Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.5] Nauja automobilių sistema

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pradėsiu nuo to, kad pasiūlymas kopijuotas, tačiau neįgyvendintas. Viename serveryje savininkas galvojo apie tai, bet dėl tam tikrų dalykų nepadarė. Tačiau tas pasiūlymas daugeliui žaidėjų buvo patikęs, gal ir jums patiks. Tiesiog padaryti gan tikrovišką automobilių sistemą. Tačiau pradžiai tik nuosavoms. Po to galbūt darbinėms. Tiesiog padaryti parduotuvę su didelio kiekio pasirinkomo detalių, taip pat mechanikams.


Pradžia tokia, kad tektu atimti iš visų automobilius ir jiems sumokėti manau pinigus kokia kainuoja parduotuvėje/turguje + primokėti kažkiek dar dėl visokių remontų ir pnš.


O dabar apie tą sistemą. Tiesiog reiktu prižiūrėti savo automobilį, galėtum pirkti įvairiais detales. Pradedant nuo visokiausių filtrų ir baigiant ties varikliais. Tarkim atvežti automobiliai būtu paprasčiausi ir važiuotu ne pačiu maximaliausiu greičiu. 


Taigi kiekviena dalis turėtu ir pliusų ir minusų. Taip pat kiekvienam automobiliui reikėtu skirtingos detalės. Kuo didesnis pasirinkimas, tuo įdomesnis žaidimas. Esme supratot. Nėra ką daugiau ir rašyti. Ai tiksliai pamiršau dar apie detales. Panaudotas dalis taip pat eitu parduoti žaidėjams. Arba į pačią supirktuvę, bet už mažesnę kainą.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:  Na manau, kad tai išskirtinumas labai didelis nuo kitų serverių. Taip pat kiekvienas žaidėjas jau nuo mažens mąsto apie automobilius, svajoja ir pnš. Tai būtu didelė proga tai padaryti žaidime. Galvoti ką pirkti ko nepirkti. Tai būtu vienas nuostabiausių dalykų šiame žaidime ko nepagalvojo patys sa-mp kūrėjai :) 


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


Kiekvieno nuomonė svarbi :)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už idėja labai gera, pvz: perki nauja variklį o tavo sabre traukia 164km/h įdėti geresni ir pagreiteja iki 170km/h čia pavizdis. Su detalem irgi gera idėja parašo kas sugedo pvz: tau sugedo vairo kolonėlė ir tokiu prikeltu į kita atnaujinimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tokia mišrainė gaunasi, nežinau, nemanyčiau, kad to dabar reikia. Čia ne RP serveris, o GRP todėl čia užtektinai + - ko dabar yra.

Prie ko RP ir GRP. Esmė ta, kad niekas normalios automobilių sistemos nedaro ir dabar greičiausia mašina infernus. Jei turi infernus tuomet ir laimėsi DRAG eventus  nebent tau lagins arba padarysi žioplą klaidą. Taigi sa-mpe su automobiliais tikra tragedija ir nėra įdomu su tokiais eventais.

 

Būtų katastrofa aš manu :D Mechanikai nespėtų nieko daryt daug kam nepatiktų šita idėja. Taip aš manau 50/50

Rašiau apie detalių parduotuvę, tai mechanikai viską spėtu.

 

 

O šiaip labai laukiu nuomonės iš Roko arba Aivaro. Tokia sistema būtu superinė šiam serveriui.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už. Iš kart taptų mechanikų darbas populiaresnis (įmontuoti tas visas detales), taip pat nebebūtų infernus greičiausia tr. priemonė, nes būtų galima kitas užsiturbinti. Tikrai įdomu būtų. Ir dar prie to pačio padaryti, kad visas mašinas eitų tuninguoti su buferiais ir spoileriais, ir panašiai. (tom mašinom, kuriom neina, padaryti, kad priklijuotų pagal koordinates objektą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sia ideja darytu labai ilgai nes darbo manau nezmoniskai daug cia be to jie ir taip uzsieme su verslu namu sistemomis kurias ruosia tai ka galiu pasakyt manau bus nebent ateiti apie sia ideja pagalvota nes savininkai ir taip nespeja

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ačiū už idėją, bet ji nebus pildoma, nes tai būtų tik suvaržymas nuosavų automobilių vairuotojams, reikėtų pradėti rūpintis savo automobiliu ir tai tiesiog išvestų iš kantrybės, todėl dažniau būtų pasirenkami dviračiai kažkur nukeliauti, nei asmeninis automobilis.

Tema rakinama.​

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.