Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Atranka į gaujų prižiūrėtoją,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Atranka į gaujų prižiūrėtoją,

2015.11.30 - 2015.12.04

 

Šiandien puse dienos mąsčiau apie gaujas, jų dabartinį vaidmenį serveryje ir panašiai. Aiškiau tariant sprendžiau visiems gerai žinomą problemą, tai gaujos prižiūrėtojo trūkumą serverio veikloje. Klausinėjau gaujos lyderių, dešiniųjų rankų ir šiaip atsitiktinių gaujos narių ką mano apie dabartinį gaujų prižiūrėtoją. Nuomonės buvo vienbalsės. Tai paskatino mane griebtis paskutinio šiaudo. Todėl sakau didelį Ačiū Jeremy_Warning už investuotą laiką, už šaltai, kartais karštai išlietus nervus, bei svarbiausia už ištikimybę sunkiausiais laikais, nes tik dėl tokių kaip tu, mes esame tokie kokie esame dabar!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kas yra gaujų prižiūrėtojas?

Tai asmuo, kuris yra atsakingas už Norteños ir Sureños projekto gaujas, jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali.

 

#MINIMALŪS REIKALAVIMAI,

• Neturėti forume nė vieno įspėjimo;

• Būtina viską žinoti apie GreenSide serverio gaujų sistemą; 

Būtina turėti vadovo patirties SAMP'e;

Geros galvos turėjimas ant pečių didelis privalumas;​

• Dauguma forume parašytų pranešimų turi būti argumentuoti.

• Neturėti serveryje jokio įspėjimo;

• Amžiaus cenzas nuo 15 metų;

• Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba;

 

#PAGEIDAUJAMI REIKALAVIMAI,

• Neturėti forume nė vieno įspėjimo;

• Būtina viską žinoti apie GreenSide serverio gaujų sistemą; 

Būtina turėti vadovo patirties SAMP'e;

Geros galvos turėjimas ant pečių didelis privalumas;​

• Visi forume parašyti pranešimai turi būti argumentuoti.

• Neturėti serveryje jokio įspėjimo;

• Amžiaus cenzas nuo 18 metų;

• Mokėti tvarkingai rašyti lietuvių kalba.

 

Už kokius darbus yra atsakingas gaujų prižiūrėtojas?

Gaujų prižiūrėtojas yra atsakingas už gaujų atliekamą veiklą serveryje bei forume. Žaidėjas einantis tokias pareigas privalo užtikrinti, jog gaujos turėtų savo rėmus ir iš jų neišliptų, žinotų ir jaustų ką reiškia bausmė. Taip pat gaujų prižiūrėtojas turi rengti įvairias veiklas, kurios skatintu gaujas varžytis tarpusavyje, esant reikalui susivienyti prieš teisingumą ir panašiai.

 

Kiek gaujų prižiūrėtojų rinksite?

Kol kas tik vieną, pagrindinis gaujų prižiūrėtojas turės galimybę pasirinkti sau pagalbininką.

 

Kaip dalyvauti atrankoje?

Tiesiog šios temos atsakymuose parašykite pranešimą, kuriame turi būti:

_________________________________________________________________________________________________________________

 

TAI NĖRA ANKETA, TAI PUNKTAI, KURIUOS NORĖTUMĖME MATYTI JŪSŲ MOTYVACINIAME LAIŠKE.

 

• Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai, kiti žaidžiami žaidimai ir visa kita kas jūsų nuožiūra atrodo svarbu);

• Trumpas pasakojimas kaip atradote GreenSIDE.LT projektą, bei trumpa istorija kaip jums sekasi čia žaisti;

• Išsami apžvalga apie patį serverį (kokią nuomonę susidarėte, kokie didžiausi šiuo metu minusai serveryje ir panašiai);

• Išsamiai apžvelkite gaujų sistemą, išvardinkite jos pliusus ir minusus;​

• Priežastys kodėl pildote į gaujų prižiūrėtojo pareigas;

• Paaiškinkite savo valdymo filosofiją, kuria remsitės šiose pareigos

• Pagrindinės priežastys kuo jūs šioje srityje esate geresnis už kitus.

Prie visų šių punktų galite pridėti kažką ir savo, kas jūsų nuomone būtų svarbu paminėti.

• Visą pranešimą sutvarkykite taip, kaip tvarkytumėte savo temą, einant gaujų prižiūrėtojo pareigas.

_________________________________________________________________________________________________________________

 

#INFORMACIJA,

• Pranešimus rašo tik tie, kurie nori tapti gaujų prižiūrėtoju.

• Jūsų pranešimus matys tik forumo moderatoriai ir administratoriai, todėl nenustebkite, jog parašius pranešimą, jums jo nerodys.

• 2015.12.​04 visos anketos taps matomos ir kiekvienas forumo vartotojas iki 2015.12.05 vakaro galės vertinti kandidatų anketas.

• Atranka vyksta iki penktadienio (2015.12.04), tikslaus laiko nėra.

 

 

Sėkmės atrankoje!

PAGARBIAI GREENSIDE.LT ADMINISTRACIJA

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

4a82d8d448502bdd707388140c7fcaad133.png


 


 


 


Sveiki visi Greenside.lt žaidėjai ir Greenside.lt administracija, pildant šia anketa aš prisistatau SAMP  žaidėjo vardu Amandas'Hernadez.


Mano vardas yra Amandas ir man yra 17 metų SAMP žaidžiu nuo 2010 metų , o tokio tipo serverius kaip šis nuo 2011.


Kaip žmogus aš esu suprantantis ir pritariantis teisingumui, nemėgstu melavimo ir pažadų kurie retkarčiais būna įvykdyti. Esu žmogus su humoro jausmu, su manim žinoma nereikia bijoti jokauti ,bet žinoma proto ribose, bei mėgstantis tvarką , taigi mėgdamas tvarką aš dar ir esu griežtas, kaip ir reikalavimuose parašyta tai apie charakterio bruožus aš trumpai.


Taigi keliaukime prie kaip aš atradau ši nuostabu serveri. Ši serveri atradau kai  vėl pradėjau žaisti SAMP, tai įvyko beveik po vienerių metų, man nustojus žaisti ši puiku žaidimą šio projekto dar nebuvo,bet jei bučiau nenustojas žaisti šio žaidimo , būčiau atėjas čia žaisti nuo pat starto. Sužinojau aš ji žaisdamas kitame projekte iš kurio daugelis serverio žaidėjų ir atėjo, kai visi pradėjo teamspeak kanale ,kad Mafijos_Tėvas yra atsidares projektą. Taigi atėjas čia pamačiau senu veidu su kurias esu bendraves ir puikiai įsiterpiau į ši projektą. Viskas man čia patiko ,sistemos,administracijos aktyvumas ir unikalumas. Kaip ir nekarta visiems sakes pripažystu ,kad šis serveris yra geriausias, nes jis yra kupinas įvairovių,


 


Gerai pasakes savo charakterio savybes ir kaip atradau ši serveri keliauju link savo nuomones apie gaujas ir ju sistemą. Mane labiausiai sužavėjo šitame projektę ,kad gaujos turi begalios veiklos jie gali grobti banką, minuoti įvairiausius pastatus, gaiminti ginklus ir parsivežti į savo bazės sandeli. Su tuom viskas yra labai puiku ir man labai patiko, tai labai unikalu. Bet aš tame ir įžvelgiu šiokiu tokiu ,,minusiuku''  . Taigi jie yra tokie ,kad su gaujoms truputi persistengta ir padaryti kaip kokie darbai. Turi savo bazes,sraigtasparnius ir įvairiausius dalykus kur realiam gyvenime net nėra panašiu dalykų gaujose. Esu pasidalines savo įdėja forume ir parašes kaip įdomiau viskas ir smagiau būtu ir žinoma tikroviškiau, manau reikėtu išimti bazes,sraigtasparnius ir gaujų gyvenimą nukelti į Los Santos miestą. Kur gaujos turėtu ne bazes ,o teritorijas ir galėtu Nortenos ir Surenos kariauti dėl teritorijų tam mieste. Bet daugiau viskas ,,LIUX'' tik parašiau savo pastebėjimą kaip būtu pagal mane įdomiau. Taigi tokia mano apžvalga apie gaujas ir gaujų sistema.


 


Pildau į gaujų prižiūrėtojo postą dėl daug priežasčių, viena iš ju ir pati paprašiausia tai ,kad noriu užimti šiokas tokias pareigas šitame serveri. O kitos ir išsamesnės priežastis yra tokios ,kad tiesiog visus metus kai aš žaidžiu SAMP visada praleidau gaujose ir puikiai suprantu gaujų lyderius ir pačius gaujus, naujokus ir senbuvius gaujose, taigi pukiai gaudausi šitoje srity. Būdamas gaujinis vis svajodavau apie šias pareigas ir niekada dar nesu pildes taigi bandau savo šansą. Patyręs daug įvairiausiu įdomių įvykių gaujose noriu tapti gaujų prižiūrėtojų ir išrinkti gerus lyderius,kad gaujos būtu visada ant bangos. 


 


Būnant gaujų prižiūrėtojų aš bandyčiau nustebinti visus ir nenuvilti. Rinkčiau ne tik lyderius ,bet ir prižiūrėčiau gaujinius , stengčiau mažinti kenkėjus ir kurie nuolat pasirodo gaujose. Gaujose bandyčiau rengti privalomus gangwar/brawl  kadangi manau to labai truksta ,nes visi nueina tiesiog į DM zona pasižaudyti ir vargo nemato ,bet nematau aš to karo tarp gaujų, trūksta susišaudymų ir dideliu pykčiu, dabar tik rašo papeikimus ir verkia kad ji tas ir tas nušovė. Bandyčiau išringti ryžtingus ir išdidžius lyderius kurie stengtusi kelti savo gaują į viršų ir jų nieks nestabdytų , nes dabar to tarp gaujų nematau. Nenoriu matyti jokių draugavimu tarp šių gaujų kurios nori užimti valdžia serveri, turi būti tik vienas favoritas ne du. Sukurčiau tema kaip ataskaita kažkas panašaus, lyderiai savaites pabaigoje tūrėtu užpildyti anketa ir ten įdėti visas nuotraukas iš darytu grobimų,susišaudymu,ginklų gaminimo ir parsivežimo ir žinoma įvairiausios veiklos. Geriausiai pasirodžius gaują gautų premija, priklausant kaip pasirodė gal tai būtu pinigai gal būtu ispejimo nusiemimas, daug premijų galima sugalvoti. Tai manau paragintų gaujas vis stengtis ir stengtis. Gerai gal prieikime kaip aš išrinkčiau gaujos lyderį. Gaujos lyderis turėtu būti atsakingas,griežtas,ryžtinas,išdidus ir žinoma tikras gaujinis , kuris sėdi gaujose iki paskutinio kraujo lašo, kuris dėl savo chebros visus nuverstu ir nieks jam nesutrugdytų, bet žinoma ir jis turi parodyti pastangas tiek anketoje tiek žaidime.  Anketos labai sunkios nedaryčiau,anketos klausimai būti tik iš svarbių dalyku iš kurių galėčiau suprasti kas būs geras lyderis gaujoje. 


 


Taigi kaip ir nekarta minėjau ,kad gaujose esu nuo pat pradžios iki dabar kaip pradėjau žaisti tokio tipo serverius kaip šis, taigi labai gerai suprantu gaujų lyderius ir jos narius. Tai manau už daugeli tuom ir esu pranašesnis ,kad esu amžinas gaujinis ir puikiai suprantu gaujų gyvenimą. Tai pagrindinis mano ,,Arkliukas'' pildant anketą į ši prižiūrėtoją.Ir žinoma paprasti mano pliusai esu ne vaikas,esu aktyvus ir turiu reikalingus charakterio bruožus. Nesu pasikėlęs ir nevardinsiu kuom aš esu geriausias ir kad už mane geresnių nėra. Manau visi yra vienodi tik vieni stengesi kiti ne ,vieni aktyvus kiti ne, kiti nusiplene šio posto ,o kiti ne.


 


Manau laisvai galių tapti gaujų prižiūrėtojumi ir išsipildys seno gaujinio svajonė, ir galėčiau išringti gerus lyderius , taigi sekmės visiems pildantiems ir linkiu išringti gera gaujų prižiurėtoją !


 


 


 


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki,

 

motyvacinis laiškas skirtas kandidatūrai į Gaujų Prižiūrėtojus.

 

Background'as apie mane : esu Martynas, 20-ies metų žaidėjas iš Klaipėdos. Šiuo metu esu studentas, studijuoju taip pat Klaipėdoje, tačiau ateityje turiu planų magistrą pasibaigti svetur. Laisvalaikis šiuo metu ganėtinai siauras, dažniausiai jis susidaro iš mokslų bei SA:MP'o.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GreenSIDE.LT atradimas : lygiai prieš metus laiko (gal šiek tiek anksčiau), pirmą kartą sužinojau, jog greitu metu startuos šis serveris. Jau tuo metu tinklalapis buvo susilaukęs didelio populiarumo tarp žmonių, žaidžiančių SA:MP. Pirmą kartą skaitydamas serverio aprašymą labai susidomėjau šiuo serveriu ir pradėjau svarstyti persikėlimą į jį (tuo metu žaidžiau kitame projekte). GreenSIDE tuo metu siūlė labai unikalų žaidimą savo sistemomis bei pačia idėja, užslėpta pavadinime. Laikui bėgant, serveris startavo. Tuo metu kolega Marius jau buvo palikęs projektą, kuriame aš likau, ir perėjo čia, tačiau, nepaisant visų vilionių, aš, kurį laiką, dar labai dvejojau ir grubiai mėnesį likau žaisti svetur. Galiausiai nusprendžiau, jog norisi geresnės kokybės žaidimo atžvilgiu, tad atėjau čia ir galiu drąsiai pasakyti, jog padariau geriausią sprendimą SA:MP serverių atžvilgiu. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apžvalga apie serverį : šiam serveriui dar nestartavus, forume sukūriau temą "Serverio perspektyvos mano akimis" temą, kurios pavadinimas kalba pats už save. Daugelis mano minčių išsipildė ir jas dabar aiškiai galime matyti serveryje. Ganėtinai neblogos įžvalgos apie serverį, kurias turėtų paskaityti visi (http://greenside.lt/index.php?/topic/53-serverio-perspektyvos-mano-akimis/). Šiuo metu serverio minusų turime, tačiau, mano nuomone, jie yra komandos užkulisiuose, kurių žaidėjai nemato. Pliusai, jog kyla žaidėjų skaičius, kurie mąsto ne taip, kaip daugelis. Šie žaidėjai žaidžia dėl kokybės, ne dėl skaičių, todėl tokie žaidėjai, kurie čia užsilieka, randa nemažai bendraminčių, brandžių žmonių, kurie turi didelių perspektyvų kalbant apie pačio serverio plėtojimą. Taip pat nemažas atnaujinimų skaičius, kuriuose kiekvieną kartą galime įžvelgti naujų idėjų plėtojimą, realizavimą bei potencialą vis sparčiau augti ateityje. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gaujų sistemos apžvalga : gaujų sistema buvo ne kartą keista, tačiau drįsčiau teigti, jog dabartinė - optimaliausia bei geriausia. Patinka faktas tai, jog buvo susikoncentruota ties dvejomis gaujomis - tai leidžia gaujų prižiūrėtojui paskirstyti darbą taip, jog atsikratant sumaišties (buvusios sistemos) įmanoma sutelkti dėmesį taip, kad gaujinio statusas žaidime turėtų reikšmę. Pastaruoju metu to tikrai nematėme, bet sistemos į tai nevelkime, kadangi tai buvo akivaizdus prižiūrėtojo atlaidumas, laiko stoka bei, galbūt, pabodęs pats "žaidimo" faktorius. Šiuo metu dabartinėje sistemoje minusų neįžvelgiu, kadangi šiuo klausimu buvo išvystytas tikrai aukštas lygis. Žinoma, niekada nėra per mažai įvesti naujų ideologijų, kurios praskaidrintų esamą rutiną nusikalstamoje veikloje, tačiau, paminėsiu dar kartą, šiuo metu sistema spindi pačiu gražumu. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kodėl pildau į Gaujų Prižiūrėtoją : dabartinis direktorių prižiūrėtojas Marius - retas atradimas. Leiskime sau įsivaizduoti, kaip atrodytų darbas kartu su juo, kadangi DP ir GP - ganėtinai susijusios pareigos. Įvairių idėjų kūrimas, naujų strategijų įgyvendinimas, kooperacija bei besąlygiška sėkmė - skamba tikrai neblogai. Taip, tai vienas aspektas, dėl kurio pildau į šias pareigas. Antra : esu žmogus, kuriam patinka valdyti tam tikras žmonių grupes, ne išimtis ir gaujos. Turėdamas gaujas savo rankose galiu drąsiai teigti, jog sugebėčiau suspindėti visu gražumu ir serveryje užtikrinti gaujinio vardą. Trečia : norisi daugiau veiklos serveryje. Gaujas matau kaip labai patrauklų serverio varikliuką, kadangi tai ėjimas prieš sistemą, pažeidžiant visas taisykles, kas yra dažnam žaidėjui labai smagu. Ketvirta : turiu nemenką makaulę, todėl šiuose pareigose iš manęs su laiku būtų įmanoma tikėtis nemažai idėjų gaujų atžvilgiu, kurias galbūt matytume serveryje. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valdymo filosofija : esu žmogus, kuris neretai mėgsta prisikabinti dėl įvairiausių trukumų, ne išimtis būtų į gaujos. Didelį dėmesį skirčiau vadovų bei jų darbuotojų pažinimui, strategijoms. Tokiu atveju galėčiau duoti įvairių patarimų, kaip atitinkamą darbą būtų galima padaryti efektyviau, kaip išgauti daugiau gaujai pravarčių vaisių ir kita. Taip pat nuolatinis stebėjimas (labiausiai vadovų, kadangi tai pareigos, kurias gali eiti ne kiekvienas žaidėjas, reikalaujančios šaltų nervų, masės valdymo įgūdžių ir panašiai) leistų koreguoti bei kurti naujas taisykles gaujų labui. Masinės veiklos ieškojimas - tai dar vienas faktorius, kurio serveryje šiuo metu labai stinga. Žaidimą stengčiausi padaryti įdomų, jog žaidžiant, kiekvienas gaujinis galėtų juo mėgautis. Kaip prižiūrėtojas taip pat stengčiausi gaujas prikelti iki tokio lygio, jog dažnas serverio žaidėjas, neturintis darbo, pats norėtų ateiti į gaujas, jomis žavėtųsi bei kaifuotu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kodėl aš, o ne kitas : SA:MP veikloje dalyvauju tikrai ilgą laiką. Save galiu vadinti patyrusiu vilku, kuris buvo užėmęs daug svarbių pareigų, reikalaujančių atitinkamų savybių. Perprasti žmogų man tapo labai lengva, tad šiose pareigose turiu didelį pliusą, kuris padėtų man visapusiškai valdyti gaujas, jų lyderius bei pačius gaujinius. Iššūkius priimu išskėstomis rankomis, tad come at me bro. 

 

 

Pagarbiai,

White_Orange

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveika gerb. Pagr. Administracija. Aš esu Invision_Mantvello man yra 18 metų esu iš Kauno mano vardas yra Dalius. Šiek tiek apibūdinsiu savo charakterį.  Esu tvirto charakterio. Dažnai mėgtu laikytis savo nuomonės ir jeigu jei kas nors prieštarauja, labai mėgtu padiskutuoti būtent kodėl. Jei mano nuomonė yra paneigiama tvirtais argumentais tuomet ji gali dažnai keistis. Labai nepakenčiu kai žmonės nori, jog aš susidaryčiau vieną ar kitą nuomonę apie kokį serverio žaidėją ar kokia situacija. Prieš darant savo verdiktą turiu išsiaiškinti viską nuo A iki Z. Su visais serverio žaidėjais stengiuosi bendrauti draugiškai bei tolerantiškai. Žinoma, nevisi serverio žaidėjai priima mano draugiškus pasikalbėjimus ir ieško tik iš ko čia galima būtų  pasityčioti. Nuo tokių asmenybių aš stengiuosi atsiriboti ignoruodamas juos. Žaidžiant GreenSIDE serveryje per visą laiką teko sutikti įvairių žaidėjų, kurie dabar yra mano draugų rate bei su ne kuriais teko susitikti ir realiame gyvenime. Tačiau tai nereiškia jog nesu atviras ir naujoms pažintims. Priešingai! Jeigu bendraujant mes randame bendrą kalbą reiškia rasime ir bendrus interesus. Atvirumas taip pat yra viena iš mano charakterio savybių, kuri vieną dieną "nuves" mane į kapus. Žinoma reikia žinoti kada ir kur galima būti atviram, o kada geriau tiesiog patylėt ir įdėmiau paanalizuot situacija. Apibendrinus, esu koks esu. Vieniem šios savybės yra šaunios, kitiem - trukdo. Bet ar įmanoma visiems įtikti?  Kaip atsiradau šiame serveryje? GreenSIDE serveri suradau atsitiktinai. 2015 metų žiemą mano bendraklasiai kalbėjosi apie naują SA-MP real-life serverius ir tai mane sudomino. Grįžęs namo prisėdau ir iš kart susiradau šį tinklalapį pasižiūrėjau visaas naujienas / atnaujinimus ir tai mane sudomino. Užsiregistravau žaidime pradėjau žaisti, viskas sekėsi tikrai puikiai iki šiol nes administratoriai nepalieka bėdoje ir visad suteikia pagalbą¡ Išties serveris yra ypatingas tiek Pagr. Administracijos atžvilgiu tiek pačių žaidėjų, visi žaidėjai yra gan draugiški, nepastebėjau išsišokelių, visi bendraujantys todėl šioje pusėje minusų neįžvelgiu, mane sudomino visos sistemos nes jos yra tikrai visos įdomios. Todėl čia ir žaidžiu. Kalbant apie gaujų sistemas jos tikrai yra visos unikalios bei naujos tokių niekas neturi čia yra pliusas. Minusų taip pat šioje srityje neįžvelgiu. Gaujų, prižiūrėtojo pareigos mane domino nuo pirmos dienos kai labiau susipažinau su kiekvieno prižiūrėtojo darbu bei jo pareigomis. Šios pareigos labai atspindi mano mėgstamo darbo pobūdi. Gaujų, prižiūrėtoją galima prilyginti Direktorių prižiūrėtojo pareigom. Vienintelis skirtumas tarp pareigų tai darbo apimtis ir darbo kolektyvas t.y, gaujos. Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas visų serverio darbus su pakvietimu. Gaujų, prižiūrėtojo pareigos nelabai nuo to skiriasi. Prižiūrėtojas yra atsakingas už, gaujas Jis, taip pat kaip ir Direktorių prižiūrėtojas turi išrinkti mafijų ir gaujų bosus, kurie užims svarbia rolę tarp nusikalstamų frakcijų. Jis turi užtikrinti oficialių gaujų padėti serveryje. Suteikti visapusiška pagalbą gaujoms,kad šios frakcijos taip pat galėtų klestėti, kaip lygiaverčiai priešininkai teisėsaugai. Disciplina - taip pat viena iš Gaujų,prižiūrėtojo pareigų, kurie jis privalo užtikrinti siekiant išvengti chaoso. Kaip ir minėjau šias pareigas lyginu Į DP


Gaujos. Oficialių gaujų vadovai bus renkami tuo pačiu principu, kaip ir direktorių vadovai t.y. per forumo atranką. Aktyviausioms gaujoms bus skatinamos piniginės premijos kiekvieną savaitę atsižvelgiant į savaitines ataskaitas, na, o gaujų vadovai, kurie nepildys ataskaitų arba pildys jas atmestinai gaus įspėjimus po kurių bus šalinami. Na šio prižiūrėtojo aš siekiu tikrai ne mažą laiką. Visada esu turėjęs dideli norą prisijungti prie GS komandos bei būti jos dalimi. Vieną kartą jau esu bandęs užimti šias pareigas, na nepavyko, tačiau niekas nedraudžia po ilgo laiko vėl pabandyti. Nors gal kitiems atrodo, kad jeigu nesi buvęs GreenSIDE komandoje apie šias pareigas gali tik pasvajoti. Tačiau aš nesu vienas iš jų! Savo užsibrėžto tikslo aš ketinu siekti, ir nesvarbu kokie nebūtų mano šansai. Vis dėlto pirmą žingsnį turiu žengti aš, nes niekas kita to už mane nepadarys. Nesiruošiu laukti rankų sudėjęs kol stebuklingai man kažkas nukris iš dangaus. Šansas yra čia ir dabar. Jeigu taip gausis, kad prižiūrėtoju netapsiu - aš bent būsiu pabandęs ir žinosiu kur man dar reikia tobulėti. Na manau jau laišką baigiu. Ir linkiu visiems sėkmės.


643 žiodžiai


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Trumpas prisistatymas (amžius, vardas, pomėgiai, kiti žaidžiami žaidimai ir visa kita kas jūsų nuožiūra atrodo svarbu); Sveiki, esu jaunuolis 15 metų mėgstu daug įvairių sportų ,bet šiuo metu lankau sporto klubą. Laisvalaikiu dažniausiai prisėdu prie kompiuterio ,nes atradau  tikrai gerą serverį ir norėčiau padėkoti jo savininkams bei daug žmoniu kurie jį daro įdomesniu. Man svarbu atrodo tarpusavio susipratimas ,sutarimas ,bendravimas.


• Trumpas pasakojimas kaip atradote GreenSIDE.LT projektą, bei trumpa istorija kaip jums sekasi čia žaisti; Atradau turbūt kaip ir daugelis internetinėse svetainėse. O sekasi išties neblogai jau apsipratau, su daugeliu susibendravau ir padedu naujiems draugams kuriems taip pat rekomendavau šį serverį.


• Išsami apžvalga apie patį serverį (kokią nuomonę susidarėte, kokie didžiausi šiuo metu minusai serveryje ir panašiai); Pirmas vaizdas kurį susidariau buvo labai geras patiko pats serverio padarymas ,bei aktyvus moderatorių darbas. O minusai net nelabai galiu pasakyti tik jiems atsiradus žiūriu ,kad atnaujinime juos pašalino ;).


• Išsamiai apžvelkite gaujų sistemą, išvardinkite jos pliusus ir minusus; Gaujų sistemos pliusai yra šie: tikrai labai įdomiai padaryti vakariniai ginklu vežimai (tikrai gaujos turi paplušėti .kad prasivežtų ginklus ne tik pro kitą gauja bet ir pro policininkus.) Labai sumaniai padarytas vakarinis furistų krovinio vežimas, grobimai ir banko apiplėšimai labai geros įdėjos. O minusai manyčiau ,kad gaujose yra žmoniu kurie naudojasi ,,cleo'' ,kad palengvintų sau žaidimą ,tuo pačiu pasunkindami kitai gaujai. 


• Priežastys kodėl pildote į gaujų prižiūrėtojo pareigas; Norėčiau padėti tiek vienai tiek kitai gaujai .kad atsirastu šiokia tokia tvarka ,bei didesnis teisingumas ir sąžiningumas.


• Paaiškinkite savo valdymo filosofiją, kuria remsitės šiose pareigos Remsiuosi tuo ,kad serveryje gaujos turės daryti nelegalią veiklą neperžengiant ribų ,ir nuostatų. Ir ,kad gaujos tikrai galėtu jaustis gerai ir aš (aišku jeigu išrinksit) stengiuosi padėti ir įvykdyti savo užsibrėžtus tikslus. 


• Pagrindinės priežastys kuo jūs šioje srityje esate geresnis už kitus. Nenoriu savęs išaukštinti prieš kitus tiesiog seniai mąsčiau apie tokį darbą ir norėčiau ir šiame projekte tai pabandyti.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prisistatymas. Laba diena, mano vardas Matas, man yra 16 metų. Pagrindiniai mano pomėgiai tai būtų : laiko leidimas su draugais, futbolas, krepšinis, kompiuteriniai žaidimai. Kalbant apie kompiuterinius žaidimus, pirmenybę duodu SA:MP žaidimui, kaip neturiu labai ką veikt sulošiu CS:GO arba League of Legends matchą. Esu bendraujantis žmogus, mėgstu kalbėtis, tartis su kitais žmonėmis įvairiais klausimais kurie yra man kilę ar kitiems, tačiau ne visada apie problemas kalbu, o ir pajuokauti mėgstu. Dar viena savybė, tai savikritiškumas, kuris padeda judėti, nestovėti vietoje, progresuoti.

Kaip sužinojau apie serverį, bei kaip sekasi man čia žaisti. Žaidžiau visiem žinomame LV serveryje, ir staiga visi pradėjo kalbėti apie kažkokį naują projektą, kurio vienas iš savininkų Rokas. Gyrė jog ten geros sistemos, mapp darbai ypač, viskas kaip sakoma ahujiena. Taigi sumąsčiau užsukti ir aš, sužinojęs forumo adresą, ten ir nuvykau. Pirmas įspūdis pamačius forumo dizainą : „Dayum, koks unikalumas“. Eidamas toliau, įdėmiai skaičiau apie visas sistemas kas privertė mane dar labiau susidomėti šiuo serveriu, viskas atrodė taip unikalu, taip viskas puikiai apgalvota ir įgyvendinta, jog galiausiai mane ir paliko šiame serveryje. Tuo metu dar serveris buvo nestartavęs, tačiau žinojau jog tikrai čia žaisiu. Startavo serveris, susikūriau paskyrą vardu Math_Weed, tačiau su juo žaidžiau neilgai, nes tai buvo mano senas vardas ir staiga užsimaniau kažko naujo, taip susikūriau Matas_Vasiili paskyrą. Su ją žaidžiau apie 7 mėnesius. Kadangi visus 3 metus, žaidimo LV serveryje praleidau gaujose, nusprendžiau nebaigti tai, ir užsiimti gaujų veikla  šiame serveryje. Pats gaujos nekūriau, kadangi buvo vienas pažįstamas kuris jau turėjo ją, ir mane pakvietė prisijungti. Tas asmuo yra Cristiano_Capelli ir 310 Harmony Oaks Crips gauja. Ši gauja buvo tiesiog geras laiko praleidimas serveryje, galima sakyti nereikėjo net stengtis kažką įrodyti, kadangi ir taip viskas buvo aišku jog ši gauja geriausia serveryje. Tai įrodė 100tūkst. taškų jos sąskaitoje. Nors ir atsirasdavo kokia gauja, kuri pasipriešindavo mums, tačiau neilgai, greitai nuleisdavo rankas. Štai toki laikai būdavo 310HOC gaujoje. Vėliau gauja išsitrynė, buvo sukurtos 2 gaujos, buvęs 310HOC gaujos lyderis, dabar turi ir Surenos gaujos lyderį, veiklą tęsiam, kovojam dėl geriausiųjų vardo.

Serverio apžvalga, mano asmeninė nuomonė apie jį. Noriu pradėti nuo mapp darbų, kurių atlikimas yra aukšto lygio, unikalumas taip pat. Šie darbai tiesiog puošia serverį, nors atrodo kad jie sudėtingi, yra daug objektų ir turi striginėti žaidimas priėjus prie jų, tačiau taip nėra, kas yra didelis pliusas norint pritraukti žaidėjus ir juos priversti pasilikti serveryje. Toliau kas mane labai žavi, tai visų darbų veikla. Noriu pasakyti jog tiek darbuose su pakvietimu, tiek be pakvietimų yra viskas apgalvota, nuo naudos serveriui iki žaidėjų poreikių tame darbe. Manau jog visi žaidėjai nori matyti darbus, kuriame būtų veiklos, nebūtų nuobodu kaip kituose serveriuose važinėti tiesiog ratus aplink SAMP mappą ir visi nori gauti naudos. Tai yra taip pat didelis pliusas serveriui, kuris padeda prisiderinti naujiems žaidėjams. Serverio ekonomika. Kalbant apie ją, taip pat neturiu jokių priekaištų, kadangi serverio daiktų kainos yra suderintos su atlyginimais, jog galėtai išgyventi ir gauti šiek tiek pliuso, ne kaip kituose serveriuose, jog visada gauni daug pinigų, kainos daiktų mažos, visai nesuderintos su atlyginimais susikaupia šimtai milijonų ir nežinai ką daryt. Čia visada rasi kur juos dėt ir ant ko daugiau taupyt, dėl ko stengtis. Mano manymu aptariau 3 pagrindinius dalykus, kurie laiko bei skatina ne tik mane, bet ir kitus žaidėjus likti šiame serveryje, bei gerai leisti laiką jame. Minusų šiame serveryje, savo akimis tikrai neįžvelgiu, kadangi aš jų neieškau, o stengiuosi mėgautis savo žaidimu bei gerai praleisti laiką, o jeigu ir pastebiu kokių klaidų ar didelių problemų, visada pranešu už tai atsakingiems asmenims. Tai štai kokia mano nuomonė apie serverį.

Gaujų sistemos apžvalga mano akimis. Pradėsiu nuo to kas man patinka, tai būtų paketų pervežimas. Labai protingai padaryta sistema, buvo atsižvelgta tiek į gaujinius, tiek į teisėsaugą. Kalbu apie tai jog padarytos šarvuotos fūros, kas yra didžiulis pliusas gaujiniams, kadangi jeigu to nebūtų, galima sakyti būtų neįmanoma pravešti paketų, nes teisėsauga sunaikintų fūras per 2 sekundes. Kalbant apie teisėsaugą šioje situacijoje, ji taip pat turi daug būdų sustabdyti siuntą, kadangi jie gali užsitverti visus galimus pravažiavimus iš paketų sandėlio į gaujų bazes. Tačiau apgalvota ir tai, jog gaujiniai nebūtų izoliuoti visą laiką nuo savo bazių ir būtų neįmanoma pravešti, padaryta tai, jeigu policininkas atitolsta nuo savo užtvaros, ji dingsta, kas man labai patinka. Šitaip yra išlyginamos abiejų pusių jėgos, tiek pravežant paketus, tiek juos sustabdant. Taigi šioje vietoje minusų neįžvelgiu. Einame prie slapto krovinio. Šioje sistemoje įžvelgiu kelis minusus. Pirmiausia tai, jog reikia krovinį laikyti 1 valandą, o kaip išlaikai gauni 8000e. Tai yra tikrai nelogiška, nes išsprogdinus kokios ginklų parduotuvės seifą gauni 8000e su viršum, ir tai užtrunka tik 10min., čia reiktų keisti laiką, kurį turi išlaikyti gaujos, pvz:  į 30min., jog būtų nuo 20:30 iki 21:00 arba 20:00 iki 20:30. Kalbant toliau, tai fūristai tikrai per greitai pasikrauna krovinį, neužtrunka net 1 minutės ir jau pakrauta, tas pats ir su iškrovimu, tik tai daroma dar greičiau. Tai yra labai nesąžininga gaujinių atžvilgiu, manau reiktų prailginti pakrovimo laiką ir iškrovimo laiką, kas sulygintų gaujų bei fūristų šansus,  bei paminėsiu tai, jeigu fūristas pradėjo iškraudinėti slaptą krovinį, tai jo jau neįmanoma sustabdyti ir šimtas procentų jog jis jį iškraus, juk kova turi vykti iki paskutinės minutės, tai reikia padaryti tai, jog eitų kaip nors sustabdyti iškrovimą pvz: kiek pastebėjau, fūristas kuris iškrauna fūrą, būna nepažeidžiamas, tai siūlau padaryti jog eitų jį nušauti ir nusitrauktų visas iškrovimas to krovinio. Taigi tiek apie slaptą krovinį, einame prie pastatų sprogdinimo. Čia man viskas tikrai patinka, nėra jokių priekaištų, viskas puikiai apgalvota. Banko seifo plėšimas taip pat puikiai apgalvotas, dėl to neturiu jokių priekaištų.

Kodėl noriu šių pareigų. Pastaruosius 3 metus, žaidžiau LV serveryje ir ten visą šį laiką buvau gaujinis. Pradėjau kaip ir visi nuo paprasto gaujinio, vėliau esu turėjęs ir pats kelias gaujas. Per šiuos metus gaujose, susikaupiau tikrai nemažą informaciją, bei supratimą apie gaujas, jų gyvenimą ir noriu pratęsti savo veiklą su gaujomis, tik šiame serveryje ir būnant gaujų prižiūrėtoju. Čia būtų pagrindinė priežastis kodėl noriu šių pareigų, tačiau ne paskutinė. Manau jog visi čia pildo dėl to, jog nori kažkuo padėti, nusipelnyti serveriui savo darbu. Štai kodėl noriu šių pareigų.

Mano vadovavimas būnant prižiūrėtoju. Pas mane bus kaip ir pas visus kitus prižiūrėtojus taisyklės, kurių turės laikytis kiekvienas gaujos lyderis, gaujinis. Jeigu ne, bus baudžiamas, nesvarbu savas ar svetimas, taisyklės visiem vienodos. Dalyvausiu kiek įmanoma dažniau paketų gabenime ir stebėsiu gaujinius, vertinsiu lyderių vadovavimą, jeigu kažkas nepatiks, savo nuomonę išsakysiu lyderiams, duosiu patarimų kurie jiems padėtų. Taip pat stebėsiu paprastus gaujinius, jog nenaudotų jokių čytų ir kova tarp gaujų bei teisėsaugos būtų teisinga. Stengsiuosi dalyvauti ir kiekviename slaptame krovinyje, padėti lyderiams suburti gaujinius ir judėti į veiksmą, jeigu neleistume išvežti krovinio ir viskas būtų gerai, visi gautų šiokias tokias premijas, paskatas jog toliau dalyvautų veikloje ir stengtųsi. Taip pat neapsieisiu ir be visokių renginių, veiklos gaujoms. Bus organizuojami gangwarai, brawlai ar net karas su teisėsauga. Sutrumpintai pasakysiu taip : stengsiuosi dalyvauti kuo galima dažniau gaujų veiklose, rengti joms tas veiklas, padėti lyderiams, nes mano manymu prižiūrėtojo bendradarbiavimas su lyderiais ir gaujiniais, duoda labai gerus vaisius, kuriant labai stiprią jėgą gaujose ar kitose srityse.

Kuo šioje srityje esu geresnis už kitus. Kaip ir minėjau, esu patyręs gaujinis, moku vadovauti gaujoms, turiu sukaupęs daug informacijos apie jų veiklą. Būdamas prižiūrėtoju, galėčiau patarti ar kitaip padėti lyderiams kuriems trūksta šiek tiek vadovavimo patirties ar kokios nors kitos pagalbos, susijusios su gaujomis. Dalyvausiu gaujų veiklose, viena iš jų slapto krovinio gabenimas, turiu sugalvojęs nemažai taktikų slaptam kroviniui, kurios padėtų neleisti išvežti jo. Esu užsispyręs žmogus, jeigu kažkas nepavyks, nepasiduosiu ir darysiu toliau, juk iš klaidų mes ir mokomės.

 

Math_Weed

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aplamai visi forumo vartotojai nuo dabar gali vertinti kiekvieno kandidato anketą. Jeigu manote, jog žaidėjas vertas Gaujų Prižiūrėtojo pareigų spauskitel6JZ2s9.png?1mygtuką. Vertinti galite iki 2015.12.05 vakaro.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atrankos rezultatai,

Rimtų kandidatų, kurie galėtų individualiai imti ir vadovauti gaujoms šioje atrankoje nebuvo dėl tam tikrų priežasčių (aktyvumo stygius, patirties trūkumas, nepasitikėjimas). Todėl padaręs tam tikras išvadas ir pasitaręs su kai kuriais komandos nariais priimu štai tokį sprendimą. Pagrindinį gaujų prižiūrėtojo (GP) sostą patikiu dabartiniam direktorių prižiūrėtojui (DP), kuris bus atsakingas už visas atrankas ir svarbesnes rašliavas, o už veiksmą serveryje bus atsakingas gaujų prižiūrėtojo pagalbininkas (GPP) Cristiano_Capelli. Gaujų prižiūrėtojo pagalbininkas išrinktas šios atrankos metu atsižvelgiant į kelis svarbesnius kriterijus. Tai patirtis gaujų veiklose mūsų projekte ir naujo gaujų prižiūrėtojo (GP) laiko išteklius.

 

Manau kad tai logiškiausias ir tinkamiausias priimtas sprendimas šiai dienai.

Rokas, GreenSide administracija. 2015.12.11

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.