Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiilgtas mechanikų direktorius jau čia!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Ir vėl atėjo šaltas ruduo,

Krenta medžių lapai,

Čia mentus kruša rudas šuo,

Vėl po drabužiais slepiasi papai,

Visa direktorių komanda keičiasi,

Kol narkomanai Los-Santos į veną švirkščiasi,

Ir paskutinė vasaros saulė leidžiasi.

 

Štai tokiomis ne rudeniškomis nuotaikomis pradedu mechanikų analizę. Iš pirmos pažiūros į atrankos dalyvius nemanau jog yra bent vienas kandidatas, kuris sugebėtų nuoširdžiai ir ilgai kaip Nico išlaikyti mechanikus, bet ką jau padarysi, kol serveryje nedaug žmonių, tai tenkinames ir esamu pasirinkimu.

 

Pirmas su savo CV laišku eilėje stovi Drake_Stevenson, "aš žmogus kaip ir visi" - teigia šis. Džiugi žinia, sakyčiau, linkėjimai tėvams, kurie irgi yra "žmonės kaip ir visi"! Turi pliusą už tai jog nepildai betkur belekada, pildai jau antrą kartą į mechanikų direktoriaus pareigas, matyt tai tavo firma, šaunu jog savo mėgstamoje aplinkoje sieki vadovo pareigų, tačiau anketa tokia 'blatnoka', ta prasme kai užduotyje liepiu padaryti anketą taip kaip ji atrodys jūsų temosi direktoriavimo metu, tai tiesiog paprastas tekstas. Pačios anketos turinys, yra šiokių tokių naujovišų idėjų, tačiau  visiškai nėra apie patį, kaip direktorių, firmos valdymo koncepcijos. Nematau kas bus, ko tikėtis, tarsi anketoje įsipareigotum tiesiog išbūti direktoriumi, tačiau neaišku ką tu įsipareigoji daryti. Pasistenk ateičiai stipriau, visai viskas neblogai, bet trūksta daug.

 

Sekantis atrankos dalyvis, tačiau iki kandidatų be šansų, tai Joker_Poker, kuris visiškai failed anketą pateikė. Nei tekstas sutvarkytas, net spalvom pilkom parašęs, skaityti neina, ir visas šriftas pastorintas, tarsi būtum  daug prirašęs, nors tik keli sakiniai apie nieką tėra. Taigi, kaip tu stengiesi dėl manes, taip ir aš dėl taves, čiau braške.

 

Dar vienas atrankos dalyvis, nustebinęs mane dalyvaudamas atrankoje, tačiau nuliūdinęs su anketa Mindaugas_Didžiulis. Visų pirma, kas blogai? Tai, jog negaminau torto, o pateikei šiukšlyną, mišrainę. Visas 'šmotas' teksto viename, nežinia kur ten kas, nuo kurio galo skaityti, jokio stiliaus bandymo. CV turinys iš esmės žmogiškas, parašytai kas turi būti, apie svarbiausius dalykus, bet nėra laisvumo, tokių simple idėjų prirašei, tačiau kad kažkas būtų unikalaus, deja - neradau, o ir pati apimtis ryškiai per maža. Tave, kaip itin potencialų žaidėją stebėjau dar kol buvo Mitchell direktorius, kaip galima atradimą, taip pat kaip stebėjau Gvidas_Ham bei Rolling_Paul ir pnš. Tačiau būti mano akiratyje nepakanka, reikalauju daugiau pastangų ateičiai.

 

Štai kokie tie mūsų kandidatai.. oj, čia dar ne viskas! Į mechanikų direktoriaus pareigas užpildė asmuo, kuris dirbdamas šiame darbe savo veiksmais gadino mechanikų darbą... Jeigu pats žmogus nesugeba valdyti saves, tai kaip tokiam patikėti valdyti visą firma?! Taip, taip, tai Tadas_Chill. Na, kad ir kaip ten bebūtų - skaitom toliau.  Skaitau skaitau, skaitau skaitau… ir pagalvojau… bliat, kur visa tai man matyta? Laaabai pažįstamas anketos braižas, niekas taip nemoka anketos ‘užvesti ant kelio’ kaip mano mėgstamas geriausios anketos rašytojas - Nico Moretti. Iš smalsumo atsvėriau dvi anketas, paties Nico, ir Tado… Ir ką gi mes matome? Prašom: http://prntscr.com/8g521m  http://prntscr.com/8g52at , o kiek dar tokių ‘netyčinių sutapimų’ likusioje anketos dalyje.... Tai aš vadinu nepagarba iš Tado ir Nico tiek projektui, tiek man. Kuomet Nico išrinkau direktoriumi - analizėje prašiau jog savo anketos neplatintum, ir kitiems rašyti nepadėtum, nes tavo sugebėjimais - vien su prisilietimu prie anketos jau išsiskirtų anketos iš kitų kandidatų minios. Atleiskit, tačiau visuomet kopijuojančius anketas rašau į gėdos stulpus. Ir Nico - pasikartojantis atvejis taip pats ‘atsipirks’ vieta akmeniniame gėdos stulpe kaip ir Tadui. Suprantu, jog draugams norisi padėti, tačiau leidimas kopijuoti anketas - ne pagalba, o bandymas mane apgauti, o aš labai nemėgstu kuomet žmonės nori lengvom kortom žaisti. Geriau prasta anketa, tačiau respektabilus žmogus, negu auksinė anketa, kurią ale ‘savo žodžiais’ perrašyti tesugeba.

 

Sekantis rinkimų netikėtas atradimas Steewart Wisbey. Laišką šiaip sunku skaityti, beprotiškai daug gramatinių klaidų, turėtum labiau stengtis mokykloje, nes labai akis drąsko dažnos, grubios klaidos, bet ne esmė tai rinkimuose. Skaitant jo vardą ir galvoji “kas čia per atradimas”, tai galiu drąsiai sakyti jog šio žmogaus suvokimas apie mechanikų darbą pakankamai glaudžiai sutampa su manuoju. Taip pat sudomino mintis, jog Steewart’ui einant direktoriaus pareigas - šis stengtusi mechanikų įvaizdį pakeisti iš tokios labiau nusikalstamos pusės į bendradarbiavimą su GSPD firma. Tačiau čia pat stipriai akyse kritai su  tais dviem darbo prižiūrėtojais.. Mano galva prižiūrėtojai reikalingi tik valdžiai kuri tingi pati vesti veiklas, tad sukrauna viską ant kitų, norinčių dėmesio. Manau tai reikalinga tik renkantis pavaduotoją pvz vieną iš dviejų, bet ne tada kada valdžia pilna. Perskaitęs visą anketą galiu padėkoti už nuoširdžią kandidatūrą, kuri mane tikrai įtikino jog nori pareigų. Esi potencialus serverio žaidėjas tapti direktoriumi! Kadangi šiuose rinkimuose paskiriu antrąją vietą, tačiau rekomenduoju ateityje nepildyti į kiekvieną pasitaikiusią firmą - tiesiog išlauk savo progos, o gal net apsiimk pavaduotojo pareigomis, jog per sekančius rinkimus pasitikėčiau, žinočiau jog tikrai sugebi, sėkmės!

Na ir pasutinis tačiau ne prasčiausias atrankos dalyvis Osen_Mario. Skaitydamas laiška taip iš susidomėjimo įsitraukiau, kad skaitant pamiršau rašyti, todėl vienu sakiniu aprašysiu bendros anketos įspūdžius. Taigi, pirmas dalykas labiausiai išsiryškinęs ir labai svarbus, ko dažniausiai pasigendu iš kiekvieno atrankos dalyvio - noras, motyvacija, tikėjimas ir pozityvi energija, spinduliuojanti teksto visumoje. Taip visumą gražiai užglaistė ir tvarkingas anketos dizainas, nors norėčiau daugiau smulkių elementų. Labiausiai žavėjo anketos turinys: žadamos idėjos, žadamos dažnos didelės veiklos firmai, mintys su serverio naujokais, algomis ir kt - akivaizdu jog tai jau buvai iš anksčiau sugalvojęs, šlifavęs ir dabar pateikei tokį galutinį produktą. Labai džiaugiuosi matydamas jog šį kartą dar labiau pasistengei dėl atrankos, taip pamačiau tavyje užsispyrimą. Galbūt kaip asmuo man nepatinki dėl savo ‘naglo’ charakterio, drąskymosi per ts, dėl tam tikrų kitų minusiukų, kurie verčia abejoti ar tikrai išpildysi savo pareigose viską taip kaip ir rašai, ar nepamirši to ką žadėjai abiejose anketose, tačiau turi šį tą savito, kas verčia tikėti ir suteikti progą. Tad sveikinu gavus sunkiai užtarnautas pareigas, tikiuosi iš taves labai daug, tad linkiu su tokiu pat užsibrėžtumu, charateriu ir motyvacija pradėti ir stipriai laikyti šias pareigas, nes jeigu apvilsi - bijau jog pasirodymą serveryje turėsi baigti kaip ir dauguma kitų pažadukų. Spaudžiu dešinę ir linkiu sėkmės!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Uch, senai visų lauktas direktorius! Analizė graži, labai nustebino, kad atpažinai Tado anketoje kopijavimą. Tai rodo, kad  arba pas tave atmintis afigena arba Nico anketą milijoną kartų skaitei :D Šiuo metu labai gailiuosi, kad Gvidas tiesiog man perleido direktorių, vien dėl to, kad norėčiau pažiūrėti kaip mano anketą iš analizuosi, kadangi man tai ir yra įdomiausia. TIkėkimės, kad tokie kaip Steewart susitvarkys savo klaidas, nes kiek teamspeake su juo kalbėjau man pasirodė, kad jis yra protingas (nors ir pabėgo iš geriausio darbo serveryje).

 

Truputį keistokai, bet panašus scenarijus su manimi ir Ošenu kaip Gvidui su Nico. Gvidas direktorių gavo be rinkimų, o po savaitės Nico gavo iš rinkimų i ir abu atbuvo tikrai labai ilgai. To paties linkiu ir Ošenui, žiūrėk nesigraudink :D (jks). Sėkmės direktoriavime, tikiuos sutarsim (niurkt)! 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.