Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peikiu GSPD firmos direktorių [Egidijus ' Keža]

John'Extazy

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mitchell ' Beckham


• Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keža


• Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: GSPD


• Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Gerbiamas Egidijus Keža, nėra pilnai susipažinęs su serverio nuostatais, bei kodeksu.


• Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: 1.10.3 Teisėsaugai draudžiama šaudyti į gaudomus ligoninės interjere. Juos gali rakinti/tikrinti/sodinti tik išėjusius iš ligoninės, 1.7.0 Kliūtys turi būti naudojamos kaip priedanga vykdant tam tikras tarnybines operacijas (reidas miesteliuose, malšinant riaušes ir panašiai).


• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : http://www.part.lt/img/6279df653636f0fdeeb0cbf0d34b4804854.pnghttp://imgur.com/a/mFBd1http://prntscr.com/892woq, https://www.youtube.com/watch?v=91EvCKN3_s0


http://imgur.com/a/Cb1LD http://www.part.lt/img/e8e63784a6e3b57ca2ed63cb93fe0244678.png


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Naudojama kliūtis ne pagal paskirtį. Nors evente kliūtis gal ir netrugdė, tačiau ne vienam direktoriui esu davęs įspėjimą, ar įspėjęs pačius darbuotojus už kliūties naudojimą eventuose savo labui. Tiesiog visų kitų žaidėjų atžvilgiu nelygu. Būtų galima naudoti nebent tik specialiuose eventuose, kur užšokti be kliūties neįmanoma.

Žudymas ligoninėje - manau direktorius bandė apeiti įstatymą jog "negalima šaudyti", nors vėliau konkrečiai apibrėžta jog išvis draudžiama sodinti gaujinius medikų darbo apylinkėse.

Dėl peilio atiminėjimo ligoninėje - buvo priimtas visiškai logiškas sprendimas, todėl kad tai nėra joks karo laukas, grobimas, ar net gaujų veiklos metas. Kadangi ligoninėje negalima rakinti, dėti įtarimo, sodinti, policininkai atimė peilius tik norėdami apsaugoti savo gyvybęs, kitokios išvados būti negali, juk būtų kvaila sukurti visiškai nepaliečiamumo aplinką gaujiniams, ar ne?

Diretorius įspėjamas vienu direktoriaus įspėjimu jog pasitemptų nekartoti kodekso/nuostato klaidų (kokių tikrai dažnai pasitaiko).


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.