojų versle, pradžiai atlygis minimalus
@Bitee_Maja - Parduodu 37ID namą su saulės kolektoriumi PC miestelyje, kaina €900,000
@Tomukas_Tomas - Perku 1ID transporto priemones

w32zPda.png

*Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
Pagarbiai „Express News“ 
 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.