Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Taksi direktorius: sostas nevienišiaus

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Ir vėl analizė, ir vėl taksi. Gera naujiena ta, jog matau atrankoje dalyvaujančių potencialių serverio veidų, o bloga žinia - nuvyliau tuos kurie tikėjosi šios analizės sulaukti dar po poros savaičių. Na, šį kartą eilėraštukų nekūręs pradedu kandidatų paiešką.


Labiausiai patikęs atrankos dalyvis yra Albertas_Nuu. Atrankoje rašiau jog laukiau tikrų CV laiškų, tai tokį ir gavau. Žinoma, pareigas gal ir patikėčiau, tačiau laiške nieko susijusio su žaidimu nebuvo, o ir ‘motyvaciniame laiške’ jokios motyvacijos neradau be to jog pasigyrei jog turi A ir B vairavimo kategorijas, namų adresas bei telefonas. Na, tikrai šaunu, kaip ir pridera kiekvienam, tačiau pas mane tokiais koziriais nesišaudoma, mokykis ir laikykis, ateityje lauksiu tokio CV kaip pridera, o ne iš google nukopijuoto pirmo pasitaikiusio.

Sekantis dalyvis savo laišką pradėjo tokiu pranešimu kaip “mane sudomino darbas taxi” - Hugo_Gilera. Atleisk man už negailestingumą, tačiau durys į darbą  ne čia, čia renkame vadovus, kurie ir pildo atitinkamas anketas kaip į direktoriaus pareigas, o ne dėl to jog tiesiog priimt į firmą (kaip darbuotojų atrankai anketa tikrai kūl). O ir direktoriavimo idėjos kaip dieninės, naktinės pamainos… tu rimtai? Naktį būna vos 10on ir visi afk biure, o tu mat taksistams liepsi naktimis budėti. Blyn, neberašyk tai kas nėra reikalinga.

Sekanti anketa, tvarkingai ir gražiai pateikta iš Dwayne_Bond. Tarp kitko, aš irgi bandžiau pasidaryti avatarą kaip tavo - su pakirptais, nusuktais kampais, tik nepavyksta atitaikyti RGB kodo kaip ir forumo, išsiskiria spalva. O dabar grįžtam prie laiško. Aprašyme apie save akivaizdu jog stengeisi, kad net suabejojau ar visa tai tiesa, ar rašai toks koks esi, ar tiesiog toks koks nori būti, bet nevermind, apie tai su laiku išsiaiškinsiu pats. Didelis aprašymas apie praeitį šioje firmoje, apie ketinimus, tačiau pasigedau dar ir pagrįstumo kaip ketini visa tai padaryti. Kelias mintis numetei, tačiau aprašymo apie jų, kam to reikia, kuom naudinga  - nėra. Pvz: “algų sistema” paaiškini “tai mano algų sistema forume bei žaidime”, tačiau tokiam punktui galima daug prirašyti kaip darbuotojai už ką uždarbiaus. Trūksta info apie pačią firmos veiklą, direktoriaus valdymo ypatumus, rašai tiesiog “daryčiau tokias tokias atrankas”. Anketa šiaip nebloga, padarei didelę pažangą, tačiau ir labai daug ko trūksta, perskaičius laišką kyla daug neatsakytų klausimų. Gali būti kandidatas į direktorius, tačiau kaip rašei “esu užsispyręs, siekiu tikslo iki galo” - gali tekti tai parodyti ir dar kartą.

Džiaugiuosi matydamas jog mūsų projekte vis daugėja brandesnių žmonių, studentų, ne vien lmg malalietkų. Kalbu apie Edgaras_Mix. Anketa nėra aukšto lygio, yra nesutvarkyta grafiškai, nors ir nėra numesta it kaulas šuniui. Pačios anketos turinys nėra didelis, sakyčiau netgi sausokas, tačiau labai logiškas, aprašytas trumpai drūtai, apie tai ko labiausiai reikia. Tam tikros mintys laiške man natūralesnės, reikalingesnės, kurias čia radau, ir kurių būna pasigendu lyderiaujančių kandidatų laiškuose. Manau apšlifavęs savo kompiuterinį raštingumą, gali būti labai potencialus atrankos dalyvis. Labiausiai trūko: pačios firmos koncepcijos, detalesnių idėjų aprašymų. Pasigyrei jog medikuose tave vertina už įdomias treniruotes, tačiau neaprašei kokias būtent taikytum taksi firmai, o tai būtų tikrai įdomu. Kandidatas galėtum būti, bet kiti irgi panašaus lygmens anketoje išreiškė daugiau noro, tavoji kandidatūra labiau primena “bandau tam kad apsiuostyčiau kaip čia kas, o ne kad laimėčiau”. Lauksiu grįžtančio laimėtojo, sėkmės!


Atrankos dalyviui, kuris vadinasi Matt_Window galiu tik palinkėti tobulėti projekte, plėsti žinių bagažą, nes samp žaidi ilgai, o pasiekimų, patirties neturi. Sakai galime tavimi pasitikėti, tačiau cv laiško turinys sausokas. Norėčiau jog pirmiau pasiektum kokios nesudėtingos firmos pavaduotojo pareigas, kuriose parodytum jog tai ką rašai anketoje - tiesa, tada žinosim kiek galim pasitikėti klausime apie direktoriaus pareigas. Kiti dalyviai irgi ne visuomet būna patyrę, dažnai imu direktorius iki tol buvusiems be patirties, tačiau jų laiškas būna kur kas labiau apgalvotas. Malonu jog pabandei, sėkmės kaupiant patirtį!

Ypatingu apgalvotu detalumu iš kitų atrankos dalyvių išsiskiria Tomas_Bielka. Numanau jog šis žmogus apie tokias pareigas svarstė jau ilgai, laukdamas atrankos, manau ruošėsi, svarstė apie ką rašys. Tačiau po šiokios tokios nuostabos slypi ir nusivylimas. Nors didžioji dalis visa to kas parašyta - reikalinga, tačiau tai kasdieniniai dalykai, kuriuos galima rasti kiekvienos darbovietės temoje, tačiau blogai jog iš to nesimato firmos koncepcijos. Šaunu jog apmąstęs viską apie misijas, atlygius ir t.t. tačiau jau ne pirmą kartą kritikuoju NPC bot’ų vežiojimą pagal taxi iškvietimus, tai didžiulis absurdas. Nežinau, kol neišmoksite skaityti analizių tol niekad ir nepataikysite į tai ko tikiuosi. Na bet kaip atrankos dalyvis esi tikrai galimas kandidatas į direktoriaus pareigas. Bet jeigu šiuose rinkimuose tau nepavyktų - norėčiau dar tave stebėti einantį pavaduotojo pareigas, kad suteikiant galimybę direktoriauti nekiltų tiek klausimų ar abejonių apie tave.

Rankų nenuleidžiantis, pildantis kaskart į taksi direktoriaus pareigas Mantas Verone, su kiekvienu kartu pateikia vis trumpesnį, kuklesnį laišką. Dėl to nepykstu, nes kiti suvokdami jog neturi šansų iš viso grįžta į ankstesnius serverius, kaip daro kitos šiukšlės. Tačiau.. jei nori sugrįžti į direktoriaus pareigas - prašau, nepildyk betko, kad tik užpildyti, nes už durų stovi dar visa masė itin potencialių, būsimų mano atradimų. Tiesiog nustok žadėti ir nuoširdžiai pasitaisęs - nuoširdžiai ir užsitarnauk bent pavaduotojo pareigas firmoje. Po tavo nesėkmingo pirmo direktoriavimo ketinau suteikti antrą šansą po to kaip viskas užsimirš, nes man gaila taves, bet prisimenant banned anketas už ridos botus, kaip tu pyksti ir keikies kaip tave stebi ir tikrina žmonės ar vėl nečytini - viskas tik tavo labui. Visad protingai kalbėdavai apie žaidimą lengvinančias programas, tačiau pats bridai ant jų, o pridžiuvęs purvas, patikėk, taip lengvai nenusipurto. Noriu jog siektum toliau, tačiau ne tokiais būdais.

Va Fa.ker_Lee tai mane prajuokino.. sako “užsibrėžiau tikslą kažką nuveikti serveryje”. Heh, direktoriaus pareigas tai tau čia ne kažkas, o visa kelionė į mėnulį. Kažką galim serveryje nuveikti su nrg, ar gamtoj į veną susileisti, galim kažką pastumti ar kažką pašaudyti, bet ne “kažką padirektoriauti”. Šiaip nepatiko tai jog didelis teksto gabalas buvo numestas padrikai, jokio rikiavimo ar grafinio sutvarkymo, labai sunku skaityti tokius. Tačiau turnys toks… negaliu labai peikti, nes jei taikyčiau aukščiausius standartus visiems, tai nei vieni nebūtų direktoriais, tad tavoji kandidatūra  nors kelia daug klausimų ar pats sugebėtum, kad nori - matosi, nes nepatingėjai su šia anketa, bet turinys tikrai silpnokas. Tačiau sveikinu su neblogu debiutu, manau galiu tave priskirti prie galimų kandidatų.


Paskutinysis atrankos dalyvis ne pirmuose rinkimuose atsiunčia po porą anketų (pirmajame bandyme - 4, mechanikų atrankoje lig 1, o šioje atrankoje - 2anketos), nedraugauji su forumu matyt <šypsausi>. Mindaugas_Didžiulis nors pristatė ne tokios didelės apimties, tačiau pateikė grafiškai tvarkingą, solidžią anketą. Paanalizavus laiško turinį matyti jog daug nekalbi, bet tikiuosi jog daug darai. Tekstas rašomas trumpai ir drūtai, tačiau noriu pastėbėti jog šis atrankos dalyvis, manau, tikrai skaito mano analizes, klauso patarimų, nes retas iš kandidatų kuris pateikęs tam tikrą idėją - ją ne tik aprašo, bet ir stengiasi įrodyti kuom ji vertinga firmai, ką tai keičia. To visuomet iš visų prašau, dažnai apie tai kalbu, tačiau būtent šis dalyvis tai perprato. Firmos idėjos - norėčiau daugiau, tačiau manau jog jų sukursi ir įgyvendinsi daugiau jeigu tapsi direktoriumi. Abejoju dėl pavaduotojo pasirinkimo.. Teigi jog imsi iš pažįstamų, kuriuo pasitikėtum, tačiau statistikai pastebėjau jog greitai pasirinkti pavaduotojai iš draugų rato - taip negerbia gautų pareigų, greičiau praranda susidomėjima ir tenka keisti, kas kenkia firmai. Tačiau neprieštaraučiau ir tokiam pavaduotojo pasirinkimui. Dėl firmos prižiūrėtojo pareigų esu taip pat nusiteikęs priešiškai. Kad ir kiek minusų čia išvardinau, manau esi stiprus kandidatas tapti direktoriumi.

Sudedant visus taškus ant i, prie anketų turinio sulipdžius kandidatų praeitį serveryje, reputaciją, būdo sąvybes… Bepradedąs apsispręsti rašau šių rinkimų apibendrinimą.. Visų pirma surikiuoju maloniausius įspudžius sukėlusius atrankos dalyvius: Dwayne_Bond, Tomas_Bielka, Faker_Lee bei Mindaugas_Didžiulis. Buvo ir kitų kuriuos taip pat ‘užskaičiau’, tačiau šie, mano galva, šiuose rinkimuose stengėsi labiausiai. Ach.. tas nemalonus skirstymas į pozicijas… Faker_Lee ir Tomas_Bielka - žinau jog nusivilsit, tačiau noriu pasveikinti su pakankamai sėkmingais bandymais. Nenuleiskit rankų, analizėje įsiskaitykit ko reikalauju, ko trūko, nepulkit pildyti betkur kur papuola, o siekit savo, parodėte jog tikrai kai norit sugebat pateikti stiprias kandidatūras, nuo šiol esate stebimi mano ‘radarų’. Sekantis asmuo… Antroji pozicija rinkimuose… En den du.. pa-par mali u… Būsi TU - Dwayne Bond. Labai pasistengei su anketos pateikimu, anketoje jautėsi didelis noras gauti pareigas, tačiau noriu jog pasikankintum dar labiau <šypt>. Jeigu tavo anketa būtų sumiksuota pvz su Bielkos - būtumėt lyderiai. Tačiau yra kaip yra, savo potencialumu mane papirko rinkimų laimėtojas, kuris vos spėjo įšokti į važiuojantį traukinį (if u know what i mean). Taigi.. mano DP darbas - pagrindas remiasi esminiais moralės principų dėsniais. O būsimas direktorius Mindaugas_Didžiulis - manau jog jo žaidimas šiame serveryje remiasi tuo pačiu. Stebėjau šį žmogų ilgai dar kol dirbo pas Mitchell’į, bendrauti normaliai neteko, bet jog tikėčiau šio žmogaus potencialu man užteko vieno kito stebėjimo per pzu kaip elgiasi su klientais, kaip reaguoja į čyterius ir panašiai. Tikiu šio žmogaus potencialu, sėkme direktoriaus pareigose, kurios jį atves ir iki projekto komandos. Galimybės iš mano pusės - suteiktos visos, o dabar stebim kaip šis žmogus susitvarkys su užduotimi. Belieka tik palinkėti visakeriopos sėkmės, spaudžiam dešinę!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu naujaji direktoriu ir linkiu isbuti kuo ilgiau ir kad visi prisimintu tavo direktoriavima siame serveryje! suburk kuo geresne komanda!

Bei aciu Marko uz puikia analize! Kurios man taip reikejo:)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai ką Sveikinu tave Mindaugai, dirbau su tavim taxi, gerai su visais sutarei, turėtai gerai laikytis, sėkmės, gal susitiksime vienoje firmoje! :)

Redaguota Bielka
O tai tipo kad tiek stengiausi tave analizuojant, nei pagirsi nei padekosi? Kad daugiau man nebepildytum :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu naująjį direktorių .

 

Galbūt bičas jau į protą atėjo ir nebesišvaistys tai vaikiškais žodžiais kaip ankščiau . 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Mindaugą.

Marko, labai puiki analize, dar kart dėkoju tau. Na, o kalbant apie mano anketa, tiesa sakant ją paratšęs po keliu valandų tik supratau, jog tempiau gumą ir neparašiau pačios esmės... Ūnikalių įdėjų ir panašiai turiu tikai daug šiai firmai, tačiau kažkodėl jų, net nepaminėjau ir tiesiog kaip sakant:( ,,susifeilinau'') Taigi, ši firmą yra tikrai, man ir aš dar visa tai suspėsiu įrodyti, bei dar kartą sveikinu Mindaugą ir linkiu sėkmės :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.