Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

0.1.5 Pasiūlymas (GSPD) Darbui

Aomine_Daiki

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aomine_Daiki


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Taigi ilgai galvojau ar rašyti ar ne taigi nusprendžiau parašyti siūlau padaryt iGSPD darbui GreenSIDE Policijos Departamentui jog jie galėtų imti daugiau ginklų bet kad atsirastų inventoriuje po 100 arba 200 kulkų o pagal rangą y tos mašinos bagazinę y kurę lipa ar kad galėtų įsidėti irgi 100 arba 200 kulų nes kaip suprantu dabar tazerio galima pasiimti tik 12 kulkų tai GSPD darbui tikrai nuostolisnes taerį pabaigus turi važiuoti  vėl y bazę pasiimti tazerį ir vė lgaudyti nusikaltėlius kad būtų lengviau tai galite padaryti sistemą kuri leis tazerį pasiimti iš bagagazinės pasrinkti kulkų kiekį iki 100 arba 200 kulkų ir GSPD darbui bus lengviau ir efektyviau dirbti.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: GSPD nebūtų tiek nusotolių pagautų greičiau žmones nes dabar pabaigus 12 kulkų turi važiuoti y azę pasiimti kulkų tazerio ir važioti vėl gaudyti.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  Neturiu


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ką tu KEIKSMAI čia spanksti?Specialiai padaryta,kad į bagazinę būtų galima įsidėti tik DGL,SG,AK ir narkų,o dabar tu nori padaryti,kad vėl eitu mk'as dėtis?Dėl tazerio iš vis KEIKSMAI čia parašiai.Galėtu vpš padaryti,kad tazerį būtų galima pasiimti kas 10minučių ir duotu tik 5kulkas arba vpš jį išimti,nes be tazerio jūs kaip be *cenzūra*io.Ai,bet jo,išimtų tazerį tai  jūs vpš nieko nesugebėtumet padaryti.

 

P.S į mokyklą pradėk eiti,nes vos vos įmanoma suprasti ką čia parašei.Rašybos klaidų daugiau nei baltos vietos.

 

PRIEŠ

 

 

Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už

Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką;

Redaguota Rytis_Bit

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Į mokyklą einu aš kitas dalykas idėja man tirkai gera manau ir GSPD darbuotojams patiks nes dabar 12 kulkų ir neina pagaut man įdomu tėvai mokė tave kalbėt be cenzūros ?

Tai čia jau nebe mūsų bėdos,kad nesugebat pagauti.Apie tėvus ne tau klausti,nes pats dar prie mamos spenio prilipes.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

totali pieva delete patarciau sita pasiulyma , nes ir taip PD lengvai pagauna, jei tu sugebi prasauti 12 kulku gaudydamas 1 asmeni tai ka as zinau.. neik dirbti i GSPD ir tiek ir nereiks siulyti tokiu pievu... tai gal dar padarom surakinima bunant masinoj jiems ir kad kai gaudo paspaustu num2 atjunktu varykli ir jie izi ateitu ir surakintu mus ... krc pievas kalbi ...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Šiuo momentu teisėsaugai tikrai nereikia daugiau kulkų, nes komendanto valanda vyksta nedažnai, todėl ir kulkų yra sutaupoma žymiai daugiau, nei tada kai buvo parašyta ši idėja. Ačiū už idėją.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.