Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Žolė

Džiovani_Woop

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: D'W

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti jog žaidėjai galėtu auginti žolę nuosavuose butuose ir namuose, viskas būtu taip:

1) Žaidėjai turėtu nusipirkti trašų iš serverio gaujų (Surenų/Nortenų), trašas gaujoms vežtų fūristai (trašos būtu pardavinėjams pakeliasi, tarkim viename pakalyje būtu 100g trašų)

2) Baldų parduotuvėje žaidėjas turėtų nusipirkt vazonėlį kur augintų žolę, butuose vazonėlių būtu galima turėti iki 5, o name iki 8 (ar pnš). Bute/name prie palengės parašius /vazonelis, vazonėlis atsirastu ant palngės.

3) Prie vazonėlio paspaudus y raidę eitu pasodinti žolę ir kas pusvalandį ar valandą užaugtu kanapė, prie kurios priėjus ir paspaudus y raidę eitu pasiimti iki 80g žolės, ar pnš. Žodžiu visada žolė užaugtu skirtingai.

4) Jau nurinktą žolė eitu laikyti namuose /namas >> padėti/pasiimti žolę, taip pat mašinos bagažinėje ir žinomas rankose.

5) Rūkyti žolę eitu su /pusti komanda, poveikis būtu visiškai kitoks nei narkotikų, suktusi ekrano vaizdas, mirguliuotu spalvos ir pnš. Taip pat žolę būtu galima pardavinėti su komanda /pzole kiekis gramasi gramo kaina.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastu daugiau veiklos policijai, fūristams, gaujoms ir tiesiog būtu kažkas nauja ir įdomu.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nieko unikalaus jau kiek serverių šitas yra ir taip narkotikų neperka beveik niekas, kam dar tos žolės. Ir kas per pieva, kad gaujos trašas pardavinėja kas tau jie ūkininkai kokie? :D P.S. nepyk už nuomonę

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na sakai fūristam būtų veiklos ane ? Fūristai ir taip daug turi ten tu kroviniu kur vešti, darbo pakankama, nes kas ranga keltis nori tai tikrai patikek yra darbo. O fūristai dar random gauna narkotiku kartais.... PRIES 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.