Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Verslų sistemos modelis 2.0

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Mafijos_Tevas "Verslų sistemos modelis 2.0"

Pasiremta: Mafijos_Tevas "Verslų sistemos modelis" ir Marko_Escobar "Verslo modulis 1.1​"

 

 

APIBENDRINIMAS​,

Trumpai ir aiškiai tariant, verslo įkūrimui, plėtrai ir funkcionavimui bus reikalingos pajamos ir laikas. Kiekvienas verslo savininkas galės turėti savo strategiją ir savo kainą. Planuojama, jog pagrindinis pelnas turėtų plaukti iš parduodamos produkcijos kitam žaidėjui. Tai reiškia, jog iš niekur pinigai nebeatsiras ir žaisime su tais, kuriuos turime dabar savo kišenėse ar banko sąskaitose. Jeigu ši verslų sistema nebus tokia efektyvi ir verslą turėti neapsimokės, įvesime galimybę pagamintą produkciją parduoti serveriui už kažkiek mažesnę kainą, nei patiems žaidėjams ir taip vėl gaminsime valiutą iš niekur.

 

1. Pirmas etapas,

Verslininko diplomo įgijimas.

Diplomą žaidėjas gautų tik tuo atveju jei jis turėtų pakankamai pinigų verslo išlaikymui ir tobulinimui. ​Jei žaidėjas yra pakankamai turtingas - jis gauna verslininko diplomą ir turi teisę įsigyti verslą. Tai apsaugotų nuo nepakankamai turtingų žaidėjų, kurie susigriebtų verslus ir neturėtų pakankamai lėšų jų tobulinimui. Minimali reikalinga suma verslininko diplomui gauti yra tikslinama.

 

2. Antras etapas,

Verslo vietos pasirinkimas.​

Prie kiekvieno​ pastato, esančio kaimelių ribose, būtų parašytas patalpų dydis, susidėvėjimas ir kaina. Žaidėjas priėjęs prie to užrašo ir paspaudęs kažkokį tai klavišą gautų pasirinkimus: "Pirkti patalpas" arba "Atšaukti". Patalpų kaina būtų vienas iš kelių veiksmų, kuriems yra reikalingos ganėtinai didelės investicijos.

 

3. Trečias etapas,

Verslo įsigijimas.​

Įsigijus verslą būtų galima įeiti į patalpas, kuriose būtų tam tikras interjeras ir pickup'as. Užlipus ant pickup'o būtų verslo meniu, kuriame būtų tokie pasirinkimai kaip "Patalpų susidėvėjimas - 56%", "Pastato susidėvėjimas - 89%". Sekančiuose etapuose menių pasirinkimų skaičius tik didėtų.

 

3.1. Patalpų ir pastato susidėvėjimas,

Tik pasiekus 0% patalpų ir pastato susidėvėjimą būtų galimas verslo įkūrimas. Patalpų susidėvėjimą būtų galima pašalinti paspaudus verslo meniu esantį tekstą "Patalpų susidėvėjimas X%". Čia taip pat yra reikalingos investicijos. Paspaudus ant šio užrašo atsirastų trys firmos, kurios apsiimtu susidėvėjimo šalinimu. Būtų A firma (pigiausia), kuri susidėvėjimą pašalintų per ilgą laiko tarpą, būtų B firma (vidutinė kaina), kuri susidėvėjimą pašalintų per vidutinį laiko tarpą ir būtų firma C (brangiausia), kuri susidėvėjimą pašalintų per trumpą laiko tarpą.

 

4. Ketvirtas etapas,

Verslo šakos pasirinkimas.​

Pasiekus patalpų ir pastato susidėvėjimą iki 0% atsirastu verslo meniu dar vienas pasirinkimas pavadinimu "Verslo šakos pasirinkimas". Paspaudus ant jos būtų prašoma nuvykti į Vyriausybę. Atvykus į vyriausybę ir nuėjus į tam tikrą kabinetą, bei užlipus ant tam tikro pickup būtų sudaroma sutartis tam tikram laikotarpiui (pasibaigus laikotarpiui sutartį vėl reikėtų pratęsti priklausomai nuo verslo dydžio) už tam tikrą investuotą sumą. Sudarant sutartį reikėtų pirmiausia pasirinkti verslo šaką. Būtų iš viso trys verslų šakos, tai technologinė pramonė, maisto pramonė ir energetikos pramonė. Visos šios pramonės šakos priklausytų viena nuo kitos ir savo produkciją pardavinėtu viena kitai už tam tikras savo nustatytas sumas konkuruojant tarpusavyje su kitomis, tokio tipo verslo šakomis.

 

4.1. Technologinė pramonė.

Tai praktiškai ta pati pramonės šaka kaip ir kitos, kurios bus reikalingos norint gaminti produkciją ir plėsti verslus. Pavadinimai skiriasi, nes norima, jog visa serverio visuomenė galvotų ir įkuriant verslą planuotų į priekį kurioje srityje jie patirs mažiausią konkurenciją ir panašiai. Pasirinkus šią pramonės šaką reikėtų nuvykti atgal į verslo patalpas ir verslo meniu atsiradusiame naujame pasirinkime "Pritaikyti verslą pramonės šakai" ir jį paspaudus reikėtų investuoti dar vieną tam tikrą pinigų sumą į verslo plėtros pirmą lygį (į kitus lygius reikės investuoti ne pinigus, o išteklius). Verslo plėtros lygiai priklausytų nuo patalpų dydžio. Kuo patalpos didesnės, tuo daugiau lygių galima pasiekti su verslu. Kuo didesnis verslo lygis - tuo didesnis jo nešamas pelnas. Kiekvienas verslo lygis turės vis kitokį verslo patalpų interjerą. Maksimalus verslo lygis būtų 5 lygio. Kiekvienas lygis būtų vis brangesnis išteklių atžvilgiu.

 

4.2. Maisto pramonė.

Tai praktiškai ta pati pramonės šaka kaip ir kitos, kurios bus reikalingos norint gaminti produkciją ir plėsti verslus. Pavadinimai skiriasi, nes norima, jog visa serverio visuomenė galvotų ir įkuriant verslą planuotų į priekį kurioje srityje jie patirs mažiausią konkurenciją ir panašiai. Pasirinkus šią pramonės šaką reikėtų nuvykti atgal į verslo patalpas ir verslo meniu atsiradusiame naujame pasirinkime "Pritaikyti verslą pramonės šakai" ir jį paspaudus reikėtų investuoti dar vieną tam tikrą pinigų sumą į verslo plėtros lygį. Verslo plėtros lygiai priklausytų nuo patalpų dydžio. Kuo patalpos didesnės, tuo daugiau lygių galima pasiekti su verslu. Kuo didesnis verslo lygis - tuo didesnis jo nešamas pelnas. Kiekvienas verslo lygis turės vis kitokį verslo patalpų interjerą. Maksimalus verslo lygis būtų 5 lygio. Kiekvienas lygis būtų vis brangesnis išteklių atžvilgiu.

 

4.3. Energetikos pramonė.

Tai praktiškai ta pati pramonės šaka kaip ir kitos, kurios bus reikalingos norint gaminti produkciją ir plėsti verslus. Pavadinimai skiriasi, nes norima, jog visa serverio visuomenė galvotų ir įkuriant verslą planuotų į priekį kurioje srityje jie patirs mažiausią konkurenciją ir panašiai. Pasirinkus šią pramonės šaką reikėtų nuvykti atgal į verslo patalpas ir verslo meniu atsiradusiame naujame pasirinkime "Pritaikyti verslą pramonės šakai" ir jį paspaudus reikėtų investuoti dar vieną tam tikrą pinigų sumą į verslo plėtros lygį. Verslo plėtros lygiai priklausytų nuo patalpų dydžio. Kuo patalpos didesnės, tuo daugiau lygių galima pasiekti su verslu. Kuo didesnis verslo lygis - tuo didesnis jo nešamas pelnas. Kiekvienas verslo lygis turės vis kitokį verslo patalpų interjerą. Maksimalus verslo lygis būtų 5 lygio. Kiekvienas lygis būtų vis brangesnis išteklių atžvilgiu.

 

5. Penktas etapas,

Verslo pelnas.

Verslo pelnas priklausytų nuo trijų veiksnių, tai verslo savininko aktyvumas rūpinantis verslo funkcionavimu, parduodamos produkcijos kitoms verslų šakoms ir verslo lygio. Kiekviena verslo šaka negalės funkcionuoti be kitų verslo šakų. Verslo meniu būtų pasirinkimas "Verslo ištekliai" kurį paspaudus būtų dar trys pasirinkimai tokie kaip "Maistas", "Technologija" ir "Energetika". Visi trys pasirinkimai būtų kaip išteklių sandėliai, kurie bus kaip kuras norint, jog verslas gamintų produkciją. Kaip kuras - reiškia, jog jie nuolat mažės verslui funkcionuojant, o papildyti šias atsargas bus galima keliais būdais. Pirmas būdas, tai pirkti produkciją iš kitų serverio žaidėjų, kurie yra tų verslo pramonės šakų savininkai. Antras būdas - kreditai. Bus galima bet kurį pasirinktą ištekli papildyti iki 100% už tam tikrą kreditų sumą. Jeigu nors vienas iš išteklių sandėlių bus tuščias, tai gamyba sustos ir produkcija nebebus išgaunama ir visą tą laiką kai verslas stovės vietoje didės jo patalpų ir pastato susidėvėjimas, o pasiekus 100% verslas bankrutuos. Tai reiškia, jog patalpos atsilaisvins.

 

6. Šeštas etapas,

Verslo lygiai.

Kaip ir buvo aukščiau minėta, tai pradinis verslas bus pirmo lygio. Norint pasiekti kitą lygi bus reikalingas tam tikras kiekis išteklių (maisto, technologijų ir energetikos) ir atitinkamas patalpų dydis. Jei patalpos bus mažos, tai jos turės lygio ribą. Reiškia, jog mažose patalpose aukščiausio verslo lygio pasiekti negalėsite. Taip pat kiekvienas verslo lygis turės vis kitokį stabilumą. Pats pirmas lygis bus pats nestabiliausias ir mažiausiai gaminantis produkcijos, bei pagamintos produkcijos diapazono kiekis bus labai didelis (nuo Z iki P), tai reiškia, jog ilgą laiko tarpą verslas gali gaminti mažą produkcijos kiekį, o po kurio laiko jis gali ir padidėti, o po to vėl labai sumažėti. Antras verslo lygis bus truputi stabilesnis ir gamins truputi daugiau produkcijos, pagaminamos produkcijos diapazonas bus nuo K iki O. Trečias verslo lygis bus stabilesnis ir gamins daugiau produkcijos, pagamintos produkcijos diapazonas bus nuo H iki J. Ketvirtas verslo lygis bus ganėtinai stabilus ir gamins daug daugiau produkcijos, pagamintos produkcijos diapazonas bus jau tik nuo D iki G. Penktas verslo lygis bus pats stabiliausias ir gamins labai daug produkcijos, pagamintos produkcijos diapazonas bus nuo A iki C. Taip pat nuo lygiu priklausytų išteklių sandėlių dydis, kuo didesnis verslo lygis - tuo daugiau išteklių telpa sandėliuose.

 

7. Septintas etapas,

Išteklių birža,

Čia kiekvienas pramonės šakos verslininkas galėtų įdėti savo parduodamą produkciją ir ją pardavinėti atsijungus. Taip pat būtų galimybė pasiūlyti keitimą iš vienos produkcijos į kitą. Produkcijos padavimo metu būtų atskaičiuojamas tam tikras pridėtinės vertės mokestis (PVM), kuris būtų kaupiamas vyriausybėje ir visos sukauptos lėšos būtų naudojamos kompensuojant eventų prizus ir panašiai.

 

 

Modelis šlifuojamas ir atliekami įvairūs skaičiavimai.​

Paskutinį kartą atnaujintas 2015.12.27 16:00 val.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai puiki verslų idėja ( koncepcija ), deramai šlifuojant būtų tobula tiems - kurie turi galvą ant pečių. Žaidėjai turintys mažesnį amžių nemanau, jog tinkamai supras, neturiu nieko prieš, pats esu jaunas, kalbu apie tuos, kurie nori greit ir pigiai. Apskirtai, tiems kurie tinginiai ir visaip kitaip vadinami mažo intelekto žaidėjai kiek sumenkins savo akyse šį pasiūlymą vien dėl to - nes nič nieko nesupras. Asmeniškai pačiam, tai viena geriausių koncepcijų, banalių verslo sistemų pakaitalų kuriuos esu matęs. 

Iš mano pusės pasiūlymai būtų,

 

0.1 - Verslininko diplomo įgavimas būtų ne toks lengvas. Kalba eina apie tai, jog pinigų gavimas ( socialinė padėtis visuomenėje ) nebūtų pagrindinis faktorius norint įgauti patalpas ir visa kita kurti verslą. Reikėtų sukurti naują interjėrą, arba panaudoti visa tai darbo biržoje atskiroje patalpoje, tačiau tame pačiame darbo biržos interjėre. Ten ir būtų suteikimas verslininko diplomas, atsakant į tam tikrus klausimus ( būtų automatiškai užduodami klausimai su GUI lentelių pagalba ). 

Tarkime, būtų klausimai,

Jūsų turimos lėšos skirtos verslui : Atsakymas.

Jūsų verslo šakos pasirinkimas : Atsakymas.

ir kiti klausimai kurie pavyktų atsirinkti kurie verslininkai būtų sėkmingiausi.

Šias kaip anketas žaidime galėtų tikrinti tas asmuo, kuris prižiūrėtų verslų ir apskirtai verslininkų darbą, priimtų arba atmestų. Priėmimo atveju žaidėjas įgauti verslininko diplomą ir galėtų toliau vykdyti ( tęsti ) savo kelią ties sėkmingu verslo įkurimu. Atmetimo atveju žaidėjas gautų tokį kaip cooldown'ą siūsti savo anketą dar kartą ( laikas būtų priklausant nuo jūsų, verslo įkurimo laiko ) ir po praėjusio laiko vėl galėtų siūsti anketą norėdamas (-a) įkurti verslą.

0.2 - Parama iš vyriausybės. Tie nuplaukę pinigai už tai „ir visos sukauptos lėšos būtų naudojamos kompensuojant eventų prizus ir panašiai“ galėtų dalis jų būti ir skirta paramai iš vyriausybės. Jei būtų vykdomas sėkmingas verslo plėtojimas ir staiga būtų bankrotas ( nežinau ar tai įmanoma ) būtų galima pildyti paraišką, kad ir tame pačiame forume norint gauti paramą verslui ( apsisaugojant nuo tokio tipo vagysčių visi pinigai būtų perduodami ne į rankas o tiesiai į verslo fondą ar iškart padarant tai ko norima [ dėl ko kilo bankrotas ] ). Manau supratai.

0.3 - Dėl pamatų ir pastato susidėvėjimo ir pačio interjėro. Siūlyčiau, jog pats verslininkas turėtų galimybę įkurti savo interjėrą pritaikydamas jį ir prekybai ( galima ir tai, jog į kiekvieną verslą būtų interjėras, jei tai neapkrautų serverio ). Galimas variantas, kad sėkmingai prekybai reikės ir kas kažkiek laiko atnaujinti savo patalpas ( jas išvalant, perdažant ar kažkas panašaus ), taip galėtų būti įkurtas ir naujas verslas kuris suteiktų tokias paslaugas ( vienas iš variantų ) <juokiuosi>.

0.4 - Priemonės norint išvalyti ar kitaip atnaujinti savo verslą. Verslo interjėro ( vidaus ) išvalymas ar atnaujinimas galėtų būti vykdomas tos pačios firmos kuri ir paruoštų patalpas verslo įkurimui, manau, jog tai reikalingas medžiagas ar kažką tokio galėtų atvežti ir taksistai savo ruoštu veždami lagaminėlius tiek į namus, tiek ir į verslus. Tuo pačiu, galima priderinti darbo ir fūristams bei DPD ar kitoms firmoms.

0.5 - SVARBIAUSIAS VERSLO ĮKŪRIMO FAKTORIUS - IDĖJA! . Manau, jog puiku būtų jei tuos tris verslo sistemos modelius pakeistume į idėjos ir savito verslo modeliu. Visas verslo įkurimas priklausys nuo verslo idėjos, kuri taps svarbiausiu faktoriu norint savo veiklą vykdyti sėkmingai. Aišku, galimas variantas ir palikti šiuos verslo variantus, tačiau ar nebūtų įdomiau, jei pačią prekybos, savo verslo idėją sugalvotų patys žaidėjai. Pavizdys, lošimo namai - biliardo ir kauliuko sostinė. Reikėtų supirkti biliardo stalus, kauliuko stalus norint juos mėtyti na ir visa kita. Norint išlaikyti kuo ilgiau ten žaidėjus galima ir pastatyti barą ar kitą valgymo įrangą. Esmė tame, jog žaidėjas turėtų pats sugalvoti idėją ir jos unikalumas būtų - prioritetas įkuriant verslą.

Jei kažką daugiau sugalvosiu, parašysiu. Jei „nusidainavau“ , nepykit^_^
  :lol:  :ph34r: 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš minėjau Rokui skypėje, bet parašysiu ir čia.

 

Manau būtų gerai, kad būtų įmanoma su savo visu verslu persikelti į didesnes patalpas. Tarkim aš pradžioje turiu mažai pinigų, bet turiu idėja savo verslui. Nusiperku mažas patalpėles, kurios paskaičiavus mano pinigus labiausiai tiktų. Įsirengęs ir gerai viską apgalvojęs pradėčiau savo verslą ir jeigu gerai sektųsi, persikelčiau į didesnes patalpas su didesnėmis galimybėmis, tokiu atveju palikčiau savo senas patalpas tuščias (it prieš pirkimą) ir savo visą verslą perkelčiau į didesnes patalpas kuriose galėsiu daugiau užsidirbti. Taip atgaučiau pinigus už senas patalpas.

 

Norint nusipirkti kito žaidėjo verslą galėtum pasirinkti pirkti patalpas ar pirkti jo verslą, nu čia sužaist būtų galima, apgalvojau iki tiek.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kaip bus kompensuojami dabar turimi verslai? Nes daugelio verslai yra pakelti už juos yra mokėti kreditai ir panašiai.

 

Kiek laiko bus galima laikyti patalpas, nepradėjus kurti verslo ar ten mažinant susidėvėjimo?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Galbūt papildymui visai neblogai būtų jog reikėtų produkcija parduotą atsivešti ar išvežioti su spec tr. Priemone, kurią galima turguj įsigyt būtų, galėtų kokia mikrūškė būt. Be viso to galima išplėtot ir su gaujomis, jog jos grobt galėtų dalį vežamos produkcijos, ir parsivežti į savo sandėlį, kuriame prekiautų tapačia produkcija . Grobimas gan paprastas, su Y raide į rankas pasiima maišą pvz ir jį gali pasidėti į gaujos transportą belenkurį , iki 10maišų pvz, jog grobiamas kiekis būtų nedidėlis, ir nepadarytų 100%nuostolio. Gal būt išeitų dar padaryt, kad į verslą, kaip į patalpas išeitų su tr įvažiuot ir pvz iškraut, pasikraut produkciją.

Aišku geriausiai jei į tas tr priemones kraut produkciją nereikės vienu mygtuko paspaudimu, o reikės pačiam susinešt prekes į mikriųką. (Mikriukas bus kaip nuosava tr priem, pirkt bus galima tik vieną pasirinkima, arba kelli, kur pvz užrašyta per mašinos info kokia talpa kg, tonoms, ar pnšj yra mašinoj, dabar visi turi galimybę turėt didesnį skaičių transporto.)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Galbūt papildymui visai neblogai būtų jog reikėtų produkcija parduotą atsivešti ar išvežioti su spec tr. Priemone, kurią galima turguj įsigyt būtų, galėtų kokia mikrūškė būt. Be viso to galima išplėtot ir su gaujomis, jog jos grobt galėtų dalį vežamos produkcijos, ir parsivežti į savo sandėlį, kuriame prekiautų tapačia produkcija . Grobimas gan paprastas, su Y raide į rankas pasiima maišą pvz ir jį gali pasidėti į gaujos transportą belenkurį , iki 10maišų pvz, jog grobiamas kiekis būtų nedidėlis, ir nepadarytų 100%nuostolio. Gal būt išeitų dar padaryt, kad į verslą, kaip į patalpas išeitų su tr įvažiuot ir pvz iškraut, pasikraut produkciją.

Aišku geriausiai jei į tas tr priemones kraut produkciją nereikės vienu mygtuko paspaudimu, o reikės pačiam susinešt prekes į mikriųką. (Mikriukas bus kaip nuosava tr priem, pirkt bus galima tik vieną pasirinkima, arba kelli, kur pvz užrašyta per mašinos info kokia talpa kg, tonoms, ar pnšj yra mašinoj, dabar visi turi galimybę turėt didesnį skaičių transporto.)

Atvežimą gal ir bus galima padaryti, bet gaujų į tai tirkai neįtrauksime, nes tada bus katės ir pelės žaidimas, kai draugai savų draugų verslų nepuls, o priešų verslus puldinės kiekvieną dieną.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atvežimą gal ir bus galima padaryti, bet gaujų į tai tirkai neįtrauksime, nes tada bus katės ir pelės žaidimas, kai draugai savų draugų verslų nepuls, o priešų verslus puldinės kiekvieną dieną.

Bet ar tas vežiojimas neužims daug laiko?ir tada neliks laiko darbams? nebent iš verslų eis uždirbti tiek kad nebereikes dirbti? :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano manymu kai viska įgyvendinsit vien dėl verslo sistemos jau šitas serveris bus pranašesnis už kitus? Bet vieno dalyko nesupratau visiškai kekvienas žaidėjas galės kurti savo versla ar tik tol kol bus laisvu patalpu? ar tu verslu kainos jau bus tokios jog tu patalpu bus ,bet ne kekvienas jas įpirks ir pnš|?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

ką manote apie šių turimus verslus žaidėjų?

Ar jie dings kiek jų išvis dabar yra serverį?

Ar kompensuojami pinigai bus tik kiek jis vertas serveriui, ar už kiek parduodamas yra šiuo metu?

Ką manote pasiekdami atnaujinti verslų sistemą?

Po kiek laiko jau bus naujos permainos verslų? > Nes jau žadama tai padaryti nuo 2015-10-01 dienos. 

Kaip manote ar iš jūsų pusės ką jūs esate suplanavę tai teisingas nuosprendis?

 

Ačiū, už jūsų atsakymus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Bet ar tas vežiojimas neužims daug laiko?ir tada neliks laiko darbams? nebent iš verslų eis uždirbti tiek kad nebereikes dirbti? :D

Daug laiko tikrai neužims, tai tik būdas prablaškyti žaidėją ir paįvairinti patį verslo funkcionavimą serveryje.

 

Mano manymu kai viska įgyvendinsit vien dėl verslo sistemos jau šitas serveris bus pranašesnis už kitus? Bet vieno dalyko nesupratau visiškai kekvienas žaidėjas galės kurti savo versla ar tik tol kol bus laisvu patalpu? ar tu verslu kainos jau bus tokios jog tu patalpu bus ,bet ne kekvienas jas įpirks ir pnš|?

Verslams skirtų patalpų skaičius ribotas. Kainos bus įvairos, bet įsigyti verslą galės tik tas asmuo, kuris turės pakankamai lėšų, o lėšų riba bus nustatoma vyriausybėje, kurioje prieš įsigyjant patalpas turėsite gauti tam tikrą dokumentą, kuris patvirtina jūsų stiprią finansinę padėti ir suteikia verslininko statusą.

 

ką manote apie šių turimus verslus žaidėjų?

Ar jie dings kiek jų išvis dabar yra serverį?

Ar kompensuojami pinigai bus tik kiek jis vertas serveriui, ar už kiek parduodamas yra šiuo metu?

Ką manote pasiekdami atnaujinti verslų sistemą?

Po kiek laiko jau bus naujos permainos verslų? > Nes jau žadama tai padaryti nuo 2015-10-01 dienos. 

Kaip manote ar iš jūsų pusės ką jūs esate suplanavę tai teisingas nuosprendis?

 

Ačiū, už jūsų atsakymus.

Į visus klausimus buvo atsakyta jau ne vieną kartą, reikėtų būti šiek tiek dėmesingesniems.

Visi dabartiniai verslai dings ir kiekvienas verslo savininkas gaus kompensaciją pinigais. Kompensaciją bus didesnė, nei verslo kainą parduodant serveriui. Atnaujinant verslų sistemą tikimės, jog tikrų verslininkų serveryje bus mažiau ir tai leis susitiprinti ekonomiką. Verslų atnaujinimas planuojamas 2016.01.24, data gali keistis dėl tam tikrų priežasčių.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Misteri, tqinkada teasipirktu tie mokėti pinigai? :D kas surizikavo tas geria šampana dabar ;D

Nematau čia jokios rizikos, pats nusipirkau verslą, pats keliuosi resursus ir jau dabar matau kas laukia ateityje, tie verslai atsipirks per greitai ir bus tik dar didesnė ekonominė bėda, norint to išvengti reikia sumažinti galimybę užsidirbti. Vien norėdami gero sau serveriui gero nepadarysit. ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Konkurencija. Nuo 23h galima kenkt kitam verslui, jei jis neturi nusisamdęs apsaugos darbuotojų. Iš verslo galima pvz pavogti apie 5% turimos produkcijos. O apsauginiai įgyjami tokiu pat principu kaip valytojai. Tik čia pvz būtų dar koks npc pastatomas prie dūrų vidui. O grobimo sistema tai trys žmonės susirenka prie verslo, ir užima pozicijas, vienas jų stovi prie dūrų, ir laužia sistemos kodą. (Kaip banke) įėje į vidų turi 30sek nulaužti signalizaciją, užimdami pozicijas ir vesdami kodą (suklydimo atveju 5star) o apsauginis stovi kabinete (galima ir be npc) po to tiesiog jį nušauni ir apiplėši nesaugomą produkcija. (Už krd galima būtų pirkt kokį rusį kur produkcija būtų nepasiekiama plė*cenzūra*ams, aišku saugo tik pvz 70% sandėlio talpos (dabar unlimited talpa, bet pvz yra reikalaujamas kiekis lygiui keltis, tai to reikalaujamo apsaugo 70% jei jo turima) . Galima dar išplėtot aišku. Be to čia tik pasiūlymas kaip kenkti konkūrentams. Yra didelės patalpos, kurios visiškai neišnaudojamos..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.