Deffi_White 33 Parašė Rugsėjis 8, 2015 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Deffi_White *Jūsų Vardas realybėje : Artūras *Jūsų amžius : 14(metų). *Miestas iš kurio esate : Jonava. *Jūsų kontaktiniai duomenys :FB : https://www.facebook.com/ArturasJankevicSkype : arturaz.info *Jūsų charakterio bruožai : Esu mandagus, gerbiantis kitus, nepasiduodantis, efektivus pilietis, o prie to, ir darboholikas, nežinau esu iš tokių manau žmonių kurių retai kada rasi serveryje, nors man taip šio projekto administratoriai sakė, o aš ir pats puikiai žinau, jog bendrauti man geriausiai sekasi. Taip pat esu žmogus su kruva pasiulymų, ir daug efektivaus darbo pasirenges žmogus, tad daugiau nerašysiu. *Jūsų pomėgiai : Išeiti į lauką, mūsų žargonu sakoma pasikacelint, dar mėgtu į krepši pamėtit, tai žaidziu krepšini, o kito nesakysiu, nes manau nenoriu per daug apie save atsklesiti visiems kas aš toks, žinot tie internetiniai puslapiai, dar koksai durnius iš pavydo paims paplatis viską. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Krepšinis. *Ar turite merginą/vaikiną? : Merginą. *Ar turite brolių arba seserų? : Taip. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Turių du katinus viena vardu Murke, kitas vardu drizius, ir dar neseniai motina katino driziaus pagimde dar 4 kačiukus jiems jau 1-(savaite), laiko, bet aišku jie būs atiduoti žmonėms kuriems jų reikia *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Net neįsivaizduoju kaip čia paaiškinti tiesiog svarčiau ką man čia veikti, ir prisiminau labai lengvo popudžio SA:MP žaidimą, ir štai pradėjo kurtis mano istorija čia kodėl čia nes pasirinkau šį serverį dėl administratorių kurie padeda aktyviai reguoja į pagalbas, ir dėl serverio puikiu sistemų. *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Tapti dizaineriu, nes nežinau kodėl bet mokytojai sakė, kad šioja srityje tau geriausiai seksis, nes moku piešti, ir galvoju tikrai geras įdėjas. Tad tikrai kažką pasieksiu ateityje, dabar dar per jaunas kažką galvoti, nes esu tiktais 8-(aštuntokas). Ne moksliukas, bet pamokas lankau, ir viską atlieku pagal reikalavimus. *Ko siekiate mūsų serveryje? : Tiesiai švėsiai, tai susirasti gerą darbą, tapti pažystamas veidas čia, ir manau kažko siekti, tai būtų Moderatoriaus, Administratoriaus, arba prižiūrėtojo, viską parodys ateitis. *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Dar, esu naujokas, tai dar taip nebuvo kažkas nuostabaus įvykę. *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : Nekritikuokit baisiai... Snoop_Dogg Artur_Strelkov Graphic_Arturas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Snoop_Dogg 4 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas atvykes i serveri. Is rasysenos matosi, kad atitinki savo charakterio bruozus, butu smagu susipazinti ! Jeigu reiks kokios pagalbos kreipkis i PM arba zaidime. Sekmes Artur_Strelkov 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas atvykes i serveri. Is rasysenos matosi, kad atitinki savo charakterio bruozus, butu smagu susipazinti ! Jeigu reiks kokios pagalbos kreipkis i PM arba zaidime. Sekmes Sveiki ačiū už tokius motyvacijos žodžius. O dėl pagalbos, tai žinoma taip jeigu reikės man jos krepsiuosi pas jūs. Artur_Strelkov Snoop_Dogg Graphic_Arturas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Graphic_Arturas 0 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas atvykęs. Sėkmės tau čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Strelkov 0 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas atvykęs. Malonu jog prisidėjai prie mūsų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas atvykęs. Sėkmės tau čia. Sveikas ačiū. Sveikas atvykęs. Malonu jog prisidėjai prie mūsų. Sveikas ačiū, viskas tik dėl projekto labo, kad būtų įdomiau žaisti visiems, tad ir prisidėjau prie jūsų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steewart_Wisbey 26 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas, malonu. Sekmės žaidžiant serveryje, jei reikės bet kokios pagalbos ar ko /sms Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas malonu susipažintį,sėkmės žaidime bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas, malonu. Sekmės žaidžiant serveryje, jei reikės bet kokios pagalbos ar ko /sms Sveikas, man taip pat malonu jog priimat mane į serverį, ir leidžiat gerai praleisti laiką. Sveikas malonu susipažintį,sėkmės žaidime bei gyvenime. Sveikas man taip pat malonu susipažinti Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Best 23 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sv pacans, sėkmės serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sv pacans, sėkmės serveryje. Zdare, dėkui, sėkmės ir tau. Artur_Strelkov Graphic_Arturas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas Artūrai malonu . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas, puiku, kad atėjęs į serverį prisistatei, tik biški su lietuvių tau nesiseka? Nieko, praslysi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Rugsėjis 8, 2015 Sveikas, puiku, kad atėjęs į serverį prisistatei, tik biški su lietuvių tau nesiseka? Nieko, praslysi Sveikas. Dėl rašybos gali būtį per skubėjimą. Graphic_Arturas Artur_Strelkov 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tho_Tiz 45 Parašė Rugsėjis 12, 2015 Sekmės tau žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Rugsėjis 17, 2015 Sekmės tau žaidime ir gyvenime Sveikas malonu. Ačiū labai "Tau taip pat sėkmės gyvenime". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Weed 3 Parašė Rugsėjis 17, 2015 Sveikas. Malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Rugsėjis 17, 2015 sveikas, malonu, sekmes tau siame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Rugsėjis 17, 2015 Sveikas. Malonu. Sveikas. Dėkui, mldc esi jog mane apmokiai visko sveikas, malonu, sekmes tau siame projekte. Sveikas ačiū labai už palinkėjimus, tau taip pas sėkmės projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Soprano 116 Parašė Rugsėjis 18, 2015 Sveikas, malonu, linkiu tau sėkmės šiame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deffi_White 33 Parašė Rugsėjis 19, 2015 Sveikas, malonu, linkiu tau sėkmės šiame serveryje. Sveikas ačiū labai už linkėjimus, tau taip pat sėkmės serveryje, bei gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas 9 Parašė Rugsėjis 19, 2015 Čia tas vaikas kur mane šian gaude 30min? Sveikas, malonu susipažinti. :DDDDDDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Gonzalez 1 Parašė Rugsėjis 19, 2015 Sveikas, malonu, sėkmės gyvenime, bei žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Rugsėjis 19, 2015 Sveikas,malonu susipažinti,sėkmės žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Rugsėjis 19, 2015 Labas sekmes gyvenime bei zaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose