Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,

Rokas
Žinutę pridėjo Rokas,

Sekanti analizė 12.16 – 12.23

Rekomenduojamas pranešimas

Atrankos apibendrinimas,
Analizuodami kandidatus rinkomės tuos, kurie praeityje darė mažesnias klaidas nei kad kiti žaidėjai dalyvavę atrankose. Aplamai praktiškai visi kandidatai dalyvavę atrankoje buvo kažkada „susitepę“, todėl rinkomes tuos žaidėjus, kuriais norime tikėti ir dėl šios priežasties suteiksime jiems šansą įrodyti, jog galime jais tikėti. Taip pat atrankoje buvo ir rimtesnių kandidatų, kuriuos ateityje norėtumėme matyti projekto komandoje. Dėl šios priežasties pasilikome tokius žaidėjus tam, jog juos patikrintų laikas ir parodytų ko iš tiesų jie nori mūsų projekte.

Atrinkti žaidėjai į „ADMIN“ žaidėjo pareigas: @Jack_Marzo , @Ignas_Eox.

Tikimės, jog ateityje išaugus „ADMIN“ žaidėjo pareigų svarbai sulauksime daugiau rimtesnių kandidatų ir šios pareigos taps geru tramplynu į projekto komandą.
„Greenside“ administracija

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos apibendrinimas,
Noriu pasidžiaugti, kad vis daugiau ir rimčiau nusiteikusių žaidėjų anketų sulaukiame atrankoje, didžiausias daugelio pildžiusių minusas tai yra aktyvumas, kuris neleido keletai žmonių būti paminėtais jau ankščiau, tačiau viskas yra pataisoma, reikia tik norėti. Kalbant apie šia atranką išsirinkome viena sena vilką serveryje kuriam tai turbūt turėtų būti paskutinis šiaudas pasitaisyti ir įrodyti, kad praeities klaidos buvo visiškas nesusipratimas ir žmogus subrendo ir yra pasiruošęs atsiskleisti kitaip nei buvo ankščiau. Dar noriu paminėti, kad kiti kurie pildė nenuleistų rankų, nes ateityje turbūt rinksime daug didesnį skaičių administratorių nei renkame dabar.

Šios atrankos laimingasis,

@Vycka_Flex

Prašau susisiekti su manimi.
„Greenside“ administracija

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos apibendrinimas,
Pildančiųjų vis daugiau, o tai leidžia mums turėti didesnį pasirinkimą. Džiugu kad vis daugiau žaidėjų bando, o tai jau yra žingsnis link savo tikslo. Dabartinė situacija sudaro didelę konkurencija atrankoje, nes norime turėti tik keletą administratorių, sulaukus atnaujinimo jų skaičius žymiai išaugtų, tad patekimas į administratorius turbūt ir būtų lengvesnis, bet tai nereiškia, kad potencialūs kandidatai neturėtų pildyti, jeigu ir atsirastų tikrai tvirtas kandidatas, greičiausiai jis būtų paimtas nesvarbu kada. Kiekvienas pildantysis, turėtų visgi kažką įrodyti, kad nori keistis, kad nori čia patekti, didelė dalis čia pildančių to nesuvokia, kitiems tiesiog pritrūksta aktyvumo. Šį kartą pasirinkome žmogų kuris aktyviai žaidžia jau gan ilgą laiko tarpą tačiau niekur nebuvo pateikęs anketos arba ji tiesiog buvo nekonkurencinga tuo momentu. Džiugu, kad visgi atsiranda tvirtų kandidatų kurie ateityje galėtų rasti savo vieta ir komandos sudėtyje.

Šios atrankos laimingasis,

@Onyx_Smoker


Po šios analizės kiekvienas kandidatas turės iš naujo pateikti savo kandidatūra norint kandidatuoti.

Prašau susisiekti su manimi.
„Greenside“ administracija
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos apibendrinimas,

Situacija tokia, kad aktyvumas tarp komandos narių ženkliai krito dėl asmeninių problemų, tad teko pasukti gerai galva ir laužyti standartus, galbūt kiek perdėtai rizikuoti, kad atgauti ta tuos aktyvumo skaičiuos kuriuos turėjome. Anketų sulaukėme įvairių nuo kokybiškų iki užpildymo ant "prikolo". Noriu priminti, kad kitam kartui toks pildymas bus traktuojamas kaip bereikšmis pranešimas, tad kitam kartui rimtai pagalvokite ar tikrai verta tai daryti. Grįžtant prie atrankos šiam kartui sulaužėme turbūt net mažiausius standartus kai kuriems atrankos laureatams. Neturime kito pasirinkimo tokia situaciją yra dabar, tad tenka rizikuoti ir tikėkimės žmonės mūsų neapvils ir patenkins mūsų lūkesčius bei norus. Ko norime iš kandidatų tai kuo didesnio aktyvumo žaidime, bei priežiūros zonose, nes situacija dabar reikalauja to.

Šios atrankos laimingieji,

@Nedaz Nedaz
@Ernis Pokemon

@Martin Gossard

Po šios analizės kiekvienas kandidatas turės iš naujo pateikti savo kandidatūra norint kandidatuoti.

„Greenside“ administracija Balandžio 24d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visi dar norintys pabandyti turite lygiai 2 savaites (Sausio 14 d.) išbandyti savo jėgas. Kaip ir buvo minėta ankščiau į nemokamus administratorius yra kur kas lengviau patekti, nei į komandą, bet tai gali būti tas laiptelis, kuris jus galės nukelti į komandos gretas, tad tie kurie esat "susigadinę" savo praeitį ir matote savyje potencialo turėtumėte bent jau pabandyti savo laimę ir galbūt įrodyti, kad jūsų praeities klaidos buvo tik nesusipratimas.

Visos aukščiau esančios anketos taip pat bus analizuojamos, tie kurie nebenori kandidatuoti prašau parašyti, kad savo kadencija atsiimate.

Anketos pradedamos analizuoti Sausio 14d.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos apibendrinimas,
Pasikeitus netikėtai planams rašau analizę daug ankščiau nei buvo planuota. Reikalingas didesnis kiekis žmonių testavimams, tad pavarčius kalendorių su Roku nusprendėm analizę parašyti greičiau ir paimti tuos, kuriuos jau tikrai norime paimti ir kurie jau turėjo užtikrinta pozicija čia. Apibendrinus atranką, tikėjausi didesnio kiekio žmonių ir kur kas kokybiškesnių anketų. Tiems kuriems laimė nenusišypsojo šį kartą, tai kita analizė bus būtent po atnaujinimo, tad tie kurie negavo savo šanso, dar tikrai neverta nusiminti ir turėtų pabandyti dar kartą. Pagrindinė priežastis, buvusiems ant klaustuko buvo, nenorėjimas prileisti prie atnaujinimo testavimų. Atnaujinimą įkėlus, šiek tiek vertinimo kriterijai skirsis ir šansai nepatekusiems bus didesni.
Kalbant apie pildžiusiųjų minusus, tai daugelis turbūt per gerai apie save galvoja, kad prieš keletą mėnesių lyginau projektą su žemę, skaldžiau bajrius apie atnaujinimą ir, kad jo iš vis nebus, o po to pildau į nemokamus administratorius. Atsiprašau, bet tokie dalykai čia tikrai nepraeis, turite įrodyti, kad esat potencialūs ir galite būti reikalingi mums. Niekada nebus taip, kad buvot projekto kenkėjai, o rytoj jau busite mūsų dalis. Tam tikrai reikia laiko, o laikas geriausia parodo, kiek žmogus to nori.
Tik noriu priminti visiems, kad administratoriaus pareigos bus tos, kurios suteiks aukščiausia laiptelį patekti į komanda ateityje, tad tie kurie nori sulaukti savo šanso, geriausias kelias tik čia.

Šios atrankos laimingieji,

@Tony_Express
@Gruzinas_Tortilla
@Black_Hand
@Laurynas Leigon
@Bob_Winters
@Bevardisz_Raidas

Laimingieji privalo susisiekti su manim Discord'e Mantas#7392



Norintys kandidatuoti, kandidatūras turi pateikti iš naujo

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose


Atrankos analizė,

Atėjus atnaujinimui anketų skaičius ir kokybiškumas gerokai išaugo. Šios atrankos metu sulaukėme 43 kandidatūrų į nemokamo administratoriaus pareigas. Kad ir kaip norėčiau suteikti šansą didesniui žaidėjų skaičiui, tačiau esame apsibrėžę tam tikrą nemokamų administratorių skaičių, tad yra tokių kandidatų kuriems trūko tikrai, tikrai nedaug. Žaidėjai kurie nerado savo Vardo_Pavardės šitame sąraše, tikrai neturi nusivilti, nes uždavė gera kovą kitiems kandidatams, ko praeitose atrankose nebuvo. Tikiuosi, kad visi tie žmonės nenuleis rankų ir bandys jėgas dar, dar ir dar, nes būtent čia šansų visada yra. Buvo ir tokių žmonių kurie labai atmestinai pildė anketas ir tikėjosi praslysti. Nežinau, bet pastangos įdėtos į anketas puikiai matosi, net jų nepradėjus skaityti ir neįsigilinus į žodžius. Tikiuosi ir per kitas atrankas sulaukti, tokio didelio kiekio kandidatų.
Kodėl būtent pasirinkome šiuos žmones? Aktyvumo ir patirties bagažą nešantys žmonės, kai kurie su gan dideliu potencialu ateityje nuveikti ir didesnius darbus. Meluotume sau jeigu sakytumėm, kad aktyvumas nėra vienas iš didžiausių prioritetų renkant administratorius, kurie visą savo darbą turi žaidime, būtent tokiu keliu į nemokamus administratorius ateina Rokas_Xeon, Scott_Gemini, Giedrius_Hells, tikiuosi nenukris aktyvumus susidūrus su problemomis, kurių pradžioje tikrai bus, nes pradžioj juk reikia atsigryninti, kas tikrai čia nori pasilikti, o kas tiesiog atėjo tik pasižvalgyti.
Kiti žaidėjai apie kurių potencialą kalbėjau truputį aukščiau, kurie mūsų akimis ateityje turi didžiausius šansus papildyti komandos narių gretas yra Teddy_Wiliams ir Santo_Baronne. Tikiuosi tas potencialas išliks ir įrodysite ko iš tikro esate verti. Nemeluosiu, kad džiaugiuosi pamatęs šiuos 2 žmones atrankoje, nes turbūt dabar iš nemokama administratoriaus kur kas lengviau žengti žingsnį link komandos. Tikiuosi nenuvilsite ir mano lūkesčius pateisinsite 110%.
Kiti laimingieji, kurie turėjo didžiausia konkurencija atrankoje ir kuriuos buvo tikrai sunku atsirinkti. Vieni buvo pastūmėti tikintis, kad ateityje jie galėtų užprogresuoti ir įrodyti, kad jie buvo verti būti ankščiau nei yra dabar Gruzinas_Sampo, Wizard_Airidas, Minusinis_Ateivis. Jeigu esate žemiausioje pasirinkimų grupėje, nereiškia, kad esate vertinami blogiausia, tikiuosi parodysite savo potencialą ir į mūsų greitas atnešite kažką naujo.

Visi patekusieji privalo susisiekti discord'e Mantas#7392



„Greenside“ administracija Sausio 24d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nuolatinės „ADMIN“ žaidėjų atrankos rezultatai,
Iš 18 užpildžiųsių kandidatų, norėjome pasirinkti kuo daugiau tų kurie sugeba išlaikyti pagreitį serveryje, yra aktyvūs ir pastebėti bendruomenės narių. Iš naujųjų „ADMIN“ žaidėjų tikimės tokio pat ar net geresnio aktyvumo gavus pareigas. Ko ieškojome šioje atrankoje? - potencialumo turinčių žaidėjų kurie sugeba įnešti aktyvumo į „ADMIN“ žaidėjų ratą ir pagalbos serverio žaidėjų bendruomenei. Norime priminti jog į šias pareigas vis dar turime vietos, tai nėra paskutinė apžvalga prieš vasarą, vis dar norintys, tai dalis informacijos dėl kurios verta pamastyti ką veikti toliau projekte, jeigu tik turite laiko ir noro, prieš pildant prašome tai apgalvoti, naujiems administratoriams - sveikiname bei linkime sėkmės pareigose, su auksčiau esančia informacija darykie ką išmanote.

Šios apžvalgos paragrafas skirtas jau pareigas turintiems žaidėjams (firmų vadovams), iš kurių dėja negalėjome pasirinkti nei vieno, nors ir buvo tų kurie turi potencialo su kuriais ateityje norėtume rizikuoti, šiandien to daryti dar nenorime. Kadangi jau užimate pareigas projekte, norime jog pilnai susikoncentruotumėte į tai ką jau turite ant lėkštės ir su tuo įrodytumėte jog norite ir galite kiltelėti arčiau komandos.

Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos prisijungti kviečiame,
Pablo_Marcello;
Airis_Huf;
Minusinis_Ateivis;
Titas_Titurnikas;

* Norėčiau jog susisiektumėte su manimi asmeniškai per ateinančias 24 valandas discord'u (Hitautas#0181).

„Greenside“ administracija
2022, gegužės 15d.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos apibendrinimas,
Atrankos metu sulaukėme net 33 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 10 žaidėjų iš kurių išsirinkome 4 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos, tarp jų 2 buvusius „ADMIN“ žaidėjų komandos narius. Tai darydami norime apdrausti komandą patirtimi, pasitikėjimu ir kompetencija dirbi pagal kodeksą. Riziką limituojame iki patirties neturinčių kitų 2 žaidėjų, sekančiose atrankose šį skaičių stengsimės didinti. Apart priežasčių dėl kurių nebuvote mūsų radare, neturiu daugiau ko pridėti. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl pageidaujame priskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote mūsų top dešimtuke.

Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų

  • Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte;
  • Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas;
  • Silpnai pateikta rašytina kandidatūra;
  • Kompetencijos stoka.

Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti

  • Ugnius_Dead;
  • Justas_Jucius;
  • Tony_Express;
  • Adrian_Moreno.

[ ! ] Prašome susisiekti su manimi (Hitautas#0181) discord programėlės būdu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos apibendrinimas,
Atrankos metu sulaukėme 17 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 5 žaidėjai iš kurių išsirinkome 4 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl prašome prisiskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote vienas iš kandidatų.

Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų:

  • Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte;
  • Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas;
  • Kompetencijos stoka.

Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti:

@Salvatore_Bufalino 
@Modestas_Wolf
@Charlie_Gambino
@Dovis_Santos
 

Visi kandidatai paminėti aukščiau, privalo su manimi susisiekti asmeniškai.
„Greenside“ administracija

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos apibendrinimas,
Atrankos metu sulaukėme 22 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 4 žaidėjai iš kurių išsirinkome 2 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl prašome prisiskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote vienas iš kandidatų.

Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų:

  • Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte;
  • Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas;
  • Kompetencijos stoka.

Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti:

@Augustea_Honor
@Dainida_Prn
 

Visi kandidatai paminėti aukščiau, privalo su manimi susisiekti asmeniškai.
„Greenside“ administracija

admin.png

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos apibendrinimas,
Atrankos metu sulaukėme 16 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 5 žaidėjai iš kurių išsirinkome 2 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl prašome prisiskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote vienas iš kandidatų.

Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų:

  • Iš kai kurių žaidėjų norėtųsi daugiau iniciatyvos. Kaip pavyzdžiui idėjų siūlymas ar panašiai;
  • Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas;
  • Kompetencijos stoka;
  • Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte;

Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti:

@Bitee_Maja
@Ignas_Eox

Visi kandidatai paminėti aukščiau, privalo su manimi susisiekti asmeniškai.
„Greenside“ administracija

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nuolatinė „ADMIN“ žaidėjų atranka,
Sekanti analizė 12.16 – 12.23

Analizuojamos bus tik tos kandidatūros, kurios bus po šiuo pranešimu. Tai reiškia, jog žaidėjai vis dar norintys tapti serverio administratoriais turi pateikti jas iš naujo. Žaidėjai, kurie to dar nepadarę, tačiau nori tapti serverio administratoriais, taip pat gali pateikti savo kandidatūras.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos apibendrinimas,
Atrankos metu sulaukėme 18 kandidatų norinčių užimti „ADMIN“ žaidėjo pareigas projekte. Iš visų užpildžiūsių, tarp svarstomų kandidatų buvo 8 žaidėjai iš kurių išsirinkome 4 kuriuos norime pakviesti prisijungti prie komandos. Individualiai susisiekus, neanalizuosime jūsų anketos atskirai, todėl prašome prisiskirti vieną iš žemiau esančių priežasčių sau. Jeigu to padaryti negalite, tikriausiai buvote vienas iš kandidatų.

Priežastys dėl kurių galbūt nebuvote tarp svarstomų kandidatų:

  • Esate neaktyvus/nepastovus žaidėjas;
  • Žaidime Jūsų veiksmai nėra tinkami;
  • Šiuo metu užimate kitas pareigas projekte;
  • Esate per mažai laiko praleidę mūsų projekte;

Prie „ADMIN“ žaidėjų komandos kviečiame prisijungti:

@Gytis_Sky
@Kevin_Stevenson
@Charles_Leclerc
@Bunta_Fujiwara

Visi kandidatai paminėti aukščiau, privalo su manimi susisiekti asmeniškai.
„Greenside“ administracija

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.