Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Kas įvyko prieš 8-erius metus?

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Kas įvyko prieš 8-erius metus?
Turbūt ne kiekvienas mūsų projekto žaidėjas galėtų atsakyti į šį klausimą. Tad pabandysime visiems priminti, kas gi įvyko 2015 metų sausio 24d.

Lygiai prieš 8-erius metus, sausio 24d., oficialiai startavo dar vienas „GTA San Andreas MultiPlayer“ serveris. Paprastam, to meto žaidėjui, tai buvo tik dar vienas naujas žaidimų serveris, visų, jau esamų serverių sąrašo dugne. Mums, projekto savininkams, visų pirma tai buvo didžiulis iššūkis, bet tuo pačiu ir didelės svajonės išsipildymas. Mūsų tikslas buvo vienintelis – turėti tokį žaidimų serverį, kokio mes patys kaip žaidėjai norėjome. Dabar jau galime drąsiai teigti – mums pavyko!

Tapome vienu moderniausiu serveriu galėdami pasiūlyti kiekvienam žaidėjui to, ko jis dar nėra matęs niekur kitur. Nuo paprasčiausių smulkių detalių iki tokių sistemų, kaip baikerių šutvės ar žvejybvietės. Nepastebėdami savo daromo progreso, kėlėme kartelę ir kitiems šio žaidimo projektams. Neužtruko pastebėti, kai tapome pavyzdžiu kitiems. Atitinkami mūsų sprendimai buvo pradėti vystyti kituose projektuose. Kas mums, kaip projekto savininkams, buvo be galo džiugu, nes mums tai buvo įdėto darbo įvertinimas.

jimmy fallon workout GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

 

Kokie vis gi buvo tie 2022 metai ir kas mūsų laukia toliau?
Gal 2022 metai ir nebuvo tokie sėkmingi, kokie jie buvo metus prieš, bet esame be galėjo laimingi, jog mūsų įdėtas darbas yra vertinamas. Nors ir neturėjome labai didelių atnaujinimų, tačiau metus prieš įgyvendintos idėjos mums leido likti šviežiems. Kaip ir 2021 metais, taip ir 2022 metais turėjome nemažai konkursų, kurių ne ką mažiau planuojame ir 2023 metams! Apibendrinus, galime šiuos metus vertinti teigiamai, tačiau tikrai dar turime idėjų, kurias pabandysime įgyvendinti jau artėjančiais metais!

Ir pabaigai, kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais norime padėkoti visiems serverio žaidėjams, jog vertinate mūsų pastangas ir iki šiol esate su mumis! Jūsų dėka dedame visas pastangas, kad šis projektas kiekvieną dieną būtų vis geresnis. Pažadame, jog ir sekančiais metais tęsime darbus. O kad šie pažadai išsipildytų, prašome Jūsų ir toliau tikėti mūsų procesu!

Suspicious Will Ferrell GIF

 

Paminėkime 8-ąjį projekto gimtadienį kartu su „greenside“!

Žaidimų serveryje palikome kiekvienam serverio žaidėjui siurprizą! Prisijungus į žaidimų serverį ir parašius komandą /gimtadienis galėsite trumpai susipažinti su svarbiausiais projekto pasiekimais per praėjusius 8-erius projekto metus, bei atsiimti siurprizą.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais metais dalybos! Dalybas planuojame sausio 24d. 20:00 (GMT+2). Dalybų reikalavimai bus orientuoti į senesnius serverio žaidėjus.

Perkant kreditus visais galimais būdais, nuo sausio 24d. iki sausio 30d. gausite +25% daugiau kreditų, nei kad perkant įprastai.

8-ojo gimtadienio progai paminėti taip pat bus sukurta proginė tr. priemonės komplektacija. Daugiau informacijos savaitės eigoje.

Gimtadienio proga unikali tr. priemonė mašinų salone! Daugiau informacijos laukite mūsų Facebook puslapyje.

Happy Birthday GIF by The Simpsons

Ačiū, jog esate drauge!

„Greenside“ administracija,
2023, sausio 24d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.