Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Socialinis eksperimentas "Naujokas"

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Visada svajojau apie šiokį tokį socialinį eksperimentą... Mėgstu stebėti visuomenės judėjimą bei psichologiją, tad vieną iš pačių elementariausių mano stebėjimų perteikiu šio eksperimento rezultatais.

 

Iš esmės kaip tai vyko... Buvau TS susikūręs naują identity, susigalvotas nickas, ir esantiems online rašinėjau paliavas "pagauk šunį, aš daktaras", na tokias lempas, į kurias betkuris kitas normalus, sveikas žmogus reaguotų juokais, ir atsakytų juoku.

 

Eksperimento metu nesinaudojau jokiomis galimomis apsaugos priemonėmis, kuriam laikui to visiškai ir nereikėjo.

 

O aš štai čia parodau kokia nesveika, kompleksuota visuomenė žaidžia SA:MP. Atleiskit jei įžeidžiau, kad trugdžiau eksperimento metu, bet gal kam pravers akis.

 

 

Rezultatai: kai juokingas atsitiktinas nesąmones rašo niekam nematytas V_P
XBqQoIa.png

 

Rezultatai: kai juokingas atsitiktinas nesąmones rašo visiems žinomas Marko_Escobar

 

Rl5Oi6k.png

 

_________________________________________________________________________

 

Ir įkėliau tik po kelis pavyzdžius, nors yra daug daugiau. Kodėl? Ir iš vienos foto matosi kokia SAMP visuomenė, ir kokia "prikolna" apsimeta. Na, o išvadas darykites patys, savo nuomones nepiršiu... Ai..... Dar pagalvojau.... Galvojat kodėl serveryje taip neauga žaidėjų skaičius? O kur čia stebuklai? Koks naujokų pasitikimas, tokie ir žaidėjai.....

 

P.S. Respect keliems žmonėms iš keliolikos, kurie sureagavo į tokius naujokų paistalus atgal juokais :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na galiu tik tą pasakyti gerai kad šį dalyką padariai bet supranti ne visi toki yra jei vienas asmuo ar 5 tiap padarė tai nereiške kad visi kiti tokie jau kaip sakoma ATSILUPĘ.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

:D Marko pagalvojus logiškai mes pirmi nerašiam ten du*as ar pnš, tu pirmas pradėjai rašyti o aš nesiruošiu tylėti ir žiurėti kaip mane pravardžiuoja. O dėl naujokų nemačiau kad kas ten juos vadintu negražiais žodžiais, jeigu kas paklausia kur ten tas aš atsakau tai kalbėk už save.. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na, siauriems protams visada kaltininkas tas kuris išsiskiria iš visuomenės savo humoro jausmu, tačiau verčiau pažiūrėti kaip patys elgiates...

 

Vienam parašau "lopinys" su svetinu acc, o po to "lopinys" tam pačiam žmogui su savo acc. O reakcijos visiškai skirtingos. Tai kas kaltas... Tas kam dėmesio trūksta, ar tie kurie tiesiog liosi narai? :)

 

 

Ir dar, norėjau tiesiog parodyti ne tai, kad kaip jūs sakot "tiesiog naujokas čia rašo, trūksta dėmesio", o tai, kad kai eilinis serverio žaidėjas kažką rašo - jūs einat valgyti. O vat kai žinomas žmogus jus dūhina, prikolus krečia - šypsotes. Būtent tai norėjau parodyti, kad visi bijo kažkokių komandos žmonių, kurie yra tokie patys serverio žaidėjai :)

Redaguota Marko_Escobar

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

<15:16:43> "Frosty_Spark" pokes you: pagauwk shunį xDDDDDDD

<14:54:55> "Frosty_Spark": e dok geime man litu nias gamyklai atsybodo

Geras naujokas :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Asmeniškai pats esu naujokas serveryje, bet ne SA:MP žaidime, ir puikiai žinau, jog komandoje esantys žaidėjai yra labiau gerbiami ir susilaukia daugiau dėmesio nei paprasti žaidėjai ( jei taip supratau, kalba eina apie tai ). Tačiau, čia jau nieko nepakeisi, kadangi nebūtinai virtuali erdvė taip veikia žmones, kalbu apie realų gyvenimą, tarkime pavizdys : socialinės ribos, pažintys, įtaka. Ir tik retas tarpas žmonių, sugeba nesilaikant šių sluoksnių tinkamai, deramai bendrauti. O jei kalba eina apie būtent šio serverio žaidėjų bendravimą, jis gana perspektyvus naujokams, atsižvelgiant į kitą daugumą serverių.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.