Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.5.5] /info pataisymas

Danielius_Daims

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Danielius_Daims


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau panaikinti kelias informacijas kurias gali matyti kiti žaidėjai. Tai yra, kada žmonės paspaudžia "TAB" ir paspaudžia ant žaidimo jam išmeta pilna informacija. Nors tarkim kelį dalykai galėtu nerodyti. Ką būtent? Visu pirma turimu pinigu kiekį. Tiesiog tai yra privati informacija ir aš tarkim ir manau kiti žaidėjai nenori, kad kiti žaidėjai matytu kiek jie turi pinigu kodėl? Nu visu pirma sumažėtu pirkimo/pardavimo atvejų. Nes tie kurie turi mažai pinigų negalėtu surasti žmogų kuris turi daug pinigu o tie kurie parduoda negalėtu pamatyti ar žmogus turi mažai pinigų ar daug. Nes jei mažai gali pasiūlyti ir žaidėjai susimastys apie tai. Antra dalyką reikia panaikinti gyvybės/alkio rodymus. Tai yra beprasmiška informacija kitiems žaidėjams. Alkių reikia rūpintis tik pačiam sau o dėl gyvybės tai eis susišaudyti ir pamatys. Panaikinti kiek paslaugos galioja. Čia šita informacija turi būti tik pačiam žmogui, nes kiti žmonės galėtu piknaučiaut tuom. Pvz:. "Ooo adminas 27d. vsio gg ppk" o administratorius susinervuoja ir gali paskubėti su veiksmais. Ir paskutini panaikinti darbo XP rodyma. Irgi dalykas kuris reikalingas tik pačiam sau ir direktoriui kuris renka anketas. Jis vistiek prašo darbo xp nuotrauka tai kam to reikia rodyti visam servui.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Suprivatėtu tavo vartotojas, mažiau bus pirkimo/pardavimo serverio valiutos, butu mažiau skelbiama beprasmiška informacija ir galbūt sumažėtu vartotojų vagystės, nes info parodo viska ką apie jį reikai žinoti. Dar neužtenka kiek krd turi ir bus pilna info ką matai tu. Nors tavo vartotojas turi būti privatus.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Atrodytu pvz taip


31d617f816efe73fc401ec53d4dd2e17387.png


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.