Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Laikraštis „Karštosios naujienos“ -1

Rozine_Blondine

Rekomenduojamas pranešimas

16dbdf53c95b68bf444270bf29923649849.png

 

 

2015.09.13* Žymusis kontrabandininkas Mafijos_Tėvas už vairo neblaivus! Angel Pine miestelyje pasirodžius neaiškiam, juodam infernusui, pareigūnai negaišo laiko. Sustabdžius dar bandžiusį iš automobilio bėgti Mafijos_Tėvą įvyko apžiūra. Ir žinote ką? Pasirodo Tėvo kūrybingumas tiesiog aukščiausio lygio! Kodėl? Rastos kontrabandinės cigaretės buvo įvyniotos į tuščius miltų pakelius, kurių beje buvo pilnas automobilis, (kas tikrai neįtartina). Paklausus ar viskas priklauso Tėvui, šis atsakė, kad visa tai mato pirmą kartą gyvenime. „Ne mano!“,-visa gerkle rėkė vyrukas, kai buvo sodinamas į pareigūnų automobilį. Negana to, Tėvukas nuo bausmės bandė išsisukti siūlydamas kyšį.

Mafijos_Tėvas su nelegaliais rūkalais pareigūnams įkliuvo jau antrą kartą per mėnesį, todėl dabar jam gresia maksimali bauda +  teisių atėmimas už vairavimą išgėrus. Rodos Tėvo kredo : „Kas nerizikuoja, tas negeria šampano“.

5daf5b6e324f2adff854f80ad4b694df68.png

2015. 09. 12* Ar pamenate skandalingąjį Marko_Escobar? Šis praeitą savaitę buvo nuteistas už sukčiavimą lošime bei grasinimus baro darbuotojui gaut galvon dėl intymaus kabinėjimosi, be to  dar už praeitą savaitę už išgertuves viešoje vietoje ir dainavimą (manau turėčiau paminėti, jog tai buvo labiau rėkavimas) per visą gatvę gąsdinant greenside piliečius. Taigi, taip, kalbama apie tą patį neaiškų tipą. Ir beje vyrukas toliau tęsia nuotykius!

Marko_Escobar pasitiko šeštadienį su trenksmu! Pasak liudininko, (kuris beje sakosi esąs šokiruotas), teigiama, kad rugsėjo 12 dienos vakarą eidamas Polomino Creek miestelyje link  spaudos kiosko susidūrė su pusnuogiu Marko_Escobar, šalia Monika_Blizgute gyvenamojo namo. Escobaras grakščiai rankiojosi kieme išmėtytus drabužius, negana to gundančiai, iki pat ausų išsišiepė Blizgutei stovinčiai tarpduryje. O žinote ką ji? Mergina atkišo  vidurinįjį pirštą užtrenkdama duris tiesiai Markisimui prieš veidą!

Tai bent skandalas, rodos Marko žavesys blėsta. O komplimentai tokie kaip: „tu man gražesnė už mano SAAB“ - nepaeina. Merginos saugokitės šio lovelaso.

5daf5b6e324f2adff854f80ad4b694df68.png

2015.09.13* Dėmesio! Surenų gaujos lyderis Gruzinas_Sampo užtiktas klube „Du bučinukai“! Pasak šaltinio Gruzinas šventė savo (metai įslaptinti) gimtadienį - egzistencijos laikotarpį per kurį išliko gyvas. Teigiama, jog Gruzinas sukiojosi kartu su šokėjomis prie stulpo, žvinguliavo rausvais antrankiais, bei prie viso to pūkuotu botagėliu. Jei kas ką nors ir prisimins iš to vakaro, tai tikrai bus veikėjas Gruzinas_Sampo. Civilių nuomonė apie Gruziną:

„Gerai juda“, „tikriausiai daro pritūpimus“, „tegul nusikerpa karčius“, žinoma didžiausia dalis buvo grasinimai, kurių neviešinsiu. Viso to eigoje, kai draugai ištempinėjo akivaizdžiai dar norintį švęsti Gruziną iš klubo, šis suriko: „Aš karys samurajus!“ -kas buvo iš ties nesuprantama.

Taigi, kaip matote vakaras buvo pilnas judesio, gaila tų kurie nedalyvavo. Ir Gruzinai, tavo judesiai tikrai jaudinantys.

5daf5b6e324f2adff854f80ad4b694df68.png

2015.09.13* Montgomery miestelyje pareigūnams teko tramdyti išsisiautėjusias Rolling_Paul gerbėjas! Žinomas kaip daug uždirbantis medikų direktorius bei pareigingas, merginų  išsvajotasis Paul slėpėsi pačiame medikų garaže. Vos atvykus ant jo veido išvydome įvairiausių lūpdažių žymių. Pasak pačio Rolling_Paul :„To dar nėra buvę. Žinau, jog sunku atsispirti mano žavesiui, bet jos peržengė ribas“.

Užjaučiame Paulą, tik pagalvokite kaip sunku apsiginti nuo šėlstančios moterų bandos! Beje vyrukas teigia, kad antrosios pusės neieško, taigi merginos saugokite savo orumą.

TAČIAU TAI DAR NEPABAIGA. Visą šią situaciją gerbėjos vertina kitaip. Meilute_Nesvarbu teigia, jog Paul ja pasinaudojo. Sekanti mergina sako, kad Paul jai užtaisė vaiką ir prašo jog jis būtų vyras prisiimantis atsakomybę. Dar kita, prisistačiusi kaip Emilija_Miau kone visa gerkle rėkė, jog visos „užsičiauptų“, kadangi jie su Rollingu jau du metus susituokę.

FTB aiškinasi kas ir kaip. Jie ieško teisybės, todėl ramybėje šios bylos nepaliks.

Pamąstymui: Ar Rolling_Paul galėjo pasinaudoti šiomis vargšėmis panelėmis?

5daf5b6e324f2adff854f80ad4b694df68.png

*DIENOS ĮVYKIS! Mano - Rožinės Blondinės kolega, didysis aštrialiežuvis ponas Šokoladinis_Keksas bandė pagauti patį Nortenų lyderį Cristiano_Capelli tiesiogiai vykdant nusikaltimą! Deja ši misija nebuvo viena geriausių, kadangi Šokoladinis Keksas į agentūrą grįžo sulaužytu fotoaparatu bei mėlyne paakyje. Cituoju Keksą: „Interviu nedalinu“, o paklaustas ar matė ką nors nelegalaus te atsakė: „nieko nemačiau“. Vyrukas buvo ilgai , be to varginančiai kamantinėjamas : kaip sugadino fotoaparatą, kodėl jo veidą puošia mėlynė, todėl šis neiškentęs išpyškino : „ Ėjau ir užkliuvau“.

Ar tikite šia Šokoladinis_Keksas istorija? Kodėl taip/kodėl ne? Atsakymą palikite komentare.

 

 

-Tie, kurie pasijuto įžeisti - nepykite,

Rožinė_Blondinė

 

Aomine_Daiki, atsiprašau už idėjos nukopijavimą 

 

 

Antrasis leidinys :

http://greenside.lt/index.php?/topic/11043-laikraštis-„karštosios-naujienos“-2/#entry85621

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na va,viskas labai gražiai atrodo, viskas labai tinka,ir pačios istorijos įdomios,daugiau pakurt, ir labiau įsivažiavus,manau viskas bus labai puikiai, šaunuole,sėkmės kituose darbuose.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Montgomery miestelyje pareigūnams teko tramdyti išsisiautėjusias Rolling_Paul gerbėjas!

Rolling'ai?

 

Šeip tai mldc,visai įdomiai,bet būtų kur kas įdomiau jeigu aprašytum tai kas iš tikrųjų nutinka serveryje.Dėsiu žalią kai limitas pasibaigs :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

Tas jausmas kaip padarai pirmas laikraštį ir kiti paima ir nukopjijuoja kašką tokio ir atstume tave kaip šiūkšlę nesiprantu tokių žmonių.

 

 

 

Jei pasijusi geriau, tai tavo komentaras mane privertė pasijusti nesmagiai. :D Beje , juk tu pirmas sugalvojai šią idėją, o aš - kopijuotoja ir visi tai mato. Nepyk bei kurk toliau  :) Atsiprašau, kadangi tikrai negražu taip elgtis 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, jai gali į savo laikraštį įdėk skelbimą, kad parduodu bulves, perkant 10kg ir daugiau dovanu kandonas. Jai reikia gausiu ir lašiniu. IR dar jai reikia galiu gauti negeriu darbui. Dėkui iš anksto.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, jai gali į savo laikraštį įdėk skelbimą, kad parduodu bulves, perkant 10kg ir daugiau dovanu kandonas. Jai reikia gausiu ir lašiniu. IR dar jai reikia galiu gauti negeriu darbui. Dėkui iš anksto.

Tikriausiai ne tik neskaitei laikraščio, bet dar ir nepasižiūrėjai kas jį parašė

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Svečias  Mantas 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.