Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymas dėl taksistų darbo maršrutų

Tautvydas_Udravich

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tautvydas_Udravich
• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai mano pasiūlymas kaip ir iš pavadinimo sprendžiant yra apie maršrutus. Noriu pasakyti, kad į serverį būtų gera įdėja pridėti stoteles už "RC" zonos teritorijų. Tai paėmus, kaip ir pervežėjuose yra kontraktai, tai kažkas panašaus ir taksistuose, kad būtų maršrutai į atskirus Lv/Sf/Ls miestus. Prie to pačio ir būtų padaryti tam tikri išmokėjimai už tai, o ne dėl 20 minučių kelio apie 1,5k. Tad manau padidinus kainą už kiekvieną keleivį būtų taip pat gera įdėja, kadangi ir taip taksistuose geriausiu atveju galima gauti, vien tik už darbą, sakyčiau apie 20k į mėnesį dirbant apie 1000min į savaitę. Tad šitie pakeitimai, pagrinde už "RC" zonų vežiojimas, pagerintu ir pakeltu "Coach" tr. priemonės naudojimą firmoje, bei atskleistų firmos potencialą į tam tikrą gerovę su maršrutais. 
• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Suteiktu būsimiems ir esantiems taksistams didesnio noro dirbti, bei duotų autobusui tikrą prasmę maršrutų vežiojimui.
• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Kaip ir minėjau, pervežėjuose yra kontraktai, su atskiru transportu (be patirties kituose darbuose, neįskaitant pervežėjus, tik galiu pasakyti kiek ką žinau apie juos). Medikuose yra karo medikai, kur padeda pareigūnams/bariniams zonose, taip pat ir yra užduotys su sraigtasparniu už RC ribų. PD - kontrabandos už RC zonų. Daugelis darbų turi savo tam tikrą paskirtą transportą ar pareigą, kuria naudoja už miestelių ribų, įviarioms darbo situacijoms. Tad manau, kad taksistuose būtų gera įdėja taip pat pridėti šį pasiūlymą. 

Redaguota Tautvydas_Udravich

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai , nes kaip ir minėjo, būtų galimybė galbūt uždirbti daugiau pinigų taksistams, daugiau išnaudoti autobuso galimybes bei puiki galimybė dar nežinantiems GTA žemėlapio susipažinti su juo. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.