Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Prisistatau Ignas_Interior

Ignas Interior

Rekomenduojamas pranešimas

*Jūsų Vardas_Pavardė žaidime :  Ignas_Interior

*Jūsų Vardas realybėje : Ignas

*Jūsų amžius :  Keturiolika.

*Miestas iš kurio esate : Marijampolė.

*Jūsų kontaktiniai duomenys : Su manim galite susisiekti gmailu [email protected]

*Jūsų charakterio bruožai : Esu draugiškas, linksmas , mėgstu pajuokauti, esu pakankamai geras žmogus serveryje.

*Jūsų pomėgiai : Na mėgstu išeiti vakarais į lauką su draugais pavaikščioti pasportuoti, megstu labai futbola ir krepšinį nežinau kodėl man taip bet labai mėgstu abidvi sporto šakas. Mėgstu pavalgyti lovoje :D, kartais einu pabėgioti po 1,2,3 kilometrus per dieną , mėgstu sportuoti.

*Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Na aš net pats gan gerai neapsisprendias  su šakomis man patinka Krosas,krepšinis,futbolas, sunkioji atletika.

*Ar turite merginą/vaikiną? : Turiu merginą.

*Ar turite brolių arba seserų?  : Turiu 4brolius ir 3 seses.

*Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Taigi turiu keturis šunis ir vieną katuką. Jų vardai: Maila,Baris,Stela,Mažylis,Sniegė. 

*Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Na žaidėme su draugais kitame serveryje ir taip *cenzūra* draugas sako radau unikalų serverį sako pažiūrėk nuėjau į GreenSide.lt forumą paskaičiau visus atnaujinimus informaciją , taisykles ir kt. Man serveris labai patiko ir nusprendžiau eiti žaisti čia , su draugu iš pradžių sekėsi gan sunkokai ,et padėjo administratoriai visi kiti žmogeliukai įsivažiuoti susitaupiau pinigų nusipirkau butą automobilį:Turismo, susiradau darbą ir dabar esu labai dėkingas draugams,kitiems žaidėjams, serverio administracijai , kad man padėjo viską pasidaryti taigi serveris yra labai man geras bent jau man.. Kiti ten rėke serveris yra durnas ar kaškas panašaus kartais nesusivaldau ir sakau kam tu jį žaidi tatata ir jis tada sako duok skype pašnekėsim šnekam sako jisai čia tas serveris blogas aš sakau gerais žodžiais nes nenoriu keiktis nu toliau kalbam jam paaiškinau viską ir jis sako būkim komanda nu sakau gerai jisai sako gerai einam gauduką pažaisti žaidėm žaidėm sako viskas nepaliksiu šio serverio tai pats aš esu apkeikias serverį nes galvojau , kad čia neydomu sunku dierbti ir tt,  žiūrau jau 60 žmonių kitą dieną 80žmonių taigi šis serveris tikrai manau daug kuo pasižymi negu kiti serveriai ačiū savininkams , kad jie sukūrė tokį nuostabų ir unikalų serverį , kad net neturiu žodžių kviesiu ir kviesiu žmonias , kad tik būtų visiems smagu žaisti serveryje. 

*Ko siekiate realiame pasaulyje? : siekiu gerai mokintis ir suporasti visą pasaulį jo istorija geografinias žinias tad jas gerinu ir rudaugiau padobulinu savo įgūdžius.

*Ko siekiate mūsų serveryje? : Sieksiu tapti direktoriumi bei pavaduotoju sieksiu kad mane visi gerai pažinotų , kad esu ir dar pakankamai nesuaugias bet man tai neproblema mkiti vadina mane vaiku bet kaip aš pagalvoji gi kurie čiam tokie nėra vaikai?

*Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Na buvo toks yvykis kaip vežiau žmogų į reikiamą vietą ir sustojo mergina ir sako aš jums pačiulpsiu :DD aš labai nejaukiai pasijaučiau sakom *cenzūra* sako gerai gal kokia 30 minučių su žmogumi juokėmės t"se ;D

*Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : Gerai nesmerkite 8a2450576433a102fe08f2339bc8b024979.jpg

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas atvykęs y GreenSIDE.LT projektą jei reikės modifikacijos kreipkis y mūsų įmonę ir užsisakyk.


 


Neturi laiko ieškoti MODIFIAKCIJOS arba neturi noro neproblema tam yra Modifiakcijų Ieškojimo Ritmas / MIR tieisog tau reike laikytis nustatytų taisyklių ir užpildyti reikemą šabloną ir tavo modifiakcija busrasta : http://greenside.lt/index.php?/topic/11328-modifikacijų-ieškojimo-ritmas-mir/


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės tau šiame serveryje.

 

 

Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už

• Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas;

Redaguota Rytis_Bit

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.