Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Paaiškėjo MECHANIKŲ diretorius

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Tepaluoti netepaluoti, visvien, reik žmogaus, kuris padarytų tvarką. Ir pirmasis atrankos dalyvis bei pretedentas tapti direktoriumi - Tomas_Wilson. Laiško pradžia - daug žadanti. Galima manyti, jog visuomet žaidžiant ir galvoji apie direktoriaus pareigas, kaip jas gavus tvarkytumeisi. T.y. atlieki tam tikrus dalykus ruošdamasis pareigoms, tai yra pagirtina kuomet dažnai kiti kandidatai nelabai stengiasi iki rinkimų, o dalina pažadus kaip kas bus. Perskaičius visą laišką, truputį pasimetu, kad nėra aprašyti mano pagrindiniai privalomi klausimai. Bet tai atsveria daug pasamprotavimų. Ir iš visko galiu drąsiai teigti, jog iš tiesų skaitei mano analizę, pats ją analizavai, tobulinai save šį kartą darydamas tai ką praeitą kartą minėjau jog trūksta. Taip pat ir direktorių veiklos analizė, kuri suteikia tau pranašumą rinkimuose, nes visgi tai, ko man trūko pas buvusį direktorių, kokių mano prašymų jis neįgyvendindavo - visa tai radau tavo numatomų darbų sąraše. Dėkoju už kandidatūrą, buvo malonu skaityti anketą, ir anketa iš anksto leidžia manyti jog radau stiprų kandidatą į direktoriaus pareigas.
 

Tačiau kandidatas Carl_Moreti taip nebedžiugina, nes neįvykdė reikalavimo sutvarkyti pranešimą taip kaip bus tvarkomos temos. Didžiulis šliosas anketos it vienas gabalas, net sunku skaityti. Svarbus pastebėjimas - saves pristatymas trunka pusę viso cv laiško. Nereikia taip nuodugniai apie tai rašyti, pakanka simbolinės pastraipos. Na anketos turinys toks puse velnio. Žinoma, trūksta argumentų, minčių, pačios valdymo sistemos, daugiau kalbama apie žmogiškus faktorius. Dėkoju už kandidatūrą, dar lauksiu tavo anketų, jeigu tik po šios analizės pasisėmęs patirties, kitą karta kandidatuosi su stipresniu pajėgumu.

Ech, Ramas Kilogramas. Sunkius svarmenis kilnoji, viską žinai apie florą ir fauną, vyriškumą, bet užduotis užpildyti tikro vadovo anketą - turbūt, buvo nepakeliama. Kitą kartą prieš pildant aktimelizuokis <šiepas>. Šiaip esi prisirinkęs neblogų minčių, protingai kalbi, tačiau to nepakanka. Perskaičius visą kandidacinį laišką nepastebėjau pačios firmos koncepcijos, nepamačiau taves kaip vadoco, kaip tvirtos lyderio rankos. Bijau, ar tai nebus išankstinis nusistatymas, jog ‘va buvau pavaduotojas, tai drk dabar lengva korta paimsiu’. Užmigai ant laurų, pagyrų? Tai va, tau šalto dušo dabar. Nėra viskas taip blogai, iš tiesų turinys neblogas, tačiau kandidatu į direktorius laikyti - per daug abejonių. Nebent viską pakeistų antroji rinkimų mechanikos dalis.

Dar vienam atrankos dalyviui Jarek_Quattro galėčiau priminti daugelį kitų analizių, kuomet kiekvienoje iš jų yra matoma kaip dažnai kandidatams liepiu nerašyti gimnazisto rašinėlių. Rašyti konkrečias mintis, pagrįstai, argumentuotai, nežadėti ‘bus taip anaip kitaip’, bet ir rašyti kaip konkrečiai darysite tai kaip žadat, kam to reikia ir t.t. Ir štai - dar viena nebloga anketa, kurioje žmogus sąmoningai, protingai samprotauja apie galimybę direktoriauti, bet rašinys ir lieka rašiniu. Prašau susimąstyti, tobulėti, imt pavyzdį iš kitų. Neprašau aš didžiausių litanijų, man teksto dydis nėra svarbus labai, nes anketa tai tik dalis visos rinkimų mechanikos, tačiau turi būti aprašyta tvirta firmos koncepcija.

 

Vat išvis nesupratau Pro_Manijak pranešimo. Buvo panašiau į šventinį sveikinimą nei bandymą tapti direktoriumi. Už tokius dalykus dar ir į stulpą gali patekt, atsargiai. Ir Tau jaukių ateinančių švenčių, šiuose rinkimuose senio šalčio nesutiksi, rinkimuose globalinis atšilimas <šypt>.

Atrankos dalyvis, kuriam turėjo būti perleistos pareigos - Teddy_Wudson - gaila, kad anketos nesutvarkė grafiškai, tačiau pats tūrinys neblogas. Pats anketos turinys nors nenustebino, bet ir nėra, iš esmės, kur kabintis. Anketoje patekti klausimai atsakyti. Perskaičius visą anketą susidaro bendras įspūdis neblogas, jog gali būti vienas iš variantų tapti direktoriumi. Tačiau abejoju tavimi kaip asmeniu, per visą laikotarpį kiek matau projekte, dar nebuvo įtikinančių tikro vadovo sąvybių. Dėl ko nesutikau perleisti pareigų tau - nes noriu jog iki jų dar parodytum daugiau ką sugebi. Nes šiai dienai manau, kad tau tapus mechanikų firmos direktoriumi - firma nelabai kuom skirtusi nuo praeito direktoriaus. O jau laikas pakelti kartelę. Sėkmės kaupiant patirtį, linkiu sėkmingai ūgdyti lyderio įgūdžius, kad kitoje atrankoje tokių klaustukų neturėčiau.

Dar vienas netikėtumas rinkimuose - Gvidas_Ham pasirodymas. Jau nieko keisto man matyti tobulus cv laiškus, kupinas idėjų. Čia bent matosi jog mano reikalavimus supranta. Tai žmogus, kuris gali betkokiai firmai sugalvoti daugybę įdomių idėjų. Tą patį matome ir šioje kandidatūroje. Skaitau ir mėgaujuos, kabintis kažkur ar komentuoti ne kad nerandu, tačiau ir nėra reikalo. Taip pat labai vertinu tai, kad prieš šventes informavai jog nebūsi aktyvus švenčių metu jeigu tuomet išrinkčiau. Galbūt, pagrindinis motyvas kuris stabdytų tavo lyderiavimą rinkimuose - tai nušalinimas iš komandos gretų už nametag. Tačiau man tai nėra kliūtis. Dėkoju už gerą kandidatūrą, už malonų laiką skaityti kažką kokybiško, pagaliau.

Taigi, paskutiniai štrichai šiuose, uždelstuose, šventiniuose rinkimuose. Neblogi atradimai šių rinkimų - Carl_Moreti ir Ramas_Kilogramas. Tačiau mano reikalavimai didesni, tokių laiškų nepakanka. O ir antroji rinkimų mechanikos dalies surinkta informacija apie kandidatus - ne pranašesni už pagrindinių kandidatų. Tad linkiu sėkmės, tikiuosi po šios analizės sekančiam kartui žinosit ko reikalauju. Na, simbolinę trečią vietą suteikiu Teddy_Wudson už pastangas, kurių nesitikėjau iš jo, tačiau šiuose rinkimuose trūko nedaug. Ant vidutinės rinkimų pakilos stoja Gvidas_Ham, nes šis žmogus kaip vadovas yra įrodęs jog sugeba vadovauti, tad tave noriu pataupyti firmoms, kurioms direktorių rasti sunkiau, o ir žaidėjus sudominti,kad surinkti komandą - problematiškiau. O kaip mes ir kalbėjom - jog šventinis laikotarpis tau nėra palankus vadovavimui. Tad šių rinkimų lyderis, naujas asmuo papildysiantis direktorių gretas - žmogus kuris geriausiai suprato ankstesnius mano pastebėjimus ir reikalavimus analizėje. Kas kas - faktas, kad Tomas_Wilson. Be visa to, ir antrosios rinkimų dalies rezultatai buvo visi pliusais būtent Tavo pusėje. Taigi, išsipagiriojam ir pradedam darbus!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Vuuuuu, ALFA ČIA. Esu labai dėkingas už šį šansą!! Stengsiuosi nenuvilti nei tavęs, nei kitų serverio žaidėjų ir suformuoti gerą firmą. Tiesiog šiuo metu nelenda daug žodžių, ačiū už šį šansą. Daug daug ačiū. Stengsiuosi matyti tik teigiamuma mano atliekame darbe :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu, taip ir maniau, kad tapsi. :D Džiaugiuosi, kad pareigų negavo Gvidas, nes netikiu, kad jis būtų jas tinkamai išnaudojęs, o pačiam - teks labiau pasistengti sekančiose atrankose.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na ka gi, laukiam tolimesnių atrankų, ačių wudsonai už širdies griebiančius palinkėjimus man :), o aš pats gal būt pasitaupysiu teikiamą šansą vadovauti sistemiškai silpnam darbui, kur reikia tikros vadovo rankos, mechanikai turi daug plataus asertimento kuriuo naudotis nereikia ypatingų gebėjimų, tad laukiu laisvos kedės, žiūrėsim, gal būt CV dar patobulės, beveik tris valandos rašliavos, ir jokio blogo žodelio, ačiū Mariau ir tau už gerus atsiliepimus, wudsonui toloka iki tokio su rendimo, jog viešai turi nesmergt, kad ir kas be nutiktų, wudsonas tiesiog laikosi savo kompanijos nuomonės apie mane, ir nesupras kokią asmenybę turiu savyja. Be viso to sveikinimai tepalaluotojui, pasistenk kedę per kadenciją nušveist gerai, jog kitas atsisedės, jaustusi patogiai naujame soste. Nenuvilk bendruomenės, visuomenės, dp, ir išlik geros būklės net ir sunkiu metu. Sekmės darbuose.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Tomą tapus mechanikų direktoriumi tikėkimes, kad išrinksi tinkamus tam darbui darbuotojui kurie išsilaikys ilgam ir be jokių griežtų papeikimu. Dar kartą sveikinu!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu ir tuos kurie negavo direktoriaus,sekmės jums kitą kartą! Na,o Tomui linkiu gerų darbuotojų ir paliktų ne vietoj mašinų :D Tikiuosi surinksi gerą komandą :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.