Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Pasiūlymas serveriui] - Šiltnamis #/

Velnelis Camel

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.


✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:


Velnelis_Camel


✔ Koks tai pasiūlymas:


Šiltnamis


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 


Nerašysių čia eilių, tiesiog esmę pasakysiu ir viskas. Šiltnamije būtų galima auginti kanapes (žolė) ir Maista. Iškur gauti kanapių sėklų? Sėklas galėtum pirkti iš gaujinių/mafijozų ar ieškoti kažkur tai sandelyje ar dar kur nors. Iškur gauti maisto sėklų? Maisto sėklas galėtum pirkti kioske ar kur nors kitur (apie šitą dar nepagalvojau). O kokia nauda ? Užauginus kanapes jas galėtum parduoti arba pats naudoti kaip narkotinį papildą. Maista galėtum isidėti į inventorių, užtad sėklas būtų perpus pigiau gauti, nei kai perki iš kiosko maisto, ir gal turbūt užsiauginti dvigubai daugiau iš vienos sėklos. O iškur tuos šiltnamius gauti? Šiltnamius galėtum nusipirkti iš "DPD". Kur pastatyti savo šiltnamį? Šiltnamį galėtum pasistatyti savo gaujos hood'e ar prie savo namo.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:


Žaidimas būtų paįvairintas ir truputi realistiškas.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Norėjau jau parašyti šita idėja tik biški kitaip. Seklas kanapiu galima būtų nusipirkti irgi kioske. O šiltnamiai būtų netoli miesteliu. UŽ

Jei kanapes sėklas galėtum pirkti kioske ištikro būtų bšk nelogiška, ar realybeje nusipirkti kioske? Geriau kokiam sandely galėtum gauti ar iš gaujiniu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su idėja visiškai sutikčiau ir jai pritarčiau. Nesigilinu ir nesikabinėju prie sistemų ir kitų platesnių idėjos planų, tačiau šiai tavo minčiai pritariu vien todėl, kadangi su ja serveris išsiskirtų iš kitų projektų. (Nežinau, kiek mano pasakyme yra tiesos, nes tiksliai nežinau ar ši idėja gyvuoja ir kituose serveriuose)

Redaguota Rokas_Bartkus

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Su idėja visiškai sutikčiau ir jai pritarčiau. Nesigilinu ir nesikabinėju prie sistemų ir kitų platesnių idėjos planų, tačiau šiai tavo minčiai pritariu vien todėl, kadangi su ja serveris išsiskirtų iš kitų projektų. (Nežinau, kiek mano pasakyme yra tiesos, nes tiksliai nežinau ar ši idėja yra ir kituose serveriuose)

Pfff,tokių projektų kuriuose yra šiltnamiai yra daug daugiau nei tu manai xD

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutinku su šiuo pasiūlymų, kadangi aš taipogi norėčiau prie namo turėti šiltnamį :) Supranti gi kokią daržovę užsiaugint ar bulvių pasisodint. Pirkt gi nereiks :) 

 

P.S. Narkotinės medžiagos gaminamos patalpose kuriose yra tinkamos sąlygos augti narkotinėms medžiagoms, todėl šiltnamis nelabai tinkamai įvardintas kaip patalpa auginti narkotinėms medžiagoms, juo labiau, kad šiltnamis tai yra atvira patalpa, ir manau reikėtų nenustebti, jog kitą dieną atėjus į serverį nerasi ne tik narkotikų, bet ir šiltnamio.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdomi idėja, taip pat auginant maista tai reikėtu labiau sukonkretinti, pavyzdžiui auginti morkas, *cenzūra* ar kita, tai ką galima realiame gyvenime užauginti, o tuos ingredientus būtu galima vežti į picerijos darbą ar kažkur, kur jie būtu išnaudojami. Aš sutinku su šia idėja. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.