Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.5.7] Verslas už tikrus pinigus.

Danielius_Daims

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Danielius_Daims


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Iškarto pasakysiu, tie kurie sakys, kad kopijuoju įdėja ir pnš galit eiti iš čia, nes įdėja yra defaultas/basic. Ir jis turėtu buti kiekviename serveryje. Įdėja butu tokia, kad butu verslas už tikrus pinigus. Butu nustatyta kaina kiek kainuoja ten pvz 10eur/min. Ir esmė butu tokia, kad jūsų verslo už tikrus pinigus nieks nematys tik patis jus. Jis nebus kažkur serveryje tiesiog jūsų info lentelėje butu parašyta "Verslas už tikrus pinigus: [eurų]/min". Žmogus galės nusipirkti verslą už tikrus pinigus ir galės turėti versla serveryje, čia jau priklausys nuo jo. Nes dabar ne visiems žmonėm įmanoma nusipirkti verslą už žaidimo pinigų, nes jų nėra daug. O su šita įdėja galės nusipirkti tie kurie turės galemybė. Jei tarkim turėjau nusipirkęs verslą už tikrus pinigus ir buvo jis 50eur/min ir nupirkau dar 50eur/min tai jie pliusotusi. Tai galutinis pelnas butu 100eur/min.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pelnas serverio savininkams ir kiekvienas žaidėjas turėtu galemybe nusipirkti verslą už tikrus pinigus. Aišku jeigu jis turi galemybe.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ne ne ne... Iškart ding pinigų vertė doneiteriai prisipirks verslų ir viskas žlugs ekonomika.

Čia kiekvieno žaidėjo pasirinkimas ar leisti jam pinigus ar ne. Su kiekviena dieną ekonomika žlungą ir šitas procesas nesustabdamas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.