Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.5.7] Taksi? - Taip. Papildomas versliukas

Gvidas_Ham

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kadangi sistemiškai silpniausią darbą laikau taksi (tai tik asmeninė nuomonė), manau reikėtų papildyti nauja sistema. Kokia ji?
Serveryje yra likerio parduotuvė, (duok dieve apsilanko 10-20 žmonių per savaitę), yra išblaivinimas (vieną kartą naudojausi, tačiau dabartiniai medikai abejoju ar kada išblaivimo ką nors), yra /ita lygis už vairavimą išgėrus, ar kadanors iš vis teko dėti policininkui šį įtarimą? Manau ne), todėl kuo čia turėtų pasižymėti taksistai? Pas mane mieste ( nežinau ar visoj Lietuvoj yra tokia šešėlinė rinka), taksistai parduoda alkoholį, maždaug pas kas antrą gali įsigyti degtinės, pigaus/brangaus alaus, šampano. Bet kas toliau? - Tai siūlau padaryti sistemėlę, /dpultas >> leidimai... , > leidimas vežiotis kontrobandą alkoholį.
Likerio parduotuvėje ( Pasimečiau, ar ten vynas ar likeris), nusiperki 10 vnt bonkūčių, pasidedi jas į bagažinę ( /tvaldymas >> bagazines valdymas >> Y ) ( Likerio parduotuvei 2 pick up, vienas už bonke, kitas už dėžę, kurią ir neši į bagažiniuką).
Tolimesnis žingsis, tai taksi paslaugos, įsėdęs asmuo į taksi, gali gauti likerio, ir išgerti jo, tiesiog taksi vairuotojas ar tai su knopkute, ar su komanda, ten kokia /likeris v.p, pasiūlo alkoholio, o keleivis tiesiog nusiperka ten pvz: už 50-150 baksų. 
*Papildomas /ita policijai, tai alkoholio platinimas po 22 valandos, ar tiesiog už platinimą, ar turėjimą. 

Pardavus ir išlipus iš tr, rankoj atsiranda ta likerio bonkė, kurią gali ir vartoti.

p.s. jei kas norėsit papildyti tapatį ir su cigaretėm, tai visiškai neapsimoka, ir iškart galiu sakyti - prieš. NES, cigaretės nedaro jokios žalos, ir neteikia jokios naudos žaidime. Norint parūkyti žaidime > /veiksmai >> rukyti,.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Sistemiškai papildytų taksi darbą.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kažkada pats galvojau siūlyti tokią įdėją, būčiau visiškai už, tačiau, Gvidai, galėtum ir užbaigti ją :

 

1. Iš kur žinotų policija jog platinamas alkoholis.

2. Koks tikslas pirkti alkoholį iš taksisto, mokėti pinigus, kai kiek supratau nėra naudos iš to.

 

Pats neturiu minčių kaip užbaigti šią įdėją, todėl palieku tai atlikti Jums. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš esu prieš šią idėją. Nežinau kokiame tu kaime gyveni jog taksistai pardavinėja alkoholį, bet pas mane mieste tokiu bajerių nevyksta ir beje koks tikslas taksistams per pardavinėti alkoholį kai tie patys klientai jo gali nusipirkti likerio parduotuvėje ?? Suprasčiau jai minimali nauda iš jo būtu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Niekas nesiriša. Jei bare niekas nesilanko, kadangi nėr jokios naudos iš to alkoholio, tai manai pirks iš taksistų? Nebent įdės kokią naudą iš to, bet šiuo metu esu visiškai prieš, geriausia išvis išimti tą alkoholį, kadangi jokiame serveryje jis nesudaro jokios rolės. O dar kad taksi pardavinėja alkoholį, tai išvis nelogiška. Prieš.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atsižvelgiant į komentarus, gal ir prieš, visų nuomonė skirtinga, mano tikslas buvo tiesiog pagyvinti taksi, tačiau idėja gal būt ir nenaudinga, gal būt ir naudinga. Tiesiog taksi turėtų papildomą biznį. Gal būt kažką su tais lagaminėliais ir visuomene pavyks ateitį susiet. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Supraščiau ,kad būtų iš to alkoholio naudos. Kaip tarkim iš medikų perkam vaistineles ,kad vėliau prikelti kitą arba pačiam pasigydyti. O kokia nauda iš to alk. Ką jis duos? Ir nesuprantu. Kas bendro tarp alk. Ir taksistų? Kad reikia daugiau veiklos dušmanam, sutinku. Bet reikia mastyti kažka kita.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O, o galbūt hp priedas? Tarkim atstato dalį procentų gyvybių, principas kaip narkotikai, arba kitas veikimo principas, tai kaip šalmo, ar liemenės, šiek tiek mažesnė žala, ir ją numažint tiek, kad deagle reikėtų ne 5 kulkų, o 6 pataikytų. 
ir opa, alkoholis turi naudą žaidime, taip padidina atsparumą kulkoms. Nesamonė?, nemanyčiau taip. 

Ir štai čia pasirodo> /kviesti taksi , į gaujų veiklas, perka chebra alkoholį, geria, ir turi mažesnę žalą. 
Man asmeniškai labiau patinka, kai ilgesnį laiką šaudaisi, o ne fast cbug.

Policija turi liemenęs, salmus, o gaujos? tik salmus.. , abi puses dar turi ir sarvus, bet tai daromos žalos nesumažina. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.