Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Nike_Shadow

Nike_Shadow

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Nike_Shadow 


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien. (2015.11.29)


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Pora metų.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Tiesiog, draugas pakvietė pažaisti, ir šiaip mačiau SuperGames svetainėje. (ne reklama)


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiesiog, pats pavadinimas patiko, o kai paskui prisijungiau į serverį, patiko pačios sistemos, ir kilo mintis, kad reikia pradėti čia žaisti.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, visas įvykdžiau. Nelabai buvo sunku.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Nesu dirbęs jokiam darbe dar, tik UAB Švarinta


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, naudojau tiesiog /gps komandą.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, žinoma, nes dar nežinau pilnai visų vietų.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar ne.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, pakanka, nebuvo sunku rasti.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, gan dažnai ten kreipiuosi, visada suteikia pagalba man.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, naudoju šią komandą, sureaguoja gan greitai.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Visa informacija buvo aiškiai sudėstyta, viskas aišku, jeigu iškils klausimų, kreipsiuos į administraciją.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau nieko, kadangi serveris man gal net tobulas, pinigai sunkiai uždirbami, yra iš pradžių veiklos, adminai visada suteikia pagalbos ranką. Ko dar gi reikia daugiau?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.