Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Penktadienį palydi naujieji medikų bei mechanikų firmų vadovai,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Iš viso sulaukėme 6-ių kandidatūrų, iš jų 5-ios buvo mechanikų rinkimuose ir tik vienintelė medikų. Tokie skaičiai iš tikro nestebina, kai serveryje vyksta rinkimai į netgi tris skirtingų firmų postus, taip pat, kai buvo kandidatų persikėlusių į kito posto rinkimus, kas parodo šiokį tokį nepastovumą. Apskritai, renkantis kandidatus pastebėti tikrai posto siekiančius, norinčius firmą paversti geresne vieta žaidėjams bei pareigų siekiančius tik dėl to, kad pasiekti nebuvo ypatingai sunku. Linkiu sėkmės išrinktiesiems vadovams, na o kitiems linkiu nepasiduoti bei toliau siekti užsibrėžto tikslo!


MECHANIKŲ VADOVO APŽVALGOS KANDIDATAI
Pirmasis - pradėsiu nuo to, kad perskaičius laišką atrodo, kad jis parašytas tik dėl to, kad parašyti. Nesimato tiek pastangų ir noro pareigoms, kiek galima rasti kitų kandidatų laiškuose. Pritrūko išsamumo bei išsiplėtimo kone visuose punktuose. Taip pat, pastebėjęs kaip žaidi serveryje, nemanau, kad esi pakankamai pasiruošęs šioms pareigoms.
Antrasis - laiškas lyginant su kitais yra vienas iš padoresnių, tačiau jame taip ir nepavyko rasti pakankamai būdų bei veiklų mechanikus paversti mažiau monotonišku darbu, kai kuriomis vietomis iš viso pasirodė, kad laiškas rašytas kiek atmestinai. Be viso to esi dar visai neseniai grįžęs po pertraukos, todėl manau tau praverstų šiek tiek prasižaisti serveryje pareigoms siekti.
Trečiasis - laiškas padorus, pakankamai sudominantis ir įtikinantis, nors ir pasigedau aiškesnio darbuotojų užimtumo bei kelių kitų punktų aprašymo. Didžiausias klaustukas kilo su pačiu tavimi, daug domėtis nereikėjo, nes konfliktuose dalyvauji dažniau nei norėtųsi. Kol kas nesinori rizikuoti visa tai, todėl nusprendžiau geriau rinktis kiek saugesnius variantus.


NAUJASIS MECHANIKŲ FIRMOS VADOVAS
Iš šių penkių kandidatūrų išsirinkome dvi, kurios išsiskyrė labiausiai. Pradedant Tadu(Taduse_Jrg), kandidatas ką tik užbaigęs savo kadenciją ir jau ketinantis kibti į naujas pareigas, retai projekte sutinkama situacija. Nepaisant to laišku įtikinti pavyko ir savų įgūdžių nepalikai praeitoje firmoje, nors ir tikėjausi, kad sistemos nuo praeitos kadencijos skirsis kiek daugiau nei pavadinimais. Užbaigiant Vincu(Vincas_Zzz), norėčiau pabrėžti, kad jo laiške aprašytos sistemos bei bendrai darbuotojų užimtumas yra tai, ko ieškome šiai firmai. Apskritai, skaitant laišką susidarė įspūdis, kad pareigų sieki ne šiaip sau. Apibendrinus abu šiuos kandidatus, vienas iš jų visgi išsiskyrė labiausiai, parodė daugiau noro bei motyvacijos šioms pareigoms, todėl sveikinimai jam bei sėkmės auginant savo firmą!


NAUJASIS MEDIKŲ FIRMOS VADOVAS
Su medikų vadovo rinkimais situacija buvo kiek keblesnė, iš keleto kandidatūrų beliko tik viena, todėl apžvalgą galima sutalpinti į vieną pastraipėlę. Nepratęsti rinkimų nusprendėme dėl paprasčiausios priežasties, nors kandidatūra tik viena, nematome tikslo ieškoti daugiau kandidatų, kai jau turime pakankamai stiprų bei pareigų vertą laišką. Taigi trumpai, Bitee_Maja, atsidavusi medikams žaidėja, laiške nesimato jokios motyvacijos stokos ar pavargimo, jis pats yra įtikinamas, jame aprašyti punktai bei tikslai yra aiškūs. Galiu tik pasveikinti bei palinkėti sėkmės juos išpildant firmoje!


Naujasis mechanikų kolektyvo vadovas - @Vincas_Zzz!

Naujoji medikų kolektyvo vadovė - @Bitee_Maja!
 

mechanic-hammer.gifambulance-superior.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

MECHANIKŲ VADOVO APŽVALGOS PASIKEITIMAI
Trumpa pamoka visiems ateities vadovams, pareigas vykdykite blaivūs. Kadangi mechanikų direktorius Vincas_Zzz buvo nušalintas dėl surinktų 3 įspėjimų ir išbuvo vos pusę minimalios direktoriaus kadencijos (9 dienos), pareigos yra perleidžiamos antrajam apžvalgos kandidatui, apie kurį trumpą apžvalgą galima rasti pranešime aukščiau - @Taduse_Jrg! Sveikinimai bei linkėjimai nepakartoti šios situacijos!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.